HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Size bi müjde evriyimmiiiii ben bugün acaaip rahatım allahım nazar değmesin maşallah maşallah midem bulanmadı diyecek kadar iyiyim hatta sabah servis beklerken pastaneden gelen poğaça kokusu midemi bulandırmadı aksine canım istedi tabi utandım girip alamadım vee geçen haftalara göre bugün bissürü yemek yedim onlarıda yazıyım 2 küçük dilim börek çeyrek haşlanmış patates ve 2dilime yakın ekmek yedim:)))))

Babam yazlık evlerini elden geçirtiyodu en üst katı kapattırdı balkonlu teraslı güzel serin küçük bi ev yaptı kendilerine dün usta gelmiş çatıyla balkonun kenarı açık kalmış yarın öbür gün torun morun olursda çocuklar düşer demiş babamında hurdacıya vereceği kullanılmayan demirler varmış aman aman demiş anneme ben yarın ustayı çağırayımda balkonu düzelttireyim doğduklarında gözümüzü karartırlarda çıkıverirlerse allah korusun demiş:)))
ananemde başta kızmıştı ikiz diye yani beni düşündüğü içindi çok zor olur diye ama dün kardeşleriyle iftardaymış takılmış kardeşleri en büyüğümüz sensin hala ölmeye niyetin yok felan diye ananemde ne ölmesi susun bi ben daha ikiz büyütcem demiş ananemde hazırlamış kendini yani hem mutlu oldum hemde bisürü güldüm herkesi telaş sardı iki tane kesin çok koşturcaz hepimiz seferber olcaz diye:)))

HAA BİDE GÖRÜMCEM İŞE GİRMEYİ DÜŞÜNÜYOMUŞ BEBEKLERE MAMA ALMAK İÇİN:))

Son düzenleme:
Heleee bugün benim evlenme yıldönümün dün eşime ruhsuz derken ben unuttum şu saat oldu gerçi akşam öğrencileri iftara biyere götürceklermiş bizi ama eee başbaşa yemeğede gidemeyiz napcez şimdi akıl fikir verin banaaa

aminn canm amin rabbim gönlüne göre versin insallah biri sana biri kocisine benzesin adil olsun

ohh yarasın afiyet olsun sekerim
ama sankı yararlı seylerde yesen ıı olur gıbı et tavuk balık sut yumurta yogurt meyve sebze gıbı
karbonhıdrat ve seker agırlıklı yemek cok da ıı degıl gercı mıden cok ızın vermıyor ama cevız badem falan cok onemlı bu haftalarda

ohh masallah tum aıle seferber oldu desene ne guzel
benım babamda ayrı bır telasta benı cok sasırtıyor valla ben babamı hıc boyle gormemıstım
bırazda enerjı kayınvalıdemlere gelse ıı olurdu ya neyse ruhsuzlar ruhsuz

Caganda 39. Haftada 3.850 gr 50 cm dogmustu. tosuncuk gibi:)))
Haftasini tamamlasa nolacakti bilmem...

Ayyy ne guzel heyecanlar hulyaaaa...
babanlar senden heyecanlidir. ikizde zorrr ama sen kalkarsin ustesinden gelirsin...

enee nasıl yanı kutlanmıcak mı yanı ole basbasa barı hafta sonu ıcın bır plan yapsaydınız ya kuzum
valla ne bılım bızde bole gunler hedıye ıster yemek ıster cıcek ıster pasta ister ozel bır gece ıster

bence aksama bı bakıma sok kendını kocıse kucuk bır jest yap ama bence hedıyee almadıysan mutlu olacagı bı hedıye dusun derım

hulyacim siralamissin siparislerini bebekler icin :) Allah gonlune gore versin cnm ...
Hepimizin gonlune gore olur insallah bebislerimiz...
bende esimin bebeklik fotolarinda saclararina ve dudaklarina hayran kalmistim ...
insallah ona benzer... Bide kayinvalidem masmasi gozlu sarisin
sarisin olmasinlar benim gibi esmer ama mavi gozlu olurlar insallah... bugday tenli :)

Ohh kuzum afiyet bal seker olsun sana... hazir yemege baslamisken biraz daha atistir.. firsattan yararlanip..
sana hamilelelik zor olur ama sonra tum aile el birligi ile buyutuverirsiniz ikizleri neguzel... hem ikiz olmak baska derler... sansli olcaklar...

sözünü dinledim şimdi badem yiyorum bide kuru kayısı ben acaip taze biber ve kuru kayısı, kayısı pestili aşeriyorum zaten :)))
amaan sorma benim kayınvalidemlerde öyle ruhsuz dün ben konuyu açmasam hiiç açmıo konuyu kayınvalidem kayınpederim zaten ne dedi ne tepki verdi hala bilmiyorum yurtdışında pazardan beri ama görümcem sağolsun iyi yaa onun arkadaşıda hamleymş şubatta doğum olcakmış inş 3 tane doktora gitmiş 2 tanesi boş gebelik hemen alalım demişler 3.de kese var ne acelemiz var bekleyelim demiş onu felan anlattı

kizlar hicc takmayin bence kayinvaliedeleri...
ben genelde ii anlasirim benimki ile kaynana -gelin muhabbeti pek yok aramizda ama ona ragmen ona bile kal geldi ...
torun geliyor dedik bi sarilmadi bile... oyle oturdu ... azcik gozleri dolar gibi oldu... sonra gitti oglunun sirtini sivazladi :)
sanki tek basina yapti oglu ...
simdide ne arar ne sorar... evde oldugu halde gelin yemek yiyin yada bisey yapim giderken alin demek yok...
benim annem calistigi halde kadin kendini paraliyor 2-3 fazla bisey yapsin da bize versin diye...
torunlar geliyor heralde bayragi kaptircaklar diye korkuyolar ...
ama kayinpederim etliye sutluye karismaz masallahi var..
hic takmayinnn canlar... o torunlar nasilsa onlari maymun eder

ohh yarasın bebıslerın zekaları omurgaları super gelıssın ınsallah

benımde eltıler ıı cok sukur ama kayınvalıde kayınpeder pek ruhsz ne bılım ya ınsan heveslenır bıde erkek torun ılk gelıyor onlara gecen sey dedıler aklıma geldıkce guluyorum he
abımın de erkek bebısı sımdı benımde erkek oluyor dıyor kı kaynanam anen ne sanslı ıkı erkek torunu oluyor dıyor
ama onlarda ılk erkek torun hıc farkında degıl saskın ya hıc kendı ıcın sevınmıyor yada ne bılım oglu ıcın

Caganda 39. Haftada 3.850 gr 50 cm dogmustu. tosuncuk gibi:)))
Haftasini tamamlasa nolacakti bilmem...

Ayyy ne guzel heyecanlar hulyaaaa...
babanlar senden heyecanlidir. ikizde zorrr ama sen kalkarsin ustesinden gelirsin...

inş canım zaten bende rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş deyip rabbime sığınıyorum inş bi kolaylık verir

valla canım zaten ben bugüne kadar fena durumda oldupum için ve yemek adına tatlı tuzlu hiçbişey görmek istemediğim için ne bi kutlama ne bi yemek hiçbişey organize etmedim ama bugünde çok şükür iyiyim aa dur bak en iyisi ben onu yemekten sonra şöylee güzel şık biyere çay içmeye götüreyim hediye konusuna gelince canım benim eşimin en mutlu olacağı şeyler sigara ve beebk sigarayı gümrükten senelik aldık bebekte allaha şükür geldi hemde çifter çifter bunların dıında ya şöyle savaş çakısı felan yada zırh mırh alsam bayılır ama onlarıda ben alamam hem maddi hem manevi çünkü anlamam öyle şeylerden neyse çay en iyisi zaten takılmaz benimki öyle hediyeye mediyeye bende alıştım onun yanında hödüklüğe:))) hem iki tane evlat taşıyorum ben daha ne hediyesi:))

benim eşimin tarafındada hepsi beyaz tenli ve mavi gözlü annesi babası kardeşi hepsi o yüzden onlara çeksin yüzü görümceme yada eşime benzesin safahatte taa zamanında okumuştum ilişki sırasında aklınıza kim gelirse bebeğiniz ona benzer yazıyordu belki doğru bişey değil ama benim hamile kaldığım ay hep ilişki sırasında aklıma görümcem gelmişti:))

zaten onlar adına çok mutluyum benim kızkardeşim yok bide sülalede çocuk olarak çok kalabalıktık ama diğerleri hep biraradaydı biz yazın kışlık evde yazın onların yanındaydık hep yalnız hissederdim kendimi kardeşimleede aramda 4,5yaş var aslında çok fazla fark değil ama kardeşim içine kapanık sessiz bi çocuktu o yüzden çok yakın değildik onunla o yüzden hep bi abi abla özlemi çekmişimdir bebişlerim inş hiç yalnız kalmıcaklar hep birbirlerine destek olcaklar

bıde ılk zamanlar yanı ara sor hersye yolunda mı de
ne bılım mıden bulanıyor mu yemek yapabılıyormusun de demı yok bu kaynanalar hepsı aynı sanırım
hadı senı dusunmuyor torunu dusunmuyor ee ogulları ac kalıyor onu dusunsunler demı

yook benim kayınvalide insafa geldi kayınpederim afyondan sucuk kahve felan getirmiş dün bize onlardan verdi eşimin sahurda yemek yemediğini söyledim onada kıyamadı bazlama verdi:))) haa bide ilk öğrendiği günün ertesi günümü neydi tahlillerin çıktımı diye aradı bende dün kendimi ağırdan sattım gerçi dün zaten çok kötüydüm ama direk gittim oturma odasına geçtim kapıyı kapattım yemek kokusu var diye arada bi gittim anne çok kokuyo ben gelemedim yanına dedim gelme sen ben siz gelmeden yapıyım kokusu çıksın diye acele ettim ama kokusu çıkmadı dedi baban olsa ben size bişeyler yapıp gelcem yemek felan getircem ama neyse baban gelsinde ozaman getirelim dedi ben en iyisi evimi temizleyim biran önce:))

arkadaşlar keçi boynuzu pekmezi ile ilgili bilgisi olan var mı , işe yarıyor mu gerçekten ?

benım esım kecı boynuzu kuru ıcmıstım sabah aksam bır tatlı kasıgı 3 gun falan tam yumurtlama gunlerımde
sonra esımın metabolızmayı hızlandırınca yumurtlamam bıttı ıcme dedım kıyamadım adama

o ay hamıle kaldım ama etkısı oldugunu bılemıyorum
o ay btc kuru ve bol bol cam fıstıgı yemıstım

ohh ıyı madem bır ıkı aramıs sormus bızımkı gıbı degıl
gercı bızımkı ogrenınce sevınmek tebrık etmek yerıne daha onunde abısı vardı dedı abısı bekardı ozaman bızde 2 yıllık evlı
aman bısı ıstedıgım bekledıgım yokta ınsan garıpsıyor ben bole gormedım yanı annem abımın esının herseyını yaptı her doktor kontrolune kız ıstıyor dıye gıttı hıc dogru durust ıs yaptırmadı evde kendı yaptı ettı
yemek desen oyle ama nerde

Ohh kizlar yemekti toplantiydi derken dokturmusunuz valla :)

Hulyacim ne o kiz o kadar minnacik yediklerin aman ceviz sut balik eksik etme on onemli donem organ olusmainda soralari sadece gelisiyor, bende iki gundur seni goremeyince merak ettim aman Allah iyilik versin meleklerinle sana ..

Gizemcim tebrik ederim, valla hamis hamis helal olsun bitirdin okulu ohh

Ozos bgn belimin agrisindan catliyorum sanki ne kaar cok hareket varsa o kadar cok agriyor, birde sey sorcam sana benim kozalak doktora sordum gogus ucu kremi gerek yok ama illa kullanmak istersen bepanthen sur dedi. Annemde illa kremle gogus uclarini valla emerken cok acir canin diyor, sen kullaniyor musun birsey?

Yaa kizlar kaynana demeyin, Cuma gunu 1960 dogumlu kayinvalidecigim yine 50. yas gunu var, baslicaz gene kukla gibi, Dayisida gelcek esimin bizim catiya baslarlar belki ins.. Aman karisi flnda gelir simdi iyi kadin kaynanamdan iyi ama baslar gene bizim oteki kiz flnda olcak koca haftasonu burdalar, uff cekilmicek valla yine orta oyunumuzu sergilicez, dusundukce stres sinir yapiyorum karnima agrilar giriyor valla

canım doktorumda demıstı bebıs oynadıkca agrılar artar agrıdıkca bebk daha da oynar ve agrı yıne artar yanı bu bır kısır dongu demıstı kımı hamıleler sanslı 30 dan sonra olur demıstı ama kımısıde 20 den sonra baslıyormus demekkı orta donem sende basladı desene :S bana mınoset ıcebılırsın bebegı agrılarınla husursuz etme dedi.

Gögüs ucu konusunda o kadar tedbir duydum ki mutlaka sürün diyorlar cok acırmıs catlarmıs emzırırken
bebısı emzıremezsınız dıyorlar
bır arkadasım nıveanın sarı renglı vaselıne kremını surmus cok memnun
ınt de cok fazla lansınoh duydum
eczacılar bepanthen falan dıyorlar
bende su ara alıcam sanırım 30-32 haftadan sonra falan baslıcam sımdılerde cok erkenmıs gıbı gelıyor
aklıma lansınoh yatıyor cok okudum cok met edılmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…