HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Dün gittim kaynanama tabi kıvranıyorum utandım söyleyemedim eşimlede inada bindirdik sen söyle olmaz sen söyle diye benim uyuz geldi bile bile salona geçti belim ağrıyo diye iyi bende söylemicem dedim dayanamadı mutfağa yanımıza geldi ama uyuma numarası yapıyo neyse biz size bişey söylicez dedim eşime kalk diyorum bildiğin uyumuş gibi yapıyo ayy onlarda hiç ısrar etmiyo neymiş söyle diye felan hadi kalk oğlum ne söyliceksiniz söyleyin bakalım dedi okadar sonra yemek yapmaya kalktılar bende kalktım dayanamıcam kıvranıyorum söyliceğimi söyliyim dedim küt diye söyledim aa maaa derken hemde ikiz dedim inanamadılar tebrik ettile ve sarılıp öptü kaynanam beni eşimin yanına gitti babamı oluyosun sen dedi bizimkide haa evet yaa dedi :)) çok sevindiler eşimin teyzesini aradı yemekten sonrada eşimin ananesini aradı sevindiler yani haa kayınpederim biz konuşurken yan odada uyuyomuş heralde bizi duymuş yemeğe oturduk sürprizi sormucakmısın çatlıcam şimdi dedi kaynanam ben biliyorumki isterseniz söyleyim kağıda yazıyım veriyim ama istersen sen yinede söyle dedi kaynanamda küstü hevesimi kaçırdın dedi söylemedi ama iyikide söylemedi zaten bisürü utandım eşimle kıpkırmızı olduk:))) zaten akşam boyu birbirimize bakıp güldük durduk öyle işte

vee bugün daha iyiyim çok şükür dün bişeylerde yiyebildim 2 küçük dilim börek, 2dilim yoğurtlu ekmek ve akşamda yarım kepçe çorba ve bir yemek kaşığı yemek yedim dünkü menüm buydu bunları yiyebildim bugün iç midem bulanmıyor inşş mide bulantısı dönemi geçmiştir

canım gercekten daha mı ıyı olur kı yanı en azından sasma ımkanı yok degıl mı sen de mı takıp ettıyordun acaba?
evet canım ben de takip yaptırıyorum.
biliyorsun belki pco luyum.
ne zaman yumurtlayacağım belli olmuyor.hatta çatlatma iğnesi olmadan yumurtlayamıyorum.
2 ay bilinçli bir şekilde takip yapıldı.
yumurtanın çatladığını bile ultrasonda gördüm.
bu ay kozalağım menapozda onda takibe devam etmedim.
11.günde 13 ve 15 mm olan 2 yumyum vardı.
13.gün tekrar çağırmıştı doktor.
ama kozalak beni ankaraya postaladı,öle kaldı.
ben de bu aya çatlayıp çatlamadığını bilmiyorum.
ama feci kasık ağrısı çektim.17.güne kadar.

kızlar alakasız olcak biraz ama bir şey soracağım dün benim adetin 12. günüydü.5.-6. gün tamamen temizlenmiştim.akşam evde wcde öyle yoğun bir akıntı geldi ki pat diye ama rengi böyle koyu kahve korktum bayağı sebebi ne olabilir ki acaba.

kız demek bu hesaplar düz matematik gibin olmuyor.
benim de öğreneceğim günler gelecek,gelse şu eşek sıpası
anladım ama insanın yumurtladığı günü bilmesi önemli demek.

Son düzenleme:
gunaydınnnn uykucu şirin ıyıdır senden

bian için kimse farketmedi sandım sağolasın bende iyiyim akşam kocam geldi dünyam dönmeye başladı yine
bugün çok işim var temizlik yapcam çamaşır yıkıcam ütü var halıları vercem yıkamaya yarında valiz hazırlıcam koltukları ve perdeleri yıkamaya gelcekler kuaföre gitcem alışveriş yapcam bugün gelemeyebilirim ama yarın son kez gelcem buraya

Kızlar valla allah koruyunca bişey olmayacaksa olmuyor ben biliyosunuz sürekli doktora gitmek durumunda kaldım hiç istemememe rağmen her seferindede alttan muayene olmak zorunda kaldım 4+3'te 4+5'te ve 6+2'de hep alttan muayene oldum ve benyurtdışında okadar çok yürüdümki kendime ben bile şaştım bırakın hamileliği ben normalde hayatta 10dakikadan fazla yürüyemem gün boyu yürüdüm o yorgunluğa dayandım inş rabbim sıkıntı vermez şuanda bi sıkıntı yokmuş dün doktora gitmek için çıktım eşim sağlık ocağına götürdü rapor aldık 3günlük kan sonuçları içinde kıçımı kaldırabilirsem birazdan çıkıcam

ohh gözün aydın allah ayırmasın bidaha inşşşş en uzun ayrılığınız bukadarcık olsun

hülyacım allah bu günler hürmetine bizede tez zamanda kayınvalide ve kayınpederden müjdeyi verirken utanmayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh.

yumurtluyorsun bacımmm.
ilahi işaret gelmiş.
hemen mik mik yap

kız demek bu hesaplar düz matematik gibin olmuyor.
benim de öğreneceğim günler gelecek,gelse şu eşek sıpası
anladım ama insanın yumurtladığı günü bilmesi önemli demek.

kusumm sen takip yaptirirsan kolay olcak senin icin... hic merak etme :)
ben ates olcmede yapmistim orda dpo lardan direk gun cikiyodu oyle ogrendim bende ...

haklisin kuzu olcagi varsa 24 saat yatsan bile oluyor... artik ne yazildiysa o olcak... gerci ben pazar gece 2.30 acile gittim akinti yuzunden hep ayni gleiyodu ama 2 gun araba yolculugu yaptik fln esim gidelim icin rahat etmicek dedi.
ozaman kadin direk bakti su zamana kadar bisi olmadi sansima heralde :)

Yeliz
bide yelizcim sanslisin iste heralde kendi doktoruna gittin... bende 4+3 tum gittim acile bnm acildeki kadin hic sallamadi beklicen dedi daha cok erken dedi. ben dedim diye ilac verdi...ilaci yaa ozlem yada esra demisti galiba alabilirsin diye... oyuzden kadina zorla yazdirdim hic bir halta yaramadi acile gitmem yani... sonradan yine burda dediklerine gore hareket ettim hep.. allah kizlardan razi olsun valla... akli basinda doktora denk gelmek bambaska gercekten... hic bisey yapmasa bile konusmasi
rahatlatiyor...

Son düzenleme:

Ayni duygulari bizde yasadik o yuzden hiiic telaslanma canim...

Merve ile senin testler su internetten alinaanlardan mi ayni marka olabilir..

Senin deger iyiymis. battan bir gun sonra benim 82 idi...

Bence karindan baktir kese gorunur muhtemelen benim 6*2 de hem kese hem kalp gorunduuu duyuldu seker....

ebdosuuummm ohhh ana evinde keyfin yerindedir. Bende sjmdi oyleyim. gelecek ay izmirde k.valude evinde olucam bir ay....

ckmcimemmm gunaydin hayatim.. yolciluk ayin kacinaydi srnin..

kuz hulyaaaa ne guzel o ilk soylemr sevinci. bende cagana dedirtmistim...kardesim olacsk benim demisti..

Benimde dün alttan baktılar, içim rahat benim. Yiyecek ekmeği varsa gelecek o bızdık dünyaya, yoksa ne yapsak nafile...

Son düzenleme:

Kis ne utaniyon, ohhh gogusunu gere gere soylicen masallah hemde catir catir catlattin yumoslari ikizler geliyor :))
Allah huzur saglikla anali babali buyutmek nasip etsin ins...
Hayatim bulnti donemi daha baslamadi sayilir 9 - 11 haftalar arasi oldu benim daha cok , ama Allah"a sukur iki uc kez kustum.. Genelde aksamlari bulanir gibi oluyordu hemen uyuyordum geciyordu, Allah saglikli kolay hamilelik versin sanada aman yemeni icmeni aksatma.. ekmek makarna pilav fln cok yemmeye calis bebise bir faydasi yok zaten ben oncedende pek yemezdim.. Amam sebzen evye etin sutun eksik etme .. Alllahhhhh kis 3 cana bakiyon artik ayy soylemesi bile cokkk guzel.. :))

ınsallah gorunur ama bana da gorunur gıbı gelıyor sekerım
yarın bı fotoda sen yuklersın kesecık :)

canım gozun aydın o ılk zorlu gorevı atlatmısınız ıkı tarafta ogrendı artık
kayınvalıdende sevınmıs cok guzel valla en azından ruhsuzluk yapıp uzmemıs taze annecıgı :)

ınsallah gecer ama daha cok erken sankı gecmesı ıcın dınlenmene bak oh tatıl sonrası bıde rapor sımdı haftaya daha dınc olursun ınsallah
kan sonuclarında tertemız cıksın ınsallah sekerım

esracım 14 temmuzda geçiyoruz yunanistana ama 13 temmuzda yola çıkacağız bir gece izmirde kalıp çeşmeden geçeceğiz 21 temmuzda dönüş aynı gün antalya 25 temmuzda istanbul ve inşallah sonra 31 temmuzda kürkçü dükkanına geri dönüş yapacağız şimdiden evimi özledim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…