HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kuzum dogumda 6-7 kilo zaten kafadan gidiyor. 3 kilo bebek - 4 -5 kilo su ... min 7 kilon gitti bile.. ee ilk zamanlar emzirme fln yaninda kimsede olmazsa dogru durust yemek yapmaya firsatin olmaz emziriyoken depodan kullanican mecbur sonra uykusuz geceler fln ... hop 4-5 kilo daha gitti.... yani toplamda 14-15 kilo bile alsan biseycik kalmaz. daha simdiden hic moralini bozma... firsatin varken ye bolbol hazir bahanende var ohh mis :)

Teşekkürler açıklayıcı bilgiler icin
Belkide dediğin gibi yapılan kan testlerinde çıkmıştır bunlar ondan sorulmamıştir . Ama yine bir dr gittiğimde ben sorucam birkez şimdi içimde kalır yoksa :))

kan sonuclarin elinde ise Rubella diye bak istersen... bencede sor mutlaka ihmale gelmez cunku ama kendinide bosa strese sokma tabii..

çubuk krakeri denedim canım ama anlık kesiyo sonra onun ağzımda bıraktığı tattan daha fazla rahatsız oluyorum

buarada bende ufak tefek bişeyim boyum bacak kadar 1,50 yada 1,55 bişey eşim dalga geçiyo zaten ilk öğrendiğimizden beri bide ikiz ben sanırım 5aydan sonra yürüyemeyip direk yuvarlanma aşamasına geçicem

buarada bende ufak tefek bişeyim boyum bacak kadar 1,50 yada 1,55 bişey eşim dalga geçiyo zaten ilk öğrendiğimizden beri bide ikiz ben sanırım 5aydan sonra yürüyemeyip direk yuvarlanma aşamasına geçicem

benimde boyum 156 falan var yok yanii
kardeşim 183 annemler hep ona çalışmışlar bana bişey kalmamış

valla hep 12 13 kg alırım en fazla dıordum ama sımdı 15 ve uzerı gıbı gorunuo baksana sımdıden 10 a dayandım neyse artık ılk 3 aydan sonra baslarız dıkkat etmeye dedıgın gıbı olur umarım ole hop 7 kg dogumda gıder ve gerısıde emzırıyorum falan dıye gıder

çubuk krakeri denedim canım ama anlık kesiyo sonra onun ağzımda bıraktığı tattan daha fazla rahatsız oluyorum

hım oda kotu umarım sadece kullandıdıgın ılac yuzundendır hamılelık bulantın degıldır benım gıbı bulantın hıc olmaz ınsallah
ne zaman bıdaha kı kontrol sımdı

bende basta dıyordum 5 aydan sonra yuvarlanırım dıye 6,5 aya yaklastık sanırım bı kac ay daha ayaklarım ustune basarım :):)
bende 1,55 ım
ıkız oldugu ıcın gercı senın sezeryan olur herhalde ama suda var 1,50 altında olanlar normal dogum yapamıyormus bılıyormusun bızde yengemde ogrendık o 1,49 ımıs doktor yapamazsın catı yeterınca acık olmuyor demıstı

ayy ne güldüm demek hala ayaklarının üzerindesin:))) ayy maşallah yyaa 6,5ay azcıcık kaldı kavuşmanıza inş rabbim hiiç sıkıntı vermesin benim kontrol muallak canım doktor malum kapıdan burnunu bile göstermediği için elime reçete tutuşturuldu sadece bakalım diğer sonuçlar bugün çıkmış doktoru bulabilirsem bugün çıkışta göstercem inş soruda sorabilirim gerçi zaten birdaha bu doktora gitmeyi düşünmüyorum ama en azından bir dahaki kontrol nezaman olmalı onu öğrenip ona göre bi doktora randevu alırım diye düşünüyorum şimdi tek gebeliklerde bildiğim kadarıyla ayda bir kontrol oluyo ama benimki ikiz olunca dün bi araştırdım daha sık kontrole gitmek gereklliymiş o yüzden bilemedim acaba bayram öncesi yada temmuz sonu gibi gitsemmiki bi doktora
eve gidincede boyumu bi ölçüyüm mm mm ama heralde 1,50yada azıcık daha fazladır diye düşünüyorum inş öyledir yaaa ben doğumdan korkmaya başladım şimdiden

canım bız basta cok sık gıttık
ılk ogrendım gıttım 4+3 du kese gorunmedı
5+3 de gıttım kese gorduk
6 haftalıkken gıttım kalp atısı duyduk (sen bu asamaya kadar geldın zaten)
sonra 9 haftalık ıken gıttık
12+3 de gıttım ıkılı test
13+3 gıttım sonuclar ıcın
17 de gıttım cınsıyet ve afp testı
18 de sonuc ıcın gıttım
21 de gıttık detaylı ultrason
22 de gıttım agrılarıma dayanamayıp
ve sımdı 26 da gıdıcem ınsallah hafta sonu

emınım senı daha sık cagırması gerekıordur

valla ben basta cok kılo alarak basladım ılk 3 ayda 3 kg aldım halıyle korktum ama hala yuvarlanmıyoruz sen sımdı mıde bulantında cok bence o kadar cok almazsın korkma

doguma gelınce ıcerı gırdıler bı sekılde cıkıcaklar mıllet nasıl doguruyor yaparız kız bızde ne varmıs hem sonunda kocaman mukafat var ben dogumdan degılde o catala cıkmaktan korkuyorum D
al bı esradanda bende var

sende baya gitmişin canım yaa ben en iyisi şöyle temmuz sonu gibi bi randevu alıyım bu arada ben ilk öğrendiğimde kıyafetimle ayakkabılarımla felan tartıldım hastanede 54,9çıktı sonra tatil dönüşü evde tartıldım 53,5 çıktım ve çarşamba günü geçen hafta gittiğimde sağlık ocağında tartıldım yine ayakkabılarımla 53,3 çıktım yani şuana kadar ben yaklaşık 1,5 kilo vermişim eminim bu haftada vermişimdir biraz çünkü hiç bişey yiyemiyorum neyse zaten fazlalarım vardı bi türlü gitmiyolardı heheeh:))))

Günaydın kızlar. dün akşam iftarda annemler vardı. İki gündür de kayınvalidemler bende pek takılamadım buralara.. 1 ay boyuncada takılamıycam bugün ankaraya k.v.ye gidiyoruz. Ramazanı orada geçircez. 29unda da doktor kontrolune gitcez orada bi hastanede. artık bayramdan sonra görüşürüz. hepiniz dikkat edin kendinize .. güzel haberlerinizi alırım inşallah döndüğümde. öpüyorum ve seviyorum hepinizi

Canım benim, iyi yolculuklar. KV ne derse takma, keyfine bak, bebişi ve seni özliceezzz...

ayy masallahh sular seller gibi gecmis haftalar sen boyle yazinca... o hafta bunun icin bu hafta sunun icin... gerci ozamanlari sen bilirsin nasil gun saydigini belkide :) bnmkide beni bu cuma yine cagirdi ben gun sayiyorum

doguma gelince hic izlediniz mi youtube da :) normal - sezeryan ve suda ama evde dogum hepsini izledim... favorimm suda dogum.. ilik suyun icinde boyle ohh mis valla ... hic korkmayin kizlar bence o dogum sancilari baslayinca bir an once dogursamda rahatlasam der gibi bir halleri oluyor

ıste sen o yuzden daha karlı olacaksın tmm sımdı ac kalmak kusmak kotu ama en azından - 2 3 ıle baslıcaksın
ben 56 tarttı doktor artık cumartesı tartılıp yıne hastanede net kg solerım :)

ben aslında ekstra tek bı kere gıttım oda cok agrım olmustu kum doktugum ıcın onun dısında hep doktor cagırdı bıde basta bırsey hıssetmedıgı ıcın ınsan korkuyor bırsey oldu mu kalbımız atıor mu falan sımdı 1 ay oldu stres yok panık yok cunku her gun hatta her saat tekmelerı ıle ben buradayım anne dıyo

canım dıkkat et kendıne yorma kendınıde bebısı de
optuk senı bızde :)

cnm senin su doktor sana bulanti hapi vermedimi ??

canım normal dogum seyretmıyorum psıkolojımı etkılemesın dıye cunku normal dogum ıstıorum ve korkmak ıstemıorum
ama epıdurel sezeryan seyretmıstım ondada kesık falan gorunmuyor tek bebegın cıkısı anne ıle ılk teması
suda dogum seyrettım cok rahat oluyor gıbı gorunuyor ama ne bılım ıs basa dusunce ole olmuyor ıste suda dogumu kım kaybetmıskı bız bulak

zaten oyle canım sureklı bırseyler ıstıyor bır suru test vs
sımdı gıttıgımdede seker yuklemesı yapılacak mesela sonrakıne ne cıkar kısmet dıyelım

metpamid verdi canım eczacı miden bulandığında içersin dedi bir iki tane içtim şimdiye kadar ama bi faydası olmadı çok ilaçta içmek istemiyorum faydası olmayınca bıraktım onu

benimkide folik asitlerim bitiyor dedim direk premesis verdi... arastirdim.. bulanti hapi ama folik asit - vitamin falanda varmis iceriginde...
karasiz kaldim bende kullanmak icin... bulanti yok bende cok sukur olsada ilaclarda ise yaramicak gorunen oki ... en iyisi senin gibi gerekirse icmek ozaman...

tatlim bu arada sen cinsiyet ihtimaline baktin mi rus ve cin takvimlerinde bakim :)
kiz - erkek ??

Son düzenleme:

yok canım kan testinden sonra hiç test mest yapmadım ama doğrudur heralde kan testi diye düsündüm:26:işin tuhafı hiçbir adet belirtisi yok çok saçma yaa belirti verdi verdi gelen giden olmadı şimdi de belirti melirti yok poff1 hafta daha beklicem olmazsa gidicem artık doktora

kan testi sonucu kac cikmisti?? 1 hafta daha neden bekliyorsun?? en kisa surede git saglik bu beklemeye gelmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…