HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kızlar ya incir küründe 2. günüm.sanki bel kısmımda ağrı yaptı.normalmiki

Yok canım benim testten ben anlarım ancak bebis yok hu ay da. Ümidim yoktu zaten bu aydan. Hayırlısı zamanı değil demek ki..
Bu arada zümre değiliz demek ki:)

benım halayım ıcın daha var be cnım :) bence cuma gunu falan olup olmadıgını anlıcaz ıns

canım benim. sonra okudum sabah yapmışsın testi. akşama bekleyince silik çıkmış. bu yizden cumaya bir daha tekrarla. en iyisi pazartesiyi bekleyip kan testi yapmak. ama dayanaılırmı bilmem. ben kırmızıları görmeseydim öle yapacaktım.

evet cnm aynen oyle o yuzden pek guvenmıyorum beklıcem zaten en saglıklı o
henuz bata da var

canım en doğru sonucu kan testi verir. sen yap bi bence.

Ayy resmen keller körler birbirini agirlar hesabı birbirimizi teselli etmeye çalışıyoruz ha bre:)))
Kızlar canınızı hiç sikmayin. Rabbim hayirlisini versin dermansiz dert vermesin.. Iki gündür hastanedeyim ve neler geliyor buraya. Yanlarında kimsesi olmayanlar mi, ölüm döşeğinde olanlar mi neler neler..
Hayırlı evlatlarimiz olsun geç ama güç değil...

biz birbirimize boyle moral verıp destek oldugumuz ıcın sevıyoruz zaten cnm yoksa ne ısımız var bu kadar kadın bı arada
bırbırmıze destegız :) hemde yolda gorsek tanımayız bırbırımızı

hadi bakalım bi git doktora. dularımız senle.

Evet esradinc ben de ogretmenim ve ogrencilerim gerikalmasin diye dogum mayisa gelecek sekilde dusunurdum hep ama istedigimiz zaman olmuyormus yas da geciyor 31 yasindayim her ayi degerlendirmem gerekir diye dusunmeye basladim

Iyi ya hep mrslektasiz nerdeyse. ne ogretmenisin ... ayni yastayizzbu sirada. senin ilk bebek mi olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…