HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

valla canım sıcaklar hıc ıı gıtmıyor aslında ıyıce vucut ısım arttı ve sıcaklarda vucudum daha cok odem tutuyor ayaklar falan fora yanı henuz eleman bulamadık yapılan gorusmelerın 2. mulakatları persembe gunu olacak ınsallah olumlu gecerde baslar bırı

ohh ne guzel boy pos da varmıs kendını kotu hıssetmezsın kılo aldıkca bızım gıbı yuvarlanmaya baslıcam telasen baslamaz

kız 99 gün kalmıs bebısını kucagına almana takvımın oyle dıyor :)
safak 100 den dusmus

bende ıyıyım cnm cok sukur
oh ınsallah 5 kg daha verır 7,5 kg vermıs olursun toplamda super valla azmıne saglık

inşallah canım şu altmışları bi göreyim o zaman kendiliğinde hamile kalıcam inşallah :13:

sagol canim cok sukur iyiyiz hizla buyuyoruz :))
Sen nasilsin, ohh valla bu azimle gitcek butun kilolar, benim adamda 1.5 ayda 10 kilo verdi haftanin 5 gunu en az ikiser saat bisikletle..

maşallah canım sağlıkla büyüyün. tatil fotolarınız süperdi. inşalah seneye yaza ben koyucam

1.5 ayda maşallah 10kg çok vermiş yaa. bende yürüyüş yapıyorum aletlerle çalışıyorum biraz daha vereyim platese başlıcam. sıkılaşsın vücudum

vallahi geliyo senin kiz gumbur gumbur masallah...
aman iste bebek cinsiyeti belli olana kadar zaman gecsin diye atip tutulanlar...
saglikla dogsunlar hayirli evlat olsunlarda kiz erkek farketmiyo ...

bu sene gene bi nebzede olsa iyi istanbulda sicaklar... gecen yil daha beter gibi hatirliyorum... valla suyunu fln bolbol ic sende ... odem fln yapiyor ama sicakta vucudun ihtiyaci olur...
biadah izine cikinca evinde ohh miss rahat edicen insallah ...
is 2. mulakatlara geldiyse elbet biri secilir ... rahat ol ama simdi bide onlara isi ogretme durumu... o da ayri bir stres..
kuzum oyle deme alirsam 30 kilo bak nasil yuvarlanicam.. tek teselli annem teyzem fln 12-14 kilo arasi almislar ama gogusler cok buyumus onlarda... masallahlari var yani

Son düzenleme:
Kizlarrr biraz once dr dan geldik..

nigdede bir tane ozel hastane var ana koca antepteki yerlerden daha guzel...dr cok ilgiliydi..
uzun sacli.top sakalli bi dr. randevusuz gittim sira yoktu hemen girdim usg 4d liydi..uzun uzun gosterdi su bagirsak su mide..su kkucuk dili :)))

Neyse ayni ayrintilu ultrason gibi bakti...en son cinsiyeti soyledi...

veeeee

kizzzzzzzz:)))

Icim burkuldu..oglana alistirmisim kendimi....ama hemen gecti bi sevinc bi sevinc evde. annem yengemde yanimizdaydi. dr un yaninda bi cigliiik a atti ki ikiside dr sasirdi. daha usg bitmeden tel. na yapisti bizimkiler saga. sola...

su an tarifsiz bi duygu var icimde.....:)))
Sevinc huzun.. huzunde kiz. oldugu. icin. degil.onu korumaa icgudusunden...

hayatımmmmmmmm gözün aydınnnnnn Allah sağ salim kucakalrımıza almayı nasip etsin kız demek ayy ne güzell şanslısın kuşummmm :)))

Kizzz gizosssss isik hiziyla tatile gittin geldin...

aynenn. kis ..bebisim kizmissss...:)))

Ayrintili usg bedavaymis. muayene ucreti sadece 27tl. oda.

aranıza ben de yeni katıldım merhaba arkadaşlar. Siteyi alt üst ettim baya bir okudum tecrübelerinize ihtiyacım var. 2 yıl oldu evleneli ve hep korunduk. geçen aydan bu yana korunmayı bıraktık artık aile olmak istiyoruz çiftten ziyade :) aldığım testler negatifti bu zamana kadar. şimdi elimde bir test yok ama bazı belirti ya da farklılıklar hissediyorum kendimde. ilk kez yumurtlama tarihini göz önünde bulundurarak Allah'tan hayırlısını sağlıklı çocuklar istedik. psikolojik olarak kendimi şartlamamaya çalışıyorum ama farklılıklar da dikkatimi çekmiyor değil hani.. idrarım normale göre daha koyu renkli adetime 4-5 gün var ama herhangi bir belirtisi yok göğüslerimde dolgunluk olurdu özellikle vücutta ödem oluşurdu bunlar yok. bugün ilk kez içtiğim çaydan hiç çay tadı almadım acımsı bir tat geldi ağzıma eşime sordum ona göre gayet iyiydi. bir de ara sıra bir ter boşalıyor ki hiç böyle olmamıştım. geçenlerde de bir koku hassasiyeti başlamıştı mutfak dolapları kokmaya başladı burnuma :S ora kokuyor bura kokuyor diyip duruyorum bir de gaz problemi var :S başta da dediğim gibi şartlandırmamak için kendimi bu durumları başka şeylere bağlıyorum ama yine de acaba diyor insan...yorumlarını bekliyorum arkadaşlar hepinize hayırlı ramazanlar..

selam kızlar nasılsınız Esracım çok sevindim cicili bicili bir kız geliyo desene
daha ne var ne yok geçmişi okumadım iyisiniz değil mi ?

Canim allahim gonlune gore verdi iste dana ne olsun allahım kucagina da almayi nasip etsin

Tessekur ederim kizlarrr..
darisiii sizlere. dualerimdasiniz...

Hosgeldin topige...

anlattigin belirtiler. bendede olmustiuu. simdi 17 haftalik hamileyim insallah sende guxel haber verirsin...

tşk ederim esradincel hayırlısı bakalım ne zaman test yapmalıyım bilemiyorum erkenden belli olur mu yoksa beklemek gerekir mi bu arada Allah sizin bebeğinizi de sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin..

esracimm ne guzell tatlimi tatli bir prenses geliyo demekki sana :) ohh misler gibi etekler elbiseler cicislerle giydiricen bolbol...
hem ilerde sana arkadas bile olur... :) kiz evladin yeri ayri oluyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…