- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #28.781
canım sımdı geldım dr dan bebegım 9.4 mm olmus kesesı bıraz gorur gbı olduk bebegı fakat kalp atısları ıcın daha cok kucuk dedı(( bnm gıbı kalp atıslarını gec duyan varmıs 8 haftaya gırdıkden sonra duymazsak sıkıntıymıss beklıcem 10 gun daha 2:
ya azıcık kucucuk tefecık bısey gorduk kalp atısları ıcın odakladı fakat duyamadıkbır dahakı sefere ınsallah sen ılk ne zaman duymusdun mesela
yaa hiç sorma,zaman hiç geçmiyorozaman nasil yavas akiyor biliyomusun sen
dun aksam dusundum ilk kan testini 1 temmuzda yapmistim ancak 3 hafta gecmis ustunden ....sanki aylar gecmis gibi geliyor
heralde cok kendimizle ugrasiyoruz diye bukadar yavas geciyor gunler...
ohh sana mis simdi bi tatile gitcen sonra hoopp diye gecmis gunler..
ya canım bişi sorucam.ben erken duydum canım ama epey sıkısık gıtmıstım 6+1 mıydı neydı ama etrafımda bu kadar erken duyan yok gıbı bırsey
bıde doktorlar emın olmak ıstıor ılk duydu sonra belkıde yakında gecen bır damarın sesıdır dedı alttanda bakmıstı o gun
yaa hiç sorma,zaman hiç geçmiyor
bence de kendimizi çok dinliyoruz.
deli gibi tek odak noktamız bu.
eskiden yumyum günü bekliyordum,olmazsa regl...
şimdi güzel bişi bekliyorum ama daha cookk sabırsızlığım...
ömrüm beklemekle geçiyor...
ya canım bişi sorucam.
şimdi pıtpıtları eşinle görmek istesen alttan bakmazlar herhalde.
bizim kozalak çok kıskanç.
önce o ultrason çubuğunu doktora yutturur
sonra da doktoru oracıkta gırtlakyayıverir
hıı bi de ultrason cihazından ses mi çıkıyor,kulaklık falan mı takıyorlar
çok merak ettim nasıl duyuluyor?
cahilliğin gözü kör olsun...
tatlim hic stress yapma... gec dollenmedir belki... biliyorsun biz tahminen hesapliyoruz haftalari fln... kesemi 9.4mm bebekmi??
asil doktorlar soyluyor haftayi. oyuzden icin rahat olsun... hem belki kiz bebistir onlarda gec duyulurmus pitpitlar :)
gonlunu ferah tut iyi dusun iyi olsun ... hem keseni gormussun bebisi gormussun... pitpitlarda haftaya insallah
Hem Ozser dogru soyluyor.... idrar rahim makine hersey etkiliyor goruntu ve duymayi...
yaa hiç sorma,zaman hiç geçmiyor
bence de kendimizi çok dinliyoruz.
deli gibi tek odak noktamız bu.
eskiden yumyum günü bekliyordum,olmazsa regl...
şimdi güzel bişi bekliyorum ama daha cookk sabırsızlığım...
ömrüm beklemekle geçiyor...
ya canım bişi sorucam.
şimdi pıtpıtları eşinle görmek istesen alttan bakmazlar herhalde.
bizim kozalak çok kıskanç.
önce o ultrason çubuğunu doktora yutturur
sonra da doktoru oracıkta gırtlakyayıverir
hıı bi de ultrason cihazından ses mi çıkıyor,kulaklık falan mı takıyorlar
çok merak ettim nasıl duyuluyor?
cahilliğin gözü kör olsun...
ben erken duydum canım ama epey sıkısık gıtmıstım 6+1 mıydı neydı ama etrafımda bu kadar erken duyan yok gıbı bırsey
bıde doktorlar emın olmak ıstıor ılk duydu sonra belkıde yakında gecen bır damarın sesıdır dedı alttanda bakmıstı o gun
sat 20 temmuz canım...valla doktor hıc de esın var bu sebeple yukardan bakım demıyor esımde babamda annemde vardı once baktı yukardan gectık odaya konusuyorduk sonra ben ıkna olmadım bıde asagıdan bakalım gec hazırlan dedı sokto bıdaha odaya benı alttan baktı yanı doktorun umurunda bıle degıl :S
ama sen sanırım gıttıgınde zaten 7 haftalık falan olacaksın o zaman kesın duyarsınız gobusten dıye dusunuyorum
canım ultrason cıhazını karnına degdırıo sonra cıhazdan guluk guluk guluk dıe derınden sesler gelmeye baslıor tabı sen oracıkta erıdınbıttın hatta aklında ne sorun varsa aklından cıktı gıttı ben her gıttıgımde soruları unurtuyorum dıye en son telefonun notlarına kaydetmıstım cıkınca oradan bakıp sordum :)
makınadan gelıor ses zaten eger ımkanın varsa youtube dan 7 haftalık ultrason yaz ızle kalp atıslarınıda gorcen sesı de duyarsın ben eskıden her hafta ızlıordum
son adet tarıhın neydı senın
sat 20 temmuz canım...
ne yani şimdi alttan bakarken anneni,babanı,eşini de aldı mı içeri?
yoksa onlar varken sadece karnından mı baktı?
ben kozalağı karından görünene kadar götürmem öyleyse.
valla harp çıkar:18:
valla canım ıste alttan bakcagı zaman odaya gec hazırlan dıo gectım hazırlandım uzerımde bı ortu malum adam geldı lak soktu cıhazı baktı o arada gırıp bakabılıorlar aılen bende ben gelmenıze gerke yok dedım almadım ıcerı ama alıyor yanı
20/06 ıse 4+6 gunluksun yarın 5 hafta bence sen en erken bu sartlarda bı terslık olmaz ıse 7 haftanda gıt ozaman kesın gorur duyarsınız erken gıdersen emın olmak ıcın bakmak ısteyebılır
Merhaba Kizlar,
Muhabbetiniz koyu bgn okuyamadim valla gecmisi ne var n yok bakalim ?
Ben aksam cok hastalandim ates kustum fln, butun gece uyuyamadim simdide ruh gibiyim cok uykum var hic keyfim yok..
Size haber vermeye geldim, kozalagi aradim resmim lazim scanleyip gonderirmisin diye, kardesi bgn doktora gitmisler cinsiyet belli olmus erkekmis, Nikolas koycaklarmis adini ..
cnm edba 17.gun yumurtladim dedi... benim hesaplara gore 4+3 bugun.... dedigin gibi eger 7 haftada giderse rahat olur onun icin ama dayanamaz simdibenm gibi o da pimpirikli baksana
cnm valla bbnmki hic alttan bakmadi bildigin gibi... kalp atiis icin beklerim dersen cuma git keseyi gor... yoksa senin icin rahat etmezyoksa ozSer i dinle 7.haftada git direk.
Merhaba Kizlar,
Ben aksam cok hastalandim ates kustum fln, butun gece uyuyamadim simdide ruh gibiyim cok uykum var hic keyfim yok..
Size haber vermeye geldim, kozalagi aradim resmim lazim scanleyip gonderirmisin diye, kardesi bgn doktora gitmisler cinsiyet belli olmus erkekmis, Nikolas koycaklarmis adini ..
canım gecmıs olsun aaa neden oyle oldun kı oranın ne havası ne suyu yaramıyor sana ya :S
ızın alamadın mı keske gec gıtseydın ıse yada dıkkat et kendıne ve bebıse
hayırlısı olsun onlar ıcınde umarım cocuk babasına cekmez de sorumsuz olmaz dıyelım ne dıyelım kı
kızlarrr ya bu 4+6 yı falan nasıl hesaplıyorsunuz .
bana bi anlatır mısınız?
şimdi benim sat 20 temmuz.
reglin 17.gününde yani 6 temmuzda yumurtladım.
bugün reglden sonraki 35.günüm.
eeee sonuçç nası çıkıyor?
matematiğim hep zayıf olmuştur zati
kızlarrr ya bu 4+6 yı falan nasıl hesaplıyorsunuz .
bana bi anlatır mısınız?
şimdi benim sat 20 temmuz.
reglin 17.gününde yani 6 temmuzda yumurtladım.
bugün reglden sonraki 35.günüm.
eeee sonuçç nası çıkıyor?
matematiğim hep zayıf olmuştur zati
Bilmiyorum cnm yaa havalar isindi dunde bugunde 30 derece baya sicak hava kuru olunca hic nefeste alamiyorsun, ofis normal rahat Allahtan, evde oturmak istemedin kozalagin kuzeni bizde koca gun oyun oynuyor dangir dangir kafam daha rahat iste..
Sinirim bozuldu valla hafta sonu ben kizima isim koymusum dedesi fln mutlu olmus bir kavga gurultu cikardi herkese beni suclu gosterdi sanki . Anasi niye oglumun arasini aciyorsun fln dedi tabi ben kendi derdimi anlatamiyorumki kozalakta tercume etmiyor, ikinizin hatasi aranizda cozun deyip cikiyor isin icinden. Bugunde bu haber verince kendimi kotu hissettim ne biliyim, icimde bir hinc var bende onun gunu mahvetmek istiyorum ..
Uff ne biliyim iste sacma sapan skiyorum canimi biliyorum . .
yaw onun da bebişi hayırlı olsun ama tam hamile kalacak zamanı buldu.Merhaba Kizlar,
evet çatlarım,ama cuma sabah erkenden yola çıkıyoruz,tatile.cnm edba 17.gun yumurtladim dedi... benim hesaplara gore 4+3 bugun.... dedigin gibi eger 7 haftada giderse rahat olur onun icin ama dayanamaz simdibenm gibi o da pimpirikli baksana
cnm valla bbnmki hic alttan bakmadi bildigin gibi... kalp atiis icin beklerim dersen cuma git keseyi gor... yoksa senin icin rahat etmezyoksa ozSer i dinle 7.haftada git direk.
canım basta gec dollenme farkedıor ama sonra bebısler aradakı farkı kapatıor mesela bızde 6 gun gerıden gelıorduk sımdı 1 gun ondeyız bıle :)
sanırım 8 haftadan sonra kapadık farkı bız
valla bende ılk gıttıgımde altan bakmasın dıye beklerım dedım ertesı hafta gıttım kese ıcın fakat sonratahlıller hastanemde 700 800 bısı tutmustu dedım devlette yaptırım gıttıgım devlet hastanesi de bebegı gormeden yapmam dedı o yuzden ultrasona gırdım ama bebegı goremedı ve bos gebelık dedı o yuzden korkudan o gece hemen hastaneye gıttık pasa pasa actık kukuyu :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?