- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #28.561
kızlarrrrrr olmuş mu sizceee?
becerebildim miiii?
137,61 çıktı canım.Telden açamıyorum amakız durum ne var mı
çok sağol canım.hayatımmmmmmm tebrikk ederimmm gözümüz aydıınn nasıl sevindim anlatamammmm başardınn yaaaaa çok mutluyummmmm kalkıp oynayasım var şuannnnnn
137,61 çıktı canım.
galiba var
çok sağol canım.
valla hepimizin başarısı.
sizleri tanımasam başaramazdım,zannetmiyorum.
hepinizden Allah razı olsun.
hepinizi çok seviyorum.
Rabbim öncelikle sonbaharım,cimcime,nice33,merhabahayat,suşişesi,merve,bebek,bebekimsin ve isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla gönlünden geçeni avuçlarına almayı nasip etsin.
Rabbim kalp atışlarını duyacağım günleri de nasip eder inşşş
137,61 çıktı canım.
galiba var
çok sağol canım.
hepinizi çok seviyorum.
Rabbim öncelikle sonbaharım,cimcime,nice33,merhabahayat,suşişesi,merve,bebek,bebekimsin ve isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla gönlünden geçeni avuçlarına almayı nasip etsin.
137,61 çıktı canım.
galiba var
çok sağol canım.
hepinizi çok seviyorum.
Valla iki ay gecti bile zaman ne kadar hizli geciyo gecen sene korunmayi biraktigimda esimle konusuyoduk su ay hamile kalsam su ayda dogar ben su aylarda hamile olmus olurum felan diye sonra diyodum amaaan 4-5ay sonrasi cok uzakbekleyemeyiz napalim istedigimiz ay dogmasin diyoduk tam tamina bir sene bekledik ve rabbim sabrini dayanma gucunu verdi simdide 2ay bitti bile rabbim hicbirimize hicbir sikinti vermeden kucagimiza almayi nasip etsin insCanım sanırım vücut 42 derece sıcaklığa çıkmamalı haliyle hamam sauna buhar odası tehlikeli ama kaplıca olayını tam bilmiyorum araştır bencede
Çok sagol canım benim :) fotosuna telden atamıyorum aslında çektim tele neyse pazt arayıp sorcam zati. Bu arada artık büyüdüler ya yukardan baksınlar artık sanada canım insan çok pimpirikleniyo ilk 3 4 ay hissetmeye başla rahatlıcan zaten 2 ayı da geçti gitti bile çok şükür :)
Arkadaslrim siz cevap verin bari fotograf nasi yukleniyor
becerebildim miiii?
becerebildim miiii?
Kis hulya icine mi dogdu ne dun ebdaanin ates tablosu nu desifre ettin :-D
güzel yürekli arkadaşım benim.Ne biliyim canim valla en bastan beri niyeyse bu ay ebdadan guzel haber gelvcmos gibi geliyodu valla tabloyu desifre ettim biyandanda vardir ebdada felan diye yaziyorum ama biyandanda ya bosa umitlendiriyosam diyede gecirip uzuluyodum neyseki o uzuntu bosa cikti eveeeet siradaki guzel haberi bayram sekerini bekliyoruz simdiii:))))
darısııı en kısa zamanda başınaaa canım...Ebdaaaacim Tebrikler canim nasıl sevindim anlatamam allahim devamını da getirir inşallah darisida bize olsun
caanımmmm,çok teşekkür ederim.ebdacım çok tebrik ederim canım rabbim kalp atışlarını cinsiyetini tekmelerini ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
tşk canım.inş senin kalbinden geçen de en kısa zamanda gerçekleşir.çok çok çok tebrik ederim canım allah nazarlardan saklasın dualarını esirgeme
becerebildim miiii?
137,61 çıktı canım.
galiba var
çok sağol canım.
hepinizi çok seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?