HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Oyy oyy oyy topige güzel bir kız daha mı geliyor maşallah size anne kız :) ne güzelmiş doktorda hastanede çok sewindim adına tatlım

İnşallah evlatlarımızı güzel ahlaklı saygılı sevgili yetiştirebiliriz.

Allah gönlüne göre verdi sevgili kuluymuşsun

Canim harika bir haber bu :))
Allah tamamina erdirsin, saglikla huzur, mutlulukla buyutmek nasip etsin ins
Ayy Allah gonlune gore verdi ne guzel , Cagan ne dedi kiz kardesi olcak degince ? Size bu aksam iyi kutlamalar canim

Kizlar valla topikte minik prensesler cogaldi :))

Tesekkur ederim canim, Evet benimki verdi kendini spora ayda iki kere isyerideki arkdaslariyla tenis oynamaya gider haftanin 5 gunu bisiklette bir gittimi en az 40-45 km yapip geliyor,Mayista 98 kilodan 86ya dustu hedefi 80 di tatilden donduk 88 olmus ole ski diyet flnda yapmiyor aburcuburu kesti birde surekli sporda iste.. Sende azimlisin canim gitcek kilolar gelcek bebis ins senin bebiside buyutucez hep beraber ins, bizimkiler abisi ablasi olcaklar artik :))

Canim oncelikle hosgeldin , daha cok yenisin hemen belirti arama valla sonu yok bu isin, ama ins hamissindir ilk atista gol olmustur :))
Oncelikle nasil korunuyordunuy sormamda bir sakinca varmi? Eger sen korunduysan vucuduna rahmine en az bir uc ay sure ver ki vucudun tamamen hazirlasin kendini aldigin extra hormonlarin etkisi kalmasin, tabiki doktorlar hapi birgun bile biraksan hamis kalirsin diyorlar bu bunyeden bunyeye degisiyor.. Yumurta hesaplama ovulasyon testlerine fln guvenme, erken yada gec catlayabilir yumurtan o ay o yuzden batada 5-6 gun kalaya kadar duzenli mik mik bence derim ..
Ama ins gerek kalmaz hayirlisiyla senin bebiste gelir bu ay :))

ben evliliğimizin ilk başlarında ben korunuyordum bir kaç ay sonra eşim korundu hep.. bakalımsonuç ne olacak merakla bekliyorum:44:

Hislerim beni yaniltmadii :)) cok sevindim canim Allah gonlune gore verdi cok sukur :) Allah tamamina erdirsin
Bal gibi bi prenses daha geliyor masallah :) darisida bizee :)

canım benim akşam face de yazdım Allah gönlüne göre verdi canım. Allah ım sağ salim kucağına almayıda nasip etsin.
darısı bizlerin başına.

inşallah canım. herkes ne kadar azmettiğimi görüyor. Rabbimde görüyor tez zamanda inşallah kilolar gidicek ve göbeğimde yanlızca bebeğim olacak inşallah

Günaydın kızlarrrrrrrrrr
coookkk uykum var benım ama
Aksam eltım kaynım feshaneye gıdelım dedıler gıttık orada bı tatıl mı ne tanıtıyorlarmıs nasıl oldu anlamadım tatılın ıcıne dustuk 2 saat tanıtım dınledık gezemedık de adam gıbı gece 1,5 da donduk
sımdı de uykumda uykum var

gunaydin herkese....

ee tatil noldu peki o kadar dinlemenin sonunda :)
valla cnm sen yine iyi en azindan acik hava pufur pufur fln ... uykusuz kalmanin bir bahanesi var ..
benim dun aksam o uyku tam yattim bir kacti; kacis o kacis gitti gelmez ...
bu sabah resmen kendimi yataktan kaziyarak uyandim...
disarda da nasil bir hava evde yat uyu

15/07/14 tarıhınden ıtıbaren 1 haftalık aklandıa resort bodrum otel de konaklama verdıler sozde hedıye ama tabı gıtmeye kalkınca cıkar ortaya ne oldugu
asıl devre mulk satmaya calıstılar cok da uygun fıyatlarla ama ınsan on dk once tanıstıgı bırıne guvenıp de alamaz kı sozde 40000 tl ımıs 28000 e ındırdı ıste 5 bın pesınat gerısı 36 ay taksıt falan ama esımde almaya kalkınca 40000 e de alırız bı devremulkde ole ha dıyınce alınmaz kı dedı bıraktık kalktık anlıyacagın ama gıden zamanımız oldu

valla aksamda nasıl esıyordu hakıkaten ama bugun ayrı sıcak yıne :S sabah bende bı sonrakı otobuse bındım 20 dk daha uyudum zorla kalktım sonrada
senın uykun kacmasıda cok kotu olmus duzeldı mı kozalagınla aranız!

ne güzel ohhh gözün aydın çok sevindim akşam okuyunca güldüm kendi kendime biraz fazla sevinmişim eşim noldu diye soruyo özel arkadaşlarımla aramda dedim:))) gözün aydın ne güzel bi kız bi oğlan oldu gönlüne göre şimdi gelsin cicili bicili kıyafetler topikte birden kız atağı oldu valla şimdilik 3kızımız 1de oğlumuzmu var??? inş rabbim sağlıklıcana kucağına aldığın günleride göstersin

canım benim o belirtilere çok takılma malesef çok fazla yanıltabiliyorlar inş seninkiler yanıltmaca değildir gerçekten hamilelik belirtisidir ama bekle bakalım zaten az kalmış bata adet gününde yada ertesi gün yaparsın bi test inş sonuç pozitif olur ben hamile kaldığım ay sadece göğüslerimdeki yeşil damarlar çok belirginleşti onun dışında çok belirti yoktu yada ben olmamasına kendimi alıştırdığım için vardıda göremedim belirtileri birde adet olacak gibi aynı adet ağrısındaki gibi pis bi bel ağrım vardı ha geldi gelecek derken bebişlerim gelmiş:)) inş seninde öyle olur

Kızlar,
Benim değerim düşmedi, dün kürtaj oldum.
Yaşadığım ne kimyasal ne de dış gebelik.
Çok erken sonlanan normal 1 gebelikmiş.
Moralim iyi, umutluyum, çözüme ulaştığımız içinde mutluyum.
Rabbim bugünümüze şükür...

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar, bebisler ve yoldaki bebisler :)

Ozosum benimde uykum var sabah 3 te kizi tuvalete goturdum sonra uyuyamadim saat 5.30da da zor kalktim mecbur.. Ayyy 1.5 ayimiz kaldi sonra izindeyiz zaten hayirlisiyla..

evet yaa insan guvenemez 28000 'e indiricen maden neden 40000 den acilis yapiosun... bazen hic guven vermiyolar... esin dogru ssoylemis alcak olduktan sonra yine 40000den inen bulunur...
duzeldi gibi ama hala net olarak konusmuyorum... dun cok kirdi beni o hamilelik olayina baglamasi ....
daha kalp atisini fln duymamisiz gucune gidicek bebegin olcagi varsa bile olmicak
aklindan gecirse bile oyle sey denir mi?? sanki zorla yaptim cocugu ...

Canim cok gecmis olsun, Allah hayirli saglikli bebisler nasip etsin ..

Esraaaaaaaaaaaaa hayırlı olsun kuzuuuuuuuuuuum.
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kızçeni...
Çok sevindim walla, maşallah, şanslı annelerin kızları olur mutlaka 1 tane unutma

Hayranim sana bacim....cok guclu hatunsun. oyle oldukca en yakin zamanda hamile kalirsin...helal olsun sana...hayirlisi diyelim...moralin iyi oldukca gerisini dusunme kusum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…