- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #27.961
valla canım benim arkadasım hep gitti bikini için ağdaya hatta doğuma 2 gün kala bile gitmişti. zaten karnın büyüdükçe kendin yapamayacaksın ama ağdaya gidebilirsin. ben olsam giderdim ki her ay doktora gitmeden önce muhakkak gidiyorum 2 dkda bitiyo artık azaldı baya. doğuma kadar kalmayacak inşallah
ben yxliz in aksine jileti tavsiye etmem canım. ağdaya devam et. jilet vurunca yine eskisi gibi sert ve kalın çıkmaya başlayacak ve 2 gün sonra tekrar çıkacak çıkarken kaşıntısı cabası.
valla canım benim arkadasım hep gitti bikini için ağdaya hatta doğuma 2 gün kala bile gitmişti. zaten karnın büyüdükçe kendin yapamayacaksın ama ağdaya gidebilirsin. ben olsam giderdim ki her ay doktora gitmeden önce muhakkak gidiyorum 2 dkda bitiyo artık azaldı baya. doğuma kadar kalmayacak inşallah
ben yxliz in aksine jileti tavsiye etmem canım. ağdaya devam et. jilet vurunca yine eskisi gibi sert ve kalın çıkmaya başlayacak ve 2 gün sonra tekrar çıkacak çıkarken kaşıntısı cabası.
bende sadece agdaya gittim seneledir cok azaldi... oyuzden devam etmek istiyorum aslinda... bakicm duruma bir degerlendirme yapicam artik ozmn madem arkadasinda gotmis sorun olmuyo demkki...
Dr.ların söylediğini söledim cimcime, ağdadaki kasılmalar bebeğe zarar veriyo. Üstelik tam yerleşme zamanı biz ağır bile kardıramazken o kasılmaya vücut naapsın, bebek naapsın.
Dr.ların söylediğini söledim cimcime, ağdadaki kasılmalar bebeğe zarar veriyo. Üstelik tam yerleşme zamanı biz ağır bile kardıramazken o kasılmaya vücut naapsın, bebek naapsın.
sorun olduğunu sanmıyorum ablam makineyle kendisi alıyodu bi sorun olmadı. ben sadece tüy dökücü kremlerin zararı olur diye biliyorum kimyasal içerdikleri için.
sen hijyene dikkat et mikrop kaptırma bide ılık olsun zararı olmaz. doktor arkadasımda hamileiğinde hep sir ağda yaptırdı bi zararı olsaydı kendisi doktor yapmazdı heralde
Cimcime
Tatile çıkıyorsun galiba. İyi tatiller ve hayırlı yolculuklar. Güzelce moral depolarsın ve sonrasında güzel haberlerini alırız inşaAllah.
Sense
Ben de çok yeni gördüm keseyi. Hatta gittiğimde göremedik; rahim arkaya dönük galiba senin o yüzden idrara sıkış öyle gel dedi. O kadar çok su içtim ki tutamayacaktım neredeyse :)) Neyse hemen aldı beni ultrasona ve idrar torbası sıkıştırdığı için keseyi daha rahat gördük. Usg'ye göre 5+6 görünüyor ; ama doktor sen bunu 4 haftalık olarak düşün dedi. Ayrıca kese 10 mm kadar; ama daha bebeği göremedik haliyle kalbini de duyamadık. Allah'ım inşaAllah hayırlı, sağlıklı şekilde onu da duyarım.
Merhabahayat
Sana da doktordan güzel haberler var galiba. Çok şükür inşaAllah sen de en kısa zamanda bu evlat duygusunu hissedeceksin. Allah'ın izniyle hayırlı, sağlıklı evlatların olsun.
Diğer bütün isteyen herkesin Allah'ım şu mübarek ramazan ayında dualarını kabul etsin. Evlat isteyenlere hayırlı, sağlıklı evlatlar; hamile olanlara da hayırlı, sağlıklı şekilde bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşaAllah. (Amin)
Kizlar sormasi atip ama hamisken icinizde agdaya giden varmi bkini agdasina ....
Daha yeni yaa. Yrnda doktora gidicem aksam gitsemmi gitmesem mi ... Bugune kdar hep agda yapardim ama com karasiz kaldim..
Allah razı olsun canım bak ne güzel tiroidin bitmiş, yumurtan oluşmuş.
Bundan sonra sıkı sıkı çalışmak gerek sadece
İnşallahhh tutar bu ay sen de kavuşursun bebişineee
Muhtemelen gec dollenmeedir...bikac gune tekrar baktir yukselisinebaktir canim..
Ayyy hayatcimm cok sevindim tatlim...troidin dusmus. yumosun olmus.. bugin yarin sonraki gun iliski olsun canim..pko da degil miymisson???
Hadi hayirlisi. eger bu ay da olmazza esin bakyirsin kendinw sen de rahim filmi cektirirsin. ama ons. bunlara gerek kalmicakkkk))
ben 15 dk bekledim iliski sonrasi...oyle dikmedim de cok ayaklari dedigin gibic cikiyor yoksa.
Canımmm bugün gözüm seni aradı,İnşallah herşey yolunda olacak ,geçen demiştin ya hamiş kaldığım ay akıntım olmadı yumyum olmadı sandım diye benimde öyle oldu bu ay.Bugün eşim niyet etmemişti örnek isterlerse diye.Ama psikolojik olarak stres yaptığı için veremedi canım.Bu ay tutmazda ( ki inşalaah tutacak) adet olursam ben doktora gidince o da örnek verecek.Ay esracım nolur bu ay benim ayım olsuuuuuun inşallah
evet hiç olmadığı kadar kuruydum o ayyy. normalde hep olur akıntım...ovulasyonda biile hiç çift koyu çizgi görmedim o ay düşün.. hergün yaptım test... yumurtlamadım dedim akıntı yok çizgi yok... ama olduuu...
canım benim hemen bugunu değerlendir eşinde niyetli değilken..
inşallah senin ayın olsun ve tüm isteyenlerin..
bu hafta senden ve hülüden geldi gzel haber.. ha bide cimcimeden herşey yolundaymış en azından onunda...
eşin çekindi mi test vermeye...
canım ben kullanıyorum.Kızlar diaformin diye bir ilaç kullanan var mı? bugün doktor bana bunu yazdı normalde şeker hastaları için kullanılırmış ama yumurta çalıştırmak içinde kullanılıyormuş
good bye my babyyyesracım 14 temmuzda geçiyoruz yunanistana ama 13 temmuzda yola çıkacağız bir gece izmirde kalıp çeşmeden geçeceğiz 21 temmuzda dönüş aynı gün antalya 25 temmuzda istanbul ve inşallah sonra 31 temmuzda kürkçü dükkanına geri dönüş yapacağız şimdiden evimi özledim :))
canım ben kullanıyorum.
ama benimki glifor.
glucochage,glifor,diaformin hepsi aynı içerikli.
genellikle pkolulara veriyorlar ya da yumurtlama tembelliği olanlara.
pkolularda insilün direnci yüksek oluyormuş.
ilacı kullanmak başta biraz sıkıntılı olabilir.
ama pes etme,1 ayda tüm yan etkileri geçiyor.
doktor nasıl tavsiye etti bilmiyorum ama ilk 1 hafta yarım içmiştim ben.
ona bile zor dayandım.süper mide bulantısı yaptı ben de.
hiç yemek yiyemedim.umarım sen de yapmaz.
Aylardır uğraşım sonuçta başarı verdi :) nihayet bebişiniz tekmelerini video ya alabildim ne zaman kayıda başlasam duruyo Özser bey nihayet şovunu yaptı :) kaydedebildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?