HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kızlar ya bugün çok halsizim.
yemeği yiyince geçer dedim ama nafile.
bacaklarımın altı kopuyor.
halsizlikten anneme yardım bile edemedim.
çalışıp oruçlu olanlara Allah yardım etsin.
enerji sıfır...

orucun ilk günlerindeo luyo öyle canım bugün haberlerde seyrettim bende sahura kalkmadan oruç tutuyolarmış yiyecek yemekleri olmadığı için. ağlamaktan gözlerim pörtledi yine
bide 8-10 saat sıcak altında çalışanlar var benim ablam 40 derece sıcakta çalışıyo bütün gün aklımda o vardı ben klima altında yandım o nasıl dayandı acaba

Sari sekeriiiiimmm. afiyet bal olsun...kiss adanaya sogan koyulmuyor
bide oyle dene sadece koyun etinden bidee...

bizdede firinda tavuk
pilav

Yesil salata
patlican biber kozleme salatasi verdii..

Cimcimeeee sakin uzulme ck gecmis olsun oglen yazamiyorum tablet esimde oluo anca aksam yazabikyorum cnmmmmm tkrar gecmis olsun aklim hep bebek ve sendeydi obur ay bomba gbi olalim bebeeeeeeekkkk sende skma canini obur ay our ins 2 nizide seviyorum

Canım kusura bakma dün girip yazmamadım çok yoğundum işte akşam anneme gittik gece de teli elime aldım sızmışım. Canım saglık olsun inşallah yeni ay sizlerin ayı oldun tüm bekleyenlerin yanlız cimcime merve ve senin bu testler çok can sıkıcı nasıl oluyor da silik çıkıyor İnan anlamadım artık testlere bile güven kalmadı canım bence bekleme git doktora belki kist falan varsa atmana yardımcı olur sonuçta 1 ayı geçtin. Rabbim büyük bu ay inşallah gerçekten olan çift çizgileri görürsünüz.

Günaydın kızlar bu ara ayrı bir yoğunum hatta çıldırmak üzereyim yerime alınacak kişinin arayışı ban kaldı ve dün 600 cv falan inceledim kömür yol yardımı isteyeninden sendika diyeninden tutunda burnumuzun dibindeki adrese uzak diyeni bile var. Dönemsel deyince beğenmiyorlar para beğenmiyorlar bu gençlik fena ya dün bitmiş okul 0 tecrübe 3000 istiyo dewenin gözü yani sanki açık kalp Ameliyatı yaptırcaz Adama bugün 8 görüşmem falan ve yine yüzlerce cv incelemem var haliyle biriken dag gibi asıl işlerim insan kaynakları oldum resmen (

tatlim ne is yapiyorsun? 3000 tl isticek kadar deli cesaretleri olduguna gore isin cok yogun ve zor olmali..
gerci yeni nesilin akli havada... saniyolar is cok heryerde acmis kapilarini onlari bekliyo haspalar is begenmiyolar sonra issizlik var diye geziyolar...
canini sIkma mutlaka birini bulursun ama sen yokken isleri senin istedigin gibi surdurucek biri lazim yoksa iznin burnundan gelir gercekten her dakka telefon her dakka sorular.... bide dogumdan sonra ise donuceksen duzenin aynen kalmasi gerek... biraz zor ama bulunur biri 16 milyonluk sehir :)

Gunaydin kizlar..

Naislsiniz bakalim herkese guzel gunler..
Ozosum bosver oldugu kadar yap yorma kendini fazla, valla ben dun bir dunya is biriktigi halde yavas yavas calismaya calistim..
Bugun azcik calisiyimda yarin Cuma hafta sonuna biraz sakin girelim, yoksa hafta sonu zaten bir dunya is yigiliyor..

Kislar donuyorum valla yine , dun 26 dereceydi hava gayet guzeldi bgnde yazlik elbiseyle geldim ama hava 12 derece buzz gibi ofis, klimalari acicaklarmis birde dedik sacmalamayin otamatik fln anlamayiz durdurun yoksa kutuplarda calisicaz.. (

Sekerim yerini doldurmak zooor
Vay be zaman hizla geciyor.. iznini ne zaman alcan son 3 haftaya kadar kalmicak misin...

burcuuu anacim neymis orasi oyle hic yaz yasanmiyor herhalde...

ay sorma canım ben fınansal raporlama yapıyorum ve acıkcası 3 yıldır sırketteyım daha 2000 cıvarı anca alıyorum 2 unıv bıtırdım 8 yllık deneyım var fakat adam yenı bıtırmıs unıv tecrube sıfır cat aynı parayı ıstıor ınsanın kendını kotu hıssettırıyorlar valla

ayy bana bu hafta ne uzun geldı varya anlatamam her sabah bugun cuma degıl mı hala cuma olmadı mı dıyıp duruyorum :S

kizlar bildiniz gibi yarin ilk dr randevum var ve cok gerginim
aklima turlu turlu seyler geliyor... hersey yolundadir umarim ama sizlerde ilk randevuda boyle gerginmiydiniz? heyecan korku endise icin cok karisik... bide ben balik burcuyum fazla duygusalim hemen kotu dusunup kendini yer bitiririm fln ... 2 gundur kasik agrilarimda bitti gibi... sadece aksamlari cok az oluyor ayakta kalinca oda... simdi ona taktim neden agri sizi yok diye 😓
ahhh su gun bi gecsinde yarin saat 2 olsun...
bide eger idrar kesesi dolu olursa daha mi kolay bakiliyor rahime ??

valla kuzum bazen kiziyorum bende onlara boyle yuzsuz yuzsuz cat diye isteyiveriyorlar.. sonrada diyorum helal olsun ozguven tavan yapmis adamlarda... yaa biz herseye razi olup hakkimizi aramiyoruz yada adamlar cidden ucmus...
kolay bi iste degil valla rakamlar fln ugrasmak zor... ahh Allah yardimcimiz olsun bu patronlarla... kime ne vericekleri belli olmuyo yalniz zaman zaman

Kislar donuyorum valla yine , dun 26 dereceydi hava gayet guzeldi bgnde yazlik elbiseyle geldim ama hava 12 derece buzz gibi ofis, klimalari acicaklarmis birde dedik sacmalamayin otamatik fln anlamayiz durdurun yoksa kutuplarda calisicaz.. (

ayy neymıs orası oyle bıde klma yuh yanı sonra hasta olursunuz hepınız full raporlu evde yatıs yanı ısıne bıle gelır :)
ama sen yınede sakın hasta olma sekerım aman aman dıkkat et

Sekerim yerini doldurmak zooor
Vay be zaman hizla geciyor.. iznini ne zaman alcan son 3 haftaya kadar kalmicak misin...

burcuuu anacim neymis orasi oyle hic yaz yasanmiyor herhalde...

canım ıste 32 hafta 5 eylulde oluyor yerıme gelecek kısı ıle 1 ay bırlıkte calısacagız kı gercı bayram ızını var agustosta 1 haftası gıdıyor gerıye 3 hafta beraber calısma kalacak

canım benım 3 hafta kalana kadar kullanmam mumkun degıl gıbı bırsey
hamılelıgım bıraz zor gecıyor normal bır gebelıge gore dha zor olacagını zaten soylemıstı doktor
fazla odem tutuyorum bu damarlarla ılgılı sanırım sımdıden bacaklarım sumo gurescısı asırı sısıyorum
bırde gunde 3 gıdıs 3 donus gıbı yolum var ve cogu zaman ayakta kalıorum ınan cok zor oluyor bakalım ama yınede bende ıstıorum ne kadar surer Allah kerım
gercı bıde erken dogum rıskım var bakalım dogum ıcın ne kadar surecek 26 haftada kontrol var belkı orada gelısmelerden haberdar eder canım

Canim eger doktor asagidan bakarsa doktor idrar torbasinin bos olmasi lazim, ama karindan bakicaksa dolu olmasi daha iyi :))

canım hıc stres yapma sakın hersey yolunda basta ılk haftalard bı ıkı agrı sızı oluyor sonra hamıle oldugumuzu gosterır hıc bır belırtı yok mıde bulantısına cogumuz burada sevındık emınım sende ole olacaksın
hersey emınım yolundadır sıkma hıc kendını bende endıselı mutlu gergın huzursuz sevınclı ıdım tum dygular sanıyelık gecıslerde ıdı ama sımdı kocaman gobus ve tekmelerle ben buradayım dıor sende ole olacaksın
hıc sıkma kendını stres yapma ve sureklı dua et ben hep dua edıyordum bebegımızı bıze bagısla saglık ver ona rabbım dıye cok sukur su anda bebısımız cok saglıklı bırde kucagımıza alırsak hayırlısı ıle

bu aradaılk 9 haftaya kadardı sanırım sıkısık gırdım ultrasona daha net gordu doktor kapısında 2 sıse su ıctıgımı bılıorm sonra ama sıkısık gleme artık bebıs buyudu ıdrar torbandan gormek zorlanıyor bıde bebege baskı olur dedı doktor artık susuz gıdıyorum :)

vallla gıdısımı bılmemde donusum muhtesem olacak bu cvlerı gordukten sonra masaya baska ozguvenle oturacagım kesın

Canim eger doktor asagidan bakarsa doktor idrar torbasinin bos olmasi lazim, ama karindan bakicaksa dolu olmasi daha iyi :))

hmm buyuk ihtimal asagidan bakicak demekki cnku 4+6 bugun benm... yarin 5 olucak. karindan bisi goremez ... sonra ben yine deliler gibi dolanip dururum... en iyisi ismeden gitmek demekki
sagol tatlim bilgi icin ogrendigim ii oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…