- 30 Eylül 2012
- 4.456
- 100
- 363
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #28.361
Yaa kizlar kaynana demeyin, Cuma gunu 1960 dogumlu kayinvalidecigim yine 50. yas gunu var, baslicaz gene kukla gibi, Dayisida gelcek esimin bizim catiya baslarlar belki ins.. Aman karisi flnda gelir simdi iyi kadin kaynanamdan iyi ama baslar gene bizim oteki kiz flnda olcak koca haftasonu burdalar, uff cekilmicek valla yine orta oyunumuzu sergilicez, dusundukce stres sinir yapiyorum karnima agrilar giriyor valla
canım doktorumda demıstı bebıs oynadıkca agrılar artar agrıdıkca bebk daha da oynar ve agrı yıne artar yanı bu bır kısır dongu demıstı kımı hamıleler sanslı 30 dan sonra olur demıstı ama kımısıde 20 den sonra baslıyormus demekkı orta donem sende basladı desene :S bana mınoset ıcebılırsın bebegı agrılarınla husursuz etme dedi.
Gögüs ucu konusunda o kadar tedbir duydum ki mutlaka sürün diyorlar cok acırmıs catlarmıs emzırırken
bebısı emzıremezsınız dıyorlar
bır arkadasım nıveanın sarı renglı vaselıne kremını surmus cok memnun
ınt de cok fazla lansınoh duydum
eczacılar bepanthen falan dıyorlar
bende su ara alıcam sanırım 30-32 haftadan sonra falan baslıcam sımdılerde cok erkenmıs gıbı gelıyor
aklıma lansınoh yatıyor cok okudum cok met edılmıs
maşallah canım hayırlı uğurlu olsun şimdi mezunmusun yani valla çalışmadım bu senede kaldı sırtımda çocukla gitcem diye diye bitirdin helal olsun
Helal kiz sanaaaaa...afferin...:))))
Kizinda simdiden uni. mezunu oldu...
Gizooooş tebrikler kuzuuuu, maşallah bitti okul, hayırlı olsun kuzuuuu.
Hülyaaaaa, sanada maşallah, yemek yiyebildiğine sevindim, yarasın tosunlarıma uuuuiyyy...
Görümcenle konuşamaz mısın ben kendi aileme de yakın olmak istiyorum orta bir yerde yaşamak istiyorum bu yüzden diye?yaa arkadaşlar size bişey danışıcam çok moralim bozuk çok üzgünüm ve ne yapacağımı bilmez haldeyim. eşimin annesi İzmirde yaşıyor, eşim evlenmeden önce ne sizinkilere çok yakın olsun ne bizimkilere çok yalın olsun deyip orta yollar arıyordu hep (benim ailem edirne ve istanbulda biz balıkesirde oturuyoruz) çanakkale, yalova, izmit olur falan diyordu son bir yıldır her hafta sonu görümcemdeydik benim dershanem nedeniyle ve her hafta sonu izmire tayin isteyin muhabbeti yaptı bize ben hep duymazlıktan geldim eşimde yavaş yavaş izmir demeye başlamıştı istemiyorum dedim 'köprüyü geçene kadar ayıya dayı dedin' dedim bu gün işten geldim ablası aramışmış ta izmirde doğa koleji varmışta falan filan bende açtım ağzımı istemiyorum diyorum adam anlamıyo yaa oraya gidersek biz kesin birlikte olamayız ayrılırız bundan eminim oruçlu oruçlu tartıştık bir sürü ne yapmam gerek yardım edin ne diyeyim ne söyleyeyim ben bu adama biraz daha taşarsam ayrılalım diycem ondan korkuyorum.
Görümcenle konuşamaz mısın ben kendi aileme de yakın olmak istiyorum orta bir yerde yaşamak istiyorum bu yüzden diye?
Bence çok celallenmeden halletmeye çalışın.. Eşine de İzmir'de yaşamak istemediğini belirt.. Ailesi yüzünden olduğunu söyleme ama kendi aileme de yakın olmak istiyorum de. Bu erkeklerin memleket sevdası da beni öldürecekkkk
arkadaşlar keçi boynuzu pekmezi ile ilgili bilgisi olan var mı , işe yarıyor mu gerçekten ?
Ohh kizlar yemekti toplantiydi derken dokturmusunuz valla :)
Hulyacim ne o kiz o kadar minnacik yediklerin aman ceviz sut balik eksik etme on onemli donem organ olusmainda soralari sadece gelisiyor, bende iki gundur seni goremeyince merak ettim aman Allah iyilik versin meleklerinle sana ..
Gizemcim tebrik ederim, valla hamis hamis helal olsun bitirdin okulu ohh
Ozos bgn belimin agrisindan catliyorum sanki ne kaar cok hareket varsa o kadar cok agriyor, birde sey sorcam sana benim kozalak doktora sordum gogus ucu kremi gerek yok ama illa kullanmak istersen bepanthen sur dedi. Annemde illa kremle gogus uclarini valla emerken cok acir canin diyor, sen kullaniyor musun birsey?
Yaa kizlar kaynana demeyin, Cuma gunu 1960 dogumlu kayinvalidecigim yine 50. yas gunu var, baslicaz gene kukla gibi, Dayisida gelcek esimin bizim catiya baslarlar belki ins.. Aman karisi flnda gelir simdi iyi kadin kaynanamdan iyi ama baslar gene bizim oteki kiz flnda olcak koca haftasonu burdalar, uff cekilmicek valla yine orta oyunumuzu sergilicez, dusundukce stres sinir yapiyorum karnima agrilar giriyor valla
Gizooooş tebrikler kuzuuuu, maşallah bitti okul, hayırlı olsun kuzuuuu.
Hülyaaaaa, sanada maşallah, yemek yiyebildiğine sevindim, yarasın tosunlarıma uuuuiyyy...
yaa arkadaşlar size bişey danışıcam çok moralim bozuk çok üzgünüm ve ne yapacağımı bilmez haldeyim. eşimin annesi İzmirde yaşıyor, eşim evlenmeden önce ne sizinkilere çok yakın olsun ne bizimkilere çok yalın olsun deyip orta yollar arıyordu hep (benim ailem edirne ve istanbulda biz balıkesirde oturuyoruz) çanakkale, yalova, izmit olur falan diyordu son bir yıldır her hafta sonu görümcemdeydik benim dershanem nedeniyle ve her hafta sonu izmire tayin isteyin muhabbeti yaptı bize ben hep duymazlıktan geldim eşimde yavaş yavaş izmir demeye başlamıştı istemiyorum dedim 'köprüyü geçene kadar ayıya dayı dedin' dedim bu gün işten geldim ablası aramışmış ta izmirde doğa koleji varmışta falan filan bende açtım ağzımı istemiyorum diyorum adam anlamıyo yaa oraya gidersek biz kesin birlikte olamayız ayrılırız bundan eminim oruçlu oruçlu tartıştık bir sürü ne yapmam gerek yardım edin ne diyeyim ne söyleyeyim ben bu adama biraz daha taşarsam ayrılalım diycem ondan korkuyorum.
kızlar cok üzgünüm.. başımdan gecenleri bi anlatsam... antalyada tavsiyeler üzerine bi doktora gittim doktor gercekten anlattıkları kadar var... neyse altan muayne oldum doktorun ilk söylediği şey ne dersiniz polikistik over sendrozomu.. o an nasıl şok oldum.. ben daha önce defalarca hatta bekarlığımdan buyana kadın doğumculara gittim ya hiç mi görmezler anlamazlar bi doktor bile gelip demezmi pcolusun diye çok sinir oldum. bide doktor bana yumurta tembelliği var dedi. daha önceki doktorlar yumurtalarıma normal bi sorun yok demişlerdi.doktor 1 dakka da bütün sorunlarımı çözdü. aslında benimde kendimden şüpelenmem lazım kıllanmalarım tüylenmelerim evlendikten sonra 15 kilo almalarım hiç normal değildi ama testlerde ultrasyonda herşey normaldi.nasıl böyle bişi olur hala anlamış değilim. 9 aydan beri çocuk düşünüyorum ve ben pcolu olduğumu daha yeni öğrendim..... yardım edin kızlar bu pco sanırım pek iyi bişi değil kolay hamile kalınamıyomuş ilk duyduğumda eşimle dalga bile geçtim pcoluyum pcoluyum diye ağlancak halime güldüm.sonra internetten bi araştırdım bakmaz olaydım 15 gün oldu öğrenmeye başlayalı 15 gündür allak bullağım anca toparlanabildim. çok şükür yine allahıma başka dertler vermesin amin.
Eki Görüntüle 758505 Eki Görüntüle 758506 Eki Görüntüle 758507
Merve teyzemizden hediyelerimiz geldi :)
Teşekkürler mervecim
,Günaydın canlarım nasılsınız?
Bizi bugün zorlu bir gün bekler
2 ilk görüşme 3 ikinci görüşme umarım artık netliğe bağlanır.
Evin boşuna kendini üzme bence pco lu olup hamıle kalan cok onemlı olan takıp edılerek bılınclı gıtmek
bence doktorunu hıc bırakma kontrollerıne gıt.
Bence bır an once bebısı kucagına alacaksın
Bu arada topigi niye boşluyorsunuz bakim siz kulaklarınızı çekmek lazım sizlerin
Hülyacım nasılsın? Bence artık alışıyorsun duruma o bulantı hıssı yanı hazırda bekleyen ögürme istegi olur ben hıc kusmadım ama bende bıle vardı sendede olucaktır bencede neyden tıksınıyorsan uzak dur ben 3 ay yagsız yemek pısırdım yag tuketmedık evdesırf yag kokusundan tıksındım dıye hala cekırdek gormek ıstemıyorum yagı aklıma gelıyor hemen
akşam nasıl geçti?
gunaydin kizlar ,
dun aksam cok kotuydum
ilk basta yaniyorum sandim heryerimden ates cikicak ; acim ama bisey yemek istemiyorum; bogazim dugumlernmis sanki
erkenden yattim daha 8 yoktu 1,5 saat kadar uyumusum sonra kactimi o uyku yine ...
bisiler yemek lazim dedim ama ancak haslama patates limonlu - seftali 1-2 kayisi ancak yedim.. bolbol su..
sonra oldumu sana bir gaz. sistim iyice... saat 11.30 gibi uyumusum tekrar.. gece bir karin sancisi ile uyandim ama kivraniyorum... gaz sancisi gibi ama bir an korktum bisey mi oluyor diye... Allah korusun dusuk yapiyorum sandim... banyoya gittik geldim gecti...
simdi hic bisey yok.. agri sizi fln yok... ama istahsizlik aynen devam..
bisey olmamistir umarim... karin kaslarimin acidigini hissettim gece resmen
yarin dr a gidicem ... Saatleri sayiyorum artik...
Eki Görüntüle 758505 Eki Görüntüle 758506 Eki Görüntüle 758507
Merve teyzemizden hediyelerimiz geldi :)
Teşekkürler mervecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?