HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Olmadı bu seferde kızlar, kısmet değilmiş.
Yükselmemiş değerim 782 olmuş, yine kimyasal gebelik!
Rabbimden hep hayırlısını istedim, inşallah hayırlısı budur.
Kelimelerin tükendiği yerdeyim...

Canım cok üzüldüm inan allahim sabir versin sana ya degerinde ne kadar yükselmiş bende iki defa kimyasal gecirdim ve artik bebisin kalp atışını diymadan sevinmeyecegim diyorum allahim bi daha yasatmasin

Benim annem bana iki sokak ilerde oturuyor. Ama ben annemle hergün en az bir kere konuşurum. Evde yoksa cebini ararım. 6 ay amerikada kaldım günde en az iki kere konuştuk. İnsan uzakta olunca annesinin kıymetini öyle anlıyor ki. Benim de bir oğlum var. Anneler oğullarını çok düşkün oluyor. Bence bu o şeyler çok ufak tefek şeyler hayatta. Bunun için hiç eşinle aranı bozma. Bırak arasın. Erkek için de anne çok önemli. Aramadı diye kızsa da ona kızsınlar. Sen hiç takma. Bazı şeyleri görmezden gelmek gerekli bence. Bana göre evlilik bir strateji oyunu. Eğer gereken yerde gerektiği gibi davranırsan mutlu bir evliliğin olur.

Hayırlısını istemeye de devam et. Ben inanıyorum Rabbim evladını sana göndericek. Sakın üzüp kendini yıpratma hakkında hayırlısı ne ise o olsun. Dikkat et kendine

Yelizz cok uzuldum...hayirlisi..
kimyasal gebelik icin fazla yuksrk bi deger degilmiymis...ama en azindan bos yada dis gebelik degilmis. kurtaj gerekmiyor. buna da sukur.. korunma zamani vermemistir sanirim dr. kimyasal oldugu icin.. gelecek aya ins. iyi bir srkilde girersin..

kizlar bugun kimse girmemid topige...pazar miskinligi mi yasadimnizzz
..

Yelizcmmmm bnd yni okudum ck uzldm sakn kafaya takma hayrlisi olsun bende adetliyim bnmde olmadi rabbim zamanini bekliyo

Bende 2 kez kimyasal gebelik geçirdim
2 yıldır betis bekliyoruz tık yok ama Allahtan ümit kesilmez tabiki bakalım bu ayda ümitliyim karnım açıklarım çekiliyor, göğüs uçlarında kaşıntı ve sizlama var inşallah bu sefer tutmuştur.
Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı belirler versin inşallah

Tatlımmmmmm, denecek birşey yok ama,inşallah rabbim tez zamanda hayırlı bebek müjdesizyle yüzünüzü tekrar güldürsün inşallah,dualarımızdasın

Destekleriniz için saolun kızlar, seviyorum sizleri.
Elbet o bebek 1 gün kucağımıza gelecek...

canım ben baya bi aarştırdım biliyosun bu soğan suyuna ne zaman başlanmalı diye hatta doğru düzgün soruma cevap alamasamda saraçoğlunu bile aradım adetin 7. günü deniliyor ama onun anlamı adet bittikten 2 gün sonra demekmiş yani bazı inanların 5 günde bitiyor bazı insanların 8günde bitiyor senin adetin bittikten 2 gün sonra başlıyosun ve ikinci kürede önceleri sitesinde ikinci adet başlamadan 10gün önce yazıyordu daha sonra çok fazla soru soran olmuş hamilelik varsa malum yumurtlama dönemi bitmiş oluyor bebek varsa tutunma aşamasına geçiyor zararı olurmu diye o sebepten yine adet bittikten 2 gün sonra diye değiştirmiş bu benimde aklımı karıştırıyodu bende adetten sonra yazısını okuyunca adetten sonra yaptım ikinci ayda ve benim kistim sanırsam her ay bi tane oluyodu ama doktor hiç ciddiye almıyodu atılır diyodu ve atılıyodu ama hamile kaldığım ay yoktu ve bir önceki aydan kalan kistimde yok olmuştu ama şuanda da kistim var benim klomenden dolayı sanırım dediğim gibi doktorun çok ciddiye almadığı kistler çıkıyodu sonra atılıyodu kendi kendine

canım benim üzülme okadar takmamaya çalış ailesinin eşini sorunlu duruma getirmesi hesap sorması muhakkaki hoş bir durum değil ben şahsen günde en az iki kez annemle konuşan biri olarak kendi annem bile aramadığımda niye aramadın diye sorduğunda tüylerim diken diken oluyo ama işte alışınca insan bir gün aramayınca acaba bişeymi oldu niye aramadı diye sürekli kulağı telefonda bekliyo özgeyi düşün ve kendi kendine teselli ver

allah yardımcın olsun canım valla işin çok zormuş vede çok sinir bozucu

Olmadı bu seferde kızlar, kısmet değilmiş.
Yükselmemiş değerim 782 olmuş, yine kimyasal gebelik!
Rabbimden hep hayırlısını istedim, inşallah hayırlısı budur.
Kelimelerin tükendiği yerdeyim...

yelizim yaa çok üzüldüm güzelde çıkmıştı değerin sıkma canını nasip kısmet hayılırlısı diye düşün inş çok bekletmeden hemen sağlıklı bebişnin gelir senki gezi parkında direnişlerde hamile kalmış kadınsın inş en kısa zamanda olur yine ve sağlıklı olur inş

merhaba kızlar ben aranızda yeniyim.geçen yıl ocak ayında evlendim 1,5 ene oldu işte.önce bebek istemedik hap kullandım 10 ay eşimin gönül rızalığıyla.9 aydırsa bebek istriyoruz ama olmuyo.2.kolmeni ve iğnemi oldum bu ay.bir sorun yok dedi doktor hm bana hem eşime.anlam veremiyorum öneriniz varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…