- 9 Şubat 2013
- 1.555
- 7
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #28.081
doktora sor canım.bugün raporum bitti işe geldim ve midem bulanıyor yine ya ben hiçbişey yiyemiyorum nolcak bu çocuklar nerden vitamin alcak nasıl beslencekler yaa çok kafam takılıyo bu progestanıda içmicem ezbere ilaç yazıyolar hem düşük tehliken yok diyo hem dozu iki katına çıkarıyo nasıl iş anlamadım perşembe günü ilacı içmedim onca iş yaptım dün içtim kafamı kaldıramadım içmicem ya bundan sonra bayramdan sonrası içinde daha önce gidipte ebğenmediğim ama herkesin ısrarla çok beğendiği bi doktor vardı ondan randevu alcam bidaha gidyim bakalım
bugün raporum bitti işe geldim ve midem bulanıyor yine ya ben hiçbişey yiyemiyorum nolcak bu çocuklar nerden vitamin alcak nasıl beslencekler yaa çok kafam takılıyo bu progestanıda içmicem ezbere ilaç yazıyolar hem düşük tehliken yok diyo hem dozu iki katına çıkarıyo nasıl iş anlamadım perşembe günü ilacı içmedim onca iş yaptım dün içtim kafamı kaldıramadım içmicem ya bundan sonra bayramdan sonrası içinde daha önce gidipte ebğenmediğim ama herkesin ısrarla çok beğendiği bi doktor vardı ondan randevu alcam bidaha gidyim bakalım
evet tatlım bendim..Ebda çım sen ekledin demi beni :)
evet tatlım bendim..
hayaletim ben,ii yakaladın.
Günaydın kızlarrrr arkadasın yatağında yatıyorum ve kocam içerde horluyo 12 de kalkıp jolly tur a gidicez akşam Kuşadası'nda yer beğendik inşallah rezervasyonu yapıcaz Özge sizin oralardı demi
Canım bence bi iki gün daha iç ilacı korusun sizleri çünkü elbette ki zor olur ikiz bebek Tekin de biz onca kötü olduk senin işin çok daha zor ama bir iki haftaya inş daha ii olacaksın
ohh ne güzel bol bol gezin eğlenin inş ama dikkat et havalar çok sıcak
ya bilmiyorum evde bile dayanamıyorum işte hiç dayanamam diye düşündüm olmadı akşamları içiyim sadece hoş bugün ilacı içmedim ama yinede kötüyüm kafam kalkmıyo masadan inş çabuk geçer bu sıkıntılar
ayy dün dolmuşa bindik eşimle kadının biri anladı benim hamile olduğumu yer verdi ne güldüm demekki göbekli olmak işe yarıyomuş suratımda zaten bitmiş durumda anladı valla:)))
anaaam allah kolaylık versin valla ben işe şirketin arabasıyla geldiğim halde dayanamıyorum mahvoluyorum bide otobüs allah yardımcın olsun
canım beyaz soğan değil hani yemeklerde kullandığımız dışı sarı kabuklu soğan varya ondan olcak o
canım benim üzülme sıkılma annen gelicek onu düşün bu erkeklerin hepsi hödük canım kimi biraz az kimi biraz daha fazla ama hepsinde var malesef adamlar geceyi beraber geçirmeyi ee beraberiz ya işte dye algılıyolar iki yüzünü görüyüm uyku dışında birlikte vakit geçirelim deyincede sürekli dipdibemi olcaz hiçbi sosyal hayatımız olmucak hep yanyana olcaz bunumu istiyosun oluyo hepsi aynı üzülme sen bebeişini düşün öyle yemeğe memeğede bekleme tınlama onu onun seni takmadığı gibi sende onu takmamayı öğrenmeye çalış
ben hep yazmıştım ne zaman başladım ne zaman bitirdim dur bakıyımda yazıyım sana
canım adet bittikten 2 gün sonra başlıyosun şimdi benim başladığım tarihlere bakınca hatırladım adetin kaç günse bittikten iki gün sonra başlıyosun soğana ilk ay 15 gün ikinci ay yine adetin bittikten sonra 10 gün içiyosun sen bu ay içme bence inş adet olmazsın hamiş olursun ama adet olursan öyle başla soğana
Sogan suyuna bende baslamak istiyorum aslinda daha once denedim ama kisa sure ya i bir hafta kadar. . Simdi adam akilli yapmak istiyorum ama zamanini bilemiyorum ya bebek varsa dusuk riski yasarsam diye zamansiz icmek istemiyorum kzlar arranizda yapanlar vardı yardimci olur musunuz ?? Biran once bende bebisime kavusayim hayirlisiyla
:)) görmemiştim seni neden sarı şeker dediklerini anladım taşsın hatun
Ay kızlar çok sinirliyim yaa kaynanamlar yüzünden eşimle atıştık.Şimdi objektif olarak size konuyu anlatıyım ve yorumlarınızı merak ediyorm.Benim eşim tek erkek cocuk bide görümcem var.Üniversiteden beri her gece annesigili aramaya alıştırmış.Şimdi bir akşam aramasa hemen ertesi gün nerdeydin,akşam niye aramadın diye soru soruyorlar.Bende kızıyorum abarttıklarını düşünüyorum,bu adam artık tek değil,hem biz daha yeni evliyiz.1. yılımız dolsada yeniyiz yani,hem 1 gün aramasa ertesi gün zaten mutlaka arıyor.Ben henüz annelik duygularını bilmediğim için siz anne adaylarına soruyorum ben mi abartıyorum acaba kızarak.Ama yani bu düşkünlük beni boğuyor.Aramasın demiyorum ama en azından her akşam beklemesinler, zaten çalıştığı gün sabah 8de gidip gece 12de geliyor.Yani diyorum ki şimdi böyleler bide çocuk olursa her saat başı arayın derler heraldeoffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Günaydın kızlarrrr arkadasın yatağında yatıyorum ve kocam içerde horluyo 12 de kalkıp jolly tur a gidicez akşam Kuşadası'nda yer beğendik inşallah rezervasyonu yapıcaz Özge sizin oralardı demi
canım en kötü şanssızlıkların böyle olsun.selam kızlaaar ne var ne yok bi bakayım dedim kimse yokmuş
ben izmirdeyim yarın gemiye biniyoruz.
izmire geldim ama ne badireler atlattım bi bilseniz
dün tam yola çıkacakken valizleri arabaya yerleştirirken aklıma kimlik geldi
bi baktım kimlik yok
evde tam 1,5 saat kimlik aradık yer yarıldı içine girdi mübarek
bulamadık tabi
ben ağlamaktan gözleri şiş kocam başımda homur homur homurdanıyo
en sonunda gittim nüfusa kimlik çıkartmaya
2 fotoğraf ve muhtardan belge al gel dediler
e benim resmim yok
kocamın aklına geldi nikah işlemleri için geçen sene çektirdiğimiz stüdyoya gitti ordan 4 tane çıkarttırmaya
bende o ara muhtara gittim muhtar demezmi bi resim lazım
aha dedim hadi oldu
neyse kocam o sıcakta dili dışarda getirdi fotoğrafı
belgeyi aldık nüfusa gittik
kimliği kayıp olarak yenilettim
65 liraya patladı tabi kocam burnundan soluyo
kızması bana değil arkadasıyla geldik onlarda hadi hadi deyip duruyolar sanki izmir kaçıyo
onlara sinirinden git çıkart kimliği parayla hallolacak işler için canımı sıkamam dedi
neyse biz çıktık yola
izmire geldik
valizleri açtım üzerimizi değiştirmek için
birde ne farkedeyim
bizim mayolar yok
yani benim zaten yoktu ben bilerek almadım girmeyeceğim için
ama kocamın şortlarıda kalmış
kendisine hiçbişey söylemedim az önce kaldığımız evin tam karşısında mayo bikini satan bi mağaza vardı oraya gittim çok şanslıyım onun şortunun aynısını buldum aldım hemen eve gelip yıkadım
geldi hemen noldu neden yıkadın dedi
parfüm akmış üstüne leke olmuş ondan yıkadım dedim
konuyuda böylece kapattım
şimdi o uyurken biraz gireyim dedim
şimdiden özlendiniz
haftaya bugün görüşmek üzereeeeeeeee
Ay kızlar çok sinirliyim yaa kaynanamlar yüzünden eşimle atıştık.Şimdi objektif olarak size konuyu anlatıyım ve yorumlarınızı merak ediyorm.Benim eşim tek erkek cocuk bide görümcem var.Üniversiteden beri her gece annesigili aramaya alıştırmış.Şimdi bir akşam aramasa hemen ertesi gün nerdeydin,akşam niye aramadın diye soru soruyorlar.Bende kızıyorum abarttıklarını düşünüyorum,bu adam artık tek değil,hem biz daha yeni evliyiz.1. yılımız dolsada yeniyiz yani,hem 1 gün aramasa ertesi gün zaten mutlaka arıyor.Ben henüz annelik duygularını bilmediğim için siz anne adaylarına soruyorum ben mi abartıyorum acaba kızarak.Ama yani bu düşkünlük beni boğuyor.Aramasın demiyorum ama en azından her akşam beklemesinler, zaten çalıştığı gün sabah 8de gidip gece 12de geliyor.Yani diyorum ki şimdi böyleler bide çocuk olursa her saat başı arayın derler heraldeoffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
canım en kötü şanssızlıkların böyle olsun.
kafaya takacak bişi yok.
yorulmuşsundur sadece.olsun o kadar,gerilme sakın.
eşinin şortunun aynısını bulman bile ilahi bir yardım
kıymetini bili,keyfini çıkar.
sen de özlenmektesin.
canım,ben de her gün annemle ve kardeşimle günde 2 defa konuşuyorum.
ve eşim buna çok kızıyor,trip yapıyor.
ne olmuş yani evlendiysek evlendik.evlendik ya da yaşımız büyüdü diye sevgimiz,ilgimiz azalacak mı?
bi annem bi kardeşim var.
eşimi hiç ihmal etmediğim halde gene de tlf konuşmalarıma bozuluyor,laf ediyor.
ve ben bunu çoooookkk bencilce buluyorum.
o da arasın anasını babasını konuşsun.
anne babadan kardeşten zarar gelmez.
herkes sırtını dönse arkamızda yalnızca onlar olur.
kendin demişsin ailesini üniversiteden beri alıştırmış diye.
bu arada kendi de alışmıştır,aramasa huzursuz olur.
kendimden biliyorum.
zaten siz ayrı şehirlerdesiniz,gelip sizi her gün rahatsız etmiyorlar.
rüzgarozge gibi aynı mahalle de olsan,her gün rahatsız etseler sözüm yok.
masum bir telefon konuşmasını dert etmemelisin.
bırak konuşsun,sen de konuş.
hııı diyebilirsin ki sen bayansın o erkek.
anne baba sevgisinin bayanı erkeği olmaz derim.
sen anne olunca evladının hasretine ne kadar dayanabileceksin hiç düşündün mü?
bi sesini duymalarını onlara çok görme.
canım benim eşimde tek cocuk aynı o da her gün arıyor annesini bizde tartışıyoruz ama nafileee annesi bir gün aramasa hemen küsüyor önceden benim de aramamı istiyordu bende arada bişr arıyorum artık bana söylemiyor ama oğlu aramaya devam ediyorAy kızlar çok sinirliyim yaa kaynanamlar yüzünden eşimle atıştık.Şimdi objektif olarak size konuyu anlatıyım ve yorumlarınızı merak ediyorm.Benim eşim tek erkek cocuk bide görümcem var.Üniversiteden beri her gece annesigili aramaya alıştırmış.Şimdi bir akşam aramasa hemen ertesi gün nerdeydin,akşam niye aramadın diye soru soruyorlar.Bende kızıyorum abarttıklarını düşünüyorum,bu adam artık tek değil,hem biz daha yeni evliyiz.1. yılımız dolsada yeniyiz yani,hem 1 gün aramasa ertesi gün zaten mutlaka arıyor.Ben henüz annelik duygularını bilmediğim için siz anne adaylarına soruyorum ben mi abartıyorum acaba kızarak.Ama yani bu düşkünlük beni boğuyor.Aramasın demiyorum ama en azından her akşam beklemesinler, zaten çalıştığı gün sabah 8de gidip gece 12de geliyor.Yani diyorum ki şimdi böyleler bide çocuk olursa her saat başı arayın derler heraldeoffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?