HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bende sadece agdaya gittim seneledir cok azaldi... oyuzden devam etmek istiyorum aslinda... bakicm duruma bir degerlendirme yapicam artik ozmn madem arkadasinda gotmis sorun olmuyo demkki...

Dr.ların söylediğini söledim cimcime, ağdadaki kasılmalar bebeğe zarar veriyo. Üstelik tam yerleşme zamanı biz ağır bile kardıramazken o kasılmaya vücut naapsın, bebek naapsın.

bende sadece agdaya gittim seneledir cok azaldi... oyuzden devam etmek istiyorum aslinda... bakicm duruma bir degerlendirme yapicam artik ozmn madem arkadasinda gotmis sorun olmuyo demkki...

sorun olduğunu sanmıyorum ablam makineyle kendisi alıyodu bi sorun olmadı. ben sadece tüy dökücü kremlerin zararı olur diye biliyorum kimyasal içerdikleri için.
sen hijyene dikkat et mikrop kaptırma bide ılık olsun zararı olmaz. doktor arkadasımda hamileiğinde hep sir ağda yaptırdı bi zararı olsaydı kendisi doktor yapmazdı heralde

Dr.ların söylediğini söledim cimcime, ağdadaki kasılmalar bebeğe zarar veriyo. Üstelik tam yerleşme zamanı biz ağır bile kardıramazken o kasılmaya vücut naapsın, bebek naapsın.

ben hamile kalmadım bilmiyorum ama jilet mantıklı gelmiyo pek. sonuçta saatlerce kasılma olmayacak ve aynı şekilde o bölge alıştığı için kasılma falan olmuyo bende. ben ağdaya alıştığım içindir heralde. tabi kullananlara sözüm yok

kizlar valla ikinizin dedigide aklima yatiyo... on sunu yapiyorum erkek sakal tras makinesi var bnde onla kisaltiyorum yrn icin sanki yeni cikiomus gibi olucak koklerde kalinlasmiyo 😆
yarin dr a sorucam ve tehlikeli donem gecince agdaya baslicam
ztn kocamin ebesi gitcem hastanede ebe direk ona sorarim olmadi ...
simdi agdada gerilen var gerilmeyen var en esegimi saglam kaziga baglimda
tam olsun 😜

kızlar ağdadan bişey olmuyorrr. benim tüm tanıdıklarım hamileliği boyunca gitti bişety olmadı... ben kendim evde hallediyorum o işi. ağda ve makine kullanıyorum..

teşekkürler canım rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

Kizlar sormasi atip ama hamisken icinizde agdaya giden varmi bkini agdasina ....
Daha yeni yaa. Yrnda doktora gidicem aksam gitsemmi gitmesem mi ... Bugune kdar hep agda yapardim ama com karasiz kaldim..

Canım ben 3 ay jilet yaptım hamilelik de hormonlar dağıttığı için 2 günde 1 alınacak hale geliyordu doktora dedim ağda yapim mi diye yap tabi hiç zararı yok dedi. Ben ve hamile 3 arkadasım ayın bi günü kuaför kapatıyoruz resmen zaten jiletle baş edilemeyecek hale geliyo çok çabuk kıllar uzuyo tırnaklarda öyle çabuk uzuyo hormonlar çok değişiyor ondan herhalde

Canımmm bugün gözüm seni aradı,İnşallah herşey yolunda olacak ,geçen demiştin ya hamiş kaldığım ay akıntım olmadı yumyum olmadı sandım diye benimde öyle oldu bu ay.Bugün eşim niyet etmemişti örnek isterlerse diye.Ama psikolojik olarak stres yaptığı için veremedi canım.Bu ay tutmazda ( ki inşalaah tutacak) adet olursam ben doktora gidince o da örnek verecek.Ay esracım nolur bu ay benim ayım olsuuuuuun inşallah

evet hiç olmadığı kadar kuruydum o ayyy. normalde hep olur akıntım...ovulasyonda biile hiç çift koyu çizgi görmedim o ay düşün.. hergün yaptım test... yumurtlamadım dedim akıntı yok çizgi yok... ama olduuu...

canım benim hemen bugunu değerlendir eşinde niyetli değilken..
inşallah senin ayın olsun ve tüm isteyenlerin..
bu hafta senden ve hülüden geldi gzel haber.. ha bide cimcimeden herşey yolundaymış en azından onunda...

eşin çekindi mi test vermeye...

evet ortamdan olumsuz etkilendiği için veremedi,daha sonra tekrar gideceğiz ama inşallah gerek kalmaz

Son düzenleme:
Kızlar diaformin diye bir ilaç kullanan var mı? bugün doktor bana bunu yazdı normalde şeker hastaları için kullanılırmış ama yumurta çalıştırmak içinde kullanılıyormuş

Kızlar diaformin diye bir ilaç kullanan var mı? bugün doktor bana bunu yazdı normalde şeker hastaları için kullanılırmış ama yumurta çalıştırmak içinde kullanılıyormuş
canım ben kullanıyorum.
ama benimki glifor.
glucochage,glifor,diaformin hepsi aynı içerikli.
genellikle pkolulara veriyorlar ya da yumurtlama tembelliği olanlara.
pkolularda insilün direnci yüksek oluyormuş.
ilacı kullanmak başta biraz sıkıntılı olabilir.
ama pes etme,1 ayda tüm yan etkileri geçiyor.
doktor nasıl tavsiye etti bilmiyorum ama ilk 1 hafta yarım içmiştim ben.
ona bile zor dayandım.süper mide bulantısı yaptı ben de.
hiç yemek yiyemedim.umarım sen de yapmaz.

Son düzenleme:
ayy kizlar valla agda olsada yaptirsak, kuaforlerde cok pahali, marketlerde de su veetlerin ada bantlari var sadece onlarda bir kutu bana yetmiyir koltuk aldi bacak fln derken eee icinde 6 tane var zaten iki kutu alsan heray oda pahali ( Mecbur jilet kullaniyorum cok sukur 2 haftada bir gidiyor 1 hafta temiz birhaftada anca duzgun alincak kadar uzuyor.. Cok killi tuylu biri degilim ama ten beyaz onlar siyah kotu oluyor ayy kisken ne guzeldi hep agda yapardik ohh 1,5 ay miss gibi ..
Benim annemde dedi bisi olmaz gel denize gitmeden adaya gidelim diye ama gitmedim burda alisti senelrdirsimdi agda yaptirsam hem aciyor hem batik oluyor cok cikarken.. Valla sansiniz varsa birde vucudunuz alistiysa birakmayin hic ..

Hayatcim ins seninde ayi olcak bu ay bak Hulyaya yok catladimi catlamadimi derken iki tane birden catirdatti, valla ben hala inanamiyorum Allah`in mucizesi dusunsene iki tane minik can kollarinda Allah nazarlardan korusun
Sanada gelcek, herkese gelcek bebis ins, benimde hamis kaldigim ay akintim pek olmadi ovu testlerimde hic iki cizgi gormedim hatta battan 4 gun once fn kahverengi akintim oldu haa dedim benimki erken gelcek cunku bazen adetten once kahverengi gelir ertesi gun sokulurdum ama kahve rengi kesildi bat gunu , bir baktim ertesi gun coook silik ikinci cizgi, iki gun sonra yine baktim yine silik ama daha belirgin .. Ins senin meleginde gelicek bu ayy :)))

good bye my babyyy
bir git iki gel inşşşş

Aylardır uğraşım sonuçta başarı verdi :) nihayet bebişiniz tekmelerini video ya alabildim ne zaman kayıda başlasam duruyo Özser bey nihayet şovunu yaptı :) kaydedebildim

insallah canim,850mlg benim ilac tok 1aksam1sabah dedi,ilk kullandiginda ishal yapabilir korkma dedi,

Aylardır uğraşım sonuçta başarı verdi :) nihayet bebişiniz tekmelerini video ya alabildim ne zaman kayıda başlasam duruyo Özser bey nihayet şovunu yaptı :) kaydedebildim

Ay çok güzel 1 an ve ölümsüzleştirmişsin, süpersin arkadaşım. Rabbim korusun hepsini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…