- 30 Eylül 2012
- 4.456
- 100
- 363
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #28.121
Olmadı bu seferde kızlar, kısmet değilmiş.
Yükselmemiş değerim 782 olmuş, yine kimyasal gebelik!
Rabbimden hep hayırlısını istedim, inşallah hayırlısı budur.
Kelimelerin tükendiği yerdeyim...
Canım benim aramalarına sözüm yok bir gün aramasa hemen hesap soruyorlar buna kızıyorum.Bazen böyle kızınca kendi çocuğum olsa bende mi böyle olurum diyorum ama böyle hesap sormam heralde. Arasın konuşsun benim ona bir lafım yok tabiki ama bu şekilde konuşmaları beni kızdırıyor.Bi gün aramasa babası bizim oğlan adam oldu artık aramıyor diyor.Bu normal mi. Bazen üzülüyorum böyle olduğu için ama hesap sordukları için o noktada da mı haksızım diye sizin fikirlerinizi almak istedim.Tabiki anne baba sevgisinin bayanı erkeği olmaz böyle birşeyi asla söylemem çünkü bende annemlere hasretim.Umarım derdimi doğru anlatmışımdır
hemde çok,bide ishal yaptı , doktor olabilir korkma ddemişti.cokmu bulandıryo canım bir haftaya geciyo diolar yemek yerken yada yemekten sonra alınmasını tavsiye ediolar
hemde çok,bide ishal yaptı , doktor olabilir korkma ddemişti.
kullan kuzum az sabır
ZOrda olsa kullanıyorum canım,rabbim inşallah sağlıklı ve hayırlı olarak meleğimizi gönderirde,uzun süre kullanmama gerek kalmaz
amin canım bende bunu istiyorum hayırlısıyla rabbim aratmadan buldursun inşallah tüm arkadaşlara da.. Bende bu ay yapmak istemiyorum çünkü kanamalar bitti pazartesi ve perşembe gecesi oldu mik mik devam edeceğiz böyle işte çünkü yumurtlama zamanımı bile kestiremiyorum kimyasaldan dolayı gelişi güzel mikmiklerle değerlendireceğiz işteBelkide adetim gelmez :) ama olurda gelirse adet bitince başlıyorum dimi eminsin canım çünkü ben bi yerde adetin ikinci günü filan diye duymuştum ama senin tecrübenede güveniyorum canım sen kisti olup ikiz bebişe hamile kalan süper bi örneksinnnn Darısı bize inşallah.. Canım çok varmıyydı sende kist veya bu ay temizlenmişmiydi hamile kalırken????
Ay kızlar çok sinirliyim yaa kaynanamlar yüzünden eşimle atıştık.Şimdi objektif olarak size konuyu anlatıyım ve yorumlarınızı merak ediyorm.Benim eşim tek erkek cocuk bide görümcem var.Üniversiteden beri her gece annesigili aramaya alıştırmış.Şimdi bir akşam aramasa hemen ertesi gün nerdeydin,akşam niye aramadın diye soru soruyorlar.Bende kızıyorum abarttıklarını düşünüyorum,bu adam artık tek değil,hem biz daha yeni evliyiz.1. yılımız dolsada yeniyiz yani,hem 1 gün aramasa ertesi gün zaten mutlaka arıyor.Ben henüz annelik duygularını bilmediğim için siz anne adaylarına soruyorum ben mi abartıyorum acaba kızarak.Ama yani bu düşkünlük beni boğuyor.Aramasın demiyorum ama en azından her akşam beklemesinler, zaten çalıştığı gün sabah 8de gidip gece 12de geliyor.Yani diyorum ki şimdi böyleler bide çocuk olursa her saat başı arayın derler heraldeoffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
canım sana kendi durumumu anlatayım bide böyle olsa ne yapardın;
biz eşimin bütün sülalesiyle aynı mahallede oturuyoruz köklü bi aile oldukları için hepsi aynı yerde.
eşim evlendiğimiz ilk günden beri hiç bir zaman direk eve gelmemiştir.
önce annesigile uğrar hele ilk zamanlar benide hergün çağırıyolardı.
amcasıgille çarşıya cıkar.
en son eve gelir ki bazen geldiğinden haberim olmaz.
hiç telefonu susmaz. iş cıkısı annesigile uğraması birşeyi değiştirmez bi kerede gece aralar napıyosunuz diye.
çat kapı gelirler hepsi aynı amcaları falan hiç aramazlar.
ve ben o kadar cok bunalıyorum ki sabrım taşmak üzere.
günaydın kızlaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?