- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 248
- 33
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #27.861
kızlar ya bugün çok halsizim.
yemeği yiyince geçer dedim ama nafile.
bacaklarımın altı kopuyor.
halsizlikten anneme yardım bile edemedim.
çalışıp oruçlu olanlara Allah yardım etsin.
enerji sıfır...
canım normalde annem kendi yapıyor.
ben de ondan öğrendim.ama bugün babam anneme kıyamamış,yorulmasın diye dışardan almış,pişiricez biz.
dana ve koyun kıyma karışık olacak.yarı yarıya.
kuyruk yağını koy biraz,ince doğra.kurusoğan ince doğra.
tuz,karabiber ve istediğin kadar acı pul biber.
iyice yoğur.
ızgarada pişir bebem.
afiyet olsun.
hem oralarda adana bulunmaz.zaten evde yapılan daha sağlıklı.
ohhh misss gibin.
3 degiiiiil bende variiiim unutmayin amaen cok motive oldugum yer burasi zaten kizlar yaa..
orucun ilk günlerindeo luyo öyle canım bugün haberlerde seyrettim bende sahura kalkmadan oruç tutuyolarmış yiyecek yemekleri olmadığı için. ağlamaktan gözlerim pörtledi yine
bide 8-10 saat sıcak altında çalışanlar var benim ablam 40 derece sıcakta çalışıyo bütün gün aklımda o vardı ben klima altında yandım o nasıl dayandı acaba
Günaydın kızlar bu ara ayrı bir yoğunum hatta çıldırmak üzereyim yerime alınacak kişinin arayışı ban kaldı ve dün 600 cv falan inceledim kömür yol yardımı isteyeninden sendika diyeninden tutunda burnumuzun dibindeki adrese uzak diyeni bile var. Dönemsel deyince beğenmiyorlar para beğenmiyorlar bu gençlik fena yadün bitmiş okul 0 tecrübe 3000 istiyo dewenin gözü yani sanki açık kalp Ameliyatı yaptırcaz Adama bugün 8 görüşmem falan ve yine yüzlerce cv incelemem var haliyle biriken dag gibi asıl işlerim insan kaynakları oldum resmen (
Günaydın kızlar bu ara ayrı bir yoğunum hatta çıldırmak üzereyim yerime alınacak kişinin arayışı ban kaldı ve dün 600 cv falan inceledim kömür yol yardımı isteyeninden sendika diyeninden tutunda burnumuzun dibindeki adrese uzak diyeni bile var. Dönemsel deyince beğenmiyorlar para beğenmiyorlar bu gençlik fena yadün bitmiş okul 0 tecrübe 3000 istiyo dewenin gözü yani sanki açık kalp Ameliyatı yaptırcaz Adama bugün 8 görüşmem falan ve yine yüzlerce cv incelemem var haliyle biriken dag gibi asıl işlerim insan kaynakları oldum resmen (
tatlim ne is yapiyorsun? 3000 tl isticek kadar deli cesaretleri olduguna gore isin cok yogun ve zor olmali..
gerci yeni nesilin akli havada... saniyolar is cok heryerde acmis kapilarini onlari bekliyo haspalar is begenmiyolar sonra issizlik var diye geziyolar...
canini sIkma mutlaka birini bulursun ama sen yokken isleri senin istedigin gibi surdurucek biri lazim yoksa iznin burnundan gelir gercekten her dakka telefon her dakka sorular.... bide dogumdan sonra ise donuceksen duzenin aynen kalmasi gerek... biraz zor ama bulunur biri 16 milyonluk sehir :)
Gunaydin kizlar..
Naislsiniz bakalim herkese guzel gunler..
Ozosum bosver oldugu kadar yap yorma kendini fazla, valla ben dun bir dunya is biriktigi halde yavas yavas calismaya calistim..
Bugun azcik calisiyimda yarin Cuma hafta sonuna biraz sakin girelim, yoksa hafta sonu zaten bir dunya is yigiliyor..
ay sorma canım ben fınansal raporlama yapıyorum ve acıkcası 3 yıldır sırketteyım daha 2000 cıvarı anca alıyorum 2 unıv bıtırdım 8 yllık deneyım var fakat adam yenı bıtırmıs unıv tecrube sıfır cat aynı parayı ıstıor ınsanın kendını kotu hıssettırıyorlar valla
ayy bana bu hafta ne uzun geldı varya anlatamam her sabah bugun cuma degıl mı hala cuma olmadı mı dıyıp duruyorum :S
Kislar donuyorum valla yine , dun 26 dereceydi hava gayet guzeldi bgnde yazlik elbiseyle geldim ama hava 12 derece buzz gibi ofis, klimalari acicaklarmis birde dedik sacmalamayin otamatik fln anlamayiz durdurun yoksa kutuplarda calisicaz..(
Sekerim yerini doldurmak zooor
Vay be zaman hizla geciyor.. iznini ne zaman alcan son 3 haftaya kadar kalmicak misin...
burcuuu anacim neymis orasi oyle hic yaz yasanmiyor herhalde...
kizlar bildiniz gibi yarin ilk dr randevum var ve cok gerginim
aklima turlu turlu seyler geliyor... hersey yolundadir umarim ama sizlerde ilk randevuda boyle gerginmiydiniz? heyecan korku endise icin cok karisik... bide ben balik burcuyum fazla duygusalim hemen kotu dusunup kendini yer bitiririm fln ... 2 gundur kasik agrilarimda bitti gibi... sadece aksamlari cok az oluyor ayakta kalinca oda... simdi ona taktim neden agri sizi yok diye 
ahhh su gun bi gecsinde yarin saat 2 olsun...
bide eger idrar kesesi dolu olursa daha mi kolay bakiliyor rahime ??
kizlar bildiniz gibi yarin ilk dr randevum var ve cok gerginim
aklima turlu turlu seyler geliyor... hersey yolundadir umarim ama sizlerde ilk randevuda boyle gerginmiydiniz? heyecan korku endise icin cok karisik... bide ben balik burcuyum fazla duygusalim hemen kotu dusunup kendini yer bitiririm fln ... 2 gundur kasik agrilarimda bitti gibi... sadece aksamlari cok az oluyor ayakta kalinca oda... simdi ona taktim neden agri sizi yok diye 
ahhh su gun bi gecsinde yarin saat 2 olsun...
bide eger idrar kesesi dolu olursa daha mi kolay bakiliyor rahime ??
valla kuzum bazen kiziyorum bende onlara boyle yuzsuz yuzsuz cat diye isteyiveriyorlar.. sonrada diyorum helal olsun ozguven tavan yapmis adamlarda... yaa biz herseye razi olup hakkimizi aramiyoruz yada adamlar cidden ucmus...
kolay bi iste degil valla rakamlar fln ugrasmak zor... ahh Allah yardimcimiz olsun bu patronlarla... kime ne vericekleri belli olmuyo yalniz zaman zaman
Canim eger doktor asagidan bakarsa doktor idrar torbasinin bos olmasi lazim, ama karindan bakicaksa dolu olmasi daha iyi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?