- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #28.001
Aminnnnnnn canimmm. sen de tez zamanda nebigine kavus insallah....
ozzzzzz
gunaydin canimmmm....sen uclu testten ziyade dortluyu yaptir demistin degil miiiii....
haftaya gideyim herhangi bi dr den randevu aliyimda.ona da sorayim....insanin kendi dr u gibisi yok.. gurbettede ne zormus bu islerr:))))
günaydın kızlar hayırlı cumalar.
Rabbim dualarımı kabul etsin.
maşallah topicteki coğu kişi hamiş
yukarda bi ağda muhabbeti okudum. bende lazere gitmeyi düşünüyorum ama acaba bikini bölgesi cok acırmı ki
Gunaydin Kizlar,
Ayy bu sabah gozlerimden uyku akiyor, sabah bir kalktim kusburnu marmelati diye, ise gelmeden bir alman urunleri satan market var Allah'tan orda buldum recel gibi ohh miss gibi yiyoruz simdi :))
Gizosum Cimcimem, hadi hayirli yolculuklar , bol bol gezin eglenin gelin ozlicez sizi..
günaydın kızlar bugün bende gidiyorum gidebilirsem.
akşam kozalakla kavga ettik valizler şuan salonun ortasında duruyo içine daha hiçbişey koymadım
belli olmaz vazgeçersek gitmeyiz
gece saat 3 olmuş hala yok uyuyodum uyandım baktım gelmemiş telefon ettim açtı telefonu eee yaşıyosun davuluda sen çalmıyosun e o zaman bu saate kadar neden dışardasın sabah ezanını okuyuptamı gelceksin dedim dışardayız çay içiyoruz dedi güneş doğmadan gelme mazallah senden habersiz sokaklarda insanlar dolaşır dedim kapattım yüzüne bişey söylemesine fırsat vermeden. sonra geldi hemen uyuyo numarası yaptım hiç konuşmadım. geldi başıma e kıyafetleri ütülememişsin dedi canım istemedi dedim yarın gitcez dedi dünya senin etrafında dönmüyo bende varım bu hayatta benimde işlerim var ben işlerimi ne zaman bitirirsem o zaman gitcez işine gelmiyosa ütü orda kıyafetler orda ütüle kendin dedim döndüm arkamı yattım sabah uyandım hiç konuşmadan duşa girdim ütüleri yaptım şimdi hazırlandım çarşıya gidiyorum hiç seslenmedim bile uyuyo hala
gitmezsem öğleden sonra girerim yine ama gidersem en az 15 gün yokum özleyin beniiiiiiii
ohh kan olsun can olsun bebısıne canım
canım bıdaha kı doktor kontrolun ne zaman sımdı senın
gıdersınız ve ınsallah hersey duzelır erkek dıyınce =sorumsuzluk gelıyor ınsanın aklına nedense
bende gece yattım esım sagolsun yıyıp yatıor hazırlama ben hazırlarım dedı tamam dedım
sabah bı uyandım ortada nutella ekmek krıkları tost makınası ortada kahvaltılık keza ole
bısı demedım sonra saglık ocagına gıttım ası oldum kan verdım bıde kan ılacım bıtmıstı onu yazdırdım sonra esım lutfetmıs kalkmıs ıse gıderken aynı otobuse bındık dedım dagınık pıs olmandan gectım de eve bocek saracak karınca basacak ben nasıl bas edıcem bu halımle dıyorum aaa ne olmus uc bes bocege bakamıcak durumdamıymısız
bıde aksamda yokuz evde olmucaz sabah toplamasam artık kurtlanırız herhalde
hepsı sorumsuz bunları hepsı
iyi tatiller canım.bebemize ii bak.güneşlerde takılma fazla...kendinize iyi bakınn canikomlaaar tatile gidiyoruuz sabah öptümm hepiniziiiiiiiiiii
tatile ramak kala kavga mı olurmuş?günaydın kızlar bugün bende gidiyorum gidebilirsem.
akşam kozalakla kavga ettik valizler şuan salonun ortasında duruyo içine daha hiçbişey koymadım
gece saat 3 olmuş hala yok uyuyodum uyandım baktım gelmemiş telefon ettim açtı telefonu eee yaşıyosun davuluda sen çalmıyosun e o zaman bu saate kadar neden dışardasın sabah ezanını okuyuptamı gelceksin dedim dışardayız çay içiyoruz dedi güneş doğmadan gelme mazallah senden habersiz sokaklarda insanlar dolaşır dedim kapattım yüzüne bişey söylemesine fırsat vermeden. sonra geldi hemen uyuyo numarası yaptım hiç konuşmadım. geldi başıma e kıyafetleri ütülememişsin dedi canım istemedi dedim yarın gitcez dedi dünya senin etrafında dönmüyo bende varım bu hayatta benimde işlerim var ben işlerimi ne zaman bitirirsem o zaman gitcez işine gelmiyosa ütü orda kıyafetler orda ütüle kendin dedim döndüm arkamı yattım sabah uyandım hiç konuşmadan duşa girdim ütüleri yaptım şimdi hazırlandım çarşıya gidiyorum hiç seslenmedim bile uyuyo hala
gitmezsem öğleden sonra girerim yine ama gidersem en az 15 gün yokum özleyin beniiiiiiii
canım ben bekarken ve evlendıkten sonrada bı sure lazere gıttım evet bıraz acıyor yanı yakıyor aslında ama bence su anda gıtme cunku hamılelıkte yasak yaptırmak ve sen en az 1 yıl gıtmen gerekecek bıtmesı ıcın hamılelık dusunuyorsun 1 yıl ıcındede bence mutlaka olur
ayrıca su da var benım bıtmıstı dıyebılırız fakat hamılelıkle bırlıkte hormonlar sapıtınca hobaa gerı orman olduk bosa gıttı hem dogumdan sonra yaptırın dıyorlar ama sen bılırsın
günaydın kızlar bugün bende gidiyorum gidebilirsem.
Canim Allah izin veririse Pazartesi seker yuklemesi var sabah 8de randevum var kan vericem 8.20 doktor randevum var rutin sonra ikinci kani alirlar herhalde bakalim ins sonuclar temiz cikar.. Doktoruma dicem ama eee neymis bebegin cinsiyeti diye, bana gelince goruruz artik demisti
Kizlar erkek miletinin hepsi boyle benimkide tatilde diyor ustunu ben degistircekmisim beyefendinin cok yorgunmus, noldu neyin var dedim basladi saymaya iste akam biraz fazla icmis basi agriyormus , bagirsaklarini bozmus , gunesten yaniklari aciyormus, ustune birde ayaklarini sinekler isirmismis, dedim bende hamileyim napcaz simdi ? Ne dese begenirsin ama benim 1 sorunum varmis onunki 5i bir yerdeymis onu soyup kremleyip yedirip icirip yatirmam lazim mis bebek gibi
Hem okuz hem sorumsuz bu adamlar valla , hesapta gelir gelmez bebin besigini alcaktik ki annemde olculere gore suslu puslu benimkiyle bir ornek diktircekti bebegin yatak ortulerini yok gelir gelmez yeni bisikletci kiyafeti aldik ve bisikletimizin zincirini degistirdik ..
anladım ki bisiklet sizin evde çook önemliiiCanim Allah izin veririse Pazartesi seker yuklemesi var sabah 8de randevum var kan vericem 8.20 doktor randevum var rutin sonra ikinci kani alirlar herhalde bakalim ins sonuclar temiz cikar.. Doktoruma dicem ama eee neymis bebegin cinsiyeti diye, bana gelince goruruz artik demisti
Kizlar erkek miletinin hepsi boyle benimkide tatilde diyor ustunu ben degistircekmisim beyefendinin cok yorgunmus, noldu neyin var dedim basladi saymaya iste akam biraz fazla icmis basi agriyormus , bagirsaklarini bozmus , gunesten yaniklari aciyormus, ustune birde ayaklarini sinekler isirmismis, dedim bende hamileyim napcaz simdi ? Ne dese begenirsin ama benim 1 sorunum varmis onunki 5i bir yerdeymis onu soyup kremleyip yedirip icirip yatirmam lazim mis bebek gibi
Hem okuz hem sorumsuz bu adamlar valla , hesapta gelir gelmez bebin besigini alcaktik ki annemde olculere gore suslu puslu benimkiyle bir ornek diktircekti bebegin yatak ortulerini yok gelir gelmez yeni bisikletci kiyafeti aldik ve bisikletimizin zincirini degistirdik ..
kuzum bosver valla arada oyle kisa devre yapiyolar ....benim kozalakta gecen haftasonu cuma aksamdan yola cikicaktik eve geldik cikar 2 parca giysi valize koyim diyorum tam 1,5 saat surdu 2 tshirt 1 sort secmesi... arada boyle odunluklari oluyor iste... gonlunu aliverir hemencecik senin hic merak etme...
2 gun once o yokkenki yazilarini hatirlatirim bu arada :) ne onlarla ne onlarsiz iste ...
tatlim bnde kadin dogumcuma sormustum calismalara baslamadan set alma dedi yani aylik yillik uyelik fln... nezman ne olcagi belli olmaz bosa gitmesin hamile kalirsan gidemezsin dedi hic bir bolge icin... hatta cok niyetli degilsen sonraya birak demisti... bende erteledim... genelde epilasyoncular bir yan etkisi yok hamilelerde geliyo fln diyormus ama sonucta net bir bilgi yok durum hakkinda ...
anladım ki bisiklet sizin evde çook önemliii
sabır sabır yaaa sabır.
benimkide dün beni sinir etti camış.
ben ankaradayım ya,çıkıp biraz dolaşayım dedim.
sıcakta annemler gelemiyor benle.
tek başıma ne işim varmış,çıkamazmışız,istemiyormuş.
evde mahkumum sanki.bi de çıkıcam deyince suratıma telefonu kapatıyor.
çıkamadım haliyle,uyuz oldum.
ya bekarken bu kadar kıskanç değildi bu kozalak.
şimdi iyice sapıttı.
sonumu hiç ii görmüyorum,çok sıkıyor beni.
canım ben ıkı ayrı fırmaya gıttım epılasyın ıcın hamılelık suphen varsa netlesınce gel seansa dıyordu yapmıyordu sonucta ısın verıo nasılkı rontgen bıle cekılemıoruz oda ole zararlı bı ısın yanı bence yaptırma sen agdaya devam :)
ayy kizlar valla agda olsada yaptirsak, kuaforlerde cok pahali, marketlerde de su veetlerin ada bantlari var sadece onlarda bir kutu bana yetmiyir koltuk aldi bacak fln derken eee icinde 6 tane var zaten iki kutu alsan heray oda pahali( Mecbur jilet kullaniyorum cok sukur 2 haftada bir gidiyor 1 hafta temiz birhaftada anca duzgun alincak kadar uzuyor.. Cok killi tuylu biri degilim ama ten beyaz onlar siyah kotu oluyor ayy kisken ne guzeldi hep agda yapardik ohh 1,5 ay miss gibi ..
Benim annemde dedi bisi olmaz gel denize gitmeden adaya gidelim diye ama gitmedim burda alisti senelrdirsimdi agda yaptirsam hem aciyor hem batik oluyor cok cikarken.. Valla sansiniz varsa birde vucudunuz alistiysa birakmayin hic ..
Hayatcim ins seninde ayi olcak bu ay bak Hulyaya yok catladimi catlamadimi derken iki tane birden catirdatti, valla ben hala inanamiyorum Allah`in mucizesi dusunsene iki tane minik can kollarinda Allah nazarlardan korusun
Sanada gelcek, herkese gelcek bebis ins, benimde hamis kaldigim ay akintim pek olmadi ovu testlerimde hic iki cizgi gormedim hatta battan 4 gun once fn kahverengi akintim oldu haa dedim benimki erken gelcek cunku bazen adetten once kahverengi gelir ertesi gun sokulurdum ama kahve rengi kesildi bat gunu , bir baktim ertesi gun coook silik ikinci cizgi, iki gun sonra yine baktim yine silik ama daha belirgin .. Ins senin meleginde gelicek bu ayy :)))
İnşallah canım benim Pkodaşımdan de benden de güzel haberler gelirBu tür ilaçlar gebe kalınca hemen kesiliyo, Glikofen kullanıyodum bende insilün direnine karşı. Dr. dün hemen kesti.
Yakında ikinizede lazım olacak bu bilgi
Ayy kuzum nasil sevindim yaaa ins moralinde mutlulugunda heeepp devam eder ins sen ebda bu ay cimcime beebk ve kalan diger kizciklarda onumuzdeki ay hamis kaliverirlerde berabercene yaw midm bulaniyo basim donuyo diye dert yanariz nasil doguma gitcez diye dusunuruz ins::))))))
anladım ki bisiklet sizin evde çook önemliii
sabır sabır yaaa sabır.
benimkide dün beni sinir etti camış.
ben ankaradayım ya,çıkıp biraz dolaşayım dedim.
sıcakta annemler gelemiyor benle.
tek başıma ne işim varmış,çıkamazmışız,istemiyormuş.
evde mahkumum sanki.bi de çıkıcam deyince suratıma telefonu kapatıyor.
çıkamadım haliyle,uyuz oldum.
ya bekarken bu kadar kıskanç değildi bu kozalak.
şimdi iyice sapıttı.
sonumu hiç ii görmüyorum,çok sıkıyor beni.
Sorma canim bisiklet manyagi benimki haftanin en az 5 gunu min 40-45 km suruyor gunluk.. Soguk yagmur camur demeden kisinda eve yakin kucuk bir tepecik var orda kayak yapiyor.. Birde bana ne dese begenirsin neymis bebeklerimizle daha uzun saglikli hayat yasabilmek ici yapiyormus, zincir ihtiyacmis bizimle daha uzun omur harcayabilmesi icin yoksa kilo aliyormus sonra hastaliklar basliyormus..
Seninde isin zor canim ben kendim kiskancim bilirim ama insan alinde olmadan kiskaniyor iste ama seninkide abartmis duyanda gece gezmelerine gitcen sanar.. Allah sabir versin, belki bebis olunca biraz durulur simdi nede olsa sadece genc guzel bir karisi var , sen anne olunca belki azalir ..
tatlim bisikletlerin arkasi icin cocuk koltuklari var bide .. esin daha sonra onada niyetlenir ben cocugumla tura cikiyorum diye ... ozaman napicaksin :))
Ooo onun ne renk hangi model olcagina karar verildi zaten bebek arabasindan once
Benimde var bisikletim hamis olmadan bende haftada 2 gun fln gidiyordum onla, zaten burda trafikte kullnmiyorsun bisikleti kilometrelerce degisik yerlerde bisiklet yollari var evemizede cok yakin bircok baglanti orman ici nehir kenari cok guzel oluyor, kocise guveniyorum saglam surucudur.. Ama gel gelelim bana dizlerimde bir suru iz doldu son uc senedir bisiklete basladigimizdan beri cocuk gibi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?