HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Ohhh bu ne gezme kiz valla super olcak donusun :)))

kızlar hepinize merhaba.belki ben size siz de bana yardımcı olabilirsiniz benim son adet tarihim 3 haziran.30 haziranda adet olmam gerekiyordu olmadım 3 temmuzda kan testim negatifdi.10 gün geçti ve tekrar kan testi yaptırdım yani dün sonucu 57.64 çıktı. sonradan yükselebiliyor değer.umudunuzu yitirmeyin.yalnız benim değer çok düşük gibi sizce nasıl yardımcı olursanız çok sevinirim.

canım benim hayırlısı olsun. üzülme sakın. Önümüzdeki aya güzel haberler verirsin inşallahh.
3 degiiiiil bende variiiim unutmayin ama en cok motive oldugum yer burasi zaten kizlar yaa..

ayy canım benim olur mu hiç öyle. hepiniz verin güzel haber. biz sevinmekten dua etmekten başka ne yapabiliririz ki sizin için. İnşallah senden önümüzdeki ay haber verenlerden olursun. Kurban bayramında hepinizin göbüşleri dolu olsun AMİİİNN

Canpare seninki seni gene durdurmadı desene :) keyfini kendini aratacak demekki bızdığın. Değerinde gayet güzel. Sen dinlenmene bak. 3 günü iyi değerlendir. yorucu işlerden uzak dur. :)

Ohh çok şükür. :) en zor tarafıda hamile olduğunu etrafa duyurmak. ben nasıl utanmıştım söylerken. :) zaten anneler ve babalar bildikten sona diğerleride otomatikman öğreniyolar :) ne mutlu güzel şeyler bunlar Rabbim herkese yaşatsın :) mide bulantılarının geçmesi güzel ama şimdilik geçti. daha yolun başındasın. İnşallah tekrar başlamaz bide iki tane var daha şiddetli olur. Senin annenmiydi hamileliği boyunca mide bulantısı çeken.? eğer öyleyse senin ki annene benzemesin inşallah

canım bu durumun ıkı acıklaması olabılır bırısı kımyasal gebelık
ıkıncısı de gec dollenme

ınsallah ıkıncısıdır bunu da ancak 2 3 gun sonra tekrar bır kan testı yaptırarak ogrenebılırsın
belkıde nazlı bır bebıs gelıyordur he ne dersın :)

inşallah 2.dir canım yaa.allaaaaahhh derim daha ne deyim

bebiş mi var yoksaaaaaaaaaa

yok canım o da olacak ama inşallah,bugün doktora gittim adet olunca gelmen lazım tahlil için dedi.Ben akıntım yok diye yumurtlamadığımı düşünürkeeeen nur topu gibi 20 mmlik bir yumurtam varmışşş.Çatlamak üzere dedi doktor.Bu arada tiroidim 0.827'ye düşmüş yani artık normale dönmüş.İnşallah bu ay bizim ayımız olsun.Hamişler dua edin bana.Ha unutuyordum,daha önce gittiim doktor bana pko var demişti dedim.Pko olsa böyle görüntü vermez ama adet olunca gel tekrar bakalım,rahim filmi çekelim dedi.

ohh ohh super full calısma donemı canım ha catladı ha catlıcak demekkı yumos kacırma sanslı gunlerını sakın

ohh ohh super full calısma donemı canım ha catladı ha catlıcak demekkı yumos kacırma sanslı gunlerını sakın

İnşallah canım doktorda dedi gün aşırı çalışmaya devam et dedi.Bide birşey soracağım yumurtam sol tarafta.Ayaklarımı illa kaldırmam gerekir mi.Soluma doğru yatsam mik mikten sonra.Çünkü sırt üstü yatıp ayaklarımı kaldırıcan yaramaz spoşlar geri geliyorr

Ohhh bu ne gezme kiz valla super olcak donusun :)))

inşallah dönüşüm süper olur canım önümde 20 gün var ben bu sürede adetimi bitirmiş çalışmalarımı yapmış yumurtamı çatlatmış ve inşallah hamiş olduğumdan habersiz gelirim buraya
uzun zamandır bu günü bekliyodum bu sene benim için çok yorucu oldu özellikle yılbaqşından sonra bütün terslikler beni buldu yıprandık eşimle ikimizde. bu tatil çok iyi gelecek eminim. içimden bi his herşey yoluna girdi keyfini çıkar diyor
bu sene pragda olacaktık ama oradaki bombalı saldırı eşimi korkuttu vazgeçti olsaydık görüşürdük belki :13:

canım çok sevindim oh be sonunda topiğin üstündeki kara bulutlar dağıldı güneş yüzünü göstermeye başladı ramazan ayı çok bereketli geldi hepimize inşallah hamişlere sağlıklı gebelik bizlerede hamişlik müjdeleri getirir bayram

valla sekerım o gıden sposlar aslında yetıor ama sen ıcıne sınecekse bırde oyle dene ben hıc ole havalara dıkmedım bacaklarımı sadece ılıskıden sonra hemen cıkma olmasın bır ıkı dk kalsın ıcerde dıye bekledım sonrada yattım sırt ustu kırdım dızlerımıde yattım ole ama denemekten ne kaybedersın kı

aaaaamiiiin canım inşallah.Dün akşam yatarken sana beebeek'e,su şişesine,ebdaya ve şuan saydıklarım aklıma gelmeyen burdaki herkese dua ettim.Sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasibetsin diye.İnşallah dediğin gibi ramazanın bereketiyle meleklerimiz gelir

kızlar bu arada tamda tahmin ettiğim gibi oldu hep gideceğim gün adet olurum diyodum

az önce eşim aradı valizleri hazırla yarın yola çıkıyoruz dedi
temizliği bıraktım valizleri hazırladım
sonra tekrar temizliğe geçtim
o ara wc ye gittim
peçeteye pembemsi leke geldi
fazlaydı baya
heh dedim şimdi oldu
adet oldum galiba
ama devamı yok
günlük ped koymuştum o bile batmadı hala
acaba ben bu akşamda tarlusali içsemmi yoksa bıraksammı ya:44:

o zaman bende ayaklarımı kaldırmadan sırt üstü öyle yatıyım :) valla acayip umut dolu ve pozitifim doktordan sonra

ohhh super haber canim, senin yumoslarda catir catir catlicak ins bu ay adet olmadan bebisle gitcen doktora.. Baya buyumus yumosun zaten 24 gecince eskiyormus o bugun yarin catlar bugun onumuzdeki 2-3 gun ski calis bence..
Hadi bakalim aksamki gazan mubarek olsun su mubarek gunlerde..

Allah razı olsun kuzumm rabbim amin dediğin tüm duaları kabul etsin bizim için ne dilediysen Allah sana 2 katını versin inşallah

inşallah canım ,dualarınızı eksik etmediğiniz için allah hepinizden razı olsun eşimde bir gün çalışıyor bir gün evde izin günlerinde artık iftardan sonra çalışma yapmak lazım.Deli bide doktordan çıktık anlattım dediklerini.Bana diyorki o kadar çalışma boşamı gitti çatlamamışsa diyor.bende zevkineydi onlar tatlım dedim

ohh gezin eglenin valla, tatilde hamis kalan cok stresten uzak zevkine bakin keyfinize.. Ins bebisle birlikte donersiniz..
Kismet degilmis canim kisin gelin dicem ama ins bebis gelir gelemezsiniz yoksa kayaga giderdik birlikte :))
Anacim senin adamda bir alem istanbul butun TR kasisik burda dogalgaz skismasindan kucuk patma oldu panik yuzunden 7 kisi yaralandi diyeme gelmedi Prag'a
Valla TR'de yunanistanda burdan daha karisik ..

tarlusala gerek kalmadan belkı de sokulursun ama sımdı bırakırsın bıde olmazsın daha kotu olur canım belkıde o kanama kıstden dolayıdır bence ıcmeye devam et derım ben

o zaman bende ayaklarımı kaldırmadan sırt üstü öyle yatıyım :) valla acayip umut dolu ve pozitifim doktordan sonra

eee o kadar guzel haber almıssın bence de pozıtıf ol ve esınle tartısma yok bu ara yumos haftası agam pasam dıyoruz eslere

Poponun altına ilişki sırasında yastık koy, ilişkiden sonrada soluna dönerek cenin pozisyonunda yat güzelim. Hadi bu ay tutacak, rahim filmine gerek kalmayacak gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…