- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #28.241
yok tatlim onlarda cok cekiyormus
1- sunnet
2- askerlik
3- taaa cocukluktan dir dir ( annelerinide katiyo)
vahh vahh dedim ne cok cekmissin sen oyle aglayanin yokmus...
bide benm kocam bedelli yapti askerligi dusun artik ...
bize rahat batiyormus...
ama inadim inat konusmuyorum....
biz napiyomusuz ki
camasir - makina varmi
bulasik - makina varmis
utu - buharli kazanli utu aldirmisim
yemek - ee onuda yapicakmisim olsunmus okadar
temizlik - zaten 2 haftada bir kadin geliomus cam - perde icin ( sanki kadin hergun geliyo... 2 haftada bir onuda binbir zorlukla ikna ettim gelsin diye camlar fln cok zor siliniyo cumartesileride calisiyoruz bi pazar var)
ama yok valla erkek dogurmak lazim en azindan sonra evladina dusunmicen rahat oldugunu bilcen ; kizim olursa acirim uzulurum yoksa .. biz cekiyoruz onlar cekmesin
ama olurda kizim olursa nasil yetistircegimi biliyorumm ...
valla canım baskul pek oyle demıyor ama ınsallah verırırz artık almamak gıbı kaygım yok ne yaparsam yapayım alıyorum 2 3 haftadır doyma hıssımde bıttı sadece doymus olmam gerek dıyerek kalkıyorum masadan
artık sonumuz dogumdan sonra spor ve emzırmeye baglı bakalım hayırlısı
artık gıtde ogrenelım ya gobegının seklınden hıc bısı yorumlayabılıyormusun canım eskılder dıyor ya erkek bebek top gıbı onunde kız yayvan dıye gercı bızım ust komsu kıza hamıle ama sadece topu var onunde hıc kız hamılesı gıbı degıl
Kis benim kozalagin bahanesi ne peki, sunnet askerlik fln yok, kadin erkek ayrimi yok herkes caliscak bakicak eve.. Ohh hayat ona guzel valla
Kis benim kozalagin bahanesi ne peki, sunnet askerlik fln yok, kadin erkek ayrimi yok herkes caliscak bakicak eve.. Ohh hayat ona guzel valla
benimkide folik asitlerim bitiyor dedim direk premesis verdi... arastirdim.. bulanti hapi ama folik asit - vitamin falanda varmis iceriginde...
karasiz kaldim bende kullanmak icin... bulanti yok bende cok sukur olsada ilaclarda ise yaramicak gorunen oki ... en iyisi senin gibi gerekirse icmek ozaman...
tatlim bu arada sen cinsiyet ihtimaline baktin mi rus ve cin takvimlerinde bakim :)
kiz - erkek ??
Bu arada kizimida gordum dokrtor hala genel bakis kiz gibi ama genitalin cikintisi buyuk gozukuyor erkek olma ihtimali fln var dedi bende hic ustelemedim annemin doktoru dkikasinda sak diye kiz bu bebis demisti.. Ansin adamlar kac milyonuk ulkede bir suru doktor var kac kisi doguruyorki heleki cinsiyet bizimki kadar onemli degil :))
Kizimiz kocaman olmus boyunu solemedi bende sormayi unuttum ama 1050 gr olmusuz
kocaman olmuş bizim ufaklık maşallah ikinize de
herkeşşler tatilde canım.
arada 3-5 takılıyoruz.
henüz yeni bir hamişlik durumumuz yok.
bugünlerde geri sayım yapmıyoruz,ondan aksiyon yok topikte.
suşişesi batı bekliyor olabilir;ama emin değilim:44:
merhabahayat yumurtlamayı bekliyor,gün aşırı mik mik...
ben de kızların akşam menüsünü yazmasını bekliyorum
hadi kızlar menüleri yazın bakem ...
bizim menü
tarhana çorbası
etli sebzeli güveç
pirinç pilavı
yeşil salata
kızlar benle beraber spartacus izleyenleriniz vardı
ve game of thrones.
ben şimdi romeu izliyorum.
beğeneceğinizi düşünüyorum...
Hehe tabi ya daha doğmamış bebeye birde anne baba yaptık :))
Ah ah bi sağlıkla gelsinler de hayırlısı ile
gunaydin kizlar ,,
bu erkeklerin hepsinin .... nekadar anlayissiz ne kadar okuzler ya...
benden size tavsiye sakin birlikte calismayin...
ne evde rahat ne ofiste rahat bidaha ....
isini eksik yapar sonra gel sen hallet..
sinir oluncada hopp hamilelige bagla konuyu...
yok hamile kaldiktan sonra cok surat yapmaya baslamisim da yok herseye tripmiste
yok cok miymiylaniyomusun... miy miyy ne yaaa kozalak....
hemen hamilelihe baglamasa konuyu olmaz... isine gelmeyince bahanesi hazir oldu artik...
oyle bile olsa ac oku neden niye boyle arastir.. insan biraz merak eder yaa ... yok ne bisi okur ne bakar... biz okuyuncada kabahat olur... yok efendim insan hamileyken duygusal degisiklikler yasarmiymiss oyle seymi olurmus..
gorende beni 9 aylik sanirmis hareketlerimden okuz sanki 9 aylik kadinin yaninda kaldida gorduuu
hem okuz hem kozalak hem isini yarim yapar evde iste tamamla diye bekler
hem anlayissiz sabah sabah sinirlrimi oynatti yaa
canım onlar hakıkaten daha cok degısıyorlar hormonel olarak cocuk olmadn once tum ıcındekı huysuzlukları cıkarıyorlar
benım esım bendne cok psıkolojık degısıme ugradı
ınanılmaz sapıttı sorumsuz cocuk gıbı ılgı ısteyen bırseye donustu sureklı gergındık neyse brıaz o moddan cıktı
sanırım cocuk gelınce onlarla ılgılenmıcez dıye gercı ıster ıstemez sımdıden sevgı ılgı degısıo aksamları yatıp gbusumu sevmek oglumla konusmak yada onun ıcın hazırık yapmak cok daha keyıflı gelıor
belkıde onu kıskanıyorlardır
yok tatlim onlarda cok cekiyormus
1- sunnet
2- askerlik
3- taaa cocukluktan dir dir ( annelerinide katiyo)
vahh vahh dedim ne cok cekmissin sen oyle aglayanin yokmus...
bide benm kocam bedelli yapti askerligi dusun artik ...
bize rahat batiyormus...
ama inadim inat konusmuyorum....
biz napiyomusuz ki
camasir - makina varmi
bulasik - makina varmis
utu - buharli kazanli utu aldirmisim
yemek - ee onuda yapicakmisim olsunmus okadar
temizlik - zaten 2 haftada bir kadin geliomus cam - perde icin ( sanki kadin hergun geliyo... 2 haftada bir onuda binbir zorlukla ikna ettim gelsin diye camlar fln cok zor siliniyo cumartesileride calisiyoruz bi pazar var)
ama yok valla erkek dogurmak lazim en azindan sonra evladina dusunmicen rahat oldugunu bilcen ; kizim olursa acirim uzulurum yoksa .. biz cekiyoruz onlar cekmesin
ama olurda kizim olursa nasil yetistircegimi biliyorumm ...
canım çin takvimi buldum netten kız diyo ama tek için tabi o ikiz için olan bildiğin varmı canım ben bulamadım
sünneti askerliğide yapmasaymış bari bide bedelli yapmış aman incileri dökülmüş sen yapmazsan o buharlı ütüler makineler hiç bi işe yaramıyo kalkıp kendisimi yapıomuş elektronikl aletler işleri sadece bir sefer bi ütüyü eşin yapsın bakalım kazanlı ütümü yapıomuş senmi yapıomuşsun ütüyü hiiç şöyle yetiştircem böyle yetiştircem diye heveslenme canım malesef biz anneden babadan böyle gördüğümüz için başka türlü yapamıyoruz çocuklarımızıda öyle yetiştiremeyiz ha en fazla nolur erkek çozuklarımızı daha insancıl daha anlayışlı yetiştiririz onuda inş yapabilirsek
cnm birde rus tavimi var onu dene... daha kesin sonuc diyolar.. ikiz icin maalesef yok...
tekine gore ogrende ikinciside tutarsa perfectto olur... :)
http://www................./rus-takvimi-cinsiyet-hesaplama/ rus takvimi dene bakimm...
bende hem cin hem rus erkek diyor ama bu arada cinde cin yasini hesapla kuzumm...
kuzu yaa cikmito link... gir google amcaya sor rus takvimine gore cinsiyet belirleme cikicak karsina site ...
evet makine kullanamiyo ... aksam tabak - 2 bardak var koy bulasik makinasina diyorum
o nasil koyucakmis bilmmiyormus... nasil yapicakmis..
heyy allah yaa otuyoken ii ama...
dogru diyosunda iste teselli ediyorum kendimi oyle yetistiririm diye ama oglum olursa utu fln ogreticem Allah icin... ama kayinvalideme direk dedimm cok simartmissin zamaninda kolaya alistirmissin diye 2 oglu var ikisinide ayni yetistirmis. esimin kardesii bide ondan 10 yas kucuk... dusun onu bile ayni yapti... sonra ilk kendi sikayetleniyo.. yok oyleler yok boyle... ee niye oyle yetistirdin ozaman...
yaa Babam in masallah i var gerektiginde adam gomleklerini bile utuler .... isteyince oluyor ama bizimkilerde basta empati kurma yetenegi yok iste ...
tatlim iste bizimkilerin bahanesi hazir ... benimki biraz fazla kiskanc ondan onunla beraber calisiyoruz... yoksa baska yerde calisamama sinir olur izin vermemezlik yapmaz ama burnumdan getirir
ama benimkinin cok yakin bir kankasi var 3umuz beraber uni okuduk... herneyse o daha beter... seninki gibi
ben calisiyosam o da calisicak - eve gelip butun isleride yapicak... yok oyle butun gun evde oturmak babasinin usagi degilim ben ona bakicam ustumemi aldim diyo .... gerci hala evlenmedi o okuzde iste simdi yeni bir potansiyel sevgilisi var ama o da kolay kolay evlenmez kiz calisiyo ama zevk icin yoksa calismaya ihtiyaci yok :) bende bu defa kiz seninle evlenip napsin diyorum
yani tatlim bunlarin hepsinin tek ortak noltasi erkek olmalari kesin paylastiklari bir genden dolayi butun bunlar...
bide bize dir dirci derler laf soylemeye gelince bizden beterler ....
benim kaynanamda yaptrı ütü felan yapsın diyo üniversitedeyken nasıl yapıodu diyo ama ee sen bi yetiştireydin dimi bizimkine anneside yapmamış öğretmemişte öyyle ne bulduysa giymiş kirli temiz ütülü ütüsüz farketmez hiç şuandada öyle demesen bir hafta aynı gömleği giyme potansiyeli var adamda
maşallah doğurdunuz büyüttünüz evlendirdiniz bide çoluk çocuğa karıştırdınız torun torba sahibi oldunuz pek bi hızlısınız maşallah:)))
bende size benimkini anlatayım sizinkinin aksine pek bi ilgili ama bana karşı değil bebeklerine karşı ilgisi sürekli dinlen yat otur kalkma ayağa şunu ye bunu ye diyo sonunada ekliyo kendin için yemeyebilirsin dikkat etmeyebilirsin ama bebekler için dikkat etceksin onlar için yiceksin diye onun bebekleriymiş onlar doğunca onun olcakmış sanki ben taşıyıcı anneyimde 9aylığına tuttu beni çatlak dünkü pazar günü tüm gün yata kalka ütü yaptım habire yapma sen çatlakmısın niye yapıosun yat dinlen diyo ama ben yapmazsam kim yapcak ondan hiç bahsetmiyo artık sonunda çok yoruldum gücüm kalmadı havlular düz nasılsa onları sen ütüle dedim tamam dedi pazardan beri ütü masası orta yerde hala yapacak dün bildiğiniz sürünüyorum duvarları yumrukluyorum mide bulantısından eve gider gitmez yattım namazı bile zorla kıldım 7.30da geldi görüyo halimide geldi iki bebeklerini sevdi napıolarmış dedi aldı eline tableti oturdu oyun oynamaya ben çok kötüyüm yemekleri ısıtırmısın dedim tamam dedi saat 8oldu hadi 20dakika kaldı ezana diyorum niye acele ediyomuşum hadi diyomuşumda nasılsa ben zaten yemiyomuşum onun içinde yemek önemli değilmiş ee boşvercekmişim zar zor kalktım buseferde kalkam yat diyo kızıyo kalktımda bi banyoya bi mutfağa gide gele yemek hazırladım beyfendide geldi yedi sonra insafa geldi ben toparlarım sen git hadi dedi tabi beceremedi şu nereye bu nereye deyip duruyo iyice sinir oldum bırak sen yapma anlatması daha zor ben yaparım dedim kendim kalktım yaptım ya alıp dolaba koyacak bulaşıklarıda makineye dizecek beceremiyo adam yemekleri kaldırdım bulaşıkları dizemedim hala mutfakta duruyo dün sabaha kadar oturdu çaydanık çay bardakları salonun ortasındaydı sabah uyandığımda evden çıkarken toparladım hammaddesi odun bunların yapacak bişey yok adama diyorumki benim duygusal olmam lazım sinirli olmam lazım sana eziyet çektirmem seninde çekmen lazım dedim tabi hakkın hemde iki kat hakkın istediğini yap dedi ertesi gün menopoza girdi bi sinir bi sinir ne o senmi hamilesin benmi dedim neymiş oruç tutuyomuş o üstüne gitmicekmişim
evet makine kullanamiyo ... aksam tabak - 2 bardak var koy bulasik makinasina diyorum
o nasil koyucakmis bilmmiyormus... nasil yapicakmis..
heyy allah yaa otuyoken ii ama...
dogru diyosunda iste teselli ediyorum kendimi oyle yetistiririm diye ama oglum olursa utu fln ogreticem Allah icin... ama kayinvalideme direk dedimm cok simartmissin zamaninda kolaya alistirmissin diye 2 oglu var ikisinide ayni yetistirmis. esimin kardesii bide ondan 10 yas kucuk... dusun onu bile ayni yapti... sonra ilk kendi sikayetleniyo.. yok oyleler yok boyle... ee niye oyle yetistirdin ozaman...
yaa Babam in masallah i var gerektiginde adam gomleklerini bile utuler .... isteyince oluyor ama bizimkilerde basta empati kurma yetenegi yok iste ...
benım esım bekarken kendı utusunu kendı yapıyordu evlendık bı senede neredeyse kendı seylerını kendı utuledı yanı en azından zorları utuluyordu klasık pantolon gomlek falan
sımdı hepsı yalan oldu ıhale tumden bana kaldı nasıl bu asamaya geldık henuz anlayamadım ya neyse
cnm kurban yapicam ama bide yaptiklarimizi kucumsemiyorlar mi ...
yapilan ise saygi duymak yok... ben asil ona sinir oluyorum...
yaa okuz bi ellerine saglik lafini bile demiyo bazen...
sanki bir onlar calisiyo bir onlar yoruluyor...
yok anacim demekki biz kendimizde onlari bu hale getiriyoruz... tamm ben hallederim dedikce ...
ama yine olayi hamilelige baglasin valla protesto edicem... yapicagimi biliyorum ben ona...
aman bence bosver stres bebegı cok etkılıyor sen hıc takma aman bırak uc bes ay sonra zaten su an kı performansın kalmıcak anlıcak kıymetını hem gordukce anlar merak etme sen uzulup strese gırme bebısıde strese sokma
bende pek duymadım sagol elıne saglık tesekkur ederım gbı seyler memnunıyetsız degıl ya o da bısı dıyıp gecıyorum
sende oyle yapmaya calıs evlılık ıste stratejı oyunu eger sureklı zıtlasırsan bı yere varamazsın
erkeklerın genelı oyle ama oda bır kesın bak farklı farklı ınsanlardan dınlıyorsun senaryoyu ıste
dogru cnmm bebisi stresse sokmamak lazim... ztn gerginim...
belirtiler bende cok yok... bulanti halsizlik yorgunluk yok... uyku hali cok az var yani sicaklardan diyorum onuda...
bi gogusler hasssas o da dokununca belli oluyor... dun aksam biraz bej akinti geldi... bugun hic bisey yok.. nerdeyse kuru...
herkes akintinin cok oldugunu soyluyor... bisiler ters gider diye cekiniyorum... dun bide gun icinde biraz gbek etrafim agridi birazda ayakta kalinca once sag sonra sol tarafim batti agridi oyle...
doktorumda sag olsun endiselenme diyip duruyo... pofffff.....
normal canım normal
basta bende gecıkmem dısında hıc belırtı yok tek belırtı adetım dıyordum ole cok buyuk degısıklıkler bekleme ılk baslarda uyku halsızlık ve gergınlık baskın
sonra dıgerlerı baslıyor gıttıkce
cnm birde rus tavimi var onu dene... daha kesin sonuc diyolar.. ikiz icin maalesef yok...
tekine gore ogrende ikinciside tutarsa perfectto olur... :)
http://www................./rus-takvimi-cinsiyet-hesaplama/ rus takvimi dene bakimm...
bende hem cin hem rus erkek diyor ama bu arada cinde cin yasini hesapla kuzumm...
kuzu yaa cikmito link... gir google amcaya sor rus takvimine gore cinsiyet belirleme cikicak karsina site ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?