- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #27.901
ay demı valla dun gıbı acaba hamılemıyım dıye test koydgum gunler
rabbım sızlerede nasıp edecek tekrardan bende dusugumden 5 ay sonra olmustu ınsallah senınkıde cok bekletmeden gelır cnm
ramazan tabı artık cok zor ama kımısı tek seferde tutturuyo bellı de olmaz demı
evet dün gibi:)inşallah canım artık gerçekten bekletmesin ama hayırlısı ile sağlıkla gelsin tek dileğim bu rabbimden.
evet canım ben de takip yaptırıyorum.canım gercekten daha mı ıyı olur kı yanı en azından sasma ımkanı yok degıl mı sen de mı takıp ettıyordun acaba?
evet 16. gun oluyor... yumurtlamadan sonra 14 gun bat tarihin sonradan 2 gun eder sana 16...
hic bozma moralini... bak sanada demis kahve leke icin korkma diye... bnmde cok ayakya kalinca geliyo. afederdiniz ama acik bej sumuk gibi peceteyle silince geliyor. oyle yogun degil. bende pazartesinden beri pregesteron kullaniyorum gunde 3 defa...
oyuzden ayaklarini uzat yatmasan bile oyle otur. bana ii geldi oyle... agrim falanda kalmadi fazla ... o kadar cok okudum ki herkes pembe yada kirmizidan korkun diyor... leke olayini stres yapma dicem ama yinede yapicaksin insanin ici rahat etmiyo cunku endileseleniyorama yinede cok stresse sokma kendini...
hersey yolundadir bak doktorun bile degerin icin iyi demis... hem herkesde o deger farkli oluyormus...
kız demek bu hesaplar düz matematik gibin olmuyor.evet 16. gun oluyor... yumurtlamadan sonra 14 gun bat tarihin sonradan 2 gun eder sana 16...
hic bozma moralini... bak sanada demis kahve leke icin korkma diye... bnmde cok ayakya kalinca geliyo. afederdiniz ama acik bej sumuk gibi peceteyle silince geliyor. oyle yogun degil. bende pazartesinden beri pregesteron kullaniyorum gunde 3 defa...
oyuzden ayaklarini uzat yatmasan bile oyle otur. bana ii geldi oyle... agrim falanda kalmadi fazla ... o kadar cok okudum ki herkes pembe yada kirmizidan korkun diyor... leke olayini stres yapma dicem ama yinede yapicaksin insanin ici rahat etmiyo cunku endileseleniyorama yinede cok stresse sokma kendini...
hersey yolundadir bak doktorun bile degerin icin iyi demis... hem herkesde o deger farkli oluyormus...
gunaydınnnn uykucu şirin ıyıdır senden
benimkilerde çift yumurta şimdi hiç benzemiceklermi neyse iyi karıştırmaz kimse hem belki ikiz olduklarıda anlaşılmaz:)))inşş allah isteyen herkese tekiz ikiz üçüz hangisiyse gönlündeki onu nasip etsin
çift yumurta benzemiyo canım arkadaslarımda var çift yumurta birbirlerinin tam zıttı kaç tanıdığım varsa öyleler. hatta biri kız biri erkek olan bile var kimbilir belki seninde biri kız biri erkek olur ikiz derken ikisi birden çıkıverir şahsen ben olsam öyle iserdim
aman kuzum yaaa çektiğin çileyi sen biliyosun sağlıklı olsunlar ana babasına hayırlı evlat olsunlarda tek çift farketmez diye düşünüyorum. hem tek yumurta ikizlerinin birbirlerine yapışık yada sakat olma ihtimalleri var Allah korusun
öyle düşünme canım bende birini bile beceremedik diyodum eşimle dalga geçiyoduk birbirimizle ama rabbim verdimi öyle senin beim becerine felan bakmıyo inş rabbim sağlıklısıyla hayırlısıyla versin herkese
bian için kimse farketmedi sandım sağolasın bende iyiyim akşam kocam geldi dünyam dönmeye başladı yine
Bugün çok işim var temizlik yapcam çamaşır yıkıcam ütü var halıları vercem yıkamaya yarında valiz hazırlıcam koltukları ve perdeleri yıkamaya gelcekler kuaföre gitcem alışveriş yapcam bugün gelemeyebilirim ama yarın son kez gelcem buraya
dün gittim kaynanama tabi kıvranıyorum utandım söyleyemedim eşimlede inada bindirdik sen söyle olmaz sen söyle diye benim uyuz geldi bile bile salona geçti belim ağrıyo diye iyi bende söylemicem dedim dayanamadı mutfağa yanımıza geldi ama uyuma numarası yapıyo neyse biz size bişey söylicez dedim eşime kalk diyorum bildiğin uyumuş gibi yapıyo ayy onlarda hiç ısrar etmiyo neymiş söyle diye felan hadi kalk oğlum ne söyliceksiniz söyleyin bakalım dedi okadar sonra yemek yapmaya kalktılar bende kalktım dayanamıcam kıvranıyorum söyliceğimi söyliyim dedim küt diye söyledim aa maaa derken hemde ikiz dedim inanamadılar tebrik ettile ve sarılıp öptü kaynanam beni eşimin yanına gitti babamı oluyosun sen dedi bizimkide haa evet yaa dedi :)) çok sevindiler eşimin teyzesini aradı yemekten sonrada eşimin ananesini aradı sevindiler yani haa kayınpederim biz konuşurken yan odada uyuyomuş heralde bizi duymuş yemeğe oturduk sürprizi sormucakmısın çatlıcam şimdi dedi kaynanam ben biliyorumki isterseniz söyleyim kağıda yazıyım veriyim ama istersen sen yinede söyle dedi kaynanamda küstü hevesimi kaçırdın dedi söylemedi ama iyikide söylemedi zaten bisürü utandım eşimle kıpkırmızı olduk:))) zaten akşam boyu birbirimize bakıp güldük durduk öyle işte
vee bugün daha iyiyim çok şükür dün bişeylerde yiyebildim 2 küçük dilim börek, 2dilim yoğurtlu ekmek ve akşamda yarım kepçe çorba ve bir yemek kaşığı yemek yedim dünkü menüm buydu bunları yiyebildim bugün iç midem bulanmıyor inşş mide bulantısı dönemi geçmiştir
yumurtluyorsun bacımmm.kızlar alakasız olcak biraz ama bir şey soracağım dün benim adetin 12. günüydü.5.-6. gün tamamen temizlenmiştim.akşam evde wcde öyle yoğun bir akıntı geldi ki pat diye ama rengi böyle koyu kahve korktum bayağı sebebi ne olabilir ki acaba.
kız demek bu hesaplar düz matematik gibin olmuyor.
benim de öğreneceğim günler gelecek,gelse şu eşek sıpası
anladım ama insanın yumurtladığı günü bilmesi önemli demek.
hülyacım allah bu günler hürmetine bizede tez zamanda kayınvalide ve kayınpederden müjdeyi verirken utanmayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh.
Kızlar valla allah koruyunca bişey olmayacaksa olmuyor ben biliyosunuz sürekli doktora gitmek durumunda kaldım hiç istemememe rağmen her seferindede alttan muayene olmak zorunda kaldım 4+3'te 4+5'te ve 6+2'de hep alttan muayene oldum ve benyurtdışında okadar çok yürüdümki kendime ben bile şaştım bırakın hamileliği ben normalde hayatta 10dakikadan fazla yürüyemem gün boyu yürüdüm o yorgunluğa dayandım inş rabbim sıkıntı vermez şuanda bi sıkıntı yokmuş dün doktora gitmek için çıktım eşim sağlık ocağına götürdü rapor aldık 3günlük kan sonuçları içinde kıçımı kaldırabilirsem birazdan çıkıcam
kizlar bildiniz gibi yarin ilk dr randevum var ve cok gerginim
aklima turlu turlu seyler geliyor... hersey yolundadir umarim ama sizlerde ilk randevuda boyle gerginmiydiniz? heyecan korku endise icin cok karisik... bide ben balik burcuyum fazla duygusalim hemen kotu dusunup kendini yer bitiririm fln ... 2 gundur kasik agrilarimda bitti gibi... sadece aksamlari cok az oluyor ayakta kalinca oda... simdi ona taktim neden agri sizi yok diye 😓
ahhh su gun bi gecsinde yarin saat 2 olsun...
bide eger idrar kesesi dolu olursa daha mi kolay bakiliyor rahime ??
Kuzum benim olur mu oyle sey ne kusuru:))valla testlerin azizligine ugradik canim buda bana ders oldu bi daha adet gunum 1 gun gecmeden test yapmicam varsa kesin cikar yoksa kesin cikmaz boylece:))insallah agustos tum bebek bekleyenlerin ayi olur allah buyuk bekliyoruz bakalim:))biraz daha hastalanmazsam gidicem dra canim kotu bisey cikmaz umarim stresten diye dusunuyorum ben ama insallah oyledir:))
Kızlar dün benim lekelenmem oldu ve ansızın dr.a gittim. Benim bızdık ben istersem seni dr.a götürtürüm diye bana kendini ispatladı. Çok korktum dün, 4+2de Beta HCG 645.5 çıktı. Progestan verdi günde 3 tane. Bol bol istirahat ve 3 gün rapor, evdeyim bugün. Yarın tekrar çağırdı. Keseye bakcaz olmadı tekrar kana bakarız dedi. Size değerim nasıl kızlar? Şu mübarek günde rabbim duysun sesimizi, sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Amin.
oyle diyebilirim aslinda evet. biraz daha sabretmek gerekcek ama yeterki saglikla gelissin hersey yolund gitsin.
bide pazartesi deger 1360 civari cikinca bu gune kadar katlanmistir. belki yrn gorur direk olarak diye dusunuyorum ...
dualarinizi eksik etmeyin kizlar... allah hepimize saglikli akilli evraklar nasip etsin... saglikla kucagimiza aliriz insallah miniklerimizi
haklisin kuzu olcagi varsa 24 saat yatsan bile oluyor... artik ne yazildiysa o olcak... gerci ben pazar gece 2.30 acile gittim akinti yuzunden hep ayni gleiyodu ama 2 gun araba yolculugu yaptik fln esim gidelim icin rahat etmicek dedi.
ozaman kadin direk bakti su zamana kadar bisi olmadi sansima heralde :)
Yeliz
bide yelizcim sanslisin iste heralde kendi doktoruna gittin... bende 4+3 tum gittim acile bnm acildeki kadin hic sallamadi beklicen dedi daha cok erken dedi. ben dedim diye ilac verdi...ilaci yaa ozlem yada esra demisti galiba alabilirsin diye... oyuzden kadina zorla yazdirdimhic bir halta yaramadi acile gitmem yani... sonradan yine burda dediklerine gore hareket ettim hep.. allah kizlardan razi olsun valla... akli basinda doktora denk gelmek bambaska gercekten... hic bisey yapmasa bile konusmasi
rahatlatiyor...
Dün gittim kaynanama tabi kıvranıyorum utandım söyleyemedim eşimlede inada bindirdik sen söyle olmaz sen söyle diye benim uyuz geldi bile bile salona geçti belim ağrıyo diye iyi bende söylemicem dedim dayanamadı mutfağa yanımıza geldi ama uyuma numarası yapıyo neyse biz size bişey söylicez dedim eşime kalk diyorum bildiğin uyumuş gibi yapıyo ayy onlarda hiç ısrar etmiyo neymiş söyle diye felan hadi kalk oğlum ne söyliceksiniz söyleyin bakalım dedi okadar sonra yemek yapmaya kalktılar bende kalktım dayanamıcam kıvranıyorum söyliceğimi söyliyim dedim küt diye söyledim aa maaa derken hemde ikiz dedim inanamadılar tebrik ettile ve sarılıp öptü kaynanam beni eşimin yanına gitti babamı oluyosun sen dedi bizimkide haa evet yaa dedi :)) çok sevindiler eşimin teyzesini aradı yemekten sonrada eşimin ananesini aradı sevindiler yani haa kayınpederim biz konuşurken yan odada uyuyomuş heralde bizi duymuş yemeğe oturduk sürprizi sormucakmısın çatlıcam şimdi dedi kaynanam ben biliyorumki isterseniz söyleyim kağıda yazıyım veriyim ama istersen sen yinede söyle dedi kaynanamda küstü hevesimi kaçırdın dedi söylemedi ama iyikide söylemedi zaten bisürü utandım eşimle kıpkırmızı olduk:))) zaten akşam boyu birbirimize bakıp güldük durduk öyle işte
vee bugün daha iyiyim çok şükür dün bişeylerde yiyebildim 2 küçük dilim börek, 2dilim yoğurtlu ekmek ve akşamda yarım kepçe çorba ve bir yemek kaşığı yemek yedim dünkü menüm buydu bunları yiyebildim bugün iç midem bulanmıyor inşş mide bulantısı dönemi geçmiştir
oyle diyebilirim aslinda evet. biraz daha sabretmek gerekcek ama yeterki saglikla gelissin hersey yolund gitsin.
bide pazartesi deger 1360 civari cikinca bu gune kadar katlanmistir. belki yrn gorur direk olarak diye dusunuyorum ...
dualarinizi eksik etmeyin kizlar... allah hepimize saglikli akilli evraklar nasip etsin... saglikla kucagimiza aliriz insallah miniklerimizi
Dün gittim kaynanama tabi kıvranıyorum utandım söyleyemedim eşimlede inada bindirdik sen söyle olmaz sen söyle diye benim uyuz geldi bile bile salona geçti belim ağrıyo diye iyi bende söylemicem dedim dayanamadı mutfağa yanımıza geldi ama uyuma numarası yapıyo neyse biz size bişey söylicez dedim eşime kalk diyorum bildiğin uyumuş gibi yapıyo ayy onlarda hiç ısrar etmiyo neymiş söyle diye felan hadi kalk oğlum ne söyliceksiniz söyleyin bakalım dedi okadar sonra yemek yapmaya kalktılar bende kalktım dayanamıcam kıvranıyorum söyliceğimi söyliyim dedim küt diye söyledim aa maaa derken hemde ikiz dedim inanamadılar tebrik ettile ve sarılıp öptü kaynanam beni eşimin yanına gitti babamı oluyosun sen dedi bizimkide haa evet yaa dedi :)) çok sevindiler eşimin teyzesini aradı yemekten sonrada eşimin ananesini aradı sevindiler yani haa kayınpederim biz konuşurken yan odada uyuyomuş heralde bizi duymuş yemeğe oturduk sürprizi sormucakmısın çatlıcam şimdi dedi kaynanam ben biliyorumki isterseniz söyleyim kağıda yazıyım veriyim ama istersen sen yinede söyle dedi kaynanamda küstü hevesimi kaçırdın dedi söylemedi ama iyikide söylemedi zaten bisürü utandım eşimle kıpkırmızı olduk:))) zaten akşam boyu birbirimize bakıp güldük durduk öyle işte
bebiş mi var yoksaaaaaaaaaakizlaaar nasilsiniz,hastanedeyim suan guzel ve insallah umut vsrici haberlerle geliyorum
Ayni duygulari bizde yasadik o yuzden hiiic telaslanma canim...
Merve ile senin testler su internetten alinaanlardan mi ayni marka olabilir..
Senin deger iyiymis. battan bir gun sonra benim 82 idi...
Bence karindan baktir kese gorunur muhtemelen benim 6*2 de hem kese hem kalp gorunduuu duyuldu seker....
ebdosuuummm ohhh ana evinde keyfin yerindedir. Bende sjmdi oyleyim. gelecek ay izmirde k.valude evinde olucam bir ay....
ckmcimemmm gunaydin hayatim.. yolciluk ayin kacinaydi srnin..
kuz hulyaaaa ne guzel o ilk soylemr sevinci. bende cagana dedirtmistim...kardesim olacsk benim demisti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?