- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #2.841
Hakkaten yaa. Ilk kez testi yaptıktan sonra uzulmedim çok. Çünkü paylaşacak birileri vardı. Çok agladigimi bilirim derdimi anlatacak kimse bulamayıp. Iyiki varsınız kızlar ve inşallah hepinizin yaramaz haylaz bebisleri olur tez zamanda. Benimki de akıllı uslu :))))))))
Kimyasal gebelikb nasi oluyor.. kanama normal sekilde mi ..parca mi dusuyor. anlatir misinbiraz... kac hafta sonra belli oluyor....
daha fazla cnm 20 lere kadar falan
hoşgeldin canım. gebeliklerde benzer şeyler yaşanır. ben batını bekelemeni sonra da kan testi yaptırmanı tavsiye ederim. idrarda anca 1-2 gün geçince çıkıyor. bosuna kendini uzmezsin. ayrıca uzulme. bende ilki kimyasal gebelikti. sonra bebeğim oldu. senin de olur Allahın izniylr inşallah.
umarım oyle olur kimyasal gebelikten sonra daha kolay tutuyor diyolar.. en azından hamile kalabildiğimi öğrenmiş oldum
dediğin gibi geçince yapmaya çalısıcam yoksa daha cok uzuluyor insan
Bende oyle duydum..eskiler"dusuk sonrasi hamililik yolu daha acik" derlermis... ben buay 6 gun gecikince. Test yaptim negatif dedi. aksama regl oldum ama herxamankinden koyu koyu... acaba dusuk yapmis olabilirmiyim. buyuk parcacik hic fusmedi ama...sancimda olmadi...
kimyasal gebelikse öyle parça düşmüyor. normal adet kanamsı gibi fakat biraz daha ağrılı olmuştu benimki. seninki öylemidir bilmem.
Kızlar bende aranıza yeni katıldım çok içtensiniz :) bende bu ay çatlatma iğnesi yaptım 28 ocakda adet olmuştum bu ay da 26 sı gibi olmam lazım 1haftam var inş olmam tabi banada dua edin olurmu Rabbim isteyen herkeze tattırır inş bu duyguyu :)
Nesriinnnn beni düzeltir misin bu ay da teğet geçti yaptım kocaman bir tek çizgi çıktı:))
30 tanesi 27 tl ye aldim ilk defa kullanacagim... reglim bu gun bitiyor. gecen ay eryodum 37 gun surmus normalde duzenli 30 dur... hamilelik bekledigim icin sanirim stresten... cunku agustosta da bi hamile kalmak istedim ondada 35 gun sonra regl oldum... ne zaman hamilelik dusunsem regl gecikiyor. stresten midir acabaaaa
Yaptım bile ne kadar çok dayandim de mi:)))
Umutlar mart a kaldı :))
Günaydın kizlarrr yeni yeni haberler alalım bugün de inşallah:)))
Kızlar bende aranıza yeni katıldım çok içtensiniz :) bende bu ay çatlatma iğnesi yaptım 28 ocakda adet olmuştum bu ay da 26 sı gibi olmam lazım 1haftam var inş olmam tabi banada dua edin olurmu Rabbim isteyen herkeze tattırır inş bu duyguyu :)
Canım 23 ünde olacam işte bi sonrasına 21 falan yaz işte kafana göre:))
Napim canım yaa merak işte:)) nasılsa harcayacaktim bugün ucuz testlerim geliyor bakalım hergün yaparım gaari:))
canımm aynen öylee birbirimizin stresini gerilimini alıyoruzz sakinleştiriyoruzz ben mutluyum yanii girmediğim zaman aklım kalıyorr burda...Hakkaten yaa. Ilk kez testi yaptıktan sonra uzulmedim çok. Çünkü paylaşacak birileri vardı. Çok agladigimi bilirim derdimi anlatacak kimse bulamayıp. Iyiki varsınız kızlar ve inşallah hepinizin yaramaz haylaz bebisleri olur tez zamanda. Benimki de akıllı uslu :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?