- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #28.041
kizlarrr ben geldim....
doktorumu gorduk geldim... oyle cok uzun bir gorusme olmadi. benm kozalak ve kayinvalidem ile gittik. hastanenin bas ebesi benim kozalaginda ebesi hatta kardesinin... hatta kayinvalidemin ailesinde bircok kisinin... herneyse onun tavsiye ettigi bir doktor var.. ona gittik ztn ilk nisanda kontrollerimi ona yaptirmistir. resmi doktorum cok seker isinde basariliymis...
biz boyle komple girdik odasina :) hadi gel bakalim hemn onlar lafliyoken dedi :)
alttan bakmadi kan degerlerin iyi artiyo ustten goruruz dedi... karnimdan bakti ve hemencecik gordu kesecigimizi....
cok irdelemedi direk haftaya cuma yine gel kiyasliyalim dedi. kese var gelisiyo embroyu gorene kadar fazla yorum yapamayiz dedi. internette okadar okuma strese bosuna girme dedi...
hersey olcagina varicak dedi... daha cok yeni hersey takip edicez dedi... pregesteron kullanma artik... maden akintin duzelmis dedi...
dusme olasiligi varsa oyle yada boyle duser sureyi uzatma dedi... sicakta kalmak yok dedi.
aaferin cimcimecim tatil öncesi allahım yarebbim tamam seninkid ekozalaklık yapmış ve söylediklerinde sonuna kadar haklısın ama erkek işte tatil öncesi kızmasadın keşke neyse herşey ayarlandı zaten taa kaç zamandan beridir plan yapıosunuz gidersiniz hem orda barışırsınız aşk tazelersiniz:)))
ayy hasbam aman çok acıdım demek onun 5sorunu varmış sende deseydin tamam çocuğu sen taşı snein sorunlarınıda ben çekiyim deseydin benim kozlakta güya yemekten tabağımı bile kaldırtmıyo ama kendiside yapmıyo onun için yemek felan hiiç önemli değil dün okaadr sokakta yorulduğumu biliyo akşam 8e doğru geldi ee ben bilgisayarda oyun oynayabilirmiyim diyo hiç yardım ediyimmi felan yok anca ben iş yaptığımda yapma yorma kendini diyo sanki ben yapmayınca muhtar gelip yapcak evin işini gücünü
o kozalakların içine doğan çıkıyo benimkide taa geçen ay progesteron yüksek çıkınca 20*3 6üçüz geliyo demişti bu ayda 402larda değer çıkınca ikiz dedi en baştan beride hep ikiz diyo yani başta nasıl olur bu ay doğru düzgün olmadı deyip inanmasada hamile olduğum kesinleştiğinden beridir hiç kötü düşünmedi hiç bi sorun yok sağlıklı olcaklar o doktor göremedi ikiz olcaklar deyip duruyodu
canım innnş resimlerinle kesenle hatta kalp atışlarınla gelirsin hadi kolay gelsin
Ayyy allahım ölüyorum ben size yaaaayok ben şöyle dedim hazır ilişki milişkide yok sen en iyisi kulağını şeyime sok ordan dinle dedim:)))
öyle yorma kendini yapma iş yemek deyipte gidipbi kenarda lüzumsuz işlerle uğraşıp bi işin ucundan tutmamasına sinir oluyorum oldum olası ay yemek yeriz ee hadi gel oturalım biraz toplama boşver der ee zaten saat 10-10,30 bide onla keyfi olacakmış diye oturursam olacak saat 12 o saatten sonra kalkcamda sofra toplucam sabahta işe gitcem ben yardım ederim der bide hadi desen yemeğe bile yarım saat sonra gelir bide yardıma hadi desem tamam geliyorum bi, dakika diye diye beni öldürür
Gunaydin Kizlar,
Ayy bu sabah gozlerimden uyku akiyor, sabah bir kalktim kusburnu marmelati diye, ise gelmeden bir alman urunleri satan market var Allah'tan orda buldum recel gibi ohh miss gibi yiyoruz simdi :))
Gizosum Cimcimem, hadi hayirli yolculuklar , bol bol gezin eglenin gelin ozlicez sizi..
kizlarrr ben geldim....
doktorumu gorduk geldim... oyle cok uzun bir gorusme olmadi. benm kozalak ve kayinvalidem ile gittik. hastanenin bas ebesi benim kozalaginda ebesi hatta kardesinin... hatta kayinvalidemin ailesinde bircok kisinin... herneyse onun tavsiye ettigi bir doktor var.. ona gittik ztn ilk nisanda kontrollerimi ona yaptirmistir. resmi doktorum cok seker isinde basariliymis...
biz boyle komple girdik odasina :) hadi gel bakalim hemn onlar lafliyoken dedi :)
alttan bakmadi kan degerlerin iyi artiyo ustten goruruz dedi... karnimdan bakti ve hemencecik gordu kesecigimizi....
cok irdelemedi direk haftaya cuma yine gel kiyasliyalim dedi. kese var gelisiyo embroyu gorene kadar fazla yorum yapamayiz dedi. internette okadar okuma strese bosuna girme dedi...
hersey olcagina varicak dedi... daha cok yeni hersey takip edicez dedi... pregesteron kullanma artik... maden akintin duzelmis dedi...
dusme olasiligi varsa oyle yada boyle duser sureyi uzatma dedi... sicakta kalmak yok dedi.
Kizlar nasilsinizzz??bende gelen giden yok hala sinirlerim cok bozuluyo offf(bi hastalansam nasil sevinicem boyle olunca aklima hala salak salak umutlar geliyo kendime kiziyorum benim kendime yaptigim kotulugu de kimse bana yapamaz yanii (bugun olsaydi iyiydi 12 agustos batim olucakti:)))
Kizlar nasilsinizzz??bende gelen giden yok hala sinirlerim cok bozuluyo offf(bi hastalansam nasil sevinicem boyle olunca aklima hala salak salak umutlar geliyo kendime kiziyorum benim kendime yaptigim kotulugu de kimse bana yapamaz yanii (bugun olsaydi iyiydi 12 agustos batim olucakti:)))
Ayyy kiz bizde varrrr.. yakin olsak kusum hemen getirirdim. agzimi vurmuyorum bende....
Baaak telaslanma demistimm...haftayada kalp atisi donrada zaman hizla akiyor. bak brn dun gibi testim. 17 hafta oldum bile....
Canim sen nerelerdesin yaaa ozlettin gene kendini....nasi daha adet olmadin....dr ne demisti sanaaaa??? gitmismiydin ....
tatlim sen hala gitmedin mi peki doktora ?!!
boyle iyice stres oluyorsun iyice gecikiyor belki..
Dr.a gittim, kese fln göremedik, değerim çok az yükselmiş kızlar.
Çok üzüldüm 645ten 766ya yükselmiş 2 günde.
Rabbim bebişimi korur ve değerim birden yükselir inşallah.
Dr. çok az 1 şansımız var dedi.
Pazar günü tekrar kan testi yapcaz.
Hakkımızda hayırlısı
Yok canim gitmedim(dr ne yapicak ki diye dusunuyorum kist varsa ilac kullanmak istemicem daha dogrusu bebek dusunuyosan kistin temizlenmesinin yolu bebek olmasi dicek daha once dedi cunku:))ilac da veremicek anca sokrurucu verir soyle 10 gun daha gelmezse kesin giderim de ben o kadar uzamasin diye uzuluyorum :))
Canim adetlerimde duzensizdi daha onceleri son 5 ay duzene girmisti subattan once demistin.. Sabret bugun yarin gelir ins, ole hemen kist mist fln deme bakalim. .
Duzensizdi ama duzene girmisti ne guzel diye seviniyodum canim ya(kist mist varsa da oluyo geciyo zaten sanirim hamile kalmadan 2 ay once kontrole gitmistim kist var demisti dr bebek dusunmuyosan ilac veriyim dedi dusunuyorum dedim o zaman en guzel temizlenme yolu hamile kalman demisti yanii kistle de kaliniyo demekki onemli olan kotu huylu kist olmasin da o kadar kotusunu dusunmuyorum zaten hic:))insallah drsuz hastalanirim :))
cnm adet sokulmesine yardimci bitkisel cozumler yokmu ?? maydanoz suyu gibi fln ...
Allah'ım sen bebelerimizi koru...
Amin...
Bilmiyorum ki tatlim yaa maydonoz suyu iltihap falan varsa temizliyo sanirim da adet de sokturuyomu kii :s
Hakkımızda hayırlısı
Yok canim gitmedim(dr ne yapicak ki diye dusunuyorum kist varsa ilac kullanmak istemicem daha dogrusu bebek dusunuyosan kistin temizlenmesinin yolu bebek olmasi dicek daha once dedi cunku:))ilac da veremicek anca sokrurucu verir soyle 10 gun daha gelmezse kesin giderim de ben o kadar uzamasin diye uzuluyorum :))
Sogan suyu sokturuyor canim kullandin mi hic
Hakkımızda hayırlısı
Ayni seyi yazmisiz nurancimm.
Aklin yolu birrr.
bebeeek...:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?