- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #27.921
kizlaaar nasilsiniz,hastanedeyim suan guzel ve insallah umut vsrici haberlerle geliyorum
esracım 14 temmuzda geçiyoruz yunanistana ama 13 temmuzda yola çıkacağız bir gece izmirde kalıp çeşmeden geçeceğiz 21 temmuzda dönüş aynı gün antalya 25 temmuzda istanbul ve inşallah sonra 31 temmuzda kürkçü dükkanına geri dönüş yapacağız şimdiden evimi özledim :))
Kuzularr geldim tek basima(mervecim hbr verdi zaten size artik onumuzdeki aylara bakicaz hayirlisi diyorum zamani gelmemis:))biran once hastalaniyim bitsin de agustosa bomba gibi hazirlaniyim istiyorum beklemedeyim su an :))hepinize guzel dilekleriniz icin cok cok tesekkkur ederim :))
3 degiiiiil bende variiiim unutmayin amaen cok motive oldugum yer burasi zaten kizlar yaa..
Kızlar dün benim lekelenmem oldu ve ansızın dr.a gittim. Benim bızdık ben istersem seni dr.a götürtürüm diye bana kendini ispatladı. Çok korktum dün, 4+2de Beta HCG 645.5 çıktı. Progestan verdi günde 3 tane. Bol bol istirahat ve 3 gün rapor, evdeyim bugün. Yarın tekrar çağırdı. Keseye bakcaz olmadı tekrar kana bakarız dedi. Size değerim nasıl kızlar? Şu mübarek günde rabbim duysun sesimizi, sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Amin.
Dün gittim kaynanama tabi kıvranıyorum utandım söyleyemedim eşimlede inada bindirdik sen söyle olmaz sen söyle diye benim uyuz geldi bile bile salona geçti belim ağrıyo diye iyi bende söylemicem dedim dayanamadı mutfağa yanımıza geldi ama uyuma numarası yapıyo neyse biz size bişey söylicez dedim eşime kalk diyorum bildiğin uyumuş gibi yapıyo ayy onlarda hiç ısrar etmiyo neymiş söyle diye felan hadi kalk oğlum ne söyliceksiniz söyleyin bakalım dedi okadar sonra yemek yapmaya kalktılar bende kalktım dayanamıcam kıvranıyorum söyliceğimi söyliyim dedim küt diye söyledim aa maaa derken hemde ikiz dedim inanamadılar tebrik ettile ve sarılıp öptü kaynanam beni eşimin yanına gitti babamı oluyosun sen dedi bizimkide haa evet yaa dedi :)) çok sevindiler eşimin teyzesini aradı yemekten sonrada eşimin ananesini aradı sevindiler yani haa kayınpederim biz konuşurken yan odada uyuyomuş heralde bizi duymuş yemeğe oturduk sürprizi sormucakmısın çatlıcam şimdi dedi kaynanam ben biliyorumki isterseniz söyleyim kağıda yazıyım veriyim ama istersen sen yinede söyle dedi kaynanamda küstü hevesimi kaçırdın dedi söylemedi ama iyikide söylemedi zaten bisürü utandım eşimle kıpkırmızı olduk:))) zaten akşam boyu birbirimize bakıp güldük durduk öyle işte
vee bugün daha iyiyim çok şükür dün bişeylerde yiyebildim 2 küçük dilim börek, 2dilim yoğurtlu ekmek ve akşamda yarım kepçe çorba ve bir yemek kaşığı yemek yedim dünkü menüm buydu bunları yiyebildim bugün iç midem bulanmıyor inşş mide bulantısı dönemi geçmiştir
kızlar hepinize merhaba.belki ben size siz de bana yardımcı olabilirsinizbenim son adet tarihim 3 haziran.30 haziranda adet olmam gerekiyordu olmadım 3 temmuzda kan testim negatifdi.10 gün geçti ve tekrar kan testi yaptırdım yani dün sonucu 57.64 çıktı. sonradan yükselebiliyor değer.umudunuzu yitirmeyin.yalnız benim değer çok düşük gibi sizce nasıl yardımcı olursanız çok sevinirim.
canım bu durumun ıkı acıklaması olabılır bırısı kımyasal gebelık
ıkıncısı de gec dollenme
ınsallah ıkıncısıdır bunu da ancak 2 3 gun sonra tekrar bır kan testı yaptırarak ogrenebılırsın
belkıde nazlı bır bebıs gelıyordur he ne dersın :)
bebiş mi var yoksaaaaaaaaaa
yok canım o da olacak ama inşallah,bugün doktora gittim adet olunca gelmen lazım tahlil için dedi.Ben akıntım yok diye yumurtlamadığımı düşünürkeeeen nur topu gibi 20 mmlik bir yumurtam varmışşş.Çatlamak üzere dedi doktor.Bu arada tiroidim 0.827'ye düşmüş yani artık normale dönmüş.İnşallah bu ay bizim ayımız olsun.Hamişler dua edin bana.Ha unutuyordum,daha önce gittiim doktor bana pko var demişti dedim.Pko olsa böyle görüntü vermez ama adet olunca gel tekrar bakalım,rahim filmi çekelim dedi.
ohh ohh super full calısma donemı canım ha catladı ha catlıcak demekkı yumos kacırma sanslı gunlerını sakın
Ohhh bu ne gezme kiz valla super olcak donusun :)))
yok canım o da olacak ama inşallah,bugün doktora gittim adet olunca gelmen lazım tahlil için dedi.Ben akıntım yok diye yumurtlamadığımı düşünürkeeeen nur topu gibi 20 mmlik bir yumurtam varmışşş.Çatlamak üzere dedi doktor.Bu arada tiroidim 0.827'ye düşmüş yani artık normale dönmüş.İnşallah bu ay bizim ayımız olsun.Hamişler dua edin bana.Ha unutuyordum,daha önce gittiim doktor bana pko var demişti dedim.Pko olsa böyle görüntü vermez ama adet olunca gel tekrar bakalım,rahim filmi çekelim dedi.
İnşallah canım doktorda dedi gün aşırı çalışmaya devam et dedi.Bide birşey soracağım yumurtam sol tarafta.Ayaklarımı illa kaldırmam gerekir mi.Soluma doğru yatsam mik mikten sonra.Çünkü sırt üstü yatıp ayaklarımı kaldırıcan yaramaz spoşlar geri geliyorr
inşallah dönüşüm süper olur canım önümde 20 gün var ben bu sürede adetimi bitirmiş çalışmalarımı yapmış yumurtamı çatlatmış ve inşallah hamiş olduğumdan habersiz gelirim buraya
uzun zamandır bu günü bekliyodum bu sene benim için çok yorucu oldu özellikle yılbaqşından sonra bütün terslikler beni buldu yıprandık eşimle ikimizde. bu tatil çok iyi gelecek eminim. içimden bi his herşey yoluna girdi keyfini çıkar diyor
bu sene pragda olacaktık ama oradaki bombalı saldırı eşimi korkuttu vazgeçtiolsaydık görüşürdük belki :13:
canım çok sevindim oh be sonunda topiğin üstündeki kara bulutlar dağıldı güneş yüzünü göstermeye başladı ramazan ayı çok bereketli geldi hepimize inşallah hamişlere sağlıklı gebelik bizlerede hamişlik müjdeleri getirir bayram
valla sekerım o gıden sposlar aslında yetıor ama sen ıcıne sınecekse bırde oyle dene ben hıc ole havalara dıkmedım bacaklarımı sadece ılıskıden sonra hemen cıkma olmasın bır ıkı dk kalsın ıcerde dıye bekledım sonrada yattım sırt ustu kırdım dızlerımıde yattım ole ama denemekten ne kaybedersın kı
aaaaamiiiin canım inşallah.Dün akşam yatarken sana beebeek'e,su şişesine,ebdaya ve şuan saydıklarım aklıma gelmeyen burdaki herkese dua ettim.Sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasibetsin diye.İnşallah dediğin gibi ramazanın bereketiyle meleklerimiz gelir
ohhh super haber canim, senin yumoslarda catir catir catlicak ins bu ay adet olmadan bebisle gitcen doktora.. Baya buyumus yumosun zaten 24 gecince eskiyormus o bugun yarin catlar bugun onumuzdeki 2-3 gun ski calis bence..
Hadi bakalim aksamki gazan mubarek olsun su mubarek gunlerde..
inşallah dönüşüm süper olur canım önümde 20 gün var ben bu sürede adetimi bitirmiş çalışmalarımı yapmış yumurtamı çatlatmış ve inşallah hamiş olduğumdan habersiz gelirim buraya
uzun zamandır bu günü bekliyodum bu sene benim için çok yorucu oldu özellikle yılbaqşından sonra bütün terslikler beni buldu yıprandık eşimle ikimizde. bu tatil çok iyi gelecek eminim. içimden bi his herşey yoluna girdi keyfini çıkar diyor
bu sene pragda olacaktık ama oradaki bombalı saldırı eşimi korkuttu vazgeçtiolsaydık görüşürdük belki :13:
canım çok sevindim oh be sonunda topiğin üstündeki kara bulutlar dağıldı güneş yüzünü göstermeye başladı ramazan ayı çok bereketli geldi hepimize inşallah hamişlere sağlıklı gebelik bizlerede hamişlik müjdeleri getirir bayram
kızlar bu arada tamda tahmin ettiğim gibi oldu hep gideceğim gün adet olurum diyodum
az önce eşim aradı valizleri hazırla yarın yola çıkıyoruz dedi
temizliği bıraktım valizleri hazırladım
sonra tekrar temizliğe geçtim
o ara wc ye gittim
peçeteye pembemsi leke geldi
fazlaydı baya
heh dedim şimdi oldu
adet oldum galiba
ama devamı yok
günlük ped koymuştum o bile batmadı hala
acaba ben bu akşamda tarlusali içsemmi yoksa bıraksammı ya:44:
o zaman bende ayaklarımı kaldırmadan sırt üstü öyle yatıyım :) valla acayip umut dolu ve pozitifim doktordan sonra
İnşallah canım doktorda dedi gün aşırı çalışmaya devam et dedi.Bide birşey soracağım yumurtam sol tarafta.Ayaklarımı illa kaldırmam gerekir mi.Soluma doğru yatsam mik mikten sonra.Çünkü sırt üstü yatıp ayaklarımı kaldırıcan yaramaz spoşlar geri geliyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?