HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

oldu canım benim. benim için farketmez. Sağlıklı olsun yaramaz olsun. ama böyle buyuk konusursan seninkı bizimkinden beter olur haberin olsun:=0

Kimyasal gebelikb nasi oluyor.. kanama normal sekilde mi ..parca mi dusuyor. anlatir misinbiraz... kac hafta sonra belli oluyor....

adet tarihimden 1 gün önce idrar testi yapmıstım silik çizgi çıktı ertesi gun tekrarladım pozitif çıktı sabah erken saatte kalkıp yapmıstım
yattım 3 saat kadar sonra kalktım lavaboda kan pıhtısı geldi hastaneye gittim test yaptılar 15 çıktı doktor 2 gun sonra tekrar bakalım deyip gönderdi akşamına kahverengi leke geldi ağrım sancım yoktu ertesi gun idrar testi yaptıgım sonuc negatifti hastanede de betam 3 e düştüğünü öğrendim doktor kimyasal gebelik dedi sağlıklı olmadıgı için boyle sonuclanıyormus hayırlısı diyorum bende bu arada hemen arkasından adet gördüm aşırı kanamalı gecti

Valla anasına çekerse çekeceğim var babası pek ağır ona çekse keşke:)) şaka bilyana sağlıklı olsun hatta yaramaz olsun da peşinde koşmaktan kiloları vereyim:))

umarım oyle olur kimyasal gebelikten sonra daha kolay tutuyor diyolar.. en azından hamile kalabildiğimi öğrenmiş oldum
dediğin gibi geçince yapmaya çalısıcam yoksa daha cok uzuluyor insan

umarım oyle olur kimyasal gebelikten sonra daha kolay tutuyor diyolar.. en azından hamile kalabildiğimi öğrenmiş oldum
dediğin gibi geçince yapmaya çalısıcam yoksa daha cok uzuluyor insan

Bende oyle duydum..eskiler"dusuk sonrasi hamililik yolu daha acik" derlermis... ben buay 6 gun gecikince. Test yaptim negatif dedi. aksama regl oldum ama herxamankinden koyu koyu... acaba dusuk yapmis olabilirmiyim. buyuk parcacik hic fusmedi ama...sancimda olmadi...

kimyasal gebelikse öyle parça düşmüyor. normal adet kanamsı gibi fakat biraz daha ağrılı olmuştu benimki. seninki öylemidir bilmem.

kimyasal gebelikse öyle parça düşmüyor. normal adet kanamsı gibi fakat biraz daha ağrılı olmuştu benimki. seninki öylemidir bilmem.

Once test yaptim negatif 10 saat sonra regl oldum. ne bilim adetim 6 gun gecince... acaba dusuk mu defim agrim sancimhic yoktu... test neg. oldugu icin dusuk degildir diyorum...

Kızlar bende aranıza yeni katıldım çok içtensiniz :) bende bu ay çatlatma iğnesi yaptım 28 ocakda adet olmuştum bu ay da 26 sı gibi olmam lazım 1haftam var inş olmam tabi banada dua edin olurmu Rabbim isteyen herkeze tattırır inş bu duyguyu :)

Hpsgeldin insallah gizel haberlerini aliriz

anam aramıza hoşgeldin hepimizde aynı dert piskolojik o piskolojik çok düşünmekten tırlatıyoruzzz

Yaptım bile ne kadar çok dayandim de mi:)))
Umutlar mart a kaldı :))

allah senii anpmasın emiii çatlak kız sana didim demi ben tek çicgi çıkacak die harcadı bak testiii cık cık çok ayıp

Napim canım yaa merak işte:)) nasılsa harcayacaktim bugün ucuz testlerim geliyor bakalım hergün yaparım gaari:))

amin canım inşl. hoşgeldin aramızaaa kuzucummm

Napim canım yaa merak işte:)) nasılsa harcayacaktim bugün ucuz testlerim geliyor bakalım hergün yaparım gaari:))

hehehehee testciii hatunnn adını değiştirek seninn

dün akşam benim herüflen konuşuyoruzz haberlerde bebiş gösterdiler yeni doğmuş.. bende bundan istiyorum yaaa artık dedim tamam diyor ben sana en kaliteli spremlerimi seçip tüp içinde yapacam.. dedim al onu kendin doğur ben doğal istiyorum bu ay hastaneye gideceksin zaten... ben kendim giderim diyorr hayır canım ne münasebet birlikte gitces dedim strese girdi herüfff

canımm aynen öylee birbirimizin stresini gerilimini alıyoruzz sakinleştiriyoruzz ben mutluyum yanii girmediğim zaman aklım kalıyorr burda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…