- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #27.841
ya zaten bi deri bi kemiksin.
yemene dikkat et.
çok zayıf da güzel görünmüyor,haberin ola.
zaten sen 0 bedeni de geçtin.
dışardan söyle olmazsa.
acı ye acı,iştahın açılır
canım ,annem ne güzel yazmış,Allah razı olsun,onun da mükafatı en kısa zamanda hayırlısıyla yavrularına kavuşmak olsun diyor.
çok sağol tatlım.
dualar karşılıklı
merhaba hayırlı ramazanlar ....nasılsınız
cimcimesultan merhaba en son soğan kürü toiğinde görüşmüştük tanıdın mı bilmiyorum neyse nasıl gidiyor ??
kız sen nerde gördün beni
güzel görünmüyor şekerim ama bizim sülalede herkes zayıf genetik yani annem babam ablam annemin sülale babamın sülale kilolu insan yok hiç sabaha karşı mantı yedim şimdide bulgur pilavı yaptım acıyı çok severim ama midem yanıyo çok yiyince. dışarıdan iskendermi söylesemki bide
ohhh maşallah iştahlısın sanırım ... bende kilo vermeye çalışıyorum 2 ayda 9 kilo verdim yeni koşu bandı aldım daha rahat kilo veriyorum 20 kilo daha vermem gerek işim zoorrrrr....oruç açtıktan sonra koşu bandında yürüyorum yarım saat...
kizlar ben cikiyorum aksam gorusuruz..
Opuldunuz, hepinize iyi iftarlar ..
canım 42 kiloyum demiştin ya ordan biliyorum.kız sen nerde gördün beni
güzel görünmüyor şekerim ama bizim sülalede herkes zayıf genetik yani annem babam ablam annemin sülale babamın sülale kilolu insan yok hiç sabaha karşı mantı yedim şimdide bulgur pilavı yaptım acıyı çok severim ama midem yanıyo çok yiyince. dışarıdan iskendermi söylesemki bide
amiiiinnnnn
hoşgeldin canım hayırlı ramazanlar sen nasılsın.
iltihapları çok şükür atlattım çok az bi miktar kaldı onuda en kısa zamanda atacağım inşallah. sonra bebek çalışmalarına devam
senin nasıl gidiyor
ohhh maşallah iştahlısın sanırım ... bende kilo vermeye çalışıyorum 2 ayda 9 kilo verdim yeni koşu bandı aldım daha rahat kilo veriyorum 20 kilo daha vermem gerek işim zoorrrrr....oruç açtıktan sonra koşu bandında yürüyorum yarım saat...
canım 42 kiloyum demiştin ya ordan biliyorum.
bi de face de yanlış görmediysem esranın arkadaşlarında ibrahim-seval çifti siz değil misiniz?
bi de iskender söle tatlım.can boğazdan gelir.toparlan biraz.
inşallah kuzum oda olcak bak gör bi bakmışsın sen kan sonucunu almışsın değerlerin 3binlerde farketmedin bile hamile olduğunu sonra doktora gittin aaaa doktor kalp atışını gösterdi hadi sen sevinerek geldin hep birlikte halaylar çektik
bundan sonra evrene olumlu mesajlar göndercez kuşum bi bunu yapmadık bide bunu deneyelim
ooyyy annenin ellerinden öperim selamlarımı ilet Allah razı olsun Allah kabul etsin oruçlarınızı iftarınız bereketli olsun gelmiş kadar oldum yavru ceylanım rabbim sevabını versin sizlere sana bebiş olarak annenede iki cihanda versin inşallah
evet iştahım yerindedir canım işte kimisi kilo almaya çalışıyo kimisi vermeye çalışıyo keşke bende en azından bi 5 kilo alabilsem
soğan kürünün 2. ayındadım ama ilişki sonrası kanamalarım oluyor anlamadım gitti ...doktoru aradım önemsemiyor pkodan diyor deli etçek beni ...neyse senin iyi oluğuna sevindim ....inşallah en kısa zamanda hamiş alırsın canım zayıfsın kalmaman için pek sebebin yok sanırım ... ben zayıflayınca bbeebeğim olmazsa tüp bebek yaptıracağım direk 6 7 ay sonra filan ...
Valla duygularima tercuman oldun hayallerimi anlattin kuzum yaaa :))allah gonlumuze gore versin insallah zamani gelince hepimizin:))tabii yaa evrene olumlu mesaj yolluyalim ki bize olumlu donsun:))
beslenme uzmanından destek al istersen kilo almak zayıflamaktan da bazı insanlar için zor olabilyor
ben soğan kürünü unuttum yaaa bir ay yaptım sonra yapamadım başka doktora gitsene bazı doktorlar malesef öylesine yapıyo doktorluğu olan bize oluyo. kalmamam için sebep yok evet bu ay yumurtalarım çatlamamış ciddi bişey değil ilk defa oluyo dedi doktor ama yinede ilaç verdi çatlatmak için bakalım önümüzdeki ay neler olacak
evet budnan sonra olumlu mesaj yolluyoruz bu sefer mükafatlarımızz gelecek bak görr
diyetisyen zaten benim yediğim şekli öneriyo yani onuda denedim olmuyo
canım ben face e gizliden girip çıkıyorum.heee evet benim o ama şimdi kilo almışım dün 45 çıktım
eee senin face varmıydı bende niye yok :26:
canım ben face e gizliden girip çıkıyorum.
bizim kozalak sosyal medya düşmanı.
hatırlamıyor musun kavgalarımızı?
şimdi bile arada tehdit ediyor :face olduğunu göreyim,o zaman hesaplaşırız diyor:18:
ben de bazen merak edinceyusuf yusuf şeklinde girip hemen çıkıyorum,hesabı donduruyorum.
olsun sağlık olsun. önümüzdeki ay 3 kutlama yapıcaz toplu halde desene :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?