HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kizlarr ilk kontrolume gidiyorum... Benim icin dua edin
insAllah aksam uzeri ilk ultrason resimleriim ile donerim... heyecan korku hersey var... hakkimizda hayirlisi...

Amaan sıkma canını yaa. şunu şurasında tatilin başlamasına sayılı zamanlar kaldı. öle son anda kavga edip caymak yok. güzel güzel tatilinizi yapın keyfini çıkarın.. İyi yolculuklar

Şeker yüklemesi mi ? :44: bana da yapçak mı doktorum. 26. haftada mı oluyo?

insAllah aksam uzeri ilk ultrason resimleriim ile donerim... heyecan korku hersey var... hakkimizda hayirlisi...
hayırlı haberlerle gel inşallah canım

Hayırlı Cumalar kızlaarr :) Dualarınız hep hep hep kabul olsun Amin..
artık işe gitmediğim için e kocamda oruçlu olunca öğlene kadar yatıyoruz :) 2 buçukta işe gitti o bende biraz sizlere bakıyım dedim. Ütüm var birazcık onları yapıp dışarıdaki işleri halletmek için çıkcam. oradanda anneme geçicem. Her akşam iftarda annemdeyim yalnız diye onunla birlikte yapıyoz iftarımızı. :)
ama size ne sorcam ben. benim iki tane süet babetim var. biri dar geliyo arkadan vuruyo ayağımı yara yapıyo diğeri tam oluyodu ama ayağım şişmeye başladı heralde önden sıkıyo acıtıyo. bunlar için ne yapmalıyım acaba ? poşetin içine su koyup buzluğa atmak iyi fikir olabilir mi sizce. yoksa direk kalıba mı versem :26:

evet canım sanada yapacak tum hamılelere yapılan bırsey
24-28 hafta arasında yapılıyor galıba ama doktorum 26 da gel demıstı bana

aaferin cimcimecim tatil öncesi allahım yarebbim tamam seninkid ekozalaklık yapmış ve söylediklerinde sonuna kadar haklısın ama erkek işte tatil öncesi kızmasadın keşke neyse herşey ayarlandı zaten taa kaç zamandan beridir plan yapıosunuz gidersiniz hem orda barışırsınız aşk tazelersiniz:)))

ayy hasbam aman çok acıdım demek onun 5sorunu varmış sende deseydin tamam çocuğu sen taşı snein sorunlarınıda ben çekiyim deseydin benim kozlakta güya yemekten tabağımı bile kaldırtmıyo ama kendiside yapmıyo onun için yemek felan hiiç önemli değil dün okaadr sokakta yorulduğumu biliyo akşam 8e doğru geldi ee ben bilgisayarda oyun oynayabilirmiyim diyo hiç yardım ediyimmi felan yok anca ben iş yaptığımda yapma yorma kendini diyo sanki ben yapmayınca muhtar gelip yapcak evin işini gücünü

o kozalakların içine doğan çıkıyo benimkide taa geçen ay progesteron yüksek çıkınca 20*3 6üçüz geliyo demişti bu ayda 402larda değer çıkınca ikiz dedi en baştan beride hep ikiz diyo yani başta nasıl olur bu ay doğru düzgün olmadı deyip inanmasada hamile olduğum kesinleştiğinden beridir hiç kötü düşünmedi hiç bi sorun yok sağlıklı olcaklar o doktor göremedi ikiz olcaklar deyip duruyodu

canım innnş resimlerinle kesenle hatta kalp atışlarınla gelirsin hadi kolay gelsin

kızlar kozalağın yeni bombasını açıklıyorum
"karnına kulağımı koysam kalp atışlarını duyabilirmiyimki?"
öldürecek beni bu adam

kızlar kozalağın yeni bombasını açıklıyorum
"karnına kulağımı koysam kalp atışlarını duyabilirmiyimki?"
öldürecek beni bu adam

Birkac hafta sonra doktorculuk oynariz steteskopla duyarsin deseydin :))
Canim cok dogru demissin ben bu muhtarin yapicagi temizlige katiliyorum, benimkide yorma kendini der sonra banyodan cikar havlu getirmedim diye islak islak dolasir etrafta girerken almaz havlusunu :))

yok ben şöyle dedim hazır ilişki milişkide yok sen en iyisi kulağını şeyime sok ordan dinle dedim:)))

öyle yorma kendini yapma iş yemek deyipte gidipbi kenarda lüzumsuz işlerle uğraşıp bi işin ucundan tutmamasına sinir oluyorum oldum olası ay yemek yeriz ee hadi gel oturalım biraz toplama boşver der ee zaten saat 10-10,30 bide onla keyfi olacakmış diye oturursam olacak saat 12 o saatten sonra kalkcamda sofra toplucam sabahta işe gitcem ben yardım ederim der bide hadi desen yemeğe bile yarım saat sonra gelir bide yardıma hadi desem tamam geliyorum bi, dakika diye diye beni öldürür

Haaahayyyy oda guzelmis iyi demissin

sorma canim benimkide ayni napcak erkek milleti hazira alismis nasil yaptigin onemli degil, hem gonullerini hos tut hem isini gor..

kizlarrr ben geldim....
doktorumu gorduk geldim... oyle cok uzun bir gorusme olmadi. benm kozalak ve kayinvalidem ile gittik. hastanenin bas ebesi benim kozalaginda ebesi hatta kardesinin... hatta kayinvalidemin ailesinde bircok kisinin... herneyse onun tavsiye ettigi bir doktor var.. ona gittik ztn ilk nisanda kontrollerimi ona yaptirmistir. resmi doktorum cok seker isinde basariliymis...
biz boyle komple girdik odasina :) hadi gel bakalim hemn onlar lafliyoken dedi :)
alttan bakmadi kan degerlerin iyi artiyo ustten goruruz dedi... karnimdan bakti ve hemencecik gordu kesecigimizi....
cok irdelemedi direk haftaya cuma yine gel kiyasliyalim dedi. kese var gelisiyo embroyu gorene kadar fazla yorum yapamayiz dedi. internette okadar okuma strese bosuna girme dedi...
hersey olcagina varicak dedi... daha cok yeni hersey takip edicez dedi... pregesteron kullanma artik... maden akintin duzelmis dedi...
dusme olasiligi varsa oyle yada boyle duser sureyi uzatma dedi... sicakta kalmak yok dedi.

maşallah canım ne güzel gözün aydın pimpiriklenme artık rahatla emi

canım normal konusmus daha ıyı seyler solemek ıcın cok erken
ama kesen var ve olması gereken yerde dıs gebelık degıl daha ne olsun
bı sonrakında bebısı ve kalp atıslarını gorursunuz
cok sevındım sende sevın mutlu ol annesı

Canimm ok sevindim, ins hemencik minigin kalp atisinida duyarsiniz.. Bak gor zaman su gibi geciyor yok kalp atisi yok su bu testi derken buyuyor bebisler sonra Allah"in izniyle bir bakmisiz kucagimizdalar :))

Benim doktorda demisti artik ole kuveti doldurup sicak suda fln oturmak yok diye, tatile gidincede hep 50 faktorlu kremle golgede oturdum , ole sicak kumda fln fazla oturma demisti 5 dk kuma uzaniyordum sicacik kemiklerim rahatliyordu valla sonra agac altina cimenlige hemen :))

canım çok sevindim gözün aydın inşallah bebişi ve kalp atışlarını da biran önce duyarsın.. Kendini sitrese sokma bence çünkü dr un doğru söylemiş herşey olacağına varıyor sonuçta tabi sen tedbirini al. İnşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli doğmasınıda nasip eyler hepimizinkini..

hayırlı olsun canımm. :) ne güzel demiş doktorun herşey olcağına varır. sakın kötü şeyler getirme aklına. elinden geldiğince keyfini çıkarmaya bak yaşadığın anların :) inşallah önümüzdeki hafta da güzel haberlerle gelirsin

saolun kizlar :) iyiki varsiniz gercekten...
resmimizde var ama daha firsat olmadi cekip koymaya yarim saate koyucam insallah... ufacik bisi... alttan baksam daha net goruruz daha buyuk durur dedi ama bosver bakmayalim dedi...

tac-yaprak
benm kozalak doktora ozaman bayramda tatil yok sicak yok madem dedi doktorda ben sicak yok dedim tatil - deniz yok demedim dedi.... golgede zaman gecirebilir kendini yormamaak sarti ile dedi.

kismetse haftaya cuma yalniz gidicem daha sakin kafa ile :) bugun pek bisi anlamadim ama keseyi goruncee inanilmaz rahatladim.. insallah kalp atislarinida duymak kismet olur...
Allah evlatciklarimizi bize bagislasin ... saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah... dun tam 9 dogum olmus... bebisleri gorucektiniz... nasil icim kipirdadi anlatamam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…