HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Canım çok üzüldüm kimyasal diye doktor mu dedi durumun ne?

Umut vermek istemiyorum ama benim bir arkadasım gunu gectı test yaptı cıktı kan verdı 30 40 gıbı bısı cıktı bır hafta sonra 150 gbı cıktı doktor kımyasal gebelık dedı ama bekledı kız bır ay sonra kese gorundu ve bı anda degerı 6000 uzerıne cıktı ve su anda 7,5 aylık hamıle
su anda senın durumun ne kananamn falan varmı yada sadece dger mı az artmıs

Günaydın kızlar güzel bir hafta olması dilegiyleeee

nasılsınız ben yorgunum yaa cok gezen ve de mısafır aglırlayaan bırı olarak bu hafta bakalım nasıl gececek
gercı cumartesı doktora gıdıcez belkı onun sayesınde enerjımız yerıne gelır ama sımdılık tek ıstegım uyku

bu arada uc gun boyunca mısafırlıktı evde mısafırdı cok yedım ya cok kılo aldım mutsuzummmm

günaydın canımminşallah yeliz'in durumu da senin arkadasının ki gibi olur allah büyük hiç belli olmaz sana öyle geliyodur kuzum kilo falan almamıssındır hem cok tatlısınız fotolarda küçük kuzu da kendini gösteriyo iyice hiç takma kafana kilo aldım falan diye mutsuz olma verirsin doğumdan sonra hepsini

canım baskullere kusmemın zamanı geldı valla tartılmamalıyım belkıde artık o zaman daha mutlu olabılırım
ıftar cok gec yemek gec yıyınce kalıor ya esımı beklıorum kesın yemek ıcın yakamıorumda dogru durust gercı ıkı gundur aksam yuruyuslere cıkmaya basladım gece 11 gıbı falan

artık 6 ay sonra sıkı bır dıyet benı beklıcek sanırm sımdıden 10 kıloya yaklastm :S topac gbım bısı olacam neredeyse

sen nasılsın hala adet olamadın demı canım

Kızlar değerim çok az artmış,
10 temmuz : 645
12 temmuz : 766
14 temmuz : 782
Dün nöbetçi dr.la görüştüm. Eğer değerin bugün 950 - 1000 olsaydı bu dış gebelik olurdu. Ultrasonlada baktı, kese görünmedi tabi. Şu an için yarın tekrar kan vermem istendi. Değer artık düşer dedi. Oluşan hiçbişi olmadığı için kimyasala giriyomuş kızlar. Dış gebelikte de kese oluşmuyomuş ama değer artmaya devam ettiği için tüplere yada başka bi yere embriyo yerleşmeye çalışıyomuş. Bende ise durum farklı, gebelik duraksamış, artık düşüşe geçer değerin dedi. Dış gebelikte 1000in üstüne değer çıkınca kürtaj yapcak bişi buluyolarmış. Benim değerim ulaşmadı 1000lere...Bugünde telefonla kendi dr.umla görüşücem. Bu arada hiiiiiiiiiiiiç memnun değilim dr.umdan. Bilgili ama suratsızın önde gideni, psikolojik açıdan eziliyorum. Acil bana Bahçeşehir tarafı iyi 1 dr. önerin kızlar.

canım o tarafları hıc bılmıorum ama ıncırlıde kı ethıca yı onerıyorlardı yakın mı sana?

Insallah hersey normale doner ne dıyecegımı ınan bılemıyorum

Günaydın herkese
Ben bişey sorucam bilgisi olan varsa lütfen yazsın
Hamilelik öncesi kızamlk aşısı varmış ben kızamlk olmadım hamilelikte tehlikeliydi olursan
Burada okudum bir arkadaş yazmış öncesinde asi olmalı diye
Ama bu asi olduktan sonra 1 -2 ay beklenmeliymiş öylemi yoksa gebelik aşının alakası yokmu
Lütfen bilen varsa yazabilirmi

günaydın canımm :119::119::119::119:

nasılsınız ? (üçünüz )

üçümüz şimdilik iyiyiz bana göre ama böyle aç susuz daha nekadar dayanıcaz bilmiyorum dün akşam bi sünnet yemeği vardı orda baya bi yedim annemde hayret etti ama bugün yine kötüyüm şu saat oldu tek lokma girmedi ağzıma ve midem fena yine ve bugün çıkartıyorum bide iğrenç bişey

valla bana doğru düzgün bi doktor denk gelmedi belki ondandır belkide gerek duymamışlardır ama hiç kızamık aşısından bahseden olmadı hamilelik öncesinde

canım yaa çok yorma kendini.

neyse ki tatil var işin ucunda

büyük ihtimalle bayramdan sonra bende izne ayrılıcam yazlıkta olucam.

Topac falan olmazsin kuzucum :))bosver tartilma hic mutsuz olma sakin:))hepsini vericeksin dogumdan sonra hemencecik gorursun:))ben bekliyorum hala gelen giden yok (

canım yaaa çubuk kraker falan yesen bastırır belki mide bulantını

niye mutsuz olcakmışsın allala mis gibi hamilesin alıyosun boşversene mutlu ol öyle kiloya miloya takılma sakın doğumdan sonra oğluşunla koştururcam diye verirsin inş

valla bana doğru düzgün bi doktor denk gelmedi belki ondandır belkide gerek duymamışlardır ama hiç kızamık aşısından bahseden olmadı hamilelik öncesinde[/QUOTE]

Banada dr lar demedi burda bazı yorumlarda okudum ilk defa duydum bende ondan şaşırdım acaba varmı oyle bişey diye
Çevremde de birçok hamile arkadaşım oldu ama onlardan da duymadım. Yazan arkadaş demiş ki ALlah korusun hamileyken kızamlk olursan bebek sakat olabilirmiş ondan korktum
Suna yok gebelik ama düşündüğümüz icin tedirgin oldum okuyunca

aslında bu ay baslınalacaktı ben oruclarımı tutmak istedim bu arada raporsuz 5500

canım yaa çok yorma kendini.

neyse ki tatil var işin ucunda

büyük ihtimalle bayramdan sonra bende izne ayrılıcam yazlıkta olucam.

ohh mıs dedn dedın bak kendıne yaptın bı tatıl planı guzelım sende super
bende denız kum hayalı kurmaktaym gunden gune

ınsallah bugun erkencecık uyuruz

Topac falan olmazsin kuzucum :))bosver tartilma hic mutsuz olma sakin:))hepsini vericeksin dogumdan sonra hemencecik gorursun:))ben bekliyorum hala gelen giden yok (

epey gecıktı canım artık bı doktor planı mı yapsan:S
testler hala bozuk cıkıor mu yanı bıdaha hıc kan testınden sonra yaptın mı canım

niye mutsuz olcakmışsın allala mis gibi hamilesin alıyosun boşversene mutlu ol öyle kiloya miloya takılma sakın doğumdan sonra oğluşunla koştururcam diye verirsin inş

ayy ne bılım ya ufak tefek bısıyım bıde sısınce hıc begenmez oldum kendımı ınsallah oyle olur
gercı uslu bır bebegım olsun ben oylesıne kostururum o cok yormasın benı yınede :)
sende canım mıde bulantın ıcın cubuk kraker denesene

kizlar ben doktora hamilelik dusunmeye basladigimda gitmistim... kan ve idrar testleri istemisti...
ilk kizamik ve kabakulak sordu bana kucukken gecirdim mi diye ... bende yok dedim cunku ailede herkes sadece su cicegi gecirdim saniyor. biz kan testini yapalim bakalim dedi... ona gore asi olman gerek cunku hamilelikte kaparsan kotu olur dedi... tehlikeli oldugu konusunda israrliydi ki benim doktor oyle pimpirikli degil... ama bu konuda cok israrci cikti ozamn.
herneyse sonuncta kan testimde her ikisinide gecirdigim cikti... Rubella ve kabakulak .. bazi insanlar ayakta geciriyor onlari anladigim kadari ile farketmiyormus.. rubella genelde su cicegi ile beraber gecirilebilirnirmis. kabakulakta bogaz enfeksiyonu ile karistiriliyor bazen
eczane asilari hemen getirtiyor... iliski konusunda bisey dememisti cunku ben 2-3 ay sonra calismalara baslicam demistim..
ama dikkatli olmakta fayda var... hamis olan annelerde doktor size bahsetmemistir ama kan testlerinizde mutlaka baktirmistir...
onemli bir konu cunku genelde atlamazlar bu konulari ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…