HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Telden açamıyorum ama kız durum ne var mı
137,61 çıktı canım.
galiba var
hayatımmmmmmm tebrikk ederimmm gözümüz aydıınn nasıl sevindim anlatamammmm başardınn yaaaaa çok mutluyummmmm kalkıp oynayasım var şuannnnnn
çok sağol canım.
valla hepimizin başarısı.
sizleri tanımasam başaramazdım,zannetmiyorum.
hepinizden Allah razı olsun.
hepinizi çok seviyorum.
Rabbim öncelikle sonbaharım,cimcime,nice33,merhabahayat,suşişesi,merve,bebek,bebekimsin ve isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla gönlünden geçeni avuçlarına almayı nasip etsin.
Rabbim kalp atışlarını duyacağım günleri de nasip eder inşşş

Canım çok sevindim hayırlı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatlı doğmasını da nasip eder inşallah ...

Ay süper yaa tebrikler canım inş haftaya kesenide görürsün oh süper ya çekin halayları yappi

ebdacım çok tebrik ederim canım rabbim kalp atışlarını cinsiyetini tekmelerini ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Valla iki ay gecti bile zaman ne kadar hizli geciyo gecen sene korunmayi biraktigimda esimle konusuyoduk su ay hamile kalsam su ayda dogar ben su aylarda hamile olmus olurum felan diye sonra diyodum amaaan 4-5ay sonrasi cok uzakbekleyemeyiz napalim istedigimiz ay dogmasin diyoduk tam tamina bir sene bekledik ve rabbim sabrini dayanma gucunu verdi simdide 2ay bitti bile rabbim hicbirimize hicbir sikinti vermeden kucagimiza almayi nasip etsin ins
Arkadaslrim siz cevap verin bari fotograf nasi yukleniyor

Normal cevap yazcak gibi giriyosun asagi kisimlarda eklenti ekle diye bi bolum var orayi tikliyosun yeni bi sayfa aciliyo orda sag ustte dosya ekle bolumune tiklayip dosya sec diyosun sectigin fotoyu yukluyo ve ve o fotoyu tutup asagi bolume surukluyosun asagi bolume gelince resimi tikleyip sag asagidaki icerige ekleyi tikliyosun oluyo ve tekrar mesaj yazcagin sayfaya geliyosun

Esra

canim benim buarada coook coook gecmis olsun buyuk kaza atlatmissiniz rabbim kimseye gorunmez kaza bela vermesin bi fakire felan bi sadaka ver emi yada bi cocugu sevindir

kızlarrrrrr olmuş mu sizceee?
becerebildim miiii?

Deli kiz yaaa olmusmu diyo bide hemde en afillsinden olmus ohhh yaa raabim sana binlerce sukur yaaa inanamiyorum ebda hamile ikimizin dogumuda marta olcak ins ablana geldiginde artik birbirimize bebek sevmeye geliriz:)))) Yaa ebda suan gercekten varya kendi haberimi aldigim zamanki gibi mutlu oldum buay pkolularin ayi oldu darisi tuuum isteyenlerin basina

Ebdayla benim veletler fena gezmeci cikti okadar zaman ugrastilar ugrastirdilar anam gezme tatil lafini duyunca en olmadik zamanda cikti geldiler ne fena cocuk bunlar yaaa ebda biz bunlari eve felan koyamicaz surekli gezme istiycekler:))))

Ebdaaaacim Tebrikler canim nasıl sevindim anlatamam allahim devamını da getirir inşallah darisida bize olsun
Esraaacim
Cok gecmis olsun canim allahım korumus sizi

Kis hulya icine mi dogdu ne dun ebdaanin ates tablosu nu desifre ettin :-D

Ne biliyim canim valla en bastan beri niyeyse bu ay ebdadan guzel haber gelvcmos gibi geliyodu valla tabloyu desifre ettim biyandanda vardir ebdada felan diye yaziyorum ama biyandanda ya bosa umitlendiriyosam diyede gecirip uzuluyodum neyseki o uzuntu bosa cikti eveeeet siradaki guzel haberi bayram sekerini bekliyoruz simdiii:))))

güzel yürekli arkadaşım benim.
çok şükür boşa çıkmadı hislerin.
Ebdaaaacim Tebrikler canim nasıl sevindim anlatamam allahim devamını da getirir inşallah darisida bize olsun
darısııı en kısa zamanda başınaaa canım...
sağolasın.
ebdacım çok tebrik ederim canım rabbim kalp atışlarını cinsiyetini tekmelerini ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
caanımmmm,çok teşekkür ederim.
sen de peşimden geleceksin inş.
hep beraber kalp,tekme,kusmuk takip edicez umarım.
klomen sende de işe yarayacak.

çok çok çok tebrik ederim canım allah nazarlardan saklasın dualarını esirgeme
tşk canım.inş senin kalbinden geçen de en kısa zamanda gerçekleşir.
hepinizi tek tek aklımdan,kalbimden geçiriyorum.
dualarımdasınız.

Canim cok sevindimmm yaa bak geldi iste bebisin sonunda annecigine:))saglikla kucagina al insallah kotu hicbisey gecirme aklindan hersey cok guzel olucak kucucuk pit pitlarini duyucagin gunde cok yakinda :)))

kızlarrrrrr olmuş mu sizceee?
becerebildim miiii?

Canımmmmmmmmmm o kadar çok sevindim ki ağladım sevincimden iki pkodaşımdanda güzel haberler geldi rabbim en yakın zamanda inşallah bizimde yüzümüzü güldürsün. :
rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayıda nasibetsin

canımmm rabbim dualarını kabul etsin inşallah

Manyak kariiiii....deliiii...uyuzzzzz ketummmmmm:)))

Iki gundur yapmis testi haberde vermiyor....

canimmmmm benimmmmm. o kadar mutlu oldum kiiii..
kuz 70 tl de cebinde kaldiiii...catlattin kendin yumosunu.....

Anacim adam bana yuz vermiyor postaliyor derkennnn olduda bitti maasallahhhhh....ayyy o kadar sevindimkiiii...var yaaaa basim agriyordu...sirf. haber var mi senden diye girdimmmm. iyikide girmisim..basimin agrisigectiii...canimmm yaaa kurban olurum var yaaaa

arkadaşlar yeni katıldım aranıza arkadaşı tebrik ediyorum bende sizin gibi bebeiş için uğraşıyorum hayıt suyunun işe yaradığını duydum burdan duyurmak istedim ben daha denemedim başka bi topikte 9 sene çocuğu olmayan denemiş ve olmuş diye okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…