HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Evet esradinc ben de ogretmenim ve ogrencilerim gerikalmasin diye dogum mayisa gelecek sekilde dusunurdum hep ama istedigimiz zaman olmuyormus yas da geciyor 31 yasindayim her ayi degerlendirmem gerekir diye dusunmeye basladim

inş cnm bende oyle gıbı hıssettım sılık ama dogru sonuc olduguna ınanamıyorum

Telefondan gitdigim icin net goremiyorum... ama indallah hamilesindir... ne kadar zamansonra cikti silik cizgi

ooo öyle hemen pes etmek yok. hadi bakalım yumoşları sakın kaçırma. bol mik mikli geceler. mik mikten 2 saat öncee kocana türk kahvesi yap bi güzel. sperm hızını artttıyomuş die duydum. doğrumu bilmem. ben bu ay deniycem.

Telefondan gitdigim icin net goremiyorum... ama indallah hamilesindir... ne kadar zamansonra cikti silik cizgi

cnm sabah ıse gıtmeden yaptım 3 5 dk baktım bısı gormedım sonra bıraktım gıttım bılmıorum ne zaman cıktı ama ılk basta 3 5 dk da cıkmadı ınsallah cnm cuma ya falan ogrenıcez ıns

Aynen canim ikisindede test yaptigim gun adet oldum. bundan sonra adet gunu test yapiim yoksa bu ayki gibi 6-7 gun gecikmesin. Diger cocuk. Calismasinda da 4 gun gecikmisti. adetim. test yaptim. yaptigim gun adet oldum...

dnz bende sinifciyim. 1. Sinif hemde.. o yuzden hamilelik dusunmedim... cocuklarimi birakamazdim baska ogretmene... simdi zor kismi atlattim ...okuma yazma... simdi sira cocukta...

aaa kizlar uzun sure gelmeyen bi veliim geldi bu gun. hocam hamile misin dedi. yok dedim. ruyasinda gormuss. hemde hic hamilelik dusundugumu bilmeden insallah hayirlisi olur

Son düzenleme:
Aynen canim ikisindede test yaptigim gun adet oldum. bundan sonra adet gunu test yapiim yoksa bu ayki gibi 6-7 gun gecikmesin. Diger cocuk. Calismasinda da 4 gun gecikmisti. adetim. test yaptim. yaptigim gun adet oldum...

oda cok kotu oluyor ya tum umudunla yap negatıf cıksın zaten moral dıpte bıde aradan yarım saat gecer hasta olursun ya

selam kızlar uzun zamandır takip ediyorum bugun yazma fırsatı buldum Rabbim inşşallah isteyen herkese
hayırlısıyla sağlıklısıyla nasip etsin.
ben 2 ay denedim 2. ay hamile kaldım ama malesef kimyasal gebelikle sonuclandı.. sonraki ay psikolojik olarak
çökmüştüm denemedim ve bu ay tekrar çalışmalara başladık beklenmeyen adet tarihim 27 şubat..
Test yaptırmamak için kendimi zor tutuyorum kimyasal gebelik yasadıgım ay göguslerim acıyordu sadece
bu ay da sağ kasıgımda yumurta kadar bi şişlik var Allah ın izniyle umarım hamileyimdir her gebelikte aynı belirtiler mi yasanır acaba
bilen var mı?

aha doğru tespit. bende kan testi sonuçlarımdan hemen sonra aksamına varmadan kırmızıları görürdüm. ya tamamen stresden işte. ya biz manyakmıyız nie yapıyoz bunu kendimize.

Kimyasal gebelikb nasi oluyor.. kanama normal sekilde mi ..parca mi dusuyor. anlatir misinbiraz... kac hafta sonra belli oluyor....

meraba canım oncelıkle gecmıs olsun umarım artık saglıklı bır hamılelık ve saglıkla hayırlı evlat nasıp eder rabbım
benım bıldıgı her hamılelık aynı olmuyormus
bu yuzden dıgerı ıle aynı kıyaslama ama artık herkeste kasık agırsı gogus hassasıyetı fıks ama

Hakkaten yaa. Ilk kez testi yaptıktan sonra uzulmedim çok. Çünkü paylaşacak birileri vardı. Çok agladigimi bilirim derdimi anlatacak kimse bulamayıp. Iyiki varsınız kızlar ve inşallah hepinizin yaramaz haylaz bebisleri olur tez zamanda. Benimki de akıllı uslu :))))))))

Kimyasal gebelikb nasi oluyor.. kanama normal sekilde mi ..parca mi dusuyor. anlatir misinbiraz... kac hafta sonra belli oluyor....

canım yılda bır kere ortalama her kadın yasarmıs cogu kez hıssedılmezmıs adet gıbı kanaman oluyor
eger sen suphelenıp gununden once kan testı yaptırısan ogrenırsın kı o deger de oldukca dusuk cıkıyor zaten sonra bır ıkı gunekanama baslayıp kese olusmadan bebek dusuyor

akıllı uslu olsunlar yaaaaaa:)

selamlar inşallah umutla beklediğiniz bebeğinize kavuşursunuz.her gebelikte farklı belirtiler gösterebilir,regli gününüzü bekleyip gecikme olduğunda testiniz netleşecektir,allah gönlünüze göre versin.

hoşgeldin canım. gebeliklerde benzer şeyler yaşanır. ben batını bekelemeni sonra da kan testi yaptırmanı tavsiye ederim. idrarda anca 1-2 gün geçince çıkıyor. bosuna kendini uzmezsin. ayrıca uzulme. bende ilki kimyasal gebelikti. sonra bebeğim oldu. senin de olur Allahın izniylr inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…