HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

günaydın kızlarrr...ben gecenin 4ünde bi ağrıyla uyandım bi bakarsın regl olmusumm(((((((
bu ayda gittti artık bidahakiletre

kızlar bnde ovlasyon testi alıcam onu sabahmı ypıyrduk birde kçıncı gün yapcaktıkkkk

Son düzenleme:

artık önümüzdeki aya bakcaz birlikte...

canım testini al hastayken kaç günde bir oluyorsan kaçıncı gün başlaman gerektiği yazıyor testteee... örneğin 28 günde bir se adetin başladığı gün itibari ile sayıp 14. gün başlıyorsun falan... sabah değil sabah yapma... 4 saat boyunca sıvı almıyorsun öğlen 3 -4 gibi sonuç net çıkıyorr

Son düzenleme:

öyle artık tatlım bakalım off sıkıldım ama ya her ay kırmızıları görmkten bnde birgün 2 çizgi göreblcekmiyim acaba neysee artık bşka adetlere kaldı

tamam cnımm 24gnde bir oluyorum bn netten sipariş wercem bldiğiniz bir site marka warmı

valla burdaki hatunlar gittigidiyordan alıyorlar.. oradan araştır bakalımmm

aynen 5 aydır tek çizgi görmekten bıktım kuscam artıkkk

kızlar dün akşam Meryem suresini okumaya başladım 41 gün boyunca devam edeceğim inşl. dualarınızı eksik etmeyin benden..

cnm bence buna bile sevnmelisin ilk korunmayı bıraktığımda herşey normaldi ama şimdi hem sağlık sorunlarımız cıktı ve bnm yasım daha 20 21e yeni grdm adetlerim düzensizleşti hapla adet oluorum 9. ay oldu hala meleğim gelmedi

ayhhh kızlar yaa dünden bu yana 2 defa felaket bir baş dönmesi oldu.. sanki böyle altımdan yeri çektiler gözlerimin önü karardı... az öncede oldu aynısııı

GÜNAYDIN KIZLAAAAAAAAR

acil bana cevap verin nolur saçma biliyorum ama biliyosunuzdur bugun itibariyle 4 gün var batıma ama dün gece eşimden kaçamadım ve çooook afedersiniz birlikte olduk , sonrada çok korktum acaba bebek falan olduysa bi zararı olurmu????

hamilelikde bile düşük tehlikesi kanama olmadıgı sürece normal bişey olmaz canım

kız bişe olmasss çok zorlatmasaydın kendini...

Günaydınnn bişey olucağını zannetmiyorum dr lar hamilelikte bile kanama olmadıgı sürece ilişkiye izin veriyor

ewt çk şükür ki sağlığımz iyi ama genede insan istiyr bir an önce olsun.sanada çok gçmiş olsun cnım bnmm.aynen bnmde 9.ayda adet oldum bakalım 10 11 12 gelir meleğimiz inşşşş

hamilelikde bile düşük tehlikesi kanama olmadıgı sürece normal bişey olmaz canım

ayyy çok saol canım bugun midemin boğazımda olması dışında herhangi bir şikayetim yok belirti adına acaba dedim bişey mi oldu çünkü çok afedersiniz hani ilişki sonrası kalan spermler akıntı halinde gelirya ertesi gunu bu sabanah çok hafif pembelikle birlikte geldi korktum(

kız bişe olmasss çok zorlatmasaydın kendini...

yaaa çok direndim ama malum 1 hafta ayrılıktan sonra ancak bu kadar kaçabildim

Günaydınnn bişey olucağını zannetmiyorum dr lar hamilelikte bile kanama olmadıgı sürece ilişkiye izin veriyor

canım çok saol ne bileyim başka forumlara baktımda tutunma evresı oldugu için zararlı olabilir adete 1 hafta kala ilişki önerilmiyo falan yazıyodu evham işte benimkisi( sen nasılsın canım nasıl gıdıyo hamilelik

Günaydın herkese

bir yerde okumustum bebek henüz çok küçükken kaybedilirse 4-5-6-7 haftalık gibi bunda dış etkenlerin etkisi olmadığını sağlıksız sperm ve yumurta birleşmesi olduğu için vucudun onu istemediği ve dışarı attığı şeklinde.Merak etme inş bir şey olmaz sırf bu yüzden.

baharımmmm güzel özetlemişsin ağzına ellerine sağlık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…