HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kizlaaaaarrrr bugun normale yakin bi gun gecirdim hastaneye gittim ordan telefoncuda isim vardi onu hallettim esimin kursun dibindeydi ordan kursa gittim benimki ders arasindaydi nasil uyuyodu ben geldim dedim noldu iyi.ermiymis dedi gozu kapali iyilermis dedim geri uyudu:))) akli fikri karnin ciksada sevsek derdinde:))) neyse ordaneve yurudum yolda markete girdim et aldimbiftek sanirim onun adi yoyemiyorum ya yemek zorundaymisim iki tane oldugu icin canim cekmisken aliyim dedim ordan pazara gecyim bisssuru meyve aldim eve geldim dinelendim soze bi baktim sonraa yemegimi yaptimmm:)))nihayet kocama bi iftar sofrasi hazirladim haaa doktora gitmeden oncede arada uc tane gomlek utuledim:))) yemektede patatesli eti kizarttim ve pisirdim mercimek corbasi yaptim bide pirinc pilavi ohhh ama yarim kepce corba ve bir kasik pilav aldim bi kucuk etinde yarisini yiyebildim anca nasil cig et koktu burnuma halbuki mis gibi kizarmisti kekikli mekikli yiyemedim cay bilem yaptim ohhhhh:))))cok sukur

Kızlar diaformin diye bir ilaç kullanan var mı? bugün doktor bana bunu yazdı normalde şeker hastaları için kullanılırmış ama yumurta çalıştırmak içinde kullanılıyormuş

Bu tür ilaçlar gebe kalınca hemen kesiliyo, Glikofen kullanıyodum bende insilün direnine karşı. Dr. dün hemen kesti.
Yakında ikinizede lazım olacak bu bilgi

Maşallah Hülyacım, baya gücün var, benim elim kolum sanki 10ar kilo daha ağırlaştı... Ama sende fazla zorlama kendini, dinlen, iş bitmeeeez.

Doktora gelince ayy deli oldum dedigim gibi bi kismi cikmis sonuclarin cikanlar pihtilasma durumu tam kan idrar tsh su bu hersey normalmis cok sukur sadece yorgunluktan halsizlikten kaynaklandigini pgrendigim ALT sinirda cikmis ve idrarda iltihap cikti vee anti Hbs diye bisey varmis pozitif cikti yani bu bi virusmus vucudum bu viruse karsi antikor uretiyomus bravodedi yorumlayan kisi kim yorumladi derseniz doktorun kapisinda beklerken universiteden bi arkadasla karsilastik ablasi hamileymis onun icin gelmisler babasi anneside yanindaydi ve babasi laborant teknikeriymis babm anlar ver baksin dedi adamcagiz sagolsun 3sayfalik raporlarin hepsine tek tek bakti yorum yapti doktor gerizekali asistani kapidan aldi raporlari ben cagircak diye bekliyorum kiz cikti size recete yazmismiydik dedi hayir dedim ben progestanda yazdircam bitti ilacim dedim 100luk dedim cikti elime recete verdi doktoru gormedim bile sinir oldum ve progestani 200luge cikarmis anlamadim salak kizmi yanlis anladi gecen gittigimde riskin yok demisti ilaclarimda tek dozluk iltihap icin monurol diye bi toz veproluton diye haftada bir kullanilan bi igne biraz arastirdim bu igne erken dogumu dusugu onlemek icin kullaniliyomus mide bulantisi icin metpamid bide iste 200luk progestan bukadarrr diger sonuclarda bikac gun sonra cikcakmis

Bebe 2 tane yaa progestanı ondan 2 katına çıkarmıştır, nasıl mantık ama :) Üüzülme be güzelim vardır 1 hikmeti, anlamadığım içinde yorum yapamıyorum diğer değerlerine.

Son düzenleme:
Maşallah Hülyacım, baya gücün var, benim elim kolum sanki 10ar kilo daha ağırlaştı... Ama sende fazla zorlama kendini, dinlen, iş bitmeeeez.
Canim bende ayniyim. Kafamdan ellerimden kolarimdan tas baglamislarda yat yat diye bagiriyolar evimi gorsen gecen bi supurdum oyle kaldi valla cok pis evim suan birisi gelcek diye odum patliyo ayyy milleti duyuyorum her islerini yapiolar uzerine bide calisiyolar nasil dayaniyolar masallah valla ins bizde o gunlere ulasiriz

valla cnm haklisin yurtdisinda agda cok pahali 3 yil bende londrada yasadim agdaya gotmek ne mumkun... turkiyeden sir agda goturuyodum tencerede kaynatip kendi kendime yapiodum ama zor balla heryer batiyodu
agdaya gitmeye kalksan para dayanmazdi.... ozmn anladim memleketimin degerini 😁

hulyacimm aferin sana kendini yollara vurmussun keyifler yerinde neguzel
insllah hep boyle devam eder hamisligin ... evt en az 2 gunde bir 100 gr et protein mutlaka tuketmek gerekliis...
bugun nette bi ikiz bebis resmi gordum sen aklima geldin hmn cok sekerlerdi masllah ...

Ayy kuzum nasil sevindim yaaa ins moralinde mutlulugunda heeepp devam eder ins sen ebda bu ay cimcime beebk ve kalan diger kizciklarda onumuzdeki ay hamis kaliverirlerde berabercene yaw midm bulaniyo basim donuyo diye dert yanariz nasil doguma gitcez diye dusunuruz ins::))))))

Valla esimle bende dusunup dusunup hayal kuruyoruz bugun annem gibi yakin bi teyze var annemin arkadasi onu aradim bosver herkesi ben arkandayim ben gelir bakarim yardim ederim sana cok sevindimdiyo ayy nasil mutlu oldum esimde bizimkiler evde 3kisi deyip duruyo haha gecende anneme gitmistim ya ev supurdum diye anneme anlatiyorum kardesim salak yaaa bu suna bak 3kisi ev supurmusler diyo oldum gulmekten:))))

kendinize iyi bakınn canikomlaaar tatile gidiyoruuz sabah öptümm hepiniziiiiiiiiiii
Eneeeee sendemi kizzz yoksam siz cimcimecikle sozlestinizde birliktemi kaciyosunuz sizi hainler saka bitarafa kuzum iyi tatile
r ohhmis gibi gezin eglenin bol bol bebisinede dvitamini olsun ins

hadi yaa valla bu kotu oldu...agdaci ablam geln hamilelerde var demisti ama belki 3 aydan snra gidiyolar ...
yapcak bisi yok ozmn napcaannn mecbuurrr... ben iyisimi guzel bi jilet alim kendime 

valla canım özleminde dediği gibi bende ilk aylar tıraş bıçağı kullandım. ama belirli yerlerine tabi. bence risk almaya gerek yok 3 ay alsan geri kalan 6 ayda zaten düzene girer yine..

Ay çok güzel 1 an ve ölümsüzleştirmişsin, süpersin arkadaşım. Rabbim korusun hepsini...

Sagol canım 4 5 aya kalmaz sende yaparsın inşallah

Canım yorma kendini su ara en yorgun hissedeceğin zamanlar sonra ew de iş de enerji oluyo ama ilk 3 ay falan zor tek istek uyumak oluyo

kendinize iyi bakınn canikomlaaar tatile gidiyoruuz sabah öptümm hepiniziiiiiiiiiii

İyi yolculuklar şekerim kuzucuguna ve kendine dikkat et

günaydın herkese,hayırlı cumalar.Dualarımızın kabul edildiği,herşeyin rast gittiği bir gün olsun inşallah.

Aminnnnnnn canimmm. sen de tez zamanda nebigine kavus insallah....

ozzzzzz

gunaydin canimmmm....sen uclu testten ziyade dortluyu yaptir demistin degil miiiii....

haftaya gideyim herhangi bi dr den randevu aliyimda.ona da sorayim....insanin kendi dr u gibisi yok.. gurbettede ne zormus bu islerr:))))

günaydın kızlar hayırlı cumalar.

Rabbim dualarımı kabul etsin.

maşallah topicteki coğu kişi hamiş

yukarda bi ağda muhabbeti okudum. bende lazere gitmeyi düşünüyorum ama acaba bikini bölgesi cok acırmı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…