HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

günaydın şekerlerrr...
daha yeni uyandım desem.
gerçi hedefim 13te uyanmaktı ama
zaman çok zor geçiyor da sıcak da...
belki de çalışsam daha iyi olurdu,vakit geçerdi.
öyle mal mal oturuyorum.
özser
canım çok da irdeleme.
önce ne kadar maaş istediğini sor .yüksekse görüşmeyi uzatma
şirketi sen mi kurtaracaksın?zaten idareten biri alınacak...
kendini ve bebişi yorma.

sense88
canım sakin ol biraz.
iyi düşün iyi olsun.
her şey yolunda de sürekli kendine.
ve gör bak yarın güzel haberlerle geleceksin.
gelmemen için bir sebep yok.

hülüüüü
dün ne yaptın?
kayınvalidelerin tepkisi ne oldu bacım?
ağrın sızın var mı?

valla ıste korkum su kı ben ızıne gıttıgımde gunde 40 kere aranmak yada ızıne cıkamamak bakalım benı ne gıbı suprızler beklıor yakında vızyonda

Kuzum benim olur mu oyle sey ne kusuru:))valla testlerin azizligine ugradik canim buda bana ders oldu bi daha adet gunum 1 gun gecmeden test yapmicam varsa kesin cikar yoksa kesin cikmaz boylece:))insallah agustos tum bebek bekleyenlerin ayi olur allah buyuk bekliyoruz bakalim:))biraz daha hastalanmazsam gidicem dra canim kotu bisey cikmaz umarim stresten diye dusunuyorum ben ama insallah oyledir:))

hep dua ediyorum aksam yatarken sabah gozumu acar acmaz... ama denilen dogru daha rahme dustukten sonra o endise ve korkular basliyo demekki... annem onlar hic bitmicek derdi.. evladin buyuyup evlense senden ciksa bile hep hissediceksin oduygulari derdi simdi anliyorum...

valla cnm simdi eleman bakiyoken de fazla mukemmelliyetci olma ... degerini anlasinlar biraz sen yokken bosver... onlarin burnu surtmeden akillanmiyolar genelde.

hmm buyuk ihtimal asagidan bakicak demekki cnku 4+6 bugun benm... yarin 5 olucak. karindan bisi goremez ... sonra ben yine deliler gibi dolanip dururum... en iyisi ismeden gitmek demekki
sagol tatlim bilgi icin ogrendigim ii oldu.

sense88

hamile olan arkadaşlar çok daha iyi bilir tabi hiç bir şey olmayana olmuyor .Allah korusun tabide benimki psikolojikte olabilir alttan muayene olmayın bekleyin diyorlar bende seninki kadarken alttan muayene oldugum gün fenalaştım ve bebeğimi yavaş yavaş kaybettim.İnan seni endişelendirmek için yazmıyorum diyorumki keşke bende gitmeseydim dr a bekleseydim ama düşecek olan bebek 1 kaç hafta sonrada olsa kendiliğindende olsa düşermiş zaten.Allaha emanet olun bebeğinde sende.

cnm gecmis olsun... gercekten cok uzuldum... dedigin gibi bazilarini etkiliyor bazilarini etkilemiyor gibi ... yada biz oyle yorumluyoruz. ama olucaksa onune durulmaz elden bazen bisey gelmiyor. Rabbim insallah hayirlisini verir... hersey yolunda gitsin diyorum hep oyle dua ediyorum... gerci doktor ne dicek onuda bilmiyorum... belki kendi bakmak istemez ama... yarin iyisi kotusu belli olucak... hakkimizda hayirlisi... insallah tez vakitte sende bebisine kavusursun ... bu defa hersey yolunda gider 9 ay sonra soyle nur tpu gibi bir evladin hayatina daha fazla mutluluk katar...

amin canım çok sağol.inan burda vakit o kadar çabuk geçiyorki özlem testinin resmini koymustu dün gibi şimdi doğum izni hesapları yapıyor allah izin verirse çok yaklaştı .bende yılbaşında kaybettim bebeğimi.aylar geçti tekrar hamile kalamadım.nasip artık ramazan ayındayız bu aydanda pek umudum yok çünkü iftar saati çok geç imsak yakın hangi arada olacak:)eşime de oruçla beraber kal geldi zaten:)kardeş kardeş yaşıyoruz.Güzel haberlerle gelirsin inşallah.

Kızlar dün benim lekelenmem oldu ve ansızın dr.a gittim. Benim bızdık ben istersem seni dr.a götürtürüm diye bana kendini ispatladı. Çok korktum dün, 4+2de Beta HCG 645.5 çıktı. Progestan verdi günde 3 tane. Bol bol istirahat ve 3 gün rapor, evdeyim bugün. Yarın tekrar çağırdı. Keseye bakcaz olmadı tekrar kana bakarız dedi. Size değerim nasıl kızlar? Şu mübarek günde rabbim duysun sesimizi, sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Amin.

Son düzenleme:

cnm bak bunlar degerler ;

Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hf 13,300 - 250,000
17-24 hf 4,000 - 165,000

Gebeliğin ilk tanısında yumurtlamadan sonraki ilk 20 gün içinde,gebelik nedeniyle çıkan Beta HCG Değerleri:

En Düşük Beta HCG, En Yüksek Beta HCG, Ortalama Beta HCG
12.gün: 17 119 48
13.gün 17 147 59
14.gün 33 223 95
15.gün 17 429 132
16.gün 70 758 292
17.gün 111 514 303
18.gün 135 1690 464
19.gün 324 4310 1061
20.gün 185 3279 1287

ben buna gore takip ettim... hemen moralini bozma... kizlar bile diyolardi gec dollenme olabilir... bu degerlere gore hic te kotu degil degerin...

tmm cnm 3 5 gune olmadı gıdersın bı doktora gelmezse ınsallah dedıgın gıbı streesten bır gecıkmedır.
ınsallah yenı ayda gelır bebıslerınızın sabırsızlıkla haberlerınızı beklıyoruz

kesınlıkle oyle bende aynı duygular ıcınde ıdım sımdı ne yapacagım ben ıı bır anne olabılırmıyım vs vs sorular donuyordu hep beynımde sureklı kotu seyler gelıor akıla ama yorma kotuye sen sakın hersey cok ıı gelıssın ınsallah
yarın guzel guzel haberlerle gel ınsallah

canım aynı bu sekılde bır tecrube arkadasımda yasadı bazen kese cok asagıda oluyor ve doktorlar altan baktıkları sırada zarar verıyorlar arkadasımda doktordan cıkar cıkmaz dusugu basladı
ben de budurumu bıldgım ıcın ılk gıttıgımde kese gorunmedı doktor alttan baksakk goruruz dedı ben bakmasak dedım oda ozaman haftaya gel demıstı bence sende goremezse salı falan yıne gıdersın en kotu ıstersen hemen alttan muayene ıkna olma ama sen bılırsın tabıkı ben4+3 de kese gorunmedı 5+3 de gorunmustu

Saol hayatım 16. gün oluyo 4+2 di mi? Dr.da çok ii değerin dedi, bakalım yarın belli olur. Lekelenmeden korkmayın kahverengi olduğu sürece problem değil dedi. Benim peçeteye silince çook çok az geliyo, o da günde 1-2 defa. Senin durumlar nasıl?

değerden falan çok anlamam şekerim.
malum henüz değer safhasına geçemedim
ama sense nin yazdığına göre değerlerin gayet ii gözüküyor
dont paniccccc....
bebişin sana sımsıkı yapışmış,annesi.

ay demı valla dun gıbı acaba hamılemıyım dıye test koydgum gunler
rabbım sızlerede nasıp edecek tekrardan bende dusugumden 5 ay sonra olmustu ınsallah senınkıde cok bekletmeden gelır cnm
ramazan tabı artık cok zor ama kımısı tek seferde tutturuyo bellı de olmaz demı

günaydın kızlar nasılsınız bakalım

gunaydınnnn uykucu şirin ıyıdır senden

bak sen senın fındıga
bence degerın gayet ıı sakın stres yapma belkı de yarın keseyı gorursunuz deger ıkı katına cıkarak ılerlıyor cunku
dınlen bol bol sakın moral bozma ve su 3 gunu ıı degerlendır sekerım
rabbım saglık versın yavrucaklarımıza

18.gün oluyor tatlım.

oyle diyebilirim aslinda evet. biraz daha sabretmek gerekcek ama yeterki saglikla gelissin hersey yolund gitsin.
bide pazartesi deger 1360 civari cikinca bu gune kadar katlanmistir. belki yrn gorur direk olarak diye dusunuyorum ...
dualarinizi eksik etmeyin kizlar... allah hepimize saglikli akilli evraklar nasip etsin... saglikla kucagimiza aliriz insallah miniklerimizi

Saolasın hayatım, içim rahat gibi ama işte insan pimpirikleniyo.

18.gün oluyor tatlım.
Kuzum 27 günde regli oluyom dün regliyi 2 gün geçmişti. 14 gün regli tarihine kadar +2de olunca 16 oluyo diye hesapladım ama hatamı yapıyom ki? Bu arada senin için kalbimden Eylül geçiyo, umarım daha önce gelir bebişin...

Benim susam oynatıyo beni kuzum sormaaa. İnşallah görürüz, ay ne zor işlermiş yaaaaa. Ben ne planlıyodum neeler yaşıyorum

canım benim inan çok üzüldüm akşam sırf senin için girdim okudum ama yazamadım inş bebeişin ana doğum günü hediyesi olarak ağustosta gelir canım yeni ay yeni umut ama bence doktoru ihmal etme gecikmenin sebebini araştır

benimkilerde çift yumurta şimdi hiç benzemiceklermi neyse iyi karıştırmaz kimse hem belki ikiz olduklarıda anlaşılmaz:)))inşş allah isteyen herkese tekiz ikiz üçüz hangisiyse gönlündeki onu nasip etsin

öyle düşünme canım bende birini bile beceremedik diyodum eşimle dalga geçiyoduk birbirimizle ama rabbim verdimi öyle senin beim becerine felan bakmıyo inş rabbim sağlıklısıyla hayırlısıyla versin herkese

canım gercekten daha mı ıyı olur kı yanı en azından sasma ımkanı yok degıl mı sen de mı takıp ettıyordun acaba?

evet 16. gun oluyor... yumurtlamadan sonra 14 gun bat tarihin sonradan 2 gun eder sana 16...
hic bozma moralini... bak sanada demis kahve leke icin korkma diye... bnmde cok ayakya kalinca geliyo. afederdiniz ama acik bej sumuk gibi peceteyle silince geliyor. oyle yogun degil. bende pazartesinden beri pregesteron kullaniyorum gunde 3 defa...
oyuzden ayaklarini uzat yatmasan bile oyle otur. bana ii geldi oyle... agrim falanda kalmadi fazla ... o kadar cok okudum ki herkes pembe yada kirmizidan korkun diyor... leke olayini stres yapma dicem ama yinede yapicaksin insanin ici rahat etmiyo cunku endileseleniyor ama yinede cok stresse sokma kendini...
hersey yolundadir bak doktorun bile degerin icin iyi demis... hem herkesde o deger farkli oluyormus...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…