HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Esraaaaaaaaaaaaa hayırlı olsun kuzuuuuuuuuuuum.
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kızçeni...
Çok sevindim walla, maşallah, şanslı annelerin kızları olur mutlaka 1 tane unutma

Canimm cok sevindimmm biliyodum gerci ben ama kesinlesti sonunda:)))saglikla al prensesini kucagina :))

Hislerim beni yaniltmadii :)) cok sevindim canim Allah gonlune gore verdi cok sukur :) Allah tamamina erdirsin
Bal gibi bi prenses daha geliyor masallah :) darisida bizee :)

Kizlarrr cok tes. ederim....evde nasi bi bayram havasi anlatamammm. telefon telefon ustune...annem coook sevindi...dr un yaninda nasil bagiriyor yengemle annem"yasasinnnnn"diye...
:)
Ozzz

dr ayrintili bi sekilde bakti.. ayrintili usg gibi tum ic organlarina. parmak burun. hatta ilk beyincigini gosterdi dusun...ee ayni ayrintili usg de boyle mi olucakkk daha kapsamlisi giibi..

Hayranim sana bacim....cok guclu hatunsun. oyle oldukca en yakin zamanda hamile kalirsin...helal olsun sana...hayirlisi diyelim...moralin iyi oldukca gerisini dusunme kusum...

Rabbimden en hayırlısı istedim hep.
Ay iyi oldu, 2 ay korunma çaktı dr. bana.
Çok sağlıklısın gerçi 1 ay bile yeter sana dedi.
Yara - akıntı fln hiç bişi yok şükür.
Yeni dr.umuda çok sevdim hem. Oh beeeee.

Eşim çok destek saolsun. Biz 2 kişiymişiz, üzülceksek 2miz üzlmeliymişiz ama onun canı üzülmek istemiyomuş, bende üzülemezmişim. Daha güzelini yaparız dur sen diyip duruyo, pervane oldu bıcırım benim

canım hakkınızda hayırlısı olsun
umarım en kısa zamanda saglıkla bebısın gelır
rabbım saglık versın sızlere de

Gunaydin kizlar, bebisler ve yoldaki bebisler :)

Ozosum benimde uykum var sabah 3 te kizi tuvalete goturdum sonra uyuyamadim saat 5.30da da zor kalktim mecbur.. Ayyy 1.5 ayimiz kaldi sonra izindeyiz zaten hayirlisiyla..

ayy o da kotu olmus sekerım kızında gece 3 de tuvaletımı gelmıs ole bez bagla bez

evet 5 eylul benım ızın senın ne zaman baslıyor canım

rabbım onlara saglık uzun omur versın canım bebıslerımız su anda herseyımız daha ufacık ıken baslıyor analık gudusu
sen bırak kozalagı hıc takılma uzulme de yapıyor ıste kocalar bazen hödüklük sonra gecıyor hıc sıkma canını

canım detaylı da beyıncıgıne beyınde tumor ur yanı kıtle vs gıbı bısı varmı dıe baktı kalp kapacıklarına baktı ıdrar torbasında delık vs varmı dıye baktı mıde bagırsak onları kontrol ettı
kemık olcumlerı suyumuza baktı ıı mı dıe bole detaylı herseye baktı yanı ama emınım senın doktor da baya detaylı bakmıstır dedıgıne gore cok ıı bı doktor herhalde
sen sordunmu detaylı ultrason ıcın ne dıyorsunuz gerek varmı vs dıye

Allah razı olsun eşinden canım.. Hep böyle bir arada güçlü olun inşallah

ayy o da kotu olmus sekerım kızında gece 3 de tuvaletımı gelmıs ole bez bagla bez

evet 5 eylul benım ızın senın ne zaman baslıyor canım

Goruyosun gelinin simdiden cok akilli tisini soyluyor ole bez fln istemiyor
Canim benimde yasal olarak en gec doguma 6 hafta kala birakabilicem sanirim agustos sonu cikicam daha kesin gun kararlastrmadik, hem kozalagi bekliyorum is yerinde dogum izni kontrati imzalamadan su kredi isini halletsin diye hemde henuz kac sene evdeyim karar veremedim bir turllu ama galiba 2 sene evdeyim benim bebise bakicak kimse yok sonrada belki part time devam ederim bakalim zaman ne gostercek..

hodukler gercekten :)
hayir kotu niyet yok biliyorum ama dilince kemigi yok.. bir lafini tart dimi ...
aman yaa neyse oyle yada bolye unutucaz ztn :)
bu saatten sonra atsan atamassin satsan satamazsin nasilsa aldik bi kere
bebisim iyi olsunda ...

bızde 32 hafta da yasal ızın baslıyor canım doktor ızın verırse 5 hafta daha calısabılıyorsun ama doktordan ızın alman lazım yoksa yasak benım 32 hafta 5 eylul dıye hatırlıyorum ama bakalım sonrası bızdede muamma ne zaman donerız nasıl olur annem bakacak dıye konusuyoruz ama nasıl olacak cok meraktayım

ınsallah senın ıcınde hersey tıkır tıkır yoluna gırer annenın vızesı kredı ıslerınız ve dogum sonrası bebek

yerım ben o gelını yer mıs kokulu mınnak seyler

Ayrintiliyida 20-22de yaptir dedi...demekki dahada buyuyunce iyice incelenecek. olusmayan organ parcalari vardir bu ayy belkide...:))

canım bende basta yaptırmam dıyordum doktor herseyı goruyor ne gerek var dıyordum sonra bı doktor sey dedı
bı hastamın dogumu bayrama denk geldı halıyle cogu doktor ızındeydı dedı
bebek dogdu kalbınde delık varmıs bunu hamılelıkte bılememısler bayram suresınde kuvezde kalmıs fakat kurtaramamıslar
dedı bır durum vs oldugunu gorursek dogum anında konuyla ılgılı doktor vs bulundurulur dedı
sonra ası ıcın gıtmıstım ebede aynı seyı dedı yaptır cok onemlı onemsememezlık yapma dedı bende yaptırdım ve damarlarımla ılgılı sorunu detaylıda ogrendım yanı ıyıkı yapılmıs sımdı bır sey olsa hemen mudahale edılmesı gerektıgını bılıyoruz

canım sakın devremülk almayın bizim cevremizde çok alan var ve hepsi pişman. onun yerine yazlık al yada senede bi tatile git yazın daha iyi.

,

canım geçmiş olsun.
Rabbim hayırlısını versin biran önce sana

valla canım aklımızda yoktu dun ıste konustular ole bı fıkır oldu su anda aslıdna borca falanda gırmem gıremem yanı once bebıs bı gelsın bakalım nasıl gelısıyor durumlarımız

ayy burcu demınden berı bı tekme yıyorum anlatamam karnımın seklı degıstı dısardan herkes ızlıor guluyor yemekteydık demın cok komık ya :)

Simdi ben de yaziyordum bugun durmadi diye :) Ayy sipalar buyudu tabi sigamiyolar yerlerine , kut kut nasil oturucami sasirdim bende valla :))

ay maşallah

ne güzel yaa Rabbim inşallah bende yaşarım o duyguları....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…