HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ya zaten bi deri bi kemiksin.
yemene dikkat et.
çok zayıf da güzel görünmüyor,haberin ola.
zaten sen 0 bedeni de geçtin.
dışardan söyle olmazsa.
acı ye acı,iştahın açılır

kız sen nerde gördün beni
güzel görünmüyor şekerim ama bizim sülalede herkes zayıf genetik yani annem babam ablam annemin sülale babamın sülale kilolu insan yok hiç sabaha karşı mantı yedim şimdide bulgur pilavı yaptım acıyı çok severim ama midem yanıyo çok yiyince. dışarıdan iskendermi söylesemki bide

canım ,annem ne güzel yazmış,Allah razı olsun,onun da mükafatı en kısa zamanda hayırlısıyla yavrularına kavuşmak olsun diyor.
çok sağol tatlım.
dualar karşılıklı

amiiiinnnnn

merhaba hayırlı ramazanlar ....nasılsınız

cimcimesultan merhaba en son soğan kürü toiğinde görüşmüştük tanıdın mı bilmiyorum neyse nasıl gidiyor ??

hoşgeldin canım hayırlı ramazanlar sen nasılsın.
iltihapları çok şükür atlattım çok az bi miktar kaldı onuda en kısa zamanda atacağım inşallah. sonra bebek çalışmalarına devam
senin nasıl gidiyor

canım 42 kiloyum demiştin ya ordan biliyorum.
bi de face de yanlış görmediysem esranın arkadaşlarında ibrahim-seval çifti siz değil misiniz?
bi de iskender söle tatlım.can boğazdan gelir.toparlan biraz.

soğan kürünün 2. ayındadım ama ilişki sonrası kanamalarım oluyor anlamadım gitti ...doktoru aradım önemsemiyor pkodan diyor deli etçek beni ...neyse senin iyi oluğuna sevindim ....inşallah en kısa zamanda hamiş alırsın canım zayıfsın kalmaman için pek sebebin yok sanırım ... ben zayıflayınca bbeebeğim olmazsa tüp bebek yaptıracağım direk 6 7 ay sonra filan ...

evet iştahım yerindedir canım işte kimisi kilo almaya çalışıyo kimisi vermeye çalışıyo keşke bende en azından bi 5 kilo alabilsem

iftara daha bir saat 25 dk var ...yemeğimi yaptım geldim bakınmaya ...azz evvel kanamam geldi niyetliyimde az kaldığı için bozmayacağım ...dengesiz kanamalarım var bu ara

canım 42 kiloyum demiştin ya ordan biliyorum.
bi de face de yanlış görmediysem esranın arkadaşlarında ibrahim-seval çifti siz değil misiniz?
bi de iskender söle tatlım.can boğazdan gelir.toparlan biraz.

heee evet benim o ama şimdi kilo almışım dün 45 çıktım
eee senin face varmıydı bende niye yok :26:

Valla duygularima tercuman oldun hayallerimi anlattin kuzum yaaa :))allah gonlumuze gore versin insallah zamani gelince hepimizin:))tabii yaa evrene olumlu mesaj yolluyalim ki bize olumlu donsun:))

ben soğan kürünü unuttum yaaa bir ay yaptım sonra yapamadım başka doktora gitsene bazı doktorlar malesef öylesine yapıyo doktorluğu olan bize oluyo. kalmamam için sebep yok evet bu ay yumurtalarım çatlamamış ciddi bişey değil ilk defa oluyo dedi doktor ama yinede ilaç verdi çatlatmak için bakalım önümüzdeki ay neler olacak

Valla duygularima tercuman oldun hayallerimi anlattin kuzum yaaa :))allah gonlumuze gore versin insallah zamani gelince hepimizin:))tabii yaa evrene olumlu mesaj yolluyalim ki bize olumlu donsun:))

evet budnan sonra olumlu mesaj yolluyoruz bu sefer mükafatlarımızz gelecek bak görr

beslenme uzmanından destek al istersen kilo almak zayıflamaktan da bazı insanlar için zor olabilyor

diyetisyen zaten benim yediğim şekli öneriyo yani onuda denedim olmuyo

klomen vermiştir kesin ... kullan canım ihmal etme... her doktor farklı diyor ne yapacağımı bilemedim ...bakalım ...bend ramazandan dolayı birde bu sebepsiz kanamalardan dolayı yapamayacağım sanırım bu ay ....

inşallah önümüzdeki ay hamiş olursun ...

heee evet benim o ama şimdi kilo almışım dün 45 çıktım
eee senin face varmıydı bende niye yok :26:
canım ben face e gizliden girip çıkıyorum.
bizim kozalak sosyal medya düşmanı.
hatırlamıyor musun kavgalarımızı?
şimdi bile arada tehdit ediyor :face olduğunu göreyim,o zaman hesaplaşırız diyor:18:
ben de bazen merak edinceyusuf yusuf şeklinde girip hemen çıkıyorum,hesabı donduruyorum.

hee hatırlıyorum
benimkide benim hesabımı kapattırmıştı açtırmıyodu
o zaman sende kapat dedim olmazmış o faceden haberleri öğreniyomuş
o zaman adını değiştir ikimiz kullanalım dedim
sonra ben değiştirdim ismini
şimdi ben kullanıyorum onunda arkadasları ekli benimkilerde
aman zaten resim eklemeyi bile bilmiyo internetle pek arası yok herşeyini bana yaptırıyo
sadece hergün aynı şeyi söylüyo sakın profilde bişey paylaşma
bende oyun oynuyorum bikaç sayfaya bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…