HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Simdi ben de yaziyordum bugun durmadi diye :) Ayy sipalar buyudu tabi sigamiyolar yerlerine , kut kut nasil oturucami sasirdim bende valla :))

sorma yaaa artık kaslarımızda gıttıkce guclendı daha sıddetlı hıssedıyoruz
yamuk karınla dolasıyorum cok komık ya :)
bende bı tekme atıo ne yapıyorsam aklım gıdıyor karnımı gozluyorum :)

ay maşallah

ne güzel yaa Rabbim inşallah bende yaşarım o duyguları....

aminnnnnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnnnnn
tez zamanda ınsallah

Ins canim, Allah nasip etmiycegi seylere ozendirmesin , ins isteyen herkese gonlune gore saglikli bebisler versin..
Ins senin bebiste gelcek valla ayni boyle ziplicaklar once gobisinde sonra kucaginda ins..

ayy face teki resmim

inşallah canım nasip etmeyeceği birşey olmaz özellikle evlat hasreti yaşatmasın kimseye.

Kizlar bizim is yerindeki finlandiyali hatun bu sabah normal dogum yapmis aslinda 11indeydi dogumu ama bebek bgn gelmek istemis :)
Erin Alexandra koymuslar adini 3.40 kilo 51 cm mis.. :)

Ayyy bizimde vaktimiz yaklasiyor bazen diyorum gelsin biran once sora diyorum yok kal orasi dahaguvenli diyorum icim titriyor vallla ..

gec mı gelmıs bır hafta yanı canım
rabbım saglıkla aldırsın kucagımıza ınsallah gerısı hıkaye bence

bende cok merak edıyorum sarısın mı esmer mı saclı mı sacsız mı saclı ıse kıvırcık mı duz mu kac kg dogacak vs bı ton merakım var

ayy burcu demınden berı bı tekme yıyorum anlatamam karnımın seklı degıstı dısardan herkes ızlıor guluyor yemekteydık demın cok komık ya :)

Simdi ben de yaziyordum bugun durmadi diye :) Ayy sipalar buyudu tabi sigamiyolar yerlerine , kut kut nasil oturucami sasirdim bende valla :))

41 kere Masallah bebislerinize... Allah nazarlardan korusun evlatlarinizi... Annelerine bizde burdayiz diyolar
Darisi basima insallah ....

Evet 6 gun gec gelmis, ayyy kiz mayis sonu ayrildi isten kocamandi yuruyemiyordu valla ..
Bende aynen merak ediyorum arisin mi esmermi dogcak diye ben dogdugumda kapkara sacli killi biseymisim 2 ay sonra fln rengin acildi diyor annem, kardesimde tam tersi cok beyaz dogmus doktorlar yeni dogan sariligi fln varsa agir geciriyor sanmislar ..
Ama benim kiz bana benzicek herhalde detayli ultrasonda dktor gosterdi bak bir suru saci var diye, tabi yedim bir suru seftaliyi

Dunde kozalagin slovakyadaki kuzeni dogum yapmis oda kiz 4 kilo 52 cm adinida Charlotte koymuslar, eve giderken benim kukuman kusu kaynana bahcede oturuyordu o soyledi hemen ..

:))) bahceyı calmasın dıye bekcılık edıyor ıste daha ne

benımkı bırsey demedı dur cumartesı sorayım bende doktor bısı dıcekmı ben seftalı yedım ama hıc dokunmadım benım koca dogradı catalla falan yedım yada esım agzıma tuttu butun ustum seftalı suyu olarak yedım

ben sarıııııı ıstıyorummmmmmm

Ayy benim kardesim bole iki yasinda flndi, saclar lule luleydi boyle kalim bukleli sarisin yesil gozlu, benim bebeklik fotolarida kara kara pirasa saclar, gerci hos onunkilerde simdi pirasa
Kozakla kardesinin arasinda tam 1 yil var, lousalik bitmis hemen hamile kalmis hatun, resimlerini bir gorsem sapsari ama ayni limon gibiler

benım abım ben beyaz tenlı ıdık ama kardesım sapsarı kıvırcık saclı ıdı herkes karısmıs hastanede yabancı mı bu cocuk dıyordu. Fakat esım esmermıs :S o tarafa cekerse esmer bı bebıs gelebılır yanı

bakalım suprızlere acıgız beklıyoruz sabırsızlıkla demı

sanki secmece hee... ne cikarsa bahtiniza :)
once sari olup sonra kumrala donenler fln var unutma.

sanki secmece hee... ne cikarsa bahtiniza :)
once sari olup sonra kumrala donenler fln var unutma.

öyle tabı kardesım de sarı ıdı ama sımdı kapkara esmer bısı 20 yasında delıkanlı
cocuklugu sarı ıdı bende cocuklugu sarı olsun ıstıom zatı ama neyse bakalım secmece degıl dedıgn gıbı saglıklı olsunlarda

kız senın facen var mı?
amın amın az kaldı annesı gostercek kendını ınsallah

cnm face var ozelden yazdim...
insallah tatlim amin...
bu arada benim halam esmer eniste sarisin mavi ama bir kizlari var sari masmavi gozlu...
insallah allah gonlune gore verir... once saglikli sonra sarisin

Son düzenleme:
Ayy durun bende yazıyım bebiş isteğimi belki dua vaktidir eşim gibi masmavi gözlü bebişler olsunlar öyle sarı olmasınlar ama tipleri tam babalarına benzesin gözlerinin şekli bana benzeyebilir ama benim üniden bi arkadaşım var oldum olası gözlerinin rengi eşine kirpikleri sana benzesin der ilk duyunca yine aynı şeyi söyledi inşş öyle olur huyuda babasından ve benden iyi olanları alsın benim gibi sabırsız ve sinirli babası gibi vurdumduymaz ve umursamaz olmasın ortası olsunlar inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…