- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #27.941
o zaman bende ayaklarımı kaldırmadan sırt üstü öyle yatıyım :) valla acayip umut dolu ve pozitifim doktordan sonra
tarlusala gerek kalmadan belkı de sokulursun ama sımdı bırakırsın bıde olmazsın daha kotu olur canım belkıde o kanama kıstden dolayıdır bence ıcmeye devam et derım ben
eee o kadar guzel haber almıssın bence de pozıtıf ol ve esınle tartısma yok bu ara yumos haftası agam pasam dıyoruz eslere
ohh gezin eglenin valla, tatilde hamis kalan cok stresten uzak zevkine bakin keyfinize.. Ins bebisle birlikte donersiniz..
Kismet degilmis canim kisin gelin dicem ama ins bebis gelir gelemezsiniz yoksa kayaga giderdik birlikte :))
Anacim senin adamda bir alem istanbul butun TR kasisik burda dogalgaz skismasindan kucuk patma oldu panik yuzunden 7 kisi yaralandi diyeme gelmedi Prag'a
Valla TR'de yunanistanda burdan daha karisik ..
Poponun altına ilişki sırasında yastık koy, ilişkiden sonrada soluna dönerek cenin pozisyonunda yat güzelim. Hadi bu ay tutacak, rahim filmine gerek kalmayacak gibi...
inşallah canım ,dualarınızı eksik etmediğiniz için allah hepinizden razı olsuneşimde bir gün çalışıyor bir gün evde izin günlerinde artık iftardan sonra çalışma yapmak lazım.Deli bide doktordan çıktık anlattım dediklerini.Bana diyorki o kadar çalışma boşamı gitti çatlamamışsa diyor.bende zevkineydi onlar tatlım dedim
tarlusala gerek kalmadan belkı de sokulursun ama sımdı bırakırsın bıde olmazsın daha kotu olur canım belkıde o kanama kıstden dolayıdır bence ıcmeye devam et derım ben
kızlar hepinize merhaba.belki ben size siz de bana yardımcı olabilirsinizbenim son adet tarihim 3 haziran.30 haziranda adet olmam gerekiyordu olmadım 3 temmuzda kan testim negatifdi.10 gün geçti ve tekrar kan testi yaptırdım yani dün sonucu 57.64 çıktı. sonradan yükselebiliyor değer.umudunuzu yitirmeyin.yalnız benim değer çok düşük gibi sizce nasıl yardımcı olursanız çok sevinirim.
yok canım o da olacak ama inşallah,bugün doktora gittim adet olunca gelmen lazım tahlil için dedi.Ben akıntım yok diye yumurtlamadığımı düşünürkeeeen nur topu gibi 20 mmlik bir yumurtam varmışşş.Çatlamak üzere dedi doktor.Bu arada tiroidim 0.827'ye düşmüş yani artık normale dönmüş.İnşallah bu ay bizim ayımız olsun.Hamişler dua edin bana.Ha unutuyordum,daha önce gittiim doktor bana pko var demişti dedim.Pko olsa böyle görüntü vermez ama adet olunca gel tekrar bakalım,rahim filmi çekelim dedi.
evet haklısın bu akşamda içeyim yarınki duruma göre devam ederim yada bırakırım o zaman inşallah gerek kalmaz adetim sökülüyodur
aaaaamiiiin canım inşallah.Dün akşam yatarken sana beebeek'e,su şişesine,ebdaya ve şuan saydıklarım aklıma gelmeyen burdaki herkese dua ettim.Sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasibetsin diye.İnşallah dediğin gibi ramazanın bereketiyle meleklerimiz gelir
Cimcime
Tatile çıkıyorsun galiba. İyi tatiller ve hayırlı yolculuklar. Güzelce moral depolarsın ve sonrasında güzel haberlerini alırız inşaAllah.
Sense
Ben de çok yeni gördüm keseyi. Hatta gittiğimde göremedik; rahim arkaya dönük galiba senin o yüzden idrara sıkış öyle gel dedi. O kadar çok su içtim ki tutamayacaktım neredeyse :)) Neyse hemen aldı beni ultrasona ve idrar torbası sıkıştırdığı için keseyi daha rahat gördük. Usg'ye göre 5+6 görünüyor ; ama doktor sen bunu 4 haftalık olarak düşün dedi. Ayrıca kese 10 mm kadar; ama daha bebeği göremedik haliyle kalbini de duyamadık. Allah'ım inşaAllah hayırlı, sağlıklı şekilde onu da duyarım.
Merhabahayat
Sana da doktordan güzel haberler var galiba. Çok şükür inşaAllah sen de en kısa zamanda bu evlat duygusunu hissedeceksin. Allah'ın izniyle hayırlı, sağlıklı evlatların olsun.
Diğer bütün isteyen herkesin Allah'ım şu mübarek ramazan ayında dualarını kabul etsin. Evlat isteyenlere hayırlı, sağlıklı evlatlar; hamile olanlara da hayırlı, sağlıklı şekilde bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşaAllah. (Amin)
kızlar hepinize merhaba.belki ben size siz de bana yardımcı olabilirsinizbenim son adet tarihim 3 haziran.30 haziranda adet olmam gerekiyordu olmadım 3 temmuzda kan testim negatifdi.10 gün geçti ve tekrar kan testi yaptırdım yani dün sonucu 57.64 çıktı. sonradan yükselebiliyor değer.umudunuzu yitirmeyin.yalnız benim değer çok düşük gibi sizce nasıl yardımcı olursanız çok sevinirim.
Cimcime
Tatile çıkıyorsun galiba. İyi tatiller ve hayırlı yolculuklar. Güzelce moral depolarsın ve sonrasında güzel haberlerini alırız inşaAllah.
Diğer bütün isteyen herkesin Allah'ım şu mübarek ramazan ayında dualarını kabul etsin. Evlat isteyenlere hayırlı, sağlıklı evlatlar; hamile olanlara da hayırlı, sağlıklı şekilde bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşaAllah. (Amin)
Ic ic sen bugun de ic tam olsun....ohhh cok ozendimmmm yunan adalarina gidiyosin...bizimde dikiliden midilli gorunuyor..daha nasip olmadi gitmek...
cimcime cnm sana iyi tatiller bolbol eglen stres at gul gez dolas... kocanla basbasa olmanin keyfini cikar... buyuk ihtimal agustos ayindan sonra 3. kisi olucaginiz icin firsatiniz olmaz bidaha belki :) bomba gibi bir donus bekliyoruz senden ...
çok sağol canım ayyy benim kocam şimdiden doğmamış çocuğa don biçiyo daha portakal bahçesinde vitamin bile değilken şimdiden önümüzdeki senenin tatil planını yapıyo çocuk olursa en fazla 3 aylık olacak nereye gitsekki diyo bende merak etme ben kanguruya koyar sırtıma bağlarım nereye olursa gideriz diyorum daha bu seneyi atlatamadan gelecek sene planımız hazır
Kizlar sormasi atip ama hamisken icinizde agdaya giden varmi bkini agdasina ....
Daha yeni yaa. Yrnda doktora gidicem aksam gitsemmi gitmesem mi ... Bugune kdar hep agda yapardim ama com karasiz kaldim..
Unutuyosun kuzum artık ağdayı mağdayı, jiletle tanışma vaktidir.
Kizlar sormasi atip ama hamisken icinizde agdaya giden varmi bkini agdasina ....
Daha yeni yaa. Yrnda doktora gidicem aksam gitsemmi gitmesem mi ... Bugune kdar hep agda yapardim ama com karasiz kaldim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?