- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #2.801
EY GÜZEL ALLAH'ım;
Ben elimden geleni yaptım...
Elimden gelmeyenler içinse ellerimi sana açtım...
Cümlemize yardım eyle.
oooo hadı yenıden hos geldın aramıza o vakıt
ınsallah bu ay tutat cnm tam yumurtlama zamanındır kacırma o zaman bu zamanları ıns bu kez tutar
kız silik milik çıkmış işte. ohh çok şükür. hadi gözün aydın. halaymı çekicez haydeee
kız silik milik çıkmış işte. ohh çok şükür. hadi gözün aydın. halaymı çekicez haydeee
Aynı bat demek ki ikimizin:) tabi bi fark seninki silikms bende o da yok:)) hadi bakalım inşallah güzel haberlerin olur
benım halayım ıcın daha var be cnım :) bence cuma gunu falan olup olmadıgını anlıcaz ıns
canım benim. sonra okudum sabah yapmışsın testi. akşama bekleyince silik çıkmış. bu yizden cumaya bir daha tekrarla. en iyisi pazartesiyi bekleyip kan testi yapmak. ama dayanaılırmı bilmem. ben kırmızıları görmeseydim öle yapacaktım.
bende yeni katıldım kızlarrr desteğinize çoook ihtiyacım var :) inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde bebklerimizi kucağımıza alırız allah yardımcımız olsunnn
Aynı bat demek ki ikimizin:) tabi bi fark seninki silikms bende o da yok:)) hadi bakalım inşallah güzel haberlerin olur
silik bi çizgi var sanki.inş.vardı bebişin canım.
yerleşim kanaması mutlaka gelıyormu kızla cok merak ettim yaa benden öyle bırseyler gelmedı ama yaaaa yoksam yınemı basaramadık yaa
tatlim adetim gecikmedi ben bilerek 17 subat yazdirdim yirmiyi bekleyemezdim diye
son aylarda hep ayin 20. dedinmi tik diye gelirdi bu ayin 14. geldi ama pihti yoktu, kokusu yoktu, yogun degildi, su gibi birseydi
ben bir zamanlar cok cektim adet duzensizliginden uc dort ayda bir adet olurdum, simdi duzeldi cok sukur
tek korkum eger bir sorun varsa ben bidaha hastane yollarina cikmam lazim oda bu kaldigim devletde seni rezil etmeyene kadar yakani birakmazlar
Ayy resmen keller körler birbirini agirlar hesabı birbirimizi teselli etmeye çalışıyoruz ha bre:)))
Ayy resmen keller körler birbirini agirlar hesabı birbirimizi teselli etmeye çalışıyoruz ha bre:)))
Kızlar canınızı hiç sikmayin. Rabbim hayirlisini versin dermansiz dert vermesin.. Iki gündür hastanedeyim ve neler geliyor buraya. Yanlarında kimsesi olmayanlar mi, ölüm döşeğinde olanlar mi neler neler..
Hayırlı evlatlarimiz olsun geç ama güç değil...
ben yarın doktora gitcem adetimi 4 gün geçti bütün hamilelik belirtileri vardı adetimin geçtiği gün doktora gittim bhcg 0.15 çıktıama bi arkadaşımın da 0.20 çıkmış 4 gün sonra değerleri artmış dua edin inş vardır eğer yoksa bende alcam o testten bakalımmmmm dua edin kızlarr
Yok canım benim testten ben anlarım ancak bebis yok hu ay da. Ümidim yoktu zaten bu aydan. Hayırlısı zamanı değil demek ki..
Bu arada zümre değiliz demek ki:)
Evet esradinc ben de ogretmenim ve ogrencilerim gerikalmasin diye dogum mayisa gelecek sekilde dusunurdum hep ama istedigimiz zaman olmuyormus yas da geciyor 31 yasindayim her ayi degerlendirmem gerekir diye dusunmeye basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?