HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kan testi sonucu kac cikmisti?? 1 hafta daha neden bekliyorsun?? en kisa surede git saglik bu beklemeye gelmez...

0.5 cıktı kan sonucukadın doğum adet gecikmesi konusunda mastır yapıcam canım yakında ne zaman gecikme için gitsem küçük küçük kistler olusmus vücut yapıyo adetle atarsın al bakalım buda söktürücün deyip yolluyo doktor hep düzenli bi periyodum olsa sıkıntıya girerdim ama amaan yine bozuldu periyodum diye cok sakinim nedense hiç dra gidesim yok valla 1 hafta daha olmazsa artık öbür aya mı gelicek diye sormaya giderim zaten bu hafta işten izin de alamam gecen hafta full evdeydim ayıp yanii

corek otu ve sogan kurune baslamadin mi hala ??
anammm bu kistlerde varya.... hersey biz bu kadinlara valla...
bide insan cok gergin oluyor bi turlu gelmeyince..
ne diyim gulumm sen kistlerini daha ii bilirsin ozaman ama yinede ihmal etme ..
yalanci cobana donmesin olay sonra ...

Merhba Kizlar,

Nasilsiniz, ne var ne yok?
Hafta sonu giremedim cumartesi kozalagin bisiklet yarisi vardi 11. oldu 38 kisiden
Pazarda uyudum fln biraz ev topladim derken aksam oldu ..
Bu sabahta seker yuklemesi vardi ay igrenc bisi 2 saat bekledim hastanede ikinci kani vermek icin skntidan oldum uykum geldi
Eeee ise gec geldim haliyle zaten hafta sonundan bir dunya yigilmis yormuyorum kendimi biraz yoluna koydum biraktim, anca girmeye vakit bulabldim zaten 1 saat sonrada cikicam ..
Sizler nasilsiniz ne var ne yok ?

Hastalaniyim da oyle basliyim dedim tatlim suan kendimi tamamen bekleme moduna aldim anlicagin:))valla hersey bizim basimiza geliyo neyse ki buna sukur dermansiz hastalik vermesin allah:))kistlerim ve ben bir butun olduk bensiz asla yapamiyolar 1 ay terk etseler obur ay ozleyip kosa kosa geliyolar geri:))

Bu arada kizimida gordum dokrtor hala genel bakis kiz gibi ama genitalin cikintisi buyuk gozukuyor erkek olma ihtimali fln var dedi bende hic ustelemedim annemin doktoru dkikasinda sak diye kiz bu bebis demisti.. Ansin adamlar kac milyonuk ulkede bir suru doktor var kac kisi doguruyorki heleki cinsiyet bizimki kadar onemli degil :))
Kizimiz kocaman olmus boyunu solemedi bende sormayi unuttum ama 1050 gr olmusuz

kist bende de oluyordu ama adet duzensizligi yapmiyordu... sadece bir defa hem buyuk bir kist hemde rahimde yara olusmutsu ayni anda...
devamli bir kanamam vardi... temizcene bir kan adet kanamasindan farkli...yarada buyukmus... ozamanlar cok cekmistim...
yara toparlanana kadar. ve sebepsiz olusmustu yara ; kistten olabilir demisti doktor.. once ilaclar denedim fayda etmedi kapanmadi yara sonra yaktirmistim.. oyuzden cnm sakin ihmal etme kistler senin kistin bile olsa... git gor doktorunu al ilacini pasa pasa kullanmasan bile...

masallah bebisine ... saglikla buyusun kizin ...

kocaman olmuş bizim ufaklık maşallah ikinize de
herkeşşler tatilde canım.
arada 3-5 takılıyoruz.
henüz yeni bir hamişlik durumumuz yok.
bugünlerde geri sayım yapmıyoruz,ondan aksiyon yok topikte.
suşişesi batı bekliyor olabilir;ama emin değilim:44:
merhabahayat yumurtlamayı bekliyor,gün aşırı mik mik...
ben de kızların akşam menüsünü yazmasını bekliyorum
hadi kızlar menüleri yazın bakem ...
bizim menü
tarhana çorbası
etli sebzeli güveç
pirinç pilavı
yeşil salata

Kızlar bu durumda olanlar geçen haftaki ultrason filmim yumurtalıklar.. Ve kistler..
Yorumlarınızı bekliyorumEki Görüntüle 755961
ya canım bu kistler küçük küçük mü ben mi yanlış görüyorum.
benimki olduğunda kocaman bir tane siyahlık oluyor :basit kist diyor doktor.
genelde reglle atıyorum.yoksa dki alıyorum,geçiyor.
senin kistlerin çeşidi neymiş?

masallah bebisine ... saglikla buyusun kizin ...

Amin canim, ins hepimizinkini buyutcez burda

ohh gezsin kizlar moral oluyor valla tatil..
yaa iki arkadas vardi galiba kese gormeye gitcek isimlerini unuttum var mi haber,
Hadi kizlar 1 hata 10 gun sonra hamis haberleriyle sallayin topigi ins..
Canim bende menu fln yok valla bakalim aksama ne piscek eve gidince gorcez ne yapabiliriz cabucak.

Hay maşallah size :) 1 kg cuk olmuş bile ne sakal doktormuş hala görememiş yuh doğacak yakında yani

Pazar ve Cumartesi misafir vardı ewde yarım yarım o kadar çok yemek var ki

Şehriye çorba
Domates çorba
Zeytinyağlı barbunya
İzmir köfte
Tavuk
Pilav
Domatesi feslegenli makarna
Kayısı hoşafı
Muzlu çikolatalı pasta

Hangisi bitecek bakalım

vay özlem iki gününün menüsünü çok güzel oluşturmuşsun ağzım sulandı

bendeki menu

zeytinyagli ispanak (annemden gecioken alcam )
yogurtlu semiz otu salatasi (annemden gecioken alcam )
pestolu domates soslu makarna ... ( dunden bitmesi gerek)

canım sense gitti,keseyi gördü,problem yok.
yxliz gitti ama ne yazık ki kimyasal gebelik
topikçe toplanıp size gelelim.
hem menü güzel hem herkese yeter
Bizdede menü sarma dolma mercimek çorbası salata tatli olarak ta kelebic
sarmaya da bayılırım,ekşiliyse hele.
kelebic ne bacım ayıptır sorması?

kızlar benle beraber spartacus izleyenleriniz vardı
ve game of thrones.
ben şimdi romeu izliyorum.
beğeneceğinizi düşünüyorum...

Sensem cok sevindim Allah ins hepimizi tamamina erdirsin bebisleri saglikla kucagimiza alip buyutmek nasip etsin, hani nerde hamislik takvimi

Yelizcim ins hayirlisiyla hepimiz dogurcaz bu topikte, dis gebelik fln degil en azindan kurtaj korunma fln gerekmicek sen hayirlisiyla adetini gor tam gaz devam, Allah herkesin gonlune gore versin ins su mubarek gunlerde, nasip etmiyce seyleri gonlumuze dusurmesin bizi aratmasin..

Cok dogru dedin Ebda ne yemek yapcam derdide yok ohh bol bol Ozos biz geliyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…