HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Biraz bende baktım orayı kaçırmışım :) mantıklı imiş aslında bunların bizi anlayacağı yok

Ankarada oturan varmiiiiiiiiiiiiii kzlarrrrrrrrrrrrr

gunaydin kizlar ,,

bu erkeklerin hepsinin .... nekadar anlayissiz ne kadar okuzler ya...
benden size tavsiye sakin birlikte calismayin...
ne evde rahat ne ofiste rahat bidaha ....
isini eksik yapar sonra gel sen hallet..
sinir oluncada hopp hamilelige bagla konuyu...
yok hamile kaldiktan sonra cok surat yapmaya baslamisim da yok herseye tripmiste
yok cok miymiylaniyomusun... miy miyy ne yaaa kozalak....
hemen hamilelihe baglamasa konuyu olmaz... isine gelmeyince bahanesi hazir oldu artik...
oyle bile olsa ac oku neden niye boyle arastir.. insan biraz merak eder yaa ... yok ne bisi okur ne bakar... biz okuyuncada kabahat olur... yok efendim insan hamileyken duygusal degisiklikler yasarmiymiss oyle seymi olurmus..
gorende beni 9 aylik sanirmis hareketlerimden okuz sanki 9 aylik kadinin yaninda kaldida gorduuu
hem okuz hem kozalak hem isini yarim yapar evde iste tamamla diye bekler
hem anlayissiz sabah sabah sinirlrimi oynatti yaa

ayy canım bunlar hep oyle
erkek mılletı ıste ozellıkle karnın 5 ayına cıkmadna yanı ortada bı gobek ve tekmeler olmadan hamıle oldugunu anlamıyorlar
ne varkı dıyorlar hıs bosuna uzulup stres yapma
sankı herseylerı tam yapar gıbı tam beklerler bak bız 6 ayı devırdık 6,5 aylık olduk ama hala cok seyde sorumsuz duyarsız
hıc kavga edıpde sınırlerımı yıpratmaya degmıyor hıhı dıyıp oda degıstırıyorum en fazla

yok yaa bunlara cocuk dogsa bile farketmez iki oynar 3 sever aglayinca al annesi ....
kuzen dogurdu diyorum nasil esinle ilgileniyomu bebekle ... yaa evet sorma diyo dusa giriyorum aglayinca dikiliyo kapiya hadi hadi acele et acikmistir ondan agliyodur diye.. 15 dkkada cocukmu acikir... sonra kadinlar neden boyle...
asil bunlar kendilerini inceletsinler vala.. bizden once hormonal degisiklik geciriyolar resmen bizden daha dengesiz hal aliyolar...
ama haklisin en iyisi hic cevap vermemek ... sinir olmican birak soylencekse soylensin konuscaksa konussun ...
sonra bide hic bisey olmamis gibi davranmalari 20 dakka gecmeden :)
allahim yaa.... cidden asil bunlara kullanim klavuzu lazim...

canım onlar hakıkaten daha cok degısıyorlar hormonel olarak cocuk olmadn once tum ıcındekı huysuzlukları cıkarıyorlar
benım esım bendne cok psıkolojık degısıme ugradı
ınanılmaz sapıttı sorumsuz cocuk gıbı ılgı ısteyen bırseye donustu sureklı gergındık neyse brıaz o moddan cıktı
sanırım cocuk gelınce onlarla ılgılenmıcez dıye gercı ıster ıstemez sımdıden sevgı ılgı degısıo aksamları yatıp gbusumu sevmek oglumla konusmak yada onun ıcın hazırık yapmak cok daha keyıflı gelıor
belkıde onu kıskanıyorlardır

gercekten oyle bir degisiklik var bunlarda.. asil bilim adamlari bunlari incelemeli hamilelik boyunca..
evet oyle bir ilgi beklentileri tavan yapiyor bende anladim bunu... ama anlamadiklari herseyin yeri zamani ayri...
hem olaylari carpitmakta ne ...
sende haklisin sakin sakin konus oglusunla ne sinir yapar ne stress butun herseyi unutturur sana annesi ; nasilsa bu kozalaklar 3. kelimeden sonra 4. uncuyu yanlis anlayip sinir etmeyi beceriyolar..
valla bende konusuyorum daha konusucak kadar buyumedi ama kendimi iyi hissettiriyo :)
insanin ici bir garip oluyo rahatlatiyor beni :)

günaydın kıslarrr .....

off kahvaltıda domates salatalık peynir yemek sıktı ya

k fleks falan yesem olur mu

senınde buyucek merak etme gunler su gıbı gecıyor baksana dun gıbı hamılelıgımı ogrendıgım zmanlar sımdı nelerı dusunuyoruz
esınıde hıc dusunup sıkma kendını bosuna gecıcek bu hallerı

günaydın kıslarrr .....

off kahvaltıda domates salatalık peynir yemek sıktı ya

k fleks falan yesem olur mu

gunaydın sekerım
sanırım musli daha iyi diyorlar light süt ile doktorun verdigi diet programnda degısıklık yok mu?
2,5 kg gıtmıs bıle hadı gozun aydın

gunaydın sekerım
sanırım musli daha iyi diyorlar light süt ile doktorun verdigi diet programnda degısıklık yok mu?
2,5 kg gıtmıs bıle hadı gozun aydın

sağol canım. gidecek bu kilolar bayrama kadar bi 5 kg daha versem.

haftaya gitcez diyetisyene tekrar.

müsli alayım o zaman. hem sütte içmiş olurum.

sen nasılsın canım?

sağol canım. gidecek bu kilolar bayrama kadar bi 5 kg daha versem.

haftaya gitcez diyetisyene tekrar.

müsli alayım o zaman. hem sütte içmiş olurum.

sen nasılsın canım?

bende ıyıyım cnm cok sukur
oh ınsallah 5 kg daha verır 7,5 kg vermıs olursun toplamda super valla azmıne saglık

Gunaydin kizlarrrr. dun nigdeye geldik annemlere....nevsehirden donduk...
bugun yada yarin burda 1 tane ozel hastane var oraya gidecegim...aslinda cok guzel dogumevi var buranin cook temiz daha once gitmistim. caganda...
cok iyiydi. ama simdi netten randevuyu kaldirmislar.

Annemlerdede yatili misafir. oldugu icin pek giremiyorum. var mi haberler..

ozzz
canimmm nasilsin. aman kilo almamissindir...iki gin fazla yiyince insan hemen sisiyor. Bende iki gundur ciok siskinim indallah siskinliktir.:))))
Napalim dogumdan sonra emzirirken verirur...gunde ekstra 500 cal. verdiriyor emzirmek..saatlerce spor demek yani...

Kiz ozgeee kahvaltida dimates peynir gibisi mi varrr... ne guzel. hele sizin oralarda taze taze...missss...

bu dnyaya bir kere daha gelirsem erkek olmak istiyorum.
yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarında.
gene de kapris,naz,sinir stres onlarda.
takma kafana canım.
şimdi senin nazlanmaya ihtiyacın var,onun değil.
bence biraz burnunun sürtülmesi lazım.
tüm dünyanın yükünü de biz çekemeyiz ki.

yok tatlim onlarda cok cekiyormus
1- sunnet
2- askerlik
3- taaa cocukluktan dir dir ( annelerinide katiyo)
vahh vahh dedim ne cok cekmissin sen oyle aglayanin yokmus...
bide benm kocam bedelli yapti askerligi dusun artik ...
bize rahat batiyormus...
ama inadim inat konusmuyorum....
biz napiyomusuz ki
camasir - makina varmi
bulasik - makina varmis
utu - buharli kazanli utu aldirmisim
yemek - ee onuda yapicakmisim olsunmus okadar
temizlik - zaten 2 haftada bir kadin geliomus cam - perde icin ( sanki kadin hergun geliyo... 2 haftada bir onuda binbir zorlukla ikna ettim gelsin diye camlar fln cok zor siliniyo cumartesileride calisiyoruz bi pazar var)
ama yok valla erkek dogurmak lazim en azindan sonra evladina dusunmicen rahat oldugunu bilcen ; kizim olursa acirim uzulurum yoksa .. biz cekiyoruz onlar cekmesin
ama olurda kizim olursa nasil yetistircegimi biliyorumm ...

valla canım baskul pek oyle demıyor ama ınsallah verırırz artık almamak gıbı kaygım yok ne yaparsam yapayım alıyorum 2 3 haftadır doyma hıssımde bıttı sadece doymus olmam gerek dıyerek kalkıyorum masadan
artık sonumuz dogumdan sonra spor ve emzırmeye baglı bakalım hayırlısı

artık gıtde ogrenelım ya gobegının seklınden hıc bısı yorumlayabılıyormusun canım eskılder dıyor ya erkek bebek top gıbı onunde kız yayvan dıye gercı bızım ust komsu kıza hamıle ama sadece topu var onunde hıc kız hamılesı gıbı degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…