- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #28.201
kızlar benle beraber spartacus izleyenleriniz vardı
ve game of thrones.
ben şimdi romeu izliyorum.
beğeneceğinizi düşünüyorum...
ya canım bu kistler küçük küçük mü ben mi yanlış görüyorum.
benimki olduğunda kocaman bir tane siyahlık oluyor :basit kist diyor doktor.
genelde reglle atıyorum.yoksa dki alıyorum,geçiyor.
senin kistlerin çeşidi neymiş?
Bizdede menü sarma dolma mercimek çorbası salata tatli olarak ta kelebic
vay özlem iki gününün menüsünü çok güzel oluşturmuşsun ağzım sulandı
bendeki menu
zeytinyagli ispanak (annemden gecioken alcam)
yogurtlu semiz otu salatasi (annemden gecioken alcam)
pestolu domates soslu makarna ... ( dunden bitmesi gerek)
canım sense gitti,keseyi gördü,problem yok.
yxliz gitti ama ne yazık ki kimyasal gebelik
topikçe toplanıp size gelelim.
hem menü güzel hem herkese yeter
sarmaya da bayılırım,ekşiliyse hele.
kelebic ne bacım ayıptır sorması?
Sensem cok sevindim Allah ins hepimizi tamamina erdirsin bebisleri saglikla kucagimiza alip buyutmek nasip etsin, hani nerde hamislik takvimi
Yelizcim ins hayirlisiyla hepimiz dogurcaz bu topikte, dis gebelik fln degil en azindan kurtaj korunma fln gerekmicek sen hayirlisiyla adetini gor tam gaz devam, Allah herkesin gonlune gore versin ins su mubarek gunlerde, nasip etmiyce seyleri gonlumuze dusurmesin bizi aratmasin..
Cok dogru dedin Ebda ne yemek yapcam derdide yok ohh bol bol Ozos biz geliyoz
canım yanlış bilgi vermek istemem ama ben de pkoluyumYA PKO YA YATKINLIK VAR DEDİ AMA Bİ MÜDAHALEYE GEREK YOK 6 AY GEÇSİN BAKALIM SONUÇTA HAMİLE KALABİLİYORSUN DEDİ.. EVET CANIM KÜÇÜK KÜÇÜK GALİBA 0,4 MM VE 4 CM YAZIYOR FİLMDE AMA BELKİ SEN DAHA İYİ ANLARSIN :S dki alıyorum derken canm onu anlayamadım ben ??
2007 yapımı canım,2 sezon.izlemiş olabilirsin.Ben spartacus son sezonu izlemedim biraktim geen sene, ama Game of tronesu izliyorduk kozalakla..
Rome cok eski biz kocisle evlenmeden once izlemistik tum sezonlarini, yoksa yeniden mi yapmislar?
kelebic mi oruçlu beynimmi çalışmıyor yoksa bilmediğim bi tatlımı ?
Ben izliyordum canom dur ona bakayim nasilmiskızlar benle beraber spartacus izleyenleriniz vardı
ve game of thrones.
ben şimdi romeu izliyorum.
beğeneceğinizi düşünüyorum...
Sensem cok sevindim Allah ins hepimizi tamamina erdirsin bebisleri saglikla kucagimiza alip buyutmek nasip etsin, hani nerde hamislik takvimi
Yelizcim ins hayirlisiyla hepimiz dogurcaz bu topikte, dis gebelik fln degil en azindan kurtaj korunma fln gerekmicek sen hayirlisiyla adetini gor tam gaz devam, Allah herkesin gonlune gore versin ins su mubarek gunlerde, nasip etmiyce seyleri gonlumuze dusurmesin bizi aratmasin..
canım yanlış bilgi vermek istemem ama ben de pkoluyum
ve pko daki kistlerin görüntüsü sendeki gibi dağınık değil.
Tesbih tanesi gibi yan yana dizilmiş oluyor pko da.
Bunu hem kendi gözlerimle ultrasonda gördüm.
Hem de ilk gittiğim doktor söylediğinde pkolu olduğuma inamamıştım.
çünkü regllerim çok düzenlidir.
Araştırdım,görünümün tesbih taneleri gibi olduğunu okudum.
2.doktorda gösterdiğinde hak verdim.
Ama extrem bir durum da dağınık olurlar mı bilmiyorum.
Diğer pkolu kızların görüntüleri nasıl acep?
Dki = doğum kontrol ilacı canım.
Ama pko için kullanmıyorum.yumurtlayamayıp kiste dönüşen kist için kullanıyorum.
Abimin eşi Mersin li o hamile ilen aşerinxe Mersin den getirtmiştik ve hiç birimiz sewememiştik tek yengem yemişti :)
Gelin şekerim hepimize yeter
Baya tembel işi senin durum anacıgın elleri dert görmesin
Gelin şekerim ne güzel olur
Aa dünürüm ne demek sen iste nen neler yapayım sana :)
Eki Görüntüle 756174
amin tatlimm... Rabbim nasip eder insallah.. takvimi kalp atislarini duymadan koymim dedim...kismetse cuma gunu doktora gidicem yine... ozaman duyarsam tiktiklari koyucam
hala pek inanamiyorum cunku :)
ama asagi yukari hulya ile ayni... bugun 5+3
Eki Görüntüle 756174
canim benim doktor keseyi gordukten sonra, kanama yada skintili br durum olmazsa 3 hafta sonra gel demisti mecbur bekledim 8+4te gitiim ilk hemen duyduk kalp atisin bazen 10 haftaya kadar duyamayabiliyormusun, ins hayirlisiyla duyarsin.
Bu arada annem demisti ilk muayenede kese nokta gibimi yoksa zeytin cekirdegi gibi ovalmi biraz demisti. oval olursa kiz oluyormus genelde bana sennkide kiz gibi geldi ama tabiki once allah saglikla gonlune gore versin :))
ahhh sagol canim, kizlar kaynana gorun valla bak nasil bakiyor gelinine, tabi torunlar dogurcak oda ozosa simdiden bakmasi lazim
uff vallahi 3 hafta gercekten iyi dayanmissinbi umut belki duyarim diyorum cunku gec dollenme fln yok gibi gerci doktor bana direk karindan bakti kesede hic oyalanmadi bile direk bakti gordu... haftaya cuma yine gel bakalim nekadar olmus olcak dedi vajinal bakarsak daha net goruruz ama gerek yok dedi... okadar.. vajinal bakmazsa zor gibi yine bu hafta tiktiklar ...
kese olayini ilk defa duydum gercekten oval gibi bnmki...
anneannnem der eli ayagi duz akli tam olsun diye gercekten oyle ...
kiz erkek hic farketmez... evlat olunca insan taa susam kadardan sevmeye tapmaya basliyomus ...
Rabbim saglikla minniklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin :)
ama kizim olursada ne cicisler alirim ben ona... kayinpeder kiz icin deliriyo ztn :)
esimde erkek diye dolaniyo :)
Canım 5 haftalıkken kalp atışı için erken sanırım 6 da ilk duyuluyo
tatlim ben suan 5+3 um... yani yani 5 bitti 6. haftanin icindeyim dimi??
cumada 6+0 olcak. yani 6 bitmis olcak dimi??
yanlis mi hesap yapiyorum yoksa...
Canım senin hesabına göre 7 haftada duyulur demek gerekir. Ben 6+3 mu 5 mi neydi duyduğumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?