HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Gizooooş tebrikler kuzuuuu, maşallah bitti okul, hayırlı olsun kuzuuuu.

Hülyaaaaa, sanada maşallah, yemek yiyebildiğine sevindim, yarasın tosunlarıma uuuuiyyy...

hic takma kuzum ... koyver gitsinn ...bak keyfine ... .
seninki gene iyi benimki 1962 dogumlu :) masallahi var gezmek olunca hic biryeri agrimaz kosakosa gider
belinde fitik fln var ama sira sikayetlenmeye gelince birinci...
bide bir huyu var inadindan aramaz ... benim annem her sabah en gec 11 e kadar arar ama kaynananam aranmayi bekler...
aramayinca bana degil esime kizar trip atar birgun esim direk bak kayinvalidem hersabah en gec 11 de arar bi kerede sen ara zaten evdesin biz calisiyoruz biliyosun dedi ... 1 hafta trip yedi sonra :)
halada aramaz ama bnde hic aramam valla bananee... oglu arasin...
kadini seviyorum ii hos ama gereksiz hareketleri var boyle... bir ortasi yok ... benden daha fazla ilgi bekliyo ogullarindan...

Bende erken diye dusunuyorum ama annem illa kullan diyor, yok cok acirmis emziremezmisim sutum birikir gogusum agriirmis hem bebis ac kalirmis fln filan. Ama bakiyorum bende iste ne kullansam diye sorarim bakalim eczanelere varmiymis o krem burda kesin vardirda baska bir ismi vardir. yaa normalde hamislikten oncede sabahlari agrirdi sirtim belim, son bir kac gundur gunduzleride agrir oldu, birde 15 gun raorlu evde bir 15 gun tatilde derken alistim rahata herhalde sandalye tepesinde zor gelliyor, sagol bizim patron ben tatildeyken ayak uzatma masasi bel yastigi aldirmis ama soyle yatakta uzanmak gibiside olmuyor gobis masaya degiyor sandalyeyi indirsem cok asagida kaliyorum geri ciksam klavyeyle yazmak zor oluyor off sorma dert cok, aman Allah baska dert vermesin

maşallah canım hayırlı uğurlu olsun şimdi mezunmusun yani valla çalışmadım bu senede kaldı sırtımda çocukla gitcem diye diye bitirdin helal olsun

Helal kiz sanaaaaa...afferin...:))))
Kizinda simdiden uni. mezunu oldu...

Hülyaaaaa, sanada maşallah, yemek yiyebildiğine sevindim, yarasın tosunlarıma uuuuiyyy...

saoluunnn canikomlaaaar ite kaka bitirdim şükürler olsunnn

yaa arkadaşlar size bişey danışıcam çok moralim bozuk çok üzgünüm ve ne yapacağımı bilmez haldeyim. eşimin annesi İzmirde yaşıyor, eşim evlenmeden önce ne sizinkilere çok yakın olsun ne bizimkilere çok yalın olsun deyip orta yollar arıyordu hep (benim ailem edirne ve istanbulda biz balıkesirde oturuyoruz) çanakkale, yalova, izmit olur falan diyordu son bir yıldır her hafta sonu görümcemdeydik benim dershanem nedeniyle ve her hafta sonu izmire tayin isteyin muhabbeti yaptı bize ben hep duymazlıktan geldim eşimde yavaş yavaş izmir demeye başlamıştı istemiyorum dedim 'köprüyü geçene kadar ayıya dayı dedin' dedim bu gün işten geldim ablası aramışmış ta izmirde doğa koleji varmışta falan filan bende açtım ağzımı istemiyorum diyorum adam anlamıyo yaa oraya gidersek biz kesin birlikte olamayız ayrılırız bundan eminim oruçlu oruçlu tartıştık bir sürü ne yapmam gerek yardım edin ne diyeyim ne söyleyeyim ben bu adama biraz daha taşarsam ayrılalım diycem ondan korkuyorum.

Görümcenle konuşamaz mısın ben kendi aileme de yakın olmak istiyorum orta bir yerde yaşamak istiyorum bu yüzden diye?
Bence çok celallenmeden halletmeye çalışın.. Eşine de İzmir'de yaşamak istemediğini belirt.. Ailesi yüzünden olduğunu söyleme ama kendi aileme de yakın olmak istiyorum de. Bu erkeklerin memleket sevdası da beni öldürecekkkk

Söylüyorum ama anlamıyo adam hemde diyorum ki ben neden annenin ayağına gidiyorum yaşlı zaten 70 yaşında o gelsin biz nerde yaşıyosak yaşasın bizle diye ama yok yok yok. Görümcemle asla konuşulmaz kadın menepozlu 50 yaşında kaynanam gibi, bir çenesi var illallah ettirir. Zaten yok tatil yerlerini isteyin deniz kenarı olsun deyip duruyo ben amacını biliyorum da neyse

kızlar cok üzgünüm.. başımdan gecenleri bi anlatsam... antalyada tavsiyeler üzerine bi doktora gittim doktor gercekten anlattıkları kadar var... neyse altan muayne oldum doktorun ilk söylediği şey ne dersiniz polikistik over sendrozomu.. o an nasıl şok oldum.. ben daha önce defalarca hatta bekarlığımdan buyana kadın doğumculara gittim ya hiç mi görmezler anlamazlar bi doktor bile gelip demezmi pcolusun diye çok sinir oldum. bide doktor bana yumurta tembelliği var dedi. daha önceki doktorlar yumurtalarıma normal bi sorun yok demişlerdi.doktor 1 dakka da bütün sorunlarımı çözdü. aslında benimde kendimden şüpelenmem lazım kıllanmalarım tüylenmelerim evlendikten sonra 15 kilo almalarım hiç normal değildi ama testlerde ultrasyonda herşey normaldi.nasıl böyle bişi olur hala anlamış değilim. 9 aydan beri çocuk düşünüyorum ve ben pcolu olduğumu daha yeni öğrendim ..... yardım edin kızlar bu pco sanırım pek iyi bişi değil kolay hamile kalınamıyomuş ilk duyduğumda eşimle dalga bile geçtim pcoluyum pcoluyum diye ağlancak halime güldüm.sonra internetten bi araştırdım bakmaz olaydım 15 gün oldu öğrenmeye başlayalı 15 gündür allak bullağım anca toparlanabildim. çok şükür yine allahıma başka dertler vermesin amin.

kızlar bu arada kusura bakmayın bi süre girmicem dedim kk ye. ama derti olunca derdini paylaşçak birilerini arıyosun gerçekten yapamadım sizziz eee boşuna dememişler tilkinini dönüp dolaşacağı yer yine kürkçü dükkanıdır diye hülyacım bu arada teprik ederim sanırım hamilesin offf çook şey kaçırdım yaa. hamiş olan arkadaşlarımı kocaman teprik ediyorum allah analı babalı büyütsün inşallah

Evrimmm hiic uzulme caresiz dert degil...bu ay olmazssa yumurta takibi yaptirr derim ben.
adet duzensizligi varmiydi sende... bide sanirim benimlw birlikte ayni ay sende gebelik yasadin kimyasaldi yanlus hatirlamiyorsam...yani hamile kalabiliyorsun..

bak okulda arkadasim var kadin pcoluymus. ilk evlenince dr a gittim. Cocugun hemencecik olmaz demis dr.
o da korunmamis. ilk ay hamile kalmis. ikinci cocugu da karar verdikteb iki ay sonra olmus....
pconunda cesitlieri var sanirim.
sen cok arastirip moralini bozmaa bide yumurtan oyle tembellesmesin canjm..

arada gir topige ozletme kendini..

arkadaşlar keçi boynuzu pekmezi ile ilgili bilgisi olan var mı , işe yarıyor mu gerçekten ?

canım benim eşimin sperm hızı yavaştı 2 ay kadar keçi boynuzu kürü ve çakşır kökü suyu içti maşallah fazla fazla çalıştırmışki iki yumurtam vardı ikisinide 12'den vurmuş bu ay :)))

canım allaha şükür iyiyim bugünde iyi başladım güne inşallah böyle devam eder dün akşam yemektede yiyebldim bissürü (tabi benim başkasının bissürü anlayışına göre benimki kedi maması kadar kalıyo ama neyse) sonra çay içmeye gittik 2yada 3bardak çay içtim gecede 2de uyudum maşallah hiç sıkıntım olmadı ama midemde bi noktada öyle bekliyor mide bulantısı en ufak bi kötü bişey duyduğumda öğürmeye başlıyorum:))

amaan allah kolaylık versin canım aman sende etrafındakilerin yapmacık hareketlerine ba bak gül içinden onlarla eğlen napcan yapcak başka bişey varmı haa bu arada ben böyle bir kayınvalide böyle akraba olmayım diede dua etmeyi unutma bide sevmediklerine nefretle bakma sakın hamileyken allah korusun çocuğun onlara felan benzemesin

sağolasın valla yiyebiliyorum:))

böyle konular öyle bağrışmayla celallenmeyle çözülmüyor malesef hem senin hem eşinin en sakin zamanlarınızı kolluycaksın ve sakin sakin ben istemiyorum en başta böyle konuşmuştuk hem şimdi çocuk için daha zorlu bir tedavi sürecinede giriyoruz eğer aile yakınına gidilecekse ben şu dönemde daha çok ihtiyacım olacağı için annemin yanına gitmeyi tercih ediyorum diyebilirsin güzellikle anlat olayı ablanların ailenin yakınına gitmek için okumadım ben de üstelik senin ailene önem verdiğini bu yüsdende kedni ailenden de uzak olmayı seçtiğini izmire giderseniz huzursuzluk çıkabileceğini anlat ama eşinin ailesini kötülemden inş düzelirsiniz sorun gönlüne göre hallolur

internette çok kaybolma canım bende ilk öğrendiğimde aradım taradım anaa bi psikolojim bozuldu nette abartılanlardan anladığım pkolu olanların çocuğu olmaz olsada çook uzun yıllar ve uğraşlar sonunda olur çok bozulmuştum bisürü ağlamıştım ama öyle bişey değilmiş pkonun çeşitleri oluyor esranında dediği gibi ve nette abartıldığı gibi bi hastalık değil yani en azından pkodan daha kötü hastalıklar var bendede vardı bak hamileyim hemde ikizlerime bende çocuk istemeye başlayalı korunmayı bırakalı tam 1 yıl olmuştu ama adamakıllı doktor kontrolüyle takip edeli sanırım 5yada 6ay olmuştu okadar üzme kendini doktoruna git sürekli hazır iyi bi doktorda bulmuşsun inş hemen gelir beebğin

Günaydın canlarım nasılsınız?

Bizi bugün zorlu bir gün bekler
2 ilk görüşme 3 ikinci görüşme umarım artık netliğe bağlanır.

Evin boşuna kendini üzme bence pco lu olup hamıle kalan cok onemlı olan takıp edılerek bılınclı gıtmek
bence doktorunu hıc bırakma kontrollerıne gıt.
Bence bır an once bebısı kucagına alacaksın

Bu arada topigi niye boşluyorsunuz bakim siz kulaklarınızı çekmek lazım sizlerin

Hülyacım nasılsın? Bence artık alışıyorsun duruma o bulantı hıssı yanı hazırda bekleyen ögürme istegi olur ben hıc kusmadım ama bende bıle vardı sendede olucaktır bencede neyden tıksınıyorsan uzak dur ben 3 ay yagsız yemek pısırdım yag tuketmedık evde sırf yag kokusundan tıksındım dıye hala cekırdek gormek ıstemıyorum yagı aklıma gelıyor hemen

akşam nasıl geçti?

gunaydin kizlar ,

dun aksam cok kotuydum
ilk basta yaniyorum sandim heryerimden ates cikicak ; acim ama bisey yemek istemiyorum; bogazim dugumlernmis sanki
erkenden yattim daha 8 yoktu 1,5 saat kadar uyumusum sonra kactimi o uyku yine ...
bisiler yemek lazim dedim ama ancak haslama patates limonlu - seftali 1-2 kayisi ancak yedim.. bolbol su..
sonra oldumu sana bir gaz. sistim iyice... saat 11.30 gibi uyumusum tekrar.. gece bir karin sancisi ile uyandim ama kivraniyorum... gaz sancisi gibi ama bir an korktum bisey mi oluyor diye... Allah korusun dusuk yapiyorum sandim... banyoya gittik geldim gecti...
simdi hic bisey yok.. agri sizi fln yok... ama istahsizlik aynen devam..
bisey olmamistir umarim... karin kaslarimin acidigini hissettim gece resmen
yarin dr a gidicem ... Saatleri sayiyorum artik...

,

bencede yaaa topikte kimseler kalmadı pufff((
akşam özzel bişey yapmadık canım işte öğrencileriyle yeemk yedik ordan hep birlikte çay içmeye gittik gece 12,30du eve geldiğimizde eşime bi sitem ettim bende çiçekle gelirsin sanmıştım dedim yapamdık bişey yani aman olsun napıyım evet önemli günler ama huzurlu olalımda bunun için kendimi üzemicem hiç boşverdim:)) bide sanırım alıştım ben cidden eşime ee kolaymı 13sene oldu tanışalı hiç özel günleri önemsemez çok uğraştım ama alıştıramadım evlendikten sonra ben alıştım sanırım:))
ama öğrencilerini sevdim çok şeker insanlar bikaçını tanıyodum zaten diğerleriylede dün tanıştım ayy hele biri vardı çocuk konuş konuş hiç susmadı acaip neşeli matrak kafa bi çocuk tabi çocuk dediğime bakmayın kimi iki üniversite bitirmiş kimi yüksek lisans yapıo:))) akşam boyu bizim bebişlere isim bulmaya çalıştılar:))

içini ferh tut canım bak ben iki taneyle hiç bişey yiyemiyodum ama çoook şükür dünden beri iyiyim iştahım yine yok ama çok düşünmedikçe tiksinmiyorum en azından inş seninde iştahın düzelir ağrılarında geçer sen doktora gidip kalp atışlarını bi duyaydın valla senden çok ben rahatlıcam kasma nolur bu kadar kendini çoğu sıkıntılar biz istemesekte farkında olmasakta psikolojik oluyo

oyyyy ne şirinmiş bunlarrr merveciminde yüreğine sağlık :))) (sanırım bizim merveduman dimi bu merve:)) allah sağlıklı sıhhatli güzel mutlu günlerde giymek nasip etsin inş

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. bayadır nete girmeye vaktim olmadı. 3 yıllık evliyim hiç bir sorun olmamasına ragmen gebelik oluşmuyor. bana dua edin ne olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…