- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #28.101
Kizlar nasilsinizzz??bende gelen giden yok hala sinirlerim cok bozuluyo offf(bi hastalansam nasil sevinicem boyle olunca aklima hala salak salak umutlar geliyo kendime kiziyorum benim kendime yaptigim kotulugu de kimse bana yapamaz yanii (bugun olsaydi iyiydi 12 agustos batim olucakti:)))
Dr.a gittim, kese fln göremedik, değerim çok az yükselmiş kızlar.
Çok üzüldüm 645ten 766ya yükselmiş 2 günde.
Rabbim bebişimi korur ve değerim birden yükselir inşallah.
Dr. çok az 1 şansımız var dedi.
Pazar günü tekrar kan testi yapcaz.
Hakkımızda hayırlısı
amaaann talih ve talihsizlik bir arada :) aceleyle herşey unutulabiliyo canım heleki sıcaklarda kafa zaten dönüyo koyduğun yeri bile unutabiliyosun :)selam kızlaaar ne var ne yok bi bakayım dedim kimse yokmuş
ben izmirdeyim yarın gemiye biniyoruz.
izmire geldim ama ne badireler atlattım bi bilseniz
dün tam yola çıkacakken valizleri arabaya yerleştirirken aklıma kimlik geldi
bi baktım kimlik yok
evde tam 1,5 saat kimlik aradık yer yarıldı içine girdi mübarek
bulamadık tabi
ben ağlamaktan gözleri şiş kocam başımda homur homur homurdanıyo
en sonunda gittim nüfusa kimlik çıkartmaya
2 fotoğraf ve muhtardan belge al gel dediler
e benim resmim yok
kocamın aklına geldi nikah işlemleri için geçen sene çektirdiğimiz stüdyoya gitti ordan 4 tane çıkarttırmaya
bende o ara muhtara gittim muhtar demezmi bi resim lazım
aha dedim hadi oldu
neyse kocam o sıcakta dili dışarda getirdi fotoğrafı
belgeyi aldık nüfusa gittik
kimliği kayıp olarak yenilettim
65 liraya patladı tabi kocam burnundan soluyo
kızması bana değil arkadasıyla geldik onlarda hadi hadi deyip duruyolar sanki izmir kaçıyo
onlara sinirinden git çıkart kimliği parayla hallolacak işler için canımı sıkamam dedi
neyse biz çıktık yola
izmire geldik
valizleri açtım üzerimizi değiştirmek için
birde ne farkedeyim
bizim mayolar yok
yani benim zaten yoktu ben bilerek almadım girmeyeceğim için
ama kocamın şortlarıda kalmış
kendisine hiçbişey söylemedim az önce kaldığımız evin tam karşısında mayo bikini satan bi mağaza vardı oraya gittim çok şanslıyım onun şortunun aynısını buldum aldım hemen eve gelip yıkadım
geldi hemen noldu neden yıkadın dedi
parfüm akmış üstüne leke olmuş ondan yıkadım dedim
konuyuda böylece kapattım
şimdi o uyurken biraz gireyim dedim
şimdiden özlendiniz
haftaya bugün görüşmek üzereeeeeeeee
tşk ederim tatlım.
sen de çok tatlısın,maşallah!
selam kızlaaar ne var ne yok bi bakayım dedim kimse yokmuş
ben izmirdeyim yarın gemiye biniyoruz.
izmire geldim ama ne badireler atlattım bi bilseniz
dün tam yola çıkacakken valizleri arabaya yerleştirirken aklıma kimlik geldi
bi baktım kimlik yok
evde tam 1,5 saat kimlik aradık yer yarıldı içine girdi mübarek
bulamadık tabi
ben ağlamaktan gözleri şiş kocam başımda homur homur homurdanıyo
en sonunda gittim nüfusa kimlik çıkartmaya
2 fotoğraf ve muhtardan belge al gel dediler
e benim resmim yok
kocamın aklına geldi nikah işlemleri için geçen sene çektirdiğimiz stüdyoya gitti ordan 4 tane çıkarttırmaya
bende o ara muhtara gittim muhtar demezmi bi resim lazım
aha dedim hadi oldu
neyse kocam o sıcakta dili dışarda getirdi fotoğrafı
belgeyi aldık nüfusa gittik
kimliği kayıp olarak yenilettim
65 liraya patladı tabi kocam burnundan soluyo
kızması bana değil arkadasıyla geldik onlarda hadi hadi deyip duruyolar sanki izmir kaçıyo
onlara sinirinden git çıkart kimliği parayla hallolacak işler için canımı sıkamam dedi
neyse biz çıktık yola
izmire geldik
valizleri açtım üzerimizi değiştirmek için
birde ne farkedeyim
bizim mayolar yok
yani benim zaten yoktu ben bilerek almadım girmeyeceğim için
ama kocamın şortlarıda kalmış
kendisine hiçbişey söylemedim az önce kaldığımız evin tam karşısında mayo bikini satan bi mağaza vardı oraya gittim çok şanslıyım onun şortunun aynısını buldum aldım hemen eve gelip yıkadım
geldi hemen noldu neden yıkadın dedi
parfüm akmış üstüne leke olmuş ondan yıkadım dedim
konuyuda böylece kapattım
şimdi o uyurken biraz gireyim dedim
şimdiden özlendiniz
haftaya bugün görüşmek üzereeeeeeeee
.Ay kızlar çok sinirliyim yaa kaynanamlar yüzünden eşimle atıştık.Şimdi objektif olarak size konuyu anlatıyım ve yorumlarınızı merak ediyorm.Benim eşim tek erkek cocuk bide görümcem var.Üniversiteden beri her gece annesigili aramaya alıştırmış.Şimdi bir akşam aramasa hemen ertesi gün nerdeydin,akşam niye aramadın diye soru soruyorlar.Bende kızıyorum abarttıklarını düşünüyorum,bu adam artık tek değil,hem biz daha yeni evliyiz.1. yılımız dolsada yeniyiz yani,hem 1 gün aramasa ertesi gün zaten mutlaka arıyor.Ben henüz annelik duygularını bilmediğim için siz anne adaylarına soruyorum ben mi abartıyorum acaba kızarak.Ama yani bu düşkünlük beni boğuyor.Aramasın demiyorum ama en azından her akşam beklemesinler, zaten çalıştığı gün sabah 8de gidip gece 12de geliyor.Yani diyorum ki şimdi böyleler bide çocuk olursa her saat başı arayın derler heraldeoffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
evet canım bizim buralara geliyosunuz. hangi otel canım yaz bana söke gelirseniz bi akşam üstü bende gelirim yanınıza. mağazalara falan gelirsiniz belki bu tarafa.
Cimcimeee
okurken yoruldum.. bu ne aksiyonnnn..ama sonu iyi olmus neyseki...gezz bakalum....foto cek birsuru bakariz anacim.
Ebdaaa
kiz hergun iki kere ne. konusuyosunuz snnenle...
ben ikigune. bir ariyorummm..bazenn uzuyor bile araa..annemde sitem ediyor. "Elin cocuklari hegun ariyor" diye...:)))
bizde annemle her gün konuşuruz ben aramasam o arar babam da iki günde bir mutlaka arar :) eşim arada bir ne çok konuşuyorsunuz şu telefonda der her gün konuşuyorsunuz filan diye laf sokar bazen ama napim arada şehir var özlem var işte :) o da arasın kızmam kii :) eşiminkiler iki haftada bi ararsa arar yoksa benimki onları arıyor birlikte konuşuruz öyle yani :)
ESRACIMMMM bu arada senin bebişin cinsiyeti hala belli değil mi yoksa oldu da ben mi kaçırdım canım :))
canım sen git de dönüşte haberleşelim.Asena hotel canım kadınlar plajı mevki diyo yakın mı size
canım sen git de dönüşte haberleşelim.
güzelse tavsiye edersen seneye tatil yeri aramayız.
biz de kaş-fethiye-bodrum yapıcaz.
kaldığımız yerleri söylerim.tabi güzelse.
tavsiyeyle gidince güvenilir oluyor en azından.
asena hotel için çok ii yorumlar okudum
sanırım iyi bir yer seçmişsin.
denizi de güzelse sorun yok.
yemeklerine,temizliğine bir bakın bakalım.
En son 18 haziranda gitmistim. kontrol vaktim geldi sali gunu gidecegim ..simdi nigdede yayladayim. burda gidecegim. artik herhangi bi dr a gidecem. ins. gosterir kendkni...
bende ayri memleketteyim ailemle. biz antepte. annemler adanafa oturuyor
. esim izmirli onlar orda oturuyir.biz yalniziz antepte. gercekten gurbette zor oluyor. hrle bide cocuk varsa...hele bide ikinci geliyorsa. ama olsun allah saglik versin
günaydın hatunlar.....
iyice boşladınız topici
ohh deniz,kum,güneş,kızlarrrreğlenin bakem.
merhaba kızlar aranızda gebelik öncesi kontrollerde kızamıkçığa bağışıklığı olmayan varmı aşı oldunuzmu benm bağışıklığım yokmuş ve Allah korusun hamilelikte kızamıkçık olunurusa bebeğin sakat doğması ihtimali yüksekmiş doktor benden istedi ve ben aşıyı hiçbiyerde bulamadım ve bir ay korunmamız gerekiyomuş bir ay daha beklemek bile istemiyorum ya sizler naptınız
Günaydın bununla bu kadar ilgilendiklerini bilmiyordum bende hamile kaldığımda 6 hafta yaptırdı hatta her yer yapmıyor zor bulup testi yaptırdık sorun yok dedi ama sorun olsa vucuda savunma yapacaktı sanırım sadece bu kadar korunmak gerekecek gibi birşey diye bilmiyorum
ebdaaa canim bu diaformin(metformin)le ayni olan ilactan kaynaklanan mide bulantisi ne zaman geciyor , cok fenayimm
canım ben ilk 1 hafta yarım kullandım,onda bile çok fena oldum.ebdaaa canim bu diaformin(metformin)le ayni olan ilactan kaynaklanan mide bulantisi ne zaman geciyor , cok fenayimm
herkesin istekleri,alışkanlıkları,sevdikleri farklı esracım
ben evde sıkılınca hemen annemi arıyor.
o mutlaka anlatacak bişiler bulur
sağolsun,ilk atandığımda kendimi çok yalnız hissediyordum.
çevreye,insanlara hiç alışamamıştım.
annemle saatlerce konuşuyordum,tlf nı kapatınca da hüngür hüngür ağlıyordum.
hiç yalnız bırakmaz kızlarını.
alışmışım,onların sesini duymazsam yapamam.onlar da öyle.
bu yüzden insanların alışkanlıklarını eşler kabullenmeli diye düşünüyorum.
yani bir saygısızlık,haddini aşma vs durumları yoksa.
bu bence gayet masum hatta iyi bir alışkanlık...
liseden beri gurbetteyim.
seslerinden bari mahrum kalmayayım.
ama benim taş kalpl,i kocam ne anlar duygudan?
iki de bir evlendin,artık ikimiz bir aileyiz.bu kadar çok konuşacak ne var falan filan.
ona ne zararı var onu anlamıyorum.
çok gereksiz bir tartışma bence.
ben onun özgürlüklerine saygılıysam o da benimkine olmalı.
merhaba kızlar aranızda gebelik öncesi kontrollerde kızamıkçığa bağışıklığı olmayan varmı aşı oldunuzmu benm bağışıklığım yokmuş ve Allah korusun hamilelikte kızamıkçık olunurusa bebeğin sakat doğması ihtimali yüksekmiş doktor benden istedi ve ben aşıyı hiçbiyerde bulamadım ve bir ay korunmamız gerekiyomuş bir ay daha beklemek bile istemiyorum ya sizler naptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?