- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #28.261
tmm cnm mesaji aldim sikayet etmeyip keyfini surmek lazim...
yaa aslinda halime sukrediyorum... boy 170 kilo 46 bnde...karakuru cirpi gibiyim...bide kusma fln olursa bitim gidicem
ama insan diger hamislerin belirtileri ile kiyasliyo yaa kendini kotu hissediyor...
sen nasilsin sicaklarda... allahtan son aylarin biraz daha serin havalara denk gelicek...
yerine birini bulabildin mi bu arada??
Kizlar takvimler o bu bos valla..
Cin , Rus takvimide yok gobek one sivri buyumus, yok bebis sagda oturuyorsa erkekmis, yok kese nokta yada ovalmis, bulantin olursa kiz olmazsa erkekmis kasik agrin varsa kiz bel agrin varsa erkekmis oooo daha neler neler, butun hepsine gore benim bebisin erkek olmasi gerekirdi bizim kiz cadaloz olcak galiba
kız 99 gün kalmıs bebısını kucagına almana takvımın oyle dıyor :)
safak 100 den dusmus
bende ıyıyım cnm cok sukur
oh ınsallah 5 kg daha verır 7,5 kg vermıs olursun toplamda super valla azmıne saglık
sagol canim cok sukur iyiyiz hizla buyuyoruz :))
Sen nasilsin, ohh valla bu azimle gitcek butun kilolar, benim adamda 1.5 ayda 10 kilo verdi haftanin 5 gunu en az ikiser saat bisikletle..
Kis hatta daha az kaldi bebis 10 gun onde doktor tahminen 17 Ekim dedi dogum :))
biiz geldiiiikkkkkkk
gitmenle gelmen bir oldu.biiz geldiiiikkkkkkk
Kizlar takvimler o bu bos valla..
Cin , Rus takvimide yok gobek one sivri buyumus, yok bebis sagda oturuyorsa erkekmis, yok kese nokta yada ovalmis, bulantin olursa kiz olmazsa erkekmis kasik agrin varsa kiz bel agrin varsa erkekmis oooo daha neler neler, butun hepsine gore benim bebisin erkek olmasi gerekirdi bizim kiz cadaloz olcak galiba
valla canım sıcaklar hıc ıı gıtmıyor aslında ıyıce vucut ısım arttı ve sıcaklarda vucudum daha cok odem tutuyor ayaklar falan fora yanı henuz eleman bulamadık yapılan gorusmelerın 2. mulakatları persembe gunu olacak ınsallah olumlu gecerde baslar bırı
ohh ne guzel boy pos da varmıs kendını kotu hıssetmezsın kılo aldıkca bızım gıbı yuvarlanmaya baslıcam telasen baslamaz
hosgeldınız sekerım bıttımı tatıl kum gunes denız ackbufe yemekler :)
gitmenle gelmen bir oldu.
bu ne hız şekerim.
her şeyle hızlı olmak zorunda mısın sen?
hoş geldin.özledik.
Kizlarrr biraz once dr dan geldik..
nigdede bir tane ozel hastane var ana koca antepteki yerlerden daha guzel...dr cok ilgiliydi..
uzun sacli.top sakalli bi dr. randevusuz gittim sira yoktu hemen girdim usg 4d liydi..uzun uzun gosterdi su bagirsak su mide..su kkucuk dili :)))
Neyse ayni ayrintilu ultrason gibi bakti...en son cinsiyeti soyledi...
veeeee
kizzzzzzzz:)))
Icim burkuldu..oglana alistirmisim kendimi....ama hemen gecti bi sevinc bi sevinc evde. annem yengemde yanimizdaydi. dr un yaninda bi cigliiik a atti ki ikiside dr sasirdi. daha usg bitmeden tel. na yapisti bizimkiler saga. sola...
su an tarifsiz bi duygu var icimde.....:)))
Sevinc huzun.. huzunde kiz. oldugu. icin. degil.onu korumaa icgudusunden...
Kizzz gizosssss isik hiziyla tatile gittin geldin...
aynenn. kis ..bebisim kizmissss...:)))
Ayrintili usg bedavaymis. muayene ucreti sadece 27tl. oda.
selam kızlar nasılsınız Esracım çok sevindim cicili bicili bir kız geliyo desene
daha ne var ne yok geçmişi okumadım iyisiniz değil mi ?
Canim allahim gonlune gore verdi iste dana ne olsun allahım kucagina da almayi nasip etsin
aranıza ben de yeni katıldım merhaba arkadaşlar. Siteyi alt üst ettim baya bir okudum tecrübelerinize ihtiyacım var. 2 yıl oldu evleneli ve hep korunduk. geçen aydan bu yana korunmayı bıraktık artık aile olmak istiyoruz çiftten ziyade :) aldığım testler negatifti bu zamana kadar. şimdi elimde bir test yok ama bazı belirti ya da farklılıklar hissediyorum kendimde. ilk kez yumurtlama tarihini göz önünde bulundurarak Allah'tan hayırlısını sağlıklı çocuklar istedik. psikolojik olarak kendimi şartlamamaya çalışıyorum ama farklılıklar da dikkatimi çekmiyor değil hani.. idrarım normale göre daha koyu renkli adetime 4-5 gün var ama herhangi bir belirtisi yok göğüslerimde dolgunluk olurdu özellikle vücutta ödem oluşurdu bunlar yok. bugün ilk kez içtiğim çaydan hiç çay tadı almadım acımsı bir tat geldi ağzıma eşime sordum ona göre gayet iyiydi. bir de ara sıra bir ter boşalıyor ki hiç böyle olmamıştım. geçenlerde de bir koku hassasiyeti başlamıştı mutfak dolapları kokmaya başladı burnuma :S ora kokuyor bura kokuyor diyip duruyorum bir de gaz problemi var :S başta da dediğim gibi şartlandırmamak için kendimi bu durumları başka şeylere bağlıyorum ama yine de acaba diyor insan...yorumlarını bekliyorum arkadaşlar hepinize hayırlı ramazanlar..
Kizlarrr biraz once dr dan geldik..
nigdede bir tane ozel hastane var ana koca antepteki yerlerden daha guzel...dr cok ilgiliydi..
uzun sacli.top sakalli bi dr. randevusuz gittim sira yoktu hemen girdim usg 4d liydi..uzun uzun gosterdi su bagirsak su mide..su kkucuk dili :)))
Neyse ayni ayrintilu ultrason gibi bakti...en son cinsiyeti soyledi...
veeeee
kizzzzzzzz:)))
Icim burkuldu..oglana alistirmisim kendimi....ama hemen gecti bi sevinc bi sevinc evde. annem yengemde yanimizdaydi. dr un yaninda bi cigliiik a atti ki ikiside dr sasirdi. daha usg bitmeden tel. na yapisti bizimkiler saga. sola...
su an tarifsiz bi duygu var icimde.....:)))
Sevinc huzun.. huzunde kiz. oldugu. icin. degil.onu korumaa icgudusunden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?