- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #2.821
Evet esradinc ben de ogretmenim ve ogrencilerim gerikalmasin diye dogum mayisa gelecek sekilde dusunurdum hep ama istedigimiz zaman olmuyormus yas da geciyor 31 yasindayim her ayi degerlendirmem gerekir diye dusunmeye basladim
inş cnm bende oyle gıbı hıssettım sılık ama dogru sonuc olduguna ınanamıyorum
Iyi ya hep mrslektasiz nerdeyse. ne ogretmenisin ... ayni yastayizzbu sirada. senin ilk bebek mi olacak..
Kıymetli arkadaslarim, sizlere yazmiyorum ama hergun okuyorum. Sizlerle seviniyor sizlerle uzuluyorum. Hepinizi taniyorum :) bu cok degisik bir duygu birebir gormedigim insanlari merak ediyorum. Ben bu ay da deniyorum ve bat 8 mart... daha once de yazmistim bat o zaman 7 subatti o kadar stress yasamistimki 3 subatta bir damla kanama yasamistim, mide bulantisi,gebelik hissi yasamistim ve bat 2 gun gecikmisti sonrasi husran... bu ay denemeyi dusunmuyordum erken pes etmistim ama bugun denemeye karar verdim sizlerden cok sey ogrendim iyiki varsiniz...
Telefondan gitdigim icin net goremiyorum... ama indallah hamilesindir... ne kadar zamansonra cikti silik cizgi
psikolojik canım.ne kadar hassas bir bünyemiz varsa artık.böle durumlarda ben gebelik testi yapıyorum.(test bol da ben de ayıptır söylemesi.)tek çizgiyi görünce ertesi gün regl oluyorum.regleri gecikip hamile olmayan arkadaslar testi yapsın.biçoğu tek çizgiyi görünce ertesi sabah aynen pakize hanımla karşılaşacaklar.bak söylüyorum.
Aynen canim ikisindede test yaptigim gun adet oldum. bundan sonra adet gunu test yapiim yoksa bu ayki gibi 6-7 gun gecikmesin. Diger cocuk. Calismasinda da 4 gun gecikmisti. adetim. test yaptim. yaptigim gun adet oldum...
Aynen canim ikisindede test yaptigim gun adet oldum. bundan sonra adet gunu test yapiim yoksa bu ayki gibi 6-7 gun gecikmesin. Diger cocuk. Calismasinda da 4 gun gecikmisti. adetim. test yaptim. yaptigim gun adet oldum...
dnz bende sinifciyim. 1. Sinif hemde.. o yuzden hamilelik dusunmedim... cocuklarimi birakamazdim baska ogretmene... simdi zor kismi atlattim ...okuma yazma... simdi sira cocukta...
aaa kialar uzun sure gelmeyen bi veliim geldi bu gun. hocam hamile misin dedi. yok dedim. ruyasinda gormuss. hemde hic hamilelik dusundugumu bilmeden insallah hayirlisi olur
selam kızlar uzun zamandır takip ediyorum bugun yazma fırsatı buldum Rabbim inşşallah isteyen herkese
hayırlısıyla sağlıklısıyla nasip etsin.
ben 2 ay denedim 2. ay hamile kaldım ama malesef kimyasal gebelikle sonuclandı.. sonraki ay psikolojik olarak
çökmüştüm denemedim ve bu ay tekrar çalışmalara başladık beklenmeyen adet tarihim 27 şubat..
Test yaptırmamak için kendimi zor tutuyorum kimyasal gebelik yasadıgım ay göguslerim acıyordu sadece
bu ay da sağ kasıgımda yumurta kadar bi şişlik var Allah ın izniyle umarım hamileyimdir her gebelikte aynı belirtiler mi yasanır acaba
bilen var mı?
selam kızlar uzun zamandır takip ediyorum bugun yazma fırsatı buldum Rabbim inşşallah isteyen herkese
ben 2 ay denedim 2. ay hamile kaldım ama malesef kimyasal gebelikle sonuclandı.. sonraki ay psikolojik olarak
çökmüştüm denemedim ve bu ay tekrar çalışmalara başladık beklenmeyen adet tarihim 27 şubat..
Test yaptırmamak için kendimi zor tutuyorum kimyasal gebelik yasadıgım ay göguslerim acıyordu sadece
bu ay da sağ kasıgımda yumurta kadar bi şişlik var Allah ın izniyle umarım hamileyimdir her gebelikte aynı belirtiler mi yasanır acaba
bilen var mı?
Hakkaten yaa. Ilk kez testi yaptıktan sonra uzulmedim çok. Çünkü paylaşacak birileri vardı. Çok agladigimi bilirim derdimi anlatacak kimse bulamayıp. Iyiki varsınız kızlar ve inşallah hepinizin yaramaz haylaz bebisleri olur tez zamanda. Benimki de akıllı uslu :))))))))
Kimyasal gebelikb nasi oluyor.. kanama normal sekilde mi ..parca mi dusuyor. anlatir misinbiraz... kac hafta sonra belli oluyor....
Hakkaten yaa. Ilk kez testi yaptıktan sonra uzulmedim çok. Çünkü paylaşacak birileri vardı. Çok agladigimi bilirim derdimi anlatacak kimse bulamayıp. Iyiki varsınız kızlar ve inşallah hepinizin yaramaz haylaz bebisleri olur tez zamanda. Benimki de akıllı uslu :))))))))
Canım 1.20 gibi değerler mi yoksa daha.mi fazla
Canım 1.20 gibi değerler mi yoksa daha.mi fazla
Yok sizinki sabaha kadar uyumayan benimki de sabaha kadar uyanmayan cinsten olsun:)))
bilen var mı?
Yok sizinki sabaha kadar uyumayan benimki de sabaha kadar uyanmayan cinsten olsun:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?