- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #2.861
günaydın kızlarrr...ben gecenin 4ünde bi ağrıyla uyandım bi bakarsın regl olmusumm(((((((
bu ayda gittti artık bidahakiletre
kızlar bnde ovlasyon testi alıcam onu sabahmı ypıyrsuk birde kçıncı gün ycaktıkkkk
artık önümüzdeki aya bakcaz birlikte...
canım testini al hastayken kaç günde bir oluyorsan kaçıncı gün başlaman gerektiği yazıyor testteee... örneğin 28 günde bir se adetin başladığı gün itibari ile sayıp 14. gün başlıyorsun falan...
öyle artık tatlım bakalım off sıkıldım ama ya her ay kırmızıları görmkten bnde birgün 2 çizgi göreblcekmiyim acaba neysee artık bşka adetlere kaldı
tamam cnımm 24gnde bir oluyorum bn netten sipariş wercem bldiğiniz bir site marka warmı
valla burdaki hatunlar gittigidiyordan alıyorlar.. oradan araştır bakalımmm
aynen 5 aydır tek çizgi görmekten bıktım kuscam artıkkk
kızlar dün akşam Meryem suresini okumaya başladım 41 gün boyunca devam edeceğim inşl. dualarınızı eksik etmeyin benden..
günaydın kızlarrr...ben gecenin 4ünde bi ağrıyla uyandım bi bakarsın regl olmusumm(((((((
bu ayda gittti artık bidahakiletre
kızlar bnde ovlasyon testi alıcam onu sabahmı ypıyrduk birde kçıncı gün yapcaktıkkkk
hamilelikde bile düşük tehlikesi kanama olmadıgı sürece normal bişey olmaz canımGÜNAYDIN KIZLAAAAAAAAR
acil bana cevap verin nolur saçma biliyorum ama biliyosunuzdur bugun itibariyle 4 gün var batıma ama dün gece eşimden kaçamadım ve çooook afedersiniz birlikte olduk , sonrada çok korktum acaba bebek falan olduysa bi zararı olurmu????
GÜNAYDIN KIZLAAAAAAAAR
acil bana cevap verin nolur saçma biliyorum ama biliyosunuzdur bugun itibariyle 4 gün var batıma ama dün gece eşimden kaçamadım ve çooook afedersiniz birlikte olduk , sonrada çok korktum acaba bebek falan olduysa bi zararı olurmu????
GÜNAYDIN KIZLAAAAAAAAR
cnm bence buna bile sevnmelisin ilk korunmayı bıraktığımda herşey normaldi ama şimdi hem sağlık sorunlarımız cıktı ve bnm yasım daha 20 21e yeni grdm adetlerim düzensizleşti hapla adet oluorum 9. ay oldu hala meleğim gelmedi
hamilelikde bile düşük tehlikesi kanama olmadıgı sürece normal bişey olmaz canım
kız bişe olmasss çok zorlatmasaydın kendini...
Günaydınnn bişey olucağını zannetmiyorum dr lar hamilelikte bile kanama olmadıgı sürece ilişkiye izin veriyor
GÜNAYDIN KIZLAAAAAAAAR
Günaydın herkese
bir yerde okumustum bebek henüz çok küçükken kaybedilirse 4-5-6-7 haftalık gibi bunda dış etkenlerin etkisi olmadığını sağlıksız sperm ve yumurta birleşmesi olduğu için vucudun onu istemediği ve dışarı attığı şeklinde.Merak etme inş bir şey olmaz sırf bu yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?