HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Arkadasıma gidiyoruz sözde tek vesairt işyerinden ama ewimin yolunu özledim valla bu nasıl kalabalık bu nasıl trafik 1 saattir otobüsteyiz daha yolun yarısı

canım bide çörek otunu dene istersen o da söktürüyor. Hergün aç karnına 1 tatlı kaşığı yut.Eğer içebilrsen kaynat iç,ama ben öyle içemediğim için direk yutuyordum

Sense
Tebrik ederim. İnşaAllah kalplerini de duymayı nasip eder Allah'ım bize ve tüm bekleyenlere. (Amin)

Yeliz
Değerin Allah'ın izniyle yükselir ve sen de bebişini görürsün en kısa zamanda. Ama biraz dinlenmene dikkat etmeye çalış.

Bu arada geçenlerde birisi sormuştu (daha yeni hamile) oruç tutabilir miyim diye, ben de çok istekliydim tutmaya; ama doktor bana şu cümleyi söyledi aynen: Sen tohumu ekmişsin, şimdi su vermezsen nasıl büyür? İslami açıdan da sıkıntı yok filan dedi. Bir de kağıt çıktısı verdi bu konuyla ilgili okumam için. Yani mecburen, sağlık için tutmamalıymışız. Ha tutmasam da bir şey yiyebiliyor muyum? Maalesef bulantılarım hafif hafif başladı her şeyin kokusu dokunuyor sanki. Kimse de yok ki etrafımızda gidelim orada yiyelim. Ailelere uzak olmak ne zormuş anladım. Ve bir de sol bacağıma ve kalçama giren hafif bir ağrı ve uyuşma var. Herhalde eksik vitaminler var bende. Süt, yoğurt, peynir de çok tüketemiyorum. Bunlara eşdeğer başka besinler var mı tüketebileceğim? Hazır süt (pastorize) mi içiyorsunuz sizler?

Şimdiden oruç tutanlara hayırlı iftarlar :)

Canim hayiorlisi olsun , ins pazarar ikiye katlanir degerin, zaten 1500-2000 olmadan kese gorunmezmis..
Dualarimiz seinle ins guzel olcak hersey..

Canım hemen kötüye yormsyalım inş pazar günü deger çok ii çıkar deger düşük diye kese görememiştir Nazlı bebiş Nazlı
Ve tüüüüm diğer kızlar...
hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız ve iyi ki sizi tanıdım. Mutluluğumu üzüntümü paylaştım sizlerle. Bunun için hepinize teşekkür ediyorum. Umarım hepimizin dileği olan değerimin yükselmesi ve bebeğimin sağlıklı olması gerçekleşir. Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıları, zor hemde çok!

Son düzenleme:
yaa benim kozalak cidden sinir bozucu yaaa..
Sabah 6.30 cikiyoz evden bu saat oldu daha yok ortada. O 5 te cikiyor isten 5.30dan beri bisiklette.
Koca gun aramadi ben isten cikinca 6.30 gibi aradim bisikletteyim 2 saate geirim dedi bu saat oldu ariyom acmiyor sonunda acti donuyormus beyefendi engec 1 saat sonra evdeyim dedi, zaten saat 10 olmus gelene kadar 11 olcak dus alcak isiklet yikica bilmemne ..
Evde bisi yok hafta sonu alisveris yapariz guzelce dedik, evde olanla bir corba yaptim, ac acina ha geldi ha gelcek bekliyorum mal gibi. Sicak dursun diye kisik ateste corba kaynaya kaynaya iyice koyulasti..
Ben eve gelmisim sabahtan beri calismisim, camasir yikadim astim kuruyanlari topladim, bir iki pantolonunu utuledim, gitmeden peynr ekmek fln yemis mutfagi bulasiklari topladim, corba yaptim, ac acina iki canimla bekliyorum iki yuzunu goriyim diye yok ortada.. Zaten en gec 11 dedin mi benim gozler gidiyor her sabah 5.30 kalkiyorum, hic dusunmuyor ozlemiyor bizi, bu beni daha cok uzuyor.. Eskiden hadi bir bendim, insan cocugunudami ozlemez valla is yerindekiler babasindan cok duydular gorduler tekmeleri..
cok canim skliyor gelir gelmez bu lanetli yer nasil morali sifirliyor, nefret ediyorum byle yaliz olmaktan

Sogan suyu sokturuyor canim kullandin mi hic

Ayni seyi yazmisiz nurancimm.
Aklin yolu birrr.

bebeeek...:)))

canım bide çörek otunu dene istersen o da söktürüyor. Hergün aç karnına 1 tatlı kaşığı yut.Eğer içebilrsen kaynat iç,ama ben öyle içemediğim için direk yutuyordum

Kizlar cok tesekkurler yarindan itibaren sogana basliyim ben )ayni anda corek otunu da yutsam olurmu(bende yutarim canim kaynatip icemem heralde)yoksa sogandan sonra mi yutuyim acabaa??gerci ikiside yararli seyler bi sorun olmaz heralde ayni anda iyice ne var ne yok temizlenir ohh mis:))

Canim benim kiyamam uzme kendini nolur yalniz degilsin ki sen bebisin yaninda anne kizsiniz siz:))bu erkekler boyle iste oda seni ozluyodur mutlaka ama iste bizim gibi oturiyim iki muhabbet edelim karimla vakit geciriyim yok bende sinir oluyorum bazen gecen gece 11 de isten cikti zaten vardiyali calisiyo gorusemiyoruz 12-1 halisaha macina gitti 2 de eve geldi zaten erken de gelseydi yorgun olucak oturcak tv izlenicek yatilicak bazen diyorum cok ozluyorum seni ee butun gun beraberdik diyo evdeyse beraberdik de onun elinde telefon pc benim elimde telefon yada tv izliyoruz beraber vakit gecirmek mi simdi bu ben kaliteli 2 saat geciriyim o da yeter 12 saat 2 kelime sohbet yok oturmusuz napiyim oyle beraberligi(ama yok kuzum anlamiyolar haklisin diyo esim 1 gun iyi sonra yine ayni guzel seyler yapabilme kapasiteleri yok(sen uzme kendini bebisin var bak onu dusun annecigin de gelicek az kaldi:))

Canım sıkma canını boşver yat uzat ayaklarini dinlen. Valla benimkisı de tam tersi hiç çıkmaz bir yere evde oturur nöbetçi olmadığı günlerde. Ben zorla git derim artık :) çünkü hep evde olanı da sıkıyor artık.
Ama sen yalnız değilsin ki bebisin tekmelerle "anne ben de varım yalnız değilsin" diyordur:))

Sogan suyuna bende baslamak istiyorum aslinda daha once denedim ama kisa sure ya i bir hafta kadar. . Simdi adam akilli yapmak istiyorum ama zamanini bilemiyorum ya bebek varsa dusuk riski yasarsam diye zamansiz icmek istemiyorum kzlar arranizda yapanlar vardı yardimci olur musunuz ?? Biran once bende bebisime kavusayim hayirlisiyla

Arkadasıma gidiyoruz sözde tek vesairt işyerinden ama ewimin yolunu özledim valla bu nasıl kalabalık bu nasıl trafik 1 saattir otobüsteyiz daha yolun yarısı

anaaam allah kolaylık versin valla ben işe şirketin arabasıyla geldiğim halde dayanamıyorum mahvoluyorum bide otobüs allah yardımcın olsun

:)ben 2 sene once fln yapmistik ama beyaz sogan diyince hani dis kabugu bile beyaz olacak diye dusunmustum
oyle sogan buldurmustum ....

canım beyaz soğan değil hani yemeklerde kullandığımız dışı sarı kabuklu soğan varya ondan olcak o

canım benim üzülme sıkılma annen gelicek onu düşün bu erkeklerin hepsi hödük canım kimi biraz az kimi biraz daha fazla ama hepsinde var malesef adamlar geceyi beraber geçirmeyi ee beraberiz ya işte dye algılıyolar iki yüzünü görüyüm uyku dışında birlikte vakit geçirelim deyincede sürekli dipdibemi olcaz hiçbi sosyal hayatımız olmucak hep yanyana olcaz bunumu istiyosun oluyo hepsi aynı üzülme sen bebeişini düşün öyle yemeğe memeğede bekleme tınlama onu onun seni takmadığı gibi sende onu takmamayı öğrenmeye çalış

ben hep yazmıştım ne zaman başladım ne zaman bitirdim dur bakıyımda yazıyım sana
canım adet bittikten 2 gün sonra başlıyosun şimdi benim başladığım tarihlere bakınca hatırladım adetin kaç günse bittikten iki gün sonra başlıyosun soğana ilk ay 15 gün ikinci ay yine adetin bittikten sonra 10 gün içiyosun sen bu ay içme bence inş adet olmazsın hamiş olursun ama adet olursan öyle başla soğana

bebek
canım benim benimde adetlerim düzensizdi ama soğan suyu içince sanırım o sebep oldu adet döngüm kısaldı sende iç ama şimdi başlama bence nolur nolmaz adet olunca başla inş sende faydasını görürsün çörek otuyla birlikte kullanımınıkonusundada bi fikrim yok ama senin bi araştırmanda fayda var çünkü bazı şeyleri birlikte kullanınca zararı oluyo

yeliz

canım üzülme hepimziin duaları seninle inş pazar günü değerin güzel bi şekilde yükselir esranın dediği gibi doktorun bana neler dediğini hatırla kimyasalla başladı dış gebelikle devam etti en son mol gebelik kürtaj dedi bitirdi üzülme inş sende benim gibi sevinçle gelirsin

doktorların dediklerine pek de bakma canım.
hülü yü ve cimcimeyi unutma.
dua edelim,bebişin sana sımsıkı tutunsun,hiç bırakmasın.

Tamam canim bende oyle dusundum adetten sonra basliyim insallah senin gibi dongum de kisalir benimde gerci kullanip faydasini gormeyen hic duymadim bende de etki eder insallahh)

yalnız değilsin tatlım.
en yakın arkadaşın göbüşünde.
eşin duyarsızsa trip yap sen de biraz.işe yarar belki.
genel de çoğu zaten duygusuz bunların.
üzülme sen,hem biz de varız.
bebişin gelince her şey düzelecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…