- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #28.321
Simdi ben de yaziyordum bugun durmadi diye :) Ayy sipalar buyudu tabi sigamiyolar yerlerine , kut kut nasil oturucami sasirdim bende valla :))
ay maşallah
ne güzel yaa Rabbim inşallah bende yaşarım o duyguları....
ay maşallah
ne güzel yaa Rabbim inşallah bende yaşarım o duyguları....
Ins canim, Allah nasip etmiycegi seylere ozendirmesin , ins isteyen herkese gonlune gore saglikli bebisler versin..
Ins senin bebiste gelcek valla ayniboyle ziplicaklar once gobisinde sonra kucaginda ins..
Kizlar bizim is yerindeki finlandiyali hatun bu sabah normal dogum yapmis aslinda 11indeydi dogumu ama bebek bgn gelmek istemis :)
Erin Alexandra koymuslar adini 3.40 kilo 51 cm mis.. :)
Ayyy bizimde vaktimiz yaklasiyor bazen diyorum gelsin biran once sora diyorum yok kal orasi dahaguvenli diyorum icim titriyor vallla ..
ayy burcu demınden berı bı tekme yıyorum anlatamam karnımın seklı degıstı dısardan herkes ızlıor guluyor yemekteydık demın cok komık ya :)
Simdi ben de yaziyordum bugun durmadi diye :) Ayy sipalar buyudu tabi sigamiyolar yerlerine , kut kut nasil oturucami sasirdim bende valla :))
gec mı gelmıs bır hafta yanı canım
rabbım saglıkla aldırsın kucagımıza ınsallah gerısı hıkaye bence
bende cok merak edıyorum sarısın mı esmer mı saclı mı sacsız mı saclı ıse kıvırcık mı duz mu kac kg dogacak vs bı ton merakım var
41 kere Masallah bebislerinize... Allah nazarlardan korusun evlatlarinizi... Annelerine bizde burdayiz diyolar
Darisi basima insallah ....
41 kere Masallah bebislerinize... Allah nazarlardan korusun evlatlarinizi... Annelerine bizde burdayiz diyolar
Darisi basima insallah ....
Evet 6 gun gec gelmis, ayyy kiz mayis sonu ayrildi isten kocamandi yuruyemiyordu valla ..
Bende aynen merak ediyorum arisin mi esmermi dogcak diye ben dogdugumda kapkara sacli killi biseymisim2 ay sonra fln rengin acildi diyor annem, kardesimde tam tersi cok beyaz dogmus doktorlar yeni dogan sariligi fln varsa agir geciriyor sanmislar ..
Ama benim kiz bana benzicek herhalde detayli ultrasonda dktor gosterdi bak bir suru saci var diye, tabi yedim bir suru seftaliyi
Dunde kozalagin slovakyadaki kuzeni dogum yapmis oda kiz 4 kilo 52 cm adinida Charlotte koymuslar, eve giderken benim kukuman kusu kaynana bahcede oturuyordu o soyledi hemen ..
:))) bahceyı calmasın dıye bekcılık edıyor ıste daha ne
benımkı bırsey demedı dur cumartesı sorayım bende doktor bısı dıcekmı ben seftalı yedım ama hıc dokunmadım benım koca dogradı catalla falan yedım yada esım agzıma tuttubutun ustum seftalı suyu olarak yedım
ben sarıııııı ıstıyorummmmmmm
Ayy benim kardesim bole iki yasinda flndi, saclar lule luleydi boyle kalim bukleli sarisin yesil gozlu, benim bebeklik fotolarida kara kara pirasa saclar, gerci hos onunkilerde simdi pirasa
Kozakla kardesinin arasinda tam 1 yil var, lousalik bitmis hemen hamile kalmis hatun, resimlerini bir gorsem sapsari ama ayni limon gibiler
:))) bahceyı calmasın dıye bekcılık edıyor ıste daha ne
benımkı bırsey demedı dur cumartesı sorayım bende doktor bısı dıcekmı ben seftalı yedım ama hıc dokunmadım benım koca dogradı catalla falan yedım yada esım agzıma tuttubutun ustum seftalı suyu olarak yedım
ben sarıııııı ıstıyorummmmmmm
sanki secmece hee... ne cikarsa bahtiniza :)
once sari olup sonra kumrala donenler fln var unutma.
canımmm girdim sınava geçtimmmmmmmmmm :))bitti yanii :))
teşekkür ederim sorduğun içiiin :))
kız senın facen var mı?
amın amın az kaldı annesı gostercek kendını ınsallah
canımmm girdim sınava geçtimmmmmmmmmm :))bitti yanii :))
teşekkür ederim sorduğun içiiin :))
cnm face var ozelden yazdim...
insallah tatlim amin...
bu arada benim halam esmer eniste sarisin mavi ama bir kizlari var sari masmavi gozlu...
insallah allah gonlune gore verir... once saglikli sonra sarisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?