HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

o zaman bende ayaklarımı kaldırmadan sırt üstü öyle yatıyım :) valla acayip umut dolu ve pozitifim doktordan sonra

Canim bende popomun altina kucuk yastik koyup bazen saga bazen sola dizlerimi cekip yattim, bazen ole uyuya kalmisim dusumu hep gec aldim ..
Benim adama silkele dedimdide silkelememisti

aynen öyle tatlım hepinizi öpüyorum şimdilik

yav aslında adet olmasaydım bu tatil tam bizlikti çünkü gemide olcaz bütün gün karaya belirli yerlerde çıkarız diyoruz gemide yapacak bişey bulamazsak tam yeri tam zamanı dicektim ama malesef ben adet olcam (

ohh iyi demissin, bosa gitti ne demek spos yollarini acti deseydin , yumos catlayinca yeni sposlar dha kolay bulcaklar yolu deseydin..
Hemm bulan var bulamayan var valla bosa olurmuymus hic

tarlusala gerek kalmadan belkı de sokulursun ama sımdı bırakırsın bıde olmazsın daha kotu olur canım belkıde o kanama kıstden dolayıdır bence ıcmeye devam et derım ben

evet haklısın bu akşamda içeyim yarınki duruma göre devam ederim yada bırakırım o zaman inşallah gerek kalmaz adetim sökülüyodur

Cimcime
Tatile çıkıyorsun galiba. İyi tatiller ve hayırlı yolculuklar. Güzelce moral depolarsın ve sonrasında güzel haberlerini alırız inşaAllah.

Sense
Ben de çok yeni gördüm keseyi. Hatta gittiğimde göremedik; rahim arkaya dönük galiba senin o yüzden idrara sıkış öyle gel dedi. O kadar çok su içtim ki tutamayacaktım neredeyse :)) Neyse hemen aldı beni ultrasona ve idrar torbası sıkıştırdığı için keseyi daha rahat gördük. Usg'ye göre 5+6 görünüyor ; ama doktor sen bunu 4 haftalık olarak düşün dedi. Ayrıca kese 10 mm kadar; ama daha bebeği göremedik haliyle kalbini de duyamadık. Allah'ım inşaAllah hayırlı, sağlıklı şekilde onu da duyarım.

Merhabahayat
Sana da doktordan güzel haberler var galiba. Çok şükür inşaAllah sen de en kısa zamanda bu evlat duygusunu hissedeceksin. Allah'ın izniyle hayırlı, sağlıklı evlatların olsun.

Diğer bütün isteyen herkesin Allah'ım şu mübarek ramazan ayında dualarını kabul etsin. Evlat isteyenlere hayırlı, sağlıklı evlatlar; hamile olanlara da hayırlı, sağlıklı şekilde bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşaAllah. (Amin)

Muhtemelen gec dollenmeedir...bikac gune tekrar baktir yukselisinebaktir canim..

Ayyy hayatcimm cok sevindim tatlim...troidin dusmus. yumosun olmus.. bugin yarin sonraki gun iliski olsun canim..pko da degil miymisson???
Hadi hayirlisi. eger bu ay da olmazza esin bakyirsin kendinw sen de rahim filmi cektirirsin. ama ons. bunlara gerek kalmicakkkk))
ben 15 dk bekledim iliski sonrasi...oyle dikmedim de cok ayaklari dedigin gibic cikiyor yoksa.

Son düzenleme:

Allah razı olsun canım bak ne güzel tiroidin bitmiş, yumurtan oluşmuş.
Bundan sonra sıkı sıkı çalışmak gerek sadece
İnşallahhh tutar bu ay sen de kavuşursun bebişineee

valla cnm bakalim bende artik saatleri sayicam nerdeyse... yarin oglen olmak bilmes bana.. artik giderim eger goremezze icerim suyu bolbol orda :) insallah cnm amin ... kalp atislarinida bir duyunca azcik daha rahatlariz belki :)

cimcime cnm sana iyi tatiller bolbol eglen stres at gul gez dolas... kocanla basbasa olmanin keyfini cikar... buyuk ihtimal agustos ayindan sonra 3. kisi olucaginiz icin firsatiniz olmaz bidaha belki :) bomba gibi bir donus bekliyoruz senden ...

Canim buyuk ihtimal iki gun sonra tekrarlayacan testni inşallah gec dollenme olmustur ve artar ve on bes gunu gecerse rahatlarsin en kotu ihtimal kimyasal gebelik olabilir

çok sağol canımm inşallah çok güzel haberlerle döneceğim yaa çok umutluyum içim kıpır kıpır

Ic ic sen bugun de ic tam olsun....ohhh cok ozendimmmm yunan adalarina gidiyosin...bizimde dikiliden midilli gorunuyor..daha nasip olmadi gitmek...

kıyamam yaa gel kız senide götüreyim. ben bol bol resim çekip atarım sana :))

çok sağol canım ayyy benim kocam şimdiden doğmamış çocuğa don biçiyo daha portakal bahçesinde vitamin bile değilken şimdiden önümüzdeki senenin tatil planını yapıyo çocuk olursa en fazla 3 aylık olacak nereye gitsekki diyo bende merak etme ben kanguruya koyar sırtıma bağlarım nereye olursa gideriz diyorum daha bu seneyi atlatamadan gelecek sene planımız hazır

hahahaa .... ohh super simdiden psikolojisini hazirliyo ne guzel ... 3 kisilik planlar fln... seninki en az senin kadar kararli agustos icin masallah ... bos gecmiceginiz kesin :))

Kizlar sormasi atip ama hamisken icinizde agdaya giden varmi bkini agdasina ....
Daha yeni yaa. Yrnda doktora gidicem aksam gitsemmi gitmesem mi ... Bugune kdar hep agda yapardim ama com karasiz kaldim..

Kizlar sormasi atip ama hamisken icinizde agdaya giden varmi bkini agdasina ....
Daha yeni yaa. Yrnda doktora gidicem aksam gitsemmi gitmesem mi ... Bugune kdar hep agda yapardim ama com karasiz kaldim..

Unutuyosun kuzum artık ağdayı mağdayı, jiletle tanışma vaktidir.

valla canım benim arkadasım hep gitti bikini için ağdaya hatta doğuma 2 gün kala bile gitmişti. zaten karnın büyüdükçe kendin yapamayacaksın ama ağdaya gidebilirsin. ben olsam giderdim ki her ay doktora gitmeden önce muhakkak gidiyorum 2 dkda bitiyo artık azaldı baya. doğuma kadar kalmayacak inşallah

ben yxliz in aksine jileti tavsiye etmem canım. ağdaya devam et. jilet vurunca yine eskisi gibi sert ve kalın çıkmaya başlayacak ve 2 gün sonra tekrar çıkacak çıkarken kaşıntısı cabası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…