- 13 Ekim 2012
- 1.347
- 271
- 323
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #28.761
Yok artık gerçekten mi kız 1 yıl yok desene
Göremiyorum ki
Canım sagol ciddiye alıp cevap verdiğin için kimse dönmedi üzüldüm vallateşekkür ederim
Heyecanlı
Canım annem bekulis diye bir hap içiyor yatıyor o gece 3 4 de en geç ayakta :)
canim sabah ac karnina bir bardak yada yarim bardak nescafe ic ... bak nasil calisiyor o bagirsaklar...
Iste benim minikleriiimm
Göremiyorum ki
Canım sagol ciddiye alıp cevap verdiğin için kimse dönmedi üzüldüm vallateşekkür ederim
Heyecanlı
Canim masallah presle prensese, Allah bagislasin annecigine kolaylikla kucagina versin ins.. :)))
canım görebildinmi halamı göremiyosun
isim konusunda valla ben bi yorum yapmadım çünkü pek bi cahilim o konuda fikir yürütemiyorum yada şu güzelmiş diyemiyorum kusura bakma
gördünmü burcu teyzesi benim miniklerimiböyle olcakları zamanlarında resimlerini göndermek nasip olur inş
sağolasın canım benim inş allah söyletiyodur bi prens bide prenses gelir ama eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar gelsin öncelikle
özseer
canım isim meselesini gördüm deee yorum yapmadım
aklımdaydı,unuttum valla.
çağan taha tercihimiz.
lütfen kusuruma bakmaaaaaa,affettt tatlım.
özser senle eşinin isimlerinin birleşimi mi?
yoksa anlamı var mı?
sen kullandığın için bana nick gibi geliyor.
bebeğe koysan çok yakıştıramadım sanki....
Ewt canım ikimizin isim birleşimi flörtten beri hayalimizdi 7 8 senedir istiyoruz valla :) yorumun içinde teşekkürler şekerim :)
kızlarrr valla gazman gibiyim.
evde tüpü,doğalgazı;arabada lpg si biten varsa bana haber versin
ben de bolca mevcut
şaka maka resmen gaz sancısı çekiyorum kaç gündür.
söylemeyecektim de duramadımmm
hayır bacım,çıksa rahatlıycam belki ama yokk içime kaçtı gazlarr
Evet evettt bende oyle oldum baya sure gaz icindeydim:)))) bi de cikmiyor sanki popoda tikac var ...:)))
Kis tayin istedik buyuk ihtimal cikar....izmir adana nigde...hic bisey olmassa nigde gelir.....uykularim kactiiii...nigde cagan ve maddi durum icin iyi olacakk...ama antepte sosysl ortamim iyiydi....antepin egitim durumu kotu oldugu icin gitmek istedik. cocuklar icin. bilmiyorum dogru mu ysptik...
bu arada senin kozalak ne yaptiiii...ne dedi hamileligi duyunca
Valla gozum korkuyor. bide benim tayinim cikmazzz diye korkuyorum...guzel okulum vardi. antepte.. bakalimm bi cilginlik yaptik..antepte ev alamiyoduk cook pahali...nigdede en iyi evi alabiliyoruz..egitimi. iyii...guvenli bi yer...annemler yazjn nigdede oluyor ...haziranda gelip eylulde donuyolar adanaya..ben nigdede uni. okudum. yaavv hayirlisiiii..
Iste benim minikleriiimm
burada nick olarak görmesem sanırım çok hoşuma giderdi.good idea
bir arkadaşımda burcu selim çiftiydi : busem koymuşlardı.
çok şirin olmuştu.
o zaman ilk isim belli.
ben ikinci isim yorum yapayım : kuranda da geçtiği için taha diyorum tatlım.
zaten güzel bir isim bence.
kızlarrr valla gazman gibiyim.
evde tüpü,doğalgazı;arabada lpg si biten varsa bana haber versin
ben de bolca mevcut
şaka maka resmen gaz sancısı çekiyorum kaç gündür.
söylemeyecektim de duramadımmm
hayır bacım,çıksa rahatlıycam belki ama yokk içime kaçtı gazlarr
OZserrr
valla cnm isim konularinda cok cekimserim...
cocuk bu butun hayati boyunca kullanicak ve isim bence insanin kisiliginide etkileyen bisey...
Etkisi buyuk... bence iyi dusunun... daha var onunde aceleye gerek yok..
bide soyle bisi varmis dogdugu zamana uygun isimler biraz daha astrolojik ama bak derim ben
ama Ozser Cagan guzel bencede...
Valla gozum korkuyor. bide benim tayinim cikmazzz diye korkuyorum...guzel okulum vardi. antepte.. bakalimm bi cilginlik yaptik..antepte ev alamiyoduk cook pahali...nigdede en iyi evi alabiliyoruz..egitimi. iyii...guvenli bi yer...annemler yazjn nigdede oluyor ...haziranda gelip eylulde donuyolar adanaya..ben nigdede uni. okudum. yaavv hayirlisiiii..
hadi hayırlı olsun canım.Evet evettt bende oyle oldum baya sure gaz icindeydim:)))) bi de cikmiyor sanki popoda tikac var ...:)))
Kis tayin istedik buyuk ihtimal cikar....izmir adana nigde...hic bisey olmassa nigde gelir.....uykularim kactiiii...nigde cagan ve maddi durum icin iyi olacakk...ama antepte sosysl ortamim iyiydi....antepin egitim durumu kotu oldugu icin gitmek istedik. cocuklar icin. bilmiyorum dogru mu ysptik...
bu arada senin kozalak ne yaptiiii...ne dedi hamileligi duyunca
Göremiyorum ki
Heyecanlı
hadi hayırlı olsun canım.
yeni yer yeni çevre demek.
daha ii olur inşş.
bakalım neresi çıkacak?
kozalak her saniyemde yanımda olduğu için süpriz olmadı ona.
ama bu ay hiiiiççç beklemediğimiz için şaşırdı.
ilk gün ikimizde afalladık.zaten hala da inanamıyoruz.
şimdilerde havalarda,üstüme titriyor.
kalp atışlarını da duysaydık bii.....
çatlıycam zaman geçmiyor.
valla canım biz öğrendik öğreneli tık yok.. eşimde istemiyor korkuyoruz bebişe bir zarar gelirse diye nerden baksan 5 aydır yok yani:) doğuma kadarda olmaz herhalde:))
canim sabah ac karnina bir bardak yada yarim bardak nescafe ic ... bak nasil calisiyor o bagirsaklar...
oyle olcak tabii.. belli etmeseler arada odunlassalar bile kiyamazlar evlat sonuctabide okadar basta stres sIkinti o salak doktor yuzunden hakli adam merak etmekte :)
valla kismetse haftaya carsamba yada cuma gidicem bakalim bndegorcez insallah bizim yaramazida
cnm bugun arastirdim ama 10.haftadan once ise yaramiyorlar maalesef
bide duyamam fln valla stresten endiseden gidiveririm oracikta kalpten...
hadi hayirlisi ile sabah git duy rahatla sende... nasil endiselendigini biliyorum... gecen hafta bnde oyleydim..
ama duymakla bitmiyo :) simdide acaba devam ediyormu atmaya kalbi fln diye endise ve korkular var..
9 ay gecip kucagimiza almadan tam rahatlayamicaz galiba :)
canım sımdı geldım dr dan bebegım 9.4 mm olmus kesesı bıraz gorur gbı olduk bebegı fakat kalp atısları ıcın daha cok kucuk dedı(( bnm gıbı kalp atıslarını gec duyan varmıs 8 haftaya gırdıkden sonra duymazsak sıkıntıymıss beklıcem 10 gun daha 2:
canım hıc stres yapma bebısı gorme ıdrara sıkısıklık rahmın yapısı gıbı seyler bıle etkılıor yanı hemen gorememen normal
haftaya bıdaha gıdersın ve ınsallah kalp atısınızı duyar gelırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?