- 15 Temmuz 2013
- 4.617
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.858
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #28.281
Kizlarrr biraz once dr dan geldik..
nigdede bir tane ozel hastane var ana koca antepteki yerlerden daha guzel...dr cok ilgiliydi..
uzun sacli.top sakalli bi dr. randevusuz gittim sira yoktu hemen girdim usg 4d liydi..uzun uzun gosterdi su bagirsak su mide..su kkucuk dili :)))
Neyse ayni ayrintilu ultrason gibi bakti...en son cinsiyeti soyledi...
veeeee
kizzzzzzzz:)))
Icim burkuldu..oglana alistirmisim kendimi....ama hemen gecti bi sevinc bi sevinc evde. annem yengemde yanimizdaydi. dr un yaninda bi cigliiik a atti ki ikiside dr sasirdi. daha usg bitmeden tel. na yapisti bizimkiler saga. sola...
su an tarifsiz bi duygu var icimde.....:)))
Sevinc huzun.. huzunde kiz. oldugu. icin. degil.onu korumaa icgudusunden...
nigdede bir tane ozel hastane var ana koca antepteki yerlerden daha guzel...dr cok ilgiliydi..
uzun sacli.top sakalli bi dr. randevusuz gittim sira yoktu hemen girdim usg 4d liydi..uzun uzun gosterdi su bagirsak su mide..su kkucuk dili :)))
veeeee
Icim burkuldu..oglana alistirmisim kendimi....ama hemen gecti bi sevinc bi sevinc evde. annem yengemde yanimizdaydi. dr un yaninda bi cigliiik a atti ki ikiside dr sasirdi. daha usg bitmeden tel. na yapisti bizimkiler saga. sola...
inşallah canım şu altmışları bi göreyim o zaman kendiliğinde hamile kalıcam inşallah:13:
maşallah canım sağlıkla büyüyün. tatil fotolarınız süperdi. inşalah seneye yaza ben koyucam
1.5 ayda maşallah 10kg çok vermiş yaa. bende yürüyüş yapıyorum aletlerle çalışıyorum biraz daha vereyim platese başlıcam. sıkılaşsın vücudum
aranıza ben de yeni katıldım merhaba arkadaşlar. Siteyi alt üst ettim baya bir okudum tecrübelerinize ihtiyacım var. 2 yıl oldu evleneli ve hep korunduk. geçen aydan bu yana korunmayı bıraktık artık aile olmak istiyoruz çiftten ziyade :) aldığım testler negatifti bu zamana kadar. şimdi elimde bir test yok ama bazı belirti ya da farklılıklar hissediyorum kendimde. ilk kez yumurtlama tarihini göz önünde bulundurarak Allah'tan hayırlısını sağlıklı çocuklar istedik. psikolojik olarak kendimi şartlamamaya çalışıyorum ama farklılıklar da dikkatimi çekmiyor değil hani.. idrarım normale göre daha koyu renkli adetime 4-5 gün var ama herhangi bir belirtisi yok göğüslerimde dolgunluk olurdu özellikle vücutta ödem oluşurdu bunlar yok. bugün ilk kez içtiğim çaydan hiç çay tadı almadım acımsı bir tat geldi ağzıma eşime sordum ona göre gayet iyiydi. bir de ara sıra bir ter boşalıyor ki hiç böyle olmamıştım. geçenlerde de bir koku hassasiyeti başlamıştı mutfak dolapları kokmaya başladı burnuma :S ora kokuyor bura kokuyor diyip duruyorum bir de gaz problemi var :S başta da dediğim gibi şartlandırmamak için kendimi bu durumları başka şeylere bağlıyorum ama yine de acaba diyor insan...yorumlarını bekliyorum arkadaşlar hepinize hayırlı ramazanlar..
Canim oncelikle hosgeldin , daha cok yenisin hemen belirti arama valla sonu yok bu isin, ama ins hamissindir ilk atista gol olmustur :))
Oncelikle nasil korunuyordunuy sormamda bir sakinca varmi? Eger sen korunduysan vucuduna rahmine en az bir uc ay sure ver ki vucudun tamamen hazirlasin kendini aldigin extra hormonlarin etkisi kalmasin, tabiki doktorlar hapi birgun bile biraksan hamis kalirsin diyorlar bu bunyeden bunyeye degisiyor.. Yumurta hesaplama ovulasyon testlerine fln guvenme, erken yada gec catlayabilir yumurtan o ay o yuzden batada 5-6 gun kalaya kadar duzenli mik mik bence derim ..
Ama ins gerek kalmaz hayirlisiyla senin bebiste gelir bu ay :))
veeeee
veeeee
Tesekkur ederim canim, Evet benimki verdi kendini spora ayda iki kere isyerideki arkdaslariyla tenis oynamaya gider haftanin 5 gunu bisiklette bir gittimi en az 40-45 km yapip geliyor,Mayista 98 kilodan 86ya dustu hedefi 80 di tatilden donduk 88 olmus ole ski diyet flnda yapmiyor aburcuburu kesti birde surekli sporda iste.. Sende azimlisin canim gitcek kilolar gelcek bebis ins senin bebiside buyutucez hep beraber ins, bizimkiler abisi ablasi olcaklar artik :))
Günaydın kızlarrrrrrrrrr
coookkk uykum var benım ama
Aksam eltım kaynım feshaneye gıdelım dedıler gıttık orada bı tatıl mı ne tanıtıyorlarmıs nasıl oldu anlamadım tatılın ıcıne dustuk 2 saat tanıtım dınledık gezemedık de adam gıbı gece 1,5 da donduk
sımdı de uykumda uykum var
gunaydin herkese....
ee tatil noldu peki o kadar dinlemenin sonunda :)
valla cnm sen yine iyi en azindan acik hava pufur pufur fln ... uykusuz kalmanin bir bahanesi var ..
benim dun aksam o uyku tam yattim bir kacti; kacis o kacis gitti gelmez ...
bu sabah resmen kendimi yataktan kaziyarak uyandim...
disarda da nasil bir hava evde yat uyu
veeeee
aranıza ben de yeni katıldım merhaba arkadaşlar. Siteyi alt üst ettim baya bir okudum tecrübelerinize ihtiyacım var. 2 yıl oldu evleneli ve hep korunduk. geçen aydan bu yana korunmayı bıraktık artık aile olmak istiyoruz çiftten ziyade :) aldığım testler negatifti bu zamana kadar. şimdi elimde bir test yok ama bazı belirti ya da farklılıklar hissediyorum kendimde. ilk kez yumurtlama tarihini göz önünde bulundurarak Allah'tan hayırlısını sağlıklı çocuklar istedik. psikolojik olarak kendimi şartlamamaya çalışıyorum ama farklılıklar da dikkatimi çekmiyor değil hani.. idrarım normale göre daha koyu renkli adetime 4-5 gün var ama herhangi bir belirtisi yok göğüslerimde dolgunluk olurdu özellikle vücutta ödem oluşurdu bunlar yok. bugün ilk kez içtiğim çaydan hiç çay tadı almadım acımsı bir tat geldi ağzıma eşime sordum ona göre gayet iyiydi. bir de ara sıra bir ter boşalıyor ki hiç böyle olmamıştım. geçenlerde de bir koku hassasiyeti başlamıştı mutfak dolapları kokmaya başladı burnuma :S ora kokuyor bura kokuyor diyip duruyorum bir de gaz problemi var :S başta da dediğim gibi şartlandırmamak için kendimi bu durumları başka şeylere bağlıyorum ama yine de acaba diyor insan...yorumlarını bekliyorum arkadaşlar hepinize hayırlı ramazanlar..
15/07/14 tarıhınden ıtıbaren 1 haftalık aklandıa resort bodrum otel de konaklama verdıler sozde hedıye ama tabı gıtmeye kalkınca cıkar ortaya ne oldugu
asıl devre mulk satmaya calıstılar cok da uygun fıyatlarla ama ınsan on dk once tanıstıgı bırıne guvenıp de alamaz kı sozde 40000 tl ımıs 28000 e ındırdı ıste 5 bın pesınat gerısı 36 ay taksıt falan ama esımde almaya kalkınca 40000 e de alırız bı devremulkde ole ha dıyınce alınmaz kı dedı bıraktık kalktık anlıyacagın ama gıden zamanımız oldu
valla aksamda nasıl esıyordu hakıkaten ama bugun ayrı sıcak yıne :S sabah bende bı sonrakı otobuse bındım 20 dk daha uyudum zorla kalktım sonrada
senın uykun kacmasıda cok kotu olmus duzeldı mı kozalagınla aranız!
tşk ederim esradincel hayırlısı bakalım ne zaman test yapmalıyım bilemiyorum erkenden belli olur mu yoksa beklemek gerekir mi bu arada Allah sizin bebeğinizi de sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin..
Kızlar,
Benim değerim düşmedi, dün kürtaj oldum.
Yaşadığım ne kimyasal ne de dış gebelik.
Çok erken sonlanan normal 1 gebelikmiş.
Moralim iyi, umutluyum, çözüme ulaştığımız içinde mutluyum.
Rabbim bugünümüze şükür...
Kızlar,
Benim değerim düşmedi, dün kürtaj oldum.
Yaşadığım ne kimyasal ne de dış gebelik.
Çok erken sonlanan normal 1 gebelikmiş.
Moralim iyi, umutluyum, çözüme ulaştığımız içinde mutluyum.
Rabbim bugünümüze şükür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?