HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

tatlim hic stress yapma... gec dollenmedir belki... biliyorsun biz tahminen hesapliyoruz haftalari fln... kesemi 9.4mm bebekmi??
asil doktorlar soyluyor haftayi. oyuzden icin rahat olsun... hem belki kiz bebistir onlarda gec duyulurmus pitpitlar :)
gonlunu ferah tut iyi dusun iyi olsun ... hem keseni gormussun bebisi gormussun... pitpitlarda haftaya insallah
Hem Ozser dogru soyluyor.... idrar rahim makine hersey etkiliyor goruntu ve duymayi...

ya azıcık kucucuk tefecık bısey gorduk kalp atısları ıcın odakladı fakat duyamadık bır dahakı sefere ınsallah sen ılk ne zaman duymusdun mesela

ben erken duydum canım ama epey sıkısık gıtmıstım 6+1 mıydı neydı ama etrafımda bu kadar erken duyan yok gıbı bırsey
bıde doktorlar emın olmak ıstıor ılk duydu sonra belkıde yakında gecen bır damarın sesıdır dedı alttanda bakmıstı o gun

yaa hiç sorma,zaman hiç geçmiyor
bence de kendimizi çok dinliyoruz.
deli gibi tek odak noktamız bu.
eskiden yumyum günü bekliyordum,olmazsa regl...
şimdi güzel bişi bekliyorum ama daha cookk sabırsızlığım...
ömrüm beklemekle geçiyor...
ya canım bişi sorucam.
şimdi pıtpıtları eşinle görmek istesen alttan bakmazlar herhalde.
bizim kozalak çok kıskanç.
önce o ultrason çubuğunu doktora yutturur
sonra da doktoru oracıkta gırtlakyayıverir
hıı bi de ultrason cihazından ses mi çıkıyor,kulaklık falan mı takıyorlar
çok merak ettim nasıl duyuluyor?
cahilliğin gözü kör olsun...

valla doktor hıc de esın var bu sebeple yukardan bakım demıyor esımde babamda annemde vardı once baktı yukardan gectık odaya konusuyorduk sonra ben ıkna olmadım bıde asagıdan bakalım gec hazırlan dedı sokto bıdaha odaya benı alttan baktı yanı doktorun umurunda bıle degıl :S

ama sen sanırım gıttıgınde zaten 7 haftalık falan olacaksın o zaman kesın duyarsınız gobusten dıye dusunuyorum
canım ultrason cıhazını karnına degdırıo sonra cıhazdan guluk guluk guluk dıe derınden sesler gelmeye baslıor tabı sen oracıkta erıdınbıttın hatta aklında ne sorun varsa aklından cıktı gıttı ben her gıttıgımde soruları unurtuyorum dıye en son telefonun notlarına kaydetmıstım cıkınca oradan bakıp sordum :)

makınadan gelıor ses zaten eger ımkanın varsa youtube dan 7 haftalık ultrason yaz ızle kalp atıslarınıda gorcen sesı de duyarsın ben eskıden her hafta ızlıordum

son adet tarıhın neydı senın

gec dollenme yok drun soledıgı 6+5 tam dıoda cevremde herkes 8 haftalıkken vs duymus makınesı susubusu dıolarda bılmıom yanı bakalım beklıcez daha... kese 9.4 bebeısı azıcık gorebıldık...

Gunaydin kizlaar :) saatte baya gecmis :)
Cihazdan ses cikiyor canim :)
Insan basina gelmeyince bilemez ki niye cahillik olsun taze anne seni :)

hımm anladım cnm hyrlısı bkalımm ınsallah duyacaz elbett rabbımın ıznıylee

sat 20 temmuz canım...

ne yani şimdi alttan bakarken anneni,babanı,eşini de aldı mı içeri?
yoksa onlar varken sadece karnından mı baktı?
ben kozalağı karından görünene kadar götürmem öyleyse.
valla harp çıkar:18:

Son düzenleme:

valla canım ıste alttan bakcagı zaman odaya gec hazırlan dıo gectım hazırlandım uzerımde bı ortu malum adam geldı lak soktu cıhazı baktı o arada gırıp bakabılıorlar aılen bende ben gelmenıze gerke yok dedım almadım ıcerı ama alıyor yanı

20/06 ıse 4+6 gunluksun yarın 5 hafta bence sen en erken bu sartlarda bı terslık olmaz ıse 7 haftanda gıt ozaman kesın gorur duyarsınız erken gıdersen emın olmak ıcın bakmak ısteyebılır

Merhaba Kizlar,
Muhabbetiniz koyu bgn okuyamadim valla gecmisi ne var n yok bakalim ?
Ben aksam cok hastalandim ates kustum fln, butun gece uyuyamadim simdide ruh gibiyim cok uykum var hic keyfim yok..
Size haber vermeye geldim, kozalagi aradim resmim lazim scanleyip gonderirmisin diye, kardesi bgn doktora gitmisler cinsiyet belli olmus erkekmis, Nikolas koycaklarmis adini ..

cnm edba 17.gun yumurtladim dedi... benim hesaplara gore 4+3 bugun.... dedigin gibi eger 7 haftada giderse rahat olur onun icin ama dayanamaz simdi benm gibi o da pimpirikli baksana

cnm valla bbnmki hic alttan bakmadi bildigin gibi... kalp atiis icin beklerim dersen cuma git keseyi gor... yoksa senin icin rahat etmez yoksa ozSer i dinle 7.haftada git direk.

canım gecmıs olsun aaa neden oyle oldun kı oranın ne havası ne suyu yaramıyor sana ya :S
ızın alamadın mı keske gec gıtseydın ıse yada dıkkat et kendıne ve bebıse

hayırlısı olsun onlar ıcınde umarım cocuk babasına cekmez de sorumsuz olmaz dıyelım ne dıyelım kı

canım basta gec dollenme farkedıor ama sonra bebısler aradakı farkı kapatıor mesela bızde 6 gun gerıden gelıorduk sımdı 1 gun ondeyız bıle :)
sanırım 8 haftadan sonra kapadık farkı bız

valla bende ılk gıttıgımde altan bakmasın dıye beklerım dedım ertesı hafta gıttım kese ıcın fakat sonratahlıller hastanemde 700 800 bısı tutmustu dedım devlette yaptırım gıttıgım devlet hastanesi de bebegı gormeden yapmam dedı o yuzden ultrasona gırdım ama bebegı goremedı ve bos gebelık dedı o yuzden korkudan o gece hemen hastaneye gıttık pasa pasa actık kukuyu :S

tatlim cok gecmis olsun... dikkat et kendinede bebisede ... usuttunmu yoksa baksa bisey mi??
eve gidip dinlenemiyor musun? Hayirli olsun bebisleri onlarinda...

kızlarrr ya bu 4+6 yı falan nasıl hesaplıyorsunuz .
bana bi anlatır mısınız?
şimdi benim sat 20 temmuz.
reglin 17.gününde yani 6 temmuzda yumurtladım.
bugün reglden sonraki 35.günüm.

eeee sonuçç nası çıkıyor?
matematiğim hep zayıf olmuştur zati

Bilmiyorum cnm yaa havalar isindi dunde bugunde 30 derece baya sicak hava kuru olunca hic nefeste alamiyorsun, ofis normal rahat Allahtan, evde oturmak istemedin kozalagin kuzeni bizde koca gun oyun oynuyor dangir dangir kafam daha rahat iste..

Sinirim bozuldu valla hafta sonu ben kizima isim koymusum dedesi fln mutlu olmus bir kavga gurultu cikardi herkese beni suclu gosterdi sanki . Anasi niye oglumun arasini aciyorsun fln dedi tabi ben kendi derdimi anlatamiyorumki kozalakta tercume etmiyor, ikinizin hatasi aranizda cozun deyip cikiyor isin icinden. Bugunde bu haber verince kendimi kotu hissettim ne biliyim, icimde bir hinc var bende onun gunu mahvetmek istiyorum ..
Uff ne biliyim iste sacma sapan skiyorum canimi biliyorum . .

Kis Sat nasil 20 temmuz bat mi demek istedin ?
Sat ne kusum ?

canım sımdı soyle hesaplanıyor son adet oldugundan gunden sayınca sen demın 20/07 dıyınce ben 20 hazıranda regl oldum demek ıstedın dıye dusunerek hesapladım ve buda 34 gun yapıyordu
bır hafta 7 gun ee 7*4 yaptım 28 gun +6 dıyınce 34 gun ettı
yanı 4 hafta 6 gunluk ettı

nette de hamılelık hesaplayıcılar var otomatık hesaplıorlar

gec yumurtlama oldugundan emın mısın buarada 17 gun oldugundan belkıde gununde yumurtladın

aman bırak be canım Allah ıslah etsın onları hıc uzme onlar ıcın kendını emınım nasılda hıncın vardır yerın dıbıne sokasın varıdr ama zaman zaten gosterecek kımın ne oldugunu merak etme
onların kı hep cıkar ılıskısı baksana
evet evde bırı varken rahat edemezdın dogru neyse umarım aksam dınlenebılırsın

yaw onun da bebişi hayırlı olsun ama tam hamile kalacak zamanı buldu.
sanki senle yarışır gibi oluyor.
neyse sen takma kimseyi.
Allahtan orda cinsiyet ayrımı yok.
geçmiş olsun bu arada canım.
üşüttün mü ne oldu?
doktoruna danış istersen.
nasıl atlatacaksın?
evet çatlarım,ama cuma sabah erkenden yola çıkıyoruz,tatile.
c.tesi akşam fethiyede olmayı planlıyoruz.
yani kese görmeye vakit yok.
kaç aydır evde boş boş bekliyordum.
en yoğun anda geldi bebiş.
yaramaz mıdır nedir
7.haftaya da çoooooookk var.
nasıl sabredicem?
en güzeli ultrason cihazı alıp kurtulmak

oo masallah oglusuna senin... pasan hizli buyucek

okuz bu doktorlar valla.... insani kalpten gotururler... nasil korkmussundur...
valla ben esimle bastan pazarlik yaptim oyuzden... baska harcamalardan kisicaz ama devlet ozel dolasmicaz... hangisine basladiysak hersey orda olucak... ilk kan testlerini bu defa istemedi gerci gecen aylar yaptirdim diye.. artik kismet diger testlere...
onlar kac tutuyor ozelde ?? 2'li fln dediniz... sonra seker fln... ona gore para biriktirmeye baslicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…