- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #28.021
kizlarr ilk kontrolume gidiyorum... Benim icin dua edin
insAllah aksam uzeri ilk ultrason resimleriim ile donerim... heyecan korku hersey var... hakkimizda hayirlisi...
günaydın kızlar bugün bende gidiyorum gidebilirsem.
akşam kozalakla kavga ettik valizler şuan salonun ortasında duruyo içine daha hiçbişey koymadım
belli olmaz vazgeçersek gitmeyiz
gece saat 3 olmuş hala yok uyuyodum uyandım baktım gelmemiş telefon ettim açtı telefonu eee yaşıyosun davuluda sen çalmıyosun e o zaman bu saate kadar neden dışardasın sabah ezanını okuyuptamı gelceksin dedim dışardayız çay içiyoruz dedi güneş doğmadan gelme mazallah senden habersiz sokaklarda insanlar dolaşır dedim kapattım yüzüne bişey söylemesine fırsat vermeden. sonra geldi hemen uyuyo numarası yaptım hiç konuşmadım. geldi başıma e kıyafetleri ütülememişsin dedi canım istemedi dedim yarın gitcez dedi dünya senin etrafında dönmüyo bende varım bu hayatta benimde işlerim var ben işlerimi ne zaman bitirirsem o zaman gitcez işine gelmiyosa ütü orda kıyafetler orda ütüle kendin dedim döndüm arkamı yattım sabah uyandım hiç konuşmadan duşa girdim ütüleri yaptım şimdi hazırlandım çarşıya gidiyorum hiç seslenmedim bile uyuyo hala
gitmezsem öğleden sonra girerim yine ama gidersem en az 15 gün yokum özleyin beniiiiiiii
Şeker yüklemesi mi ? :44: bana da yapçak mı doktorum. 26. haftada mı oluyo?bende haftaya gıderım doktora dıyorum 20 sınde 26 haftada gel demıstı seker yuklemesı ıcın ınsallah guzel cıkar sonuclarımız canım
he ya ogrenmemıs gıbı sor bakalım ne dıcek zaten hala goremıyoruz derse dogumda ogrenebılırmıyız dıye sor
ayy ne guzel bısıklet zıncırlerınız olmus besıkte neymıs kı aaa :))))
ay hakıkaten bu kozalakları ne yapsak ya bıde hep haklılar senın tek sorunun var ama onun 5 ını katlar 4 le carpar yanı
hayırlı haberlerle gel inşallah canımkizlarr ilk kontrolume gidiyorum... Benim icin dua edin
insAllah aksam uzeri ilk ultrason resimleriim ile donerim... heyecan korku hersey var... hakkimizda hayirlisi...
Amaan sıkma canını yaa. şunu şurasında tatilin başlamasına sayılı zamanlar kaldı. öle son anda kavga edip caymak yok. güzel güzel tatilinizi yapın keyfini çıkarın.. İyi yolculuklar
Şeker yüklemesi mi ? :44: bana da yapçak mı doktorum. 26. haftada mı oluyo?
hayırlı haberlerle gel inşallah canım
günaydın kızlar bugün bende gidiyorum gidebilirsem.
akşam kozalakla kavga ettik valizler şuan salonun ortasında duruyo içine daha hiçbişey koymadım
belli olmaz vazgeçersek gitmeyiz
gece saat 3 olmuş hala yok uyuyodum uyandım baktım gelmemiş telefon ettim açtı telefonu eee yaşıyosun davuluda sen çalmıyosun e o zaman bu saate kadar neden dışardasın sabah ezanını okuyuptamı gelceksin dedim dışardayız çay içiyoruz dedi güneş doğmadan gelme mazallah senden habersiz sokaklarda insanlar dolaşır dedim kapattım yüzüne bişey söylemesine fırsat vermeden. sonra geldi hemen uyuyo numarası yaptım hiç konuşmadım. geldi başıma e kıyafetleri ütülememişsin dedi canım istemedi dedim yarın gitcez dedi dünya senin etrafında dönmüyo bende varım bu hayatta benimde işlerim var ben işlerimi ne zaman bitirirsem o zaman gitcez işine gelmiyosa ütü orda kıyafetler orda ütüle kendin dedim döndüm arkamı yattım sabah uyandım hiç konuşmadan duşa girdim ütüleri yaptım şimdi hazırlandım çarşıya gidiyorum hiç seslenmedim bile uyuyo hala
gitmezsem öğleden sonra girerim yine ama gidersem en az 15 gün yokum özleyin beniiiiiiii
Canim Allah izin veririse Pazartesi seker yuklemesi var sabah 8de randevum var kan vericem 8.20 doktor randevum var rutin sonra ikinci kani alirlar herhalde bakalim ins sonuclar temiz cikar.. Doktoruma dicem ama eee neymis bebegin cinsiyeti diye, bana gelince goruruz artik demisti
Kizlar erkek miletinin hepsi boyle benimkide tatilde diyor ustunu ben degistircekmisim beyefendinin cok yorgunmus, noldu neyin var dedim basladi saymaya iste akam biraz fazla icmis basi agriyormus , bagirsaklarini bozmus , gunesten yaniklari aciyormus, ustune birde ayaklarini sinekler isirmismis, dedim bende hamileyim napcaz simdi ? Ne dese begenirsin ama benim 1 sorunum varmis onunki 5i bir yerdeymis onu soyup kremleyip yedirip icirip yatirmam lazim mis bebek gibi
Hem okuz hem sorumsuz bu adamlar valla , hesapta gelir gelmez bebin besigini alcaktik ki annemde olculere gore suslu puslu benimkiyle bir ornek diktircekti bebegin yatak ortulerini yok gelir gelmez yeni bisikletci kiyafeti aldik ve bisikletimizin zincirini degistirdik ..
İnşallah taçyaprağım inşallah,rabbim hayırlısıyla inşallah bu ay yüzümüzü güldürsün.Çok istiyorum bunuağustosta yıllık iznimiz var,eşim geçen ay adet olduğumda " haberi yüzyüze vereceğiz gibime geliyor demişti".Dün yumurtam olduğunu duyunca ilk aklıma gelen bu oldu.İnşallah herşey güzel olur dün doktor diaformin diye bir ilaç verdi üzerinde aynı zamanda mi metformin yazıyor.İnşallah bu da işe yarar hepberaber halay çekeriz
kızlar kozalağın yeni bombasını açıklıyorum
"karnına kulağımı koysam kalp atışlarını duyabilirmiyimki?"
öldürecek beni bu adam
kızlar kozalağın yeni bombasını açıklıyorum
"karnına kulağımı koysam kalp atışlarını duyabilirmiyimki?"
öldürecek beni bu adam
evet canım sanada yapacak tum hamılelere yapılan bırsey
24-28 hafta arasında yapılıyor galıba ama doktorum 26 da gel demıstı bana
Birkac hafta sonra doktorculuk oynariz steteskopla duyarsin deseydin :))
Canim cok dogru demissin ben bu muhtarin yapicagi temizlige katiliyorum, benimkide yorma kendini der sonra banyodan cikar havlu getirmedim diye islak islak dolasir etrafta girerken almaz havlusunu :))
yok ben şöyle dedim hazır ilişki milişkide yok sen en iyisi kulağını şeyime sok ordan dinle dedim:)))
öyle yorma kendini yapma iş yemek deyipte gidipbi kenarda lüzumsuz işlerle uğraşıp bi işin ucundan tutmamasına sinir oluyorum oldum olası ay yemek yeriz ee hadi gel oturalım biraz toplama boşver der ee zaten saat 10-10,30 bide onla keyfi olacakmış diye oturursam olacak saat 12 o saatten sonra kalkcamda sofra toplucam sabahta işe gitcem ben yardım ederim der bide hadi desen yemeğe bile yarım saat sonra gelir bide yardıma hadi desem tamam geliyorum bi, dakika diye diye beni öldürür
kizlarrr ben geldim....
doktorumu gorduk geldim... oyle cok uzun bir gorusme olmadi. benm kozalak ve kayinvalidem ile gittik. hastanenin bas ebesi benim kozalaginda ebesi hatta kardesinin... hatta kayinvalidemin ailesinde bircok kisinin... herneyse onun tavsiye ettigi bir doktor var.. ona gittik ztn ilk nisanda kontrollerimi ona yaptirmistir. resmi doktorum cok seker isinde basariliymis...
biz boyle komple girdik odasina :) hadi gel bakalim hemn onlar lafliyoken dedi :)
alttan bakmadi kan degerlerin iyi artiyo ustten goruruz dedi... karnimdan bakti ve hemencecik gordu kesecigimizi....
cok irdelemedi direk haftaya cuma yine gel kiyasliyalim dedi. kese var gelisiyo embroyu gorene kadar fazla yorum yapamayiz dedi. internette okadar okuma strese bosuna girme dedi...
hersey olcagina varicak dedi... daha cok yeni hersey takip edicez dedi... pregesteron kullanma artik... maden akintin duzelmis dedi...
dusme olasiligi varsa oyle yada boyle duser sureyi uzatma dedi... sicakta kalmak yok dedi.
kizlarrr ben geldim....
doktorumu gorduk geldim... oyle cok uzun bir gorusme olmadi. benm kozalak ve kayinvalidem ile gittik. hastanenin bas ebesi benim kozalaginda ebesi hatta kardesinin... hatta kayinvalidemin ailesinde bircok kisinin... herneyse onun tavsiye ettigi bir doktor var.. ona gittik ztn ilk nisanda kontrollerimi ona yaptirmistir. resmi doktorum cok seker isinde basariliymis...
biz boyle komple girdik odasina :) hadi gel bakalim hemn onlar lafliyoken dedi :)
alttan bakmadi kan degerlerin iyi artiyo ustten goruruz dedi... karnimdan bakti ve hemencecik gordu kesecigimizi....
cok irdelemedi direk haftaya cuma yine gel kiyasliyalim dedi. kese var gelisiyo embroyu gorene kadar fazla yorum yapamayiz dedi. internette okadar okuma strese bosuna girme dedi...
hersey olcagina varicak dedi... daha cok yeni hersey takip edicez dedi... pregesteron kullanma artik... maden akintin duzelmis dedi...
dusme olasiligi varsa oyle yada boyle duser sureyi uzatma dedi... sicakta kalmak yok dedi.
kizlarrr ben geldim....
kizlarrr ben geldim....
kizlarrr ben geldim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?