- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #28.061
Yok canim gitmedim(dr ne yapicak ki diye dusunuyorum kist varsa ilac kullanmak istemicem daha dogrusu bebek dusunuyosan kistin temizlenmesinin yolu bebek olmasi dicek daha once dedi cunku:))ilac da veremicek anca sokrurucu verir soyle 10 gun daha gelmezse kesin giderim de ben o kadar uzamasin diye uzuluyorum :))
Sense
Tebrik ederim. İnşaAllah kalplerini de duymayı nasip eder Allah'ım bize ve tüm bekleyenlere. (Amin)
tatlim ben bu sogan kurunun ozellikle beyaz sogandan olani cok faydali diye biliyorum ama dogru mu??
Zaten beyaz sogandan oluyor canim.. mor sogsndan olmuyomus....
Canim hayiorlisi olsun , ins pazarar ikiye katlanir degerin, zaten 1500-2000 olmadan kese gorunmezmis..
Dualarimiz seinle ins guzel olcak hersey..
Canim du bakalim uzme erkenden. kendini...bos yada dis gebelikten mi suphelendi dr...cok yukselmeyince genelde ilk bunu diyolar...ama du bakalim..hulyaya da neler demislerdi...
Kurtajdan sonra demekki normal bu canim..stres yaptikcada gelmiyor...bak sogan kurune basla hemennn. belliki kistten gecikiyor...hemen aksam baslaaaaa beni dinlee...ben sogan kurunun ikinci kurununde hamile kaldim. belki zaten kalacaktim ama en azjndan iltihaplarimi soktu....kistlerini buyuk oranda temizler....bwni dinle hemen baslaaaa...
Ve tüüüüm diğer kızlar...Canım hemen kötüye yormsyalım inş pazar günü deger çok ii çıkar deger düşük diye kese görememiştir Nazlı bebiş Nazlı
Sogan suyu sokturuyor canim kullandin mi hic
Ayni seyi yazmisiz nurancimm.
Aklin yolu birrr.
bebeeek...:)))
canım bide çörek otunu dene istersen o da söktürüyor. Hergün aç karnına 1 tatlı kaşığı yut.Eğer içebilrsen kaynat iç,ama ben öyle içemediğim için direk yutuyordum
yaa benim kozalak cidden sinir bozucu yaaa..
Sabah 6.30 cikiyoz evden bu saat oldu daha yok ortada. O 5 te cikiyor isten 5.30dan beri bisiklette.
Koca gun aramadi ben isten cikinca 6.30 gibi aradim bisikletteyim 2 saate geirim dedi bu saat oldu ariyom acmiyor sonunda acti donuyormus beyefendi engec 1 saat sonra evdeyim dedi, zaten saat 10 olmus gelene kadar 11 olcak dus alcak isiklet yikica bilmemne ..
Evde bisi yok hafta sonu alisveris yapariz guzelce dedik, evde olanla bir corba yaptim, ac acina ha geldi ha gelcek bekliyorum mal gibi. Sicak dursun diye kisik ateste corba kaynaya kaynaya iyice koyulasti..
Ben eve gelmisim sabahtan beri calismisim, camasir yikadim astim kuruyanlari topladim, bir iki pantolonunu utuledim, gitmeden peynr ekmek fln yemis mutfagi bulasiklari topladim, corba yaptim, ac acina iki canimla bekliyorum iki yuzunu goriyim diye yok ortada.. Zaten en gec 11 dedin mi benim gozler gidiyor her sabah 5.30 kalkiyorum, hic dusunmuyor ozlemiyor bizi, bu beni daha cok uzuyor.. Eskiden hadi bir bendim, insan cocugunudami ozlemez valla is yerindekiler babasindan cok duydular gorduler tekmeleri..
cok canim skliyor gelir gelmez bu lanetli yer nasil morali sifirliyor, nefret ediyorum byle yaliz olmaktan
Arkadasıma gidiyoruz sözde tek vesairt işyerinden ama ewimin yolunu özledim valla bu nasıl kalabalık bu nasıl trafik 1 saattir otobüsteyiz daha yolun yarısı
:)ben 2 sene once fln yapmistik ama beyaz sogan diyince hani dis kabugu bile beyaz olacak diye dusunmustum
oyle sogan buldurmustum ....
yaa benim kozalak cidden sinir bozucu yaaa..
Sabah 6.30 cikiyoz evden bu saat oldu daha yok ortada. O 5 te cikiyor isten 5.30dan beri bisiklette.
Koca gun aramadi ben isten cikinca 6.30 gibi aradim bisikletteyim 2 saate geirim dedi bu saat oldu ariyom acmiyor sonunda acti donuyormus beyefendi engec 1 saat sonra evdeyim dedi, zaten saat 10 olmus gelene kadar 11 olcak dus alcak isiklet yikica bilmemne ..
Evde bisi yok hafta sonu alisveris yapariz guzelce dedik, evde olanla bir corba yaptim, ac acina ha geldi ha gelcek bekliyorum mal gibi. Sicak dursun diye kisik ateste corba kaynaya kaynaya iyice koyulasti..
Ben eve gelmisim sabahtan beri calismisim, camasir yikadim astim kuruyanlari topladim, bir iki pantolonunu utuledim, gitmeden peynr ekmek fln yemis mutfagi bulasiklari topladim, corba yaptim, ac acina iki canimla bekliyorum iki yuzunu goriyim diye yok ortada.. Zaten en gec 11 dedin mi benim gozler gidiyor her sabah 5.30 kalkiyorum, hic dusunmuyor ozlemiyor bizi, bu beni daha cok uzuyor.. Eskiden hadi bir bendim, insan cocugunudami ozlemez valla is yerindekiler babasindan cok duydular gorduler tekmeleri..
cok canim skliyor gelir gelmez bu lanetli yer nasil morali sifirliyor, nefret ediyorum byle yaliz olmaktan
Sogan suyuna bende baslamak istiyorum aslinda daha once denedim ama kisa sure ya i bir hafta kadar. . Simdi adam akilli yapmak istiyorum ama zamanini bilemiyorum ya bebek varsa dusuk riski yasarsam diye zamansiz icmek istemiyorum kzlar arranizda yapanlar vardı yardimci olur musunuz ?? Biran once bende bebisime kavusayim hayirlisiyla
doktorların dediklerine pek de bakma canım.Dr.a gittim, kese fln göremedik, değerim çok az yükselmiş kızlar.
Çok üzüldüm 645ten 766ya yükselmiş 2 günde.
Rabbim bebişimi korur ve değerim birden yükselir inşallah.
Dr. çok az 1 şansımız var dedi.
Pazar günü tekrar kan testi yapcaz.
Hakkımızda hayırlısı
bebek
canım benim benimde adetlerim düzensizdi ama soğan suyu içince sanırım o sebep oldu adet döngüm kısaldı sende iç ama şimdi başlama bence nolur nolmaz adet olunca başla inş sende faydasını görürsün çörek otuyla birlikte kullanımınıkonusundada bi fikrim yok ama senin bi araştırmanda fayda var çünkü bazı şeyleri birlikte kullanınca zararı oluyo
yeliz
canım üzülme hepimziin duaları seninle inş pazar günü değerin güzel bi şekilde yükselir esranın dediği gibi doktorun bana neler dediğini hatırla kimyasalla başladı dış gebelikle devam etti en son mol gebelik kürtaj dedi bitirdi üzülme inş sende benim gibi sevinçle gelirsin
yalnız değilsin tatlım.yaa benim kozalak cidden sinir bozucu yaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?