HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kis benim kozalagin bahanesi ne peki, sunnet askerlik fln yok, kadin erkek ayrimi yok herkes caliscak bakicak eve.. Ohh hayat ona guzel valla

Canim zaten dogumdan birkac ay sonra ise doncen , ev is cocuk kozalaklar derken kilodan eser kalmaz keyfini cikar bosver..
Ben inanmiyorum ole gobek sekline fln bnimkide top gibi onde kalcalaerda popoda bisi yok ama prenses geliyor :))

Kis benim kozalagin bahanesi ne peki, sunnet askerlik fln yok, kadin erkek ayrimi yok herkes caliscak bakicak eve.. Ohh hayat ona guzel valla

neyın yarısındayız kızlar onlar erkek bulurlar haklı neden
sankı bu topıkte okumustum 9 ay ben tasııyorum onu dıye yakınıyordu kadın adam o da bısıymı bende 30 yıldır tasıyorum dıyordu
boyle dıyen adamlara nedesekde altta kalırız hep haklı hep haklılar :)

tatlim iste bizimkilerin bahanesi hazir ... benimki biraz fazla kiskanc ondan onunla beraber calisiyoruz... yoksa baska yerde calisamama sinir olur izin vermemezlik yapmaz ama burnumdan getirir
ama benimkinin cok yakin bir kankasi var 3umuz beraber uni okuduk... herneyse o daha beter... seninki gibi
ben calisiyosam o da calisicak - eve gelip butun isleride yapicak... yok oyle butun gun evde oturmak babasinin usagi degilim ben ona bakicam ustumemi aldim diyo .... gerci hala evlenmedi o okuzde iste simdi yeni bir potansiyel sevgilisi var ama o da kolay kolay evlenmez kiz calisiyo ama zevk icin yoksa calismaya ihtiyaci yok :) bende bu defa kiz seninle evlenip napsin diyorum

yani tatlim bunlarin hepsinin tek ortak noltasi erkek olmalari kesin paylastiklari bir genden dolayi butun bunlar...
bide bize dir dirci derler laf soylemeye gelince bizden beterler ....

dinimize göre kadın çalışmak zorunda değildir. çalışmak isterse çalışır.ve kazancını istediği gibi harcayabilir.kadının gönül rızası olmadıkça kocası ondan para talebinde bulunamaz. bundan bihaber olan erkekler boş boş konuşurlar.
kadının görevi çocuğunu emzirmek,kocasının arzularına cevap vermesidir.

canım çin takvimi buldum netten kız diyo ama tek için tabi o ikiz için olan bildiğin varmı canım ben bulamadım

ooohh maşallah size gelinlik kız olmuş :)) doktora doğumda öğrenebilirmiyiz diye sorsaydın canım

yemek adı duymaya bile dayanamıyorum bizim menüde akşama kime yıkılsak acaba:)))

kızlar benle beraber spartacus izleyenleriniz vardı
ve game of thrones.
ben şimdi romeu izliyorum.
beğeneceğinizi düşünüyorum...

benim kozalağa bi söyliyim bakıyım biliyomu canım o tarz bi diziyse kesin izleriz bizde ama dexterın yeni sezonu çıktı ona bile kafamı kaldırıp bakamadım ben

Hehe tabi ya daha doğmamış bebeye birde anne baba yaptık :))
Ah ah bi sağlıkla gelsinler de hayırlısı ile

maşallah doğurdunuz büyüttünüz evlendirdiniz bide çoluk çocuğa karıştırdınız torun torba sahibi oldunuz pek bi hızlısınız maşallah:)))

kızma canım ama çok hoşuma gitti ne güzel kızıyosun sen öyle sanırım hepimizin derdi ortak olduğu için hoşuma gitti birazda

bende size benimkini anlatayım sizinkinin aksine pek bi ilgili ama bana karşı değil bebeklerine karşı ilgisi sürekli dinlen yat otur kalkma ayağa şunu ye bunu ye diyo sonunada ekliyo kendin için yemeyebilirsin dikkat etmeyebilirsin ama bebekler için dikkat etceksin onlar için yiceksin diye onun bebekleriymiş onlar doğunca onun olcakmış sanki ben taşıyıcı anneyimde 9aylığına tuttu beni çatlak dünkü pazar günü tüm gün yata kalka ütü yaptım habire yapma sen çatlakmısın niye yapıosun yat dinlen diyo ama ben yapmazsam kim yapcak ondan hiç bahsetmiyo artık sonunda çok yoruldum gücüm kalmadı havlular düz nasılsa onları sen ütüle dedim tamam dedi pazardan beri ütü masası orta yerde hala yapacak dün bildiğiniz sürünüyorum duvarları yumrukluyorum mide bulantısından eve gider gitmez yattım namazı bile zorla kıldım 7.30da geldi görüyo halimide geldi iki bebeklerini sevdi napıolarmış dedi aldı eline tableti oturdu oyun oynamaya ben çok kötüyüm yemekleri ısıtırmısın dedim tamam dedi saat 8oldu hadi 20dakika kaldı ezana diyorum niye acele ediyomuşum hadi diyomuşumda nasılsa ben zaten yemiyomuşum onun içinde yemek önemli değilmiş ee boşvercekmişim zar zor kalktım buseferde kalkam yat diyo kızıyo kalktımda bi banyoya bi mutfağa gide gele yemek hazırladım beyfendide geldi yedi sonra insafa geldi ben toparlarım sen git hadi dedi tabi beceremedi şu nereye bu nereye deyip duruyo iyice sinir oldum bırak sen yapma anlatması daha zor ben yaparım dedim kendim kalktım yaptım ya alıp dolaba koyacak bulaşıklarıda makineye dizecek beceremiyo adam yemekleri kaldırdım bulaşıkları dizemedim hala mutfakta duruyo dün sabaha kadar oturdu çaydanık çay bardakları salonun ortasındaydı sabah uyandığımda evden çıkarken toparladım hammaddesi odun bunların yapacak bişey yok adama diyorumki benim duygusal olmam lazım sinirli olmam lazım sana eziyet çektirmem seninde çekmen lazım dedim tabi hakkın hemde iki kat hakkın istediğini yap dedi ertesi gün menopoza girdi bi sinir bi sinir ne o senmi hamilesin benmi dedim neymiş oruç tutuyomuş o üstüne gitmicekmişim

sünneti askerliğide yapmasaymış bari bide bedelli yapmış aman incileri dökülmüş sen yapmazsan o buharlı ütüler makineler hiç bi işe yaramıyo kalkıp kendisimi yapıomuş elektronikl aletler işleri sadece bir sefer bi ütüyü eşin yapsın bakalım kazanlı ütümü yapıomuş senmi yapıomuşsun ütüyü hiiç şöyle yetiştircem böyle yetiştircem diye heveslenme canım malesef biz anneden babadan böyle gördüğümüz için başka türlü yapamıyoruz çocuklarımızıda öyle yetiştiremeyiz ha en fazla nolur erkek çozuklarımızı daha insancıl daha anlayışlı yetiştiririz onuda inş yapabilirsek

Son düzenleme:
canım çin takvimi buldum netten kız diyo ama tek için tabi o ikiz için olan bildiğin varmı canım ben bulamadım

cnm birde rus tavimi var onu dene... daha kesin sonuc diyolar.. ikiz icin maalesef yok...
tekine gore ogrende ikinciside tutarsa perfectto olur... :)
http://www................./rus-takvimi-cinsiyet-hesaplama/ rus takvimi dene bakimm...
bende hem cin hem rus erkek diyor ama bu arada cinde cin yasini hesapla kuzumm...

kuzu yaa cikmito link... gir google amcaya sor rus takvimine gore cinsiyet belirleme cikicak karsina site ...

Son düzenleme:

evet makine kullanamiyo ... aksam tabak - 2 bardak var koy bulasik makinasina diyorum
o nasil koyucakmis bilmmiyormus... nasil yapicakmis..
heyy allah yaa otuyoken ii ama...
dogru diyosunda iste teselli ediyorum kendimi oyle yetistiririm diye ama oglum olursa utu fln ogreticem Allah icin... ama kayinvalideme direk dedimm cok simartmissin zamaninda kolaya alistirmissin diye 2 oglu var ikisinide ayni yetistirmis. esimin kardesii bide ondan 10 yas kucuk... dusun onu bile ayni yapti... sonra ilk kendi sikayetleniyo.. yok oyleler yok boyle... ee niye oyle yetistirdin ozaman...
yaa Babam in masallah i var gerektiginde adam gomleklerini bile utuler .... isteyince oluyor ama bizimkilerde basta empati kurma yetenegi yok iste ...

heheh rus takviminde kız çıkıyo çin takviminde yaş hesapladım ben 27 yaşındayım normalde ona 1 eklicekmişim yani çün takvimine göre 28 oluyorum ve en son 27 mayısta adet olduğuma göre haziranda hamile kalmış oluyorum dolayısıyla erkek çıkıyo demekki biri kız biri erkek:)))

benim kaynanamda yaptrı ütü felan yapsın diyo üniversitedeyken nasıl yapıodu diyo ama ee sen bi yetiştireydin dimi bizimkine anneside yapmamış öğretmemişte öyyle ne bulduysa giymiş kirli temiz ütülü ütüsüz farketmez hiç şuandada öyle demesen bir hafta aynı gömleği giyme potansiyeli var adamda

ayy kocamın son esprısı sımdı geldı oglen yemegı yedık
dıyo ıste ne olmus ıste 6,5 aylık hamıle ısen falan
dedım ayaklarıma bak ayaklarım kocaman duba gıbı dıyo sısmıs ne yapalım sımdı
su anda senın ayakların bunun yarısı kadar sıse ne yaparsın ddeıdm
sakat kalırım len koturum olurum daha yuruyemem dıye yatarım sureklı dıyo
ben her ısımı yapıyorum ustelık naz bıle yapmıyorum suram agrıyo buram agrıyo demıyorum dedım
ee thy ıle atlasjet mı kıyaslıyoruz sımdı dıyo sen thy yollarısın dıyo
laflara bak

bıde gecen markete gıttık komsular ıle dedım camasır suyu bıttı kullandıgını da gormuyorum nasıl bıtıyorsa dıo
dedım bostan klozete dokuyorum su tasarufu olsun dıye dedım
hepsı kozalak bunların hepsı

yok benimkide oyle 1 hafta gezer... zaten universitede cok komikti biz tanistik haftasonu teyzesine gidicek anneannesi teyzesi ile yasiyodu.. koca bir valiz bunlar ne dedim... iste camasir yikancak ve utulenicekler... dusun yanii.. camarsirhane var utu fln var ..
ayy neyse konusmicam artik yazdikca sisiyorum ...
simdi boyle konusunca sizlerle gercekten hepsinin ayni oldugunu anliyorum yaa biraz teselli buluyorum ...
yoksa kendimi sorgulamaya baslicaktim bana mi denk geldi ben mi boyle yaptim bunu diye ...

bu arada ne guzel iste kiz - erkek cifte mutluluk olur sana bir kerede .... hic aklinin kosesinde kalmaz bide kizim olsaydi yada oglum olsaydi diye :) bir kerede cikartiverirsin aradan...
ama yok tek erkek yada kiz olsunlar istersen Rabbim gonlune gore verir insallah ... sonra digerini yapmak icin calismalara baslarsin

ayy cumartesi disardaydim biraz magazalari gezdik annem ve teyzemle okadar guzel bebeiss elbiseleri varki
insanin pit pit dogurasi gelir valla... ama daha hic bisi almam 8. aya kadar...
teyzem sadece patik almis verdi... koy cekmecene dedi... artik neye inaniyorsa oyle yaptim bende..

bızde de 6 aydır aynı terane
yapma etme sana yap dıyen mı var ama yapacak kımse de yok pıyasa da
bırak ev ısı yapmasını yemege yardım etmesını cıkardıgı pıjamayı olsn yerden kaldırsa yada cıkardıgı ayakkabıyı kapıdan alsa buna sukur etcem egılıp dogrulamuyorum artık bıde pesını topluyorum
bır haftadır oruc tuttu bugun pes ettı bıraktı hadı oruclu dıye acıyorum aksam herseyı hazırlıyorum hıc suna bak yardım et demıyorum dun yıne ole oldu hazırladım masayı yedık yarım saat dınlendı cayı tatlısıda geldı uzerıne bıraz gectı kaldırıcaz masayı bız keyfımıze duskunuz bıde hergun mutfakta butun masayı hazırlayıp salona tasıyoruz
tasıdık masayı gerı mutfaga kaldırcaz bulasıkları adam kacıyo dedım acken dokunmuyoum toksun barı dolaba gıreceklerı kaldır bakım ama yaa ben oruc tuttum dıyo

benım esım bekarken kendı utusunu kendı yapıyordu evlendık bı senede neredeyse kendı seylerını kendı utuledı yanı en azından zorları utuluyordu klasık pantolon gomlek falan
sımdı hepsı yalan oldu ıhale tumden bana kaldı nasıl bu asamaya geldık henuz anlayamadım ya neyse

cnm kurban yapicam ama bide yaptiklarimizi kucumsemiyorlar mi ...
yapilan ise saygi duymak yok... ben asil ona sinir oluyorum...
yaa okuz bi ellerine saglik lafini bile demiyo bazen...
sanki bir onlar calisiyo bir onlar yoruluyor...
yok anacim demekki biz kendimizde onlari bu hale getiriyoruz... tamm ben hallederim dedikce ...
ama yine olayi hamilelige baglasin valla protesto edicem... yapicagimi biliyorum ben ona...

aman bence bosver stres bebegı cok etkılıyor sen hıc takma aman bırak uc bes ay sonra zaten su an kı performansın kalmıcak anlıcak kıymetını hem gordukce anlar merak etme sen uzulup strese gırme bebısıde strese sokma
bende pek duymadım sagol elıne saglık tesekkur ederım gbı seyler memnunıyetsız degıl ya o da bısı dıyıp gecıyorum
sende oyle yapmaya calıs evlılık ıste stratejı oyunu eger sureklı zıtlasırsan bı yere varamazsın
erkeklerın genelı oyle ama oda bır kesın bak farklı farklı ınsanlardan dınlıyorsun senaryoyu ıste

dogru cnmm bebisi stresse sokmamak lazim... ztn gerginim...
belirtiler bende cok yok... bulanti halsizlik yorgunluk yok... uyku hali cok az var yani sicaklardan diyorum onuda...
bi gogusler hasssas o da dokununca belli oluyor... dun aksam biraz bej akinti geldi... bugun hic bisey yok.. nerdeyse kuru...
herkes akintinin cok oldugunu soyluyor... bisiler ters gider diye cekiniyorum... dun bide gun icinde biraz gbek etrafim agridi birazda ayakta kalinca once sag sonra sol tarafim batti agridi oyle...
doktorumda sag olsun endiselenme diyip duruyo... pofffff.....

normal canım normal
basta bende gecıkmem dısında hıc belırtı yok tek belırtı adetım dıyordum ole cok buyuk degısıklıkler bekleme ılk baslarda uyku halsızlık ve gergınlık baskın
sonra dıgerlerı baslıyor gıttıkce

tmm cnm mesaji aldim sikayet etmeyip keyfini surmek lazim...
yaa aslinda halime sukrediyorum... boy 170 kilo 46 bnde...karakuru cirpi gibiyim... bide kusma fln olursa bitim gidicem
ama insan diger hamislerin belirtileri ile kiyasliyo yaa kendini kotu hissediyor...
sen nasilsin sicaklarda... allahtan son aylarin biraz daha serin havalara denk gelicek...
yerine birini bulabildin mi bu arada??

Kizlar takvimler o bu bos valla..
Cin , Rus takvimide yok gobek one sivri buyumus, yok bebis sagda oturuyorsa erkekmis, yok kese nokta yada ovalmis, bulantin olursa kiz olmazsa erkekmis kasik agrin varsa kiz bel agrin varsa erkekmis oooo daha neler neler, butun hepsine gore benim bebisin erkek olmasi gerekirdi bizim kiz cadaloz olcak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…