HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Canim cok sevindim saglikla kucagina aldigin gunleri de gor insallah:))birazda olsa rahatlamistir icin artik stres yapmak yok :))kizlarin da dedigi gibi keseydi kalp atisiydi derken bi bakmissin kucaginda:))

Kizlar nasilsinizzz??bende gelen giden yok hala sinirlerim cok bozuluyo offf(bi hastalansam nasil sevinicem boyle olunca aklima hala salak salak umutlar geliyo kendime kiziyorum benim kendime yaptigim kotulugu de kimse bana yapamaz yanii(bugun olsaydi iyiydi 12 agustos batim olucakti:)))

aaaaaamiiiin inşallah öyle olur tatlım :)

Ayyy allahım ölüyorum ben size yaaaa

Ayyy kiz bizde varrrr.. yakin olsak kusum hemen getirirdim. agzimi vurmuyorum bende....

Baaak telaslanma demistimm...haftayada kalp atisi donrada zaman hizla akiyor. bak brn dun gibi testim. 17 hafta oldum bile....

Canim sen nerelerdesin yaaa ozlettin gene kendini....nasi daha adet olmadin....dr ne demisti sanaaaa??? gitmismiydin ....

Dr.a gittim, kese fln göremedik, değerim çok az yükselmiş kızlar.
Çok üzüldüm 645ten 766ya yükselmiş 2 günde.
Rabbim bebişimi korur ve değerim birden yükselir inşallah.
Dr. çok az 1 şansımız var dedi.
Pazar günü tekrar kan testi yapcaz.
Hakkımızda hayırlısı

tatlim sen hala gitmedin mi peki doktora ?!!
boyle iyice stres oluyorsun iyice gecikiyor belki..

Valla bende bilmiyorum bebegim nerde oldugumu salak gibi dolaniyorum ortada :)))yok dra gitmedim sadece kan verdim istemiyorum dra gitmek olsun bitsin biran once keskede calismaya baslasam diye beklemedeyim:))

tatlim sen hala gitmedin mi peki doktora ?!!
boyle iyice stres oluyorsun iyice gecikiyor belki..

Yok canim gitmedim (dr ne yapicak ki diye dusunuyorum kist varsa ilac kullanmak istemicem daha dogrusu bebek dusunuyosan kistin temizlenmesinin yolu bebek olmasi dicek daha once dedi cunku:))ilac da veremicek anca sokrurucu verir soyle 10 gun daha gelmezse kesin giderim de ben o kadar uzamasin diye uzuluyorum :))

Canim hayiorlisi olsun , ins pazarar ikiye katlanir degerin, zaten 1500-2000 olmadan kese gorunmezmis..
Dualarimiz seinle ins guzel olcak hersey..

Canim adetlerimde duzensizdi daha onceleri son 5 ay duzene girmisti subattan once demistin.. Sabret bugun yarin gelir ins, ole hemen kist mist fln deme bakalim. .

kızlar 41 Meryem süresi okuycam bebiş için
bana yardım eden var mı..
bende sana okurum diyen özelime yazarsa sevinirim..
ona göre sayıyı bilmem gerekiyo

Canim adetlerimde duzensizdi daha onceleri son 5 ay duzene girmisti subattan once demistin.. Sabret bugun yarin gelir ins, ole hemen kist mist fln deme bakalim. .

Duzensizdi ama duzene girmisti ne guzel diye seviniyodum canim ya(kist mist varsa da oluyo geciyo zaten sanirim hamile kalmadan 2 ay once kontrole gitmistim kist var demisti dr bebek dusunmuyosan ilac veriyim dedi dusunuyorum dedim o zaman en guzel temizlenme yolu hamile kalman demisti yanii kistle de kaliniyo demekki onemli olan kotu huylu kist olmasin da o kadar kotusunu dusunmuyorum zaten hic:))insallah drsuz hastalanirim :))

cnm adet sokulmesine yardimci bitkisel cozumler yokmu ?? maydanoz suyu gibi fln ...

Canim du bakalim uzme erkenden. kendini...bos yada dis gebelikten mi suphelendi dr...cok yukselmeyince genelde ilk bunu diyolar...ama du bakalim..hulyaya da neler demislerdi...

Kurtajdan sonra demekki normal bu canim..stres yaptikcada gelmiyor...bak sogan kurune basla hemennn. belliki kistten gecikiyor...hemen aksam baslaaaaa beni dinlee...ben sogan kurunun ikinci kurununde hamile kaldim. belki zaten kalacaktim ama en azjndan iltihaplarimi soktu....kistlerini buyuk oranda temizler....bwni dinle hemen baslaaaa...

Canım hemen kötüye yormsyalım inş pazar günü deger çok ii çıkar deger düşük diye kese görememiştir Nazlı bebiş Nazlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…