- 9 Şubat 2013
- 1.555
- 7
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #28.801
he yaw yanlı yazmışım.Kis Sat nasil 20 temmuz bat mi demek istedin ?
Sat ne kusum ?
yaw onun da bebişi hayırlı olsun ama tam hamile kalacak zamanı buldu.
sanki senle yarışır gibi oluyor.
neyse sen takma kimseyi.
Allahtan orda cinsiyet ayrımı yok.
geçmiş olsun bu arada canım.
üşüttün mü ne oldu?
doktoruna danış istersen.
nasıl atlatacaksın?
evet çatlarım,ama cuma sabah erkenden yola çıkıyoruz,tatile.
c.tesi akşam fethiyede olmayı planlıyoruz.
yani kese görmeye vakit yok.
kaç aydır evde boş boş bekliyordum.
en yoğun anda geldi bebiş.
yaramaz mıdır nedir
7.haftaya da çoooooookk var.
nasıl sabredicem?
en güzeli ultrason cihazı alıp kurtulmak
he yaw yanlı yazmışım.
sat 20 haziran olacaktı.
bat 20 temmuz gibi olmalıydı ama ilaçlarımdan dolayı regl tarihlerim son 3 aydır değişkendi.
mayıs 32 gün,haziran 27 gün,bu ay olmadı işte...
bu hamilelik derdine düşmeden hep 30 günde bir olurdu.
canım artık bunların ahmaklıklarıyla uğraşma.Afedersin sidik yarisindalar sorma ..
Kasim sonu tanistilar ocakta dusuk yapti , subatta hamile kaldi aramizda 3 hafta var .
Biz evi yaptirmayi kredi almayi dusunuyoruz dedik, ooo onlar aldida basladi bile, bizim kozalak hala bankalarla goruscek..
Kis en basiti aradilar anneme ne hediye aldiniz diye aynisini almamak icinmis hesapta sormuslar gittiler onlarda kadina dogum gununde kupe aldilar.
Biz kuzenleri 14 - 15 yaslarinda gelince prag buyuksehir onlara gore gezdirdik iste oglana bilisayar oyunu kiza ust bas fln aldik begendiklerini, ertesi gunu gidip xbox almislar
Umrumda degil tum bunlar ama hafta sonu herkesin icinde yaptigi argima gidiyor herkese ben hatali gecinemeyen suclu durumunda birakti beni ..
Neyse olan oldu zaten sevindim oglan olduguna aman iki kiz olsaydi ayni bahcede daha cok arkadaslik ederlerdi ..
tatlım ben de zaten bu sitelerden hesaplıyorum.Canim bu siteden hesaplarsin sonrada gebelik haftana gider okursun ben 16 - 17 haftaya kadar bakiyordum arada sonra biraktim :))
GEBELİK (HAMİLELİK) HAFTASI HESAPLAMA
gel gelll,ne olursan gellll...kızlar selam uzun bi ara verdim gelemedim ama dayanamadım yıne geldim, beni en iyi siz anlarsınız biliyosunuz iş değişikliklerimin falan filan derkenbirsürü şey girdi bu arada hala hamile falan değilim.hep dedimki acaba çok kafaya taktığım içinmi olmadı o psikolojiyle buraya girmedim sırf kafaya takmayayım diye ama yine sonuç alamadım.ve yine sizinle sohbet ihtiyacı hissetttim.içimdekileri kimseye anlatamıyorum korkularımı duygularımı,bu ay klomenle son ayım her ay bir umut bekliyorum ama olmuyor bi vazgeciyorum bi yeniden umutlanıyorum.eğer hala yerim varsa buralarda son kez ve bidaha gitmemek üzere beni tekrar aranıza alırmısınız???????
bu arada çoğu arkadaşım hamile kalmış hülyacım seinde hamileliğini gördüm çok sevidnim kendiminki gibi allahım hepinizin kucağına almayı nasip etsin,
kızlar selam uzun bi ara verdim gelemedim ama dayanamadım yıne geldim, beni en iyi siz anlarsınız biliyosunuz iş değişikliklerimin falan filan derkenbirsürü şey girdi bu arada hala hamile falan değilim.hep dedimki acaba çok kafaya taktığım içinmi olmadı o psikolojiyle buraya girmedim sırf kafaya takmayayım diye ama yine sonuç alamadım.ve yine sizinle sohbet ihtiyacı hissetttim.içimdekileri kimseye anlatamıyorum korkularımı duygularımı,bu ay klomenle son ayım her ay bir umut bekliyorum ama olmuyor bi vazgeciyorum bi yeniden umutlanıyorum.eğer hala yerim varsa buralarda son kez ve bidaha gitmemek üzere beni tekrar aranıza alırmısınız???????
bu arada çoğu arkadaşım hamile kalmış hülyacım seinde hamileliğini gördüm çok sevidnim kendiminki gibi allahım hepinizin kucağına almayı nasip etsin,
yaw onun da bebişi hayırlı olsun ama tam hamile kalacak zamanı buldu.
sanki senle yarışır gibi oluyor.
neyse sen takma kimseyi.
Allahtan orda cinsiyet ayrımı yok.
geçmiş olsun bu arada canım.
üşüttün mü ne oldu?
doktoruna danış istersen.
nasıl atlatacaksın?
evet çatlarım,ama cuma sabah erkenden yola çıkıyoruz,tatile.
c.tesi akşam fethiyede olmayı planlıyoruz.
yani kese görmeye vakit yok.
kaç aydır evde boş boş bekliyordum.
en yoğun anda geldi bebiş.
yaramaz mıdır nedir
7.haftaya da çoooooookk var.
nasıl sabredicem?
en güzeli ultrason cihazı alıp kurtulmak
oo masallah oglusuna senin... pasan hizli buyucek
okuz bu doktorlar valla.... insani kalpten gotururler... nasil korkmussundur...
valla ben esimle bastan pazarlik yaptim oyuzden... baska harcamalardan kisicaz ama devlet ozel dolasmicaz... hangisine basladiysak hersey orda olucak... ilk kan testlerini bu defa istemedi gerci gecen aylar yaptirdim diye.. artik kismet diger testlere...
onlar kac tutuyor ozelde ?? 2'li fln dediniz... sonra seker fln... ona gore para biriktirmeye baslicam
tatlım ben de zaten bu sitelerden hesaplıyorum.
ama bunlar döngüsü 28 günde bir olanlar için ayarlanmış.
yani 14.gün yumurtlayanlar.
galiba ben ondan 3 gün çıkarırsam doğru oluyor.
aman neyse işte doktor söyler harhalde.
yeter ki kalbi atsın daaa...
gel gelll,ne olursan gellll...
hoş geldin canım...
Hosgeldin canim,
Gel tabi gel masallah Hulyanin ikiz haberinden sonra ramazanda topigimize bereket geldi.
Sende ins Allah"in izniyle hamis kalcan bunca hamisin arasinda baksana cogaldik cok sukur :))
evet canım kesin 17.gün yumurtladım.
yoksa bebiş olmazdı.
öncesinde ankaradaydım,anamın evinde.kozalak beni evden postalamıştı yaaa.
nokta atışı yaptık
tam sınav gününün akşamı.
adam nası stresini attıysa artık
kızlar selam uzun bi ara verdim gelemedim ama dayanamadım yıne geldim, beni en iyi siz anlarsınız biliyosunuz iş değişikliklerimin falan filan derkenbirsürü şey girdi bu arada hala hamile falan değilim.hep dedimki acaba çok kafaya taktığım içinmi olmadı o psikolojiyle buraya girmedim sırf kafaya takmayayım diye ama yine sonuç alamadım.ve yine sizinle sohbet ihtiyacı hissetttim.içimdekileri kimseye anlatamıyorum korkularımı duygularımı,bu ay klomenle son ayım her ay bir umut bekliyorum ama olmuyor bi vazgeciyorum bi yeniden umutlanıyorum.eğer hala yerim varsa buralarda son kez ve bidaha gitmemek üzere beni tekrar aranıza alırmısınız???????
mahalleye de bakarsın artık ogrendın epey
yumurta takıbı falanda yaparsın ee makınanın parasını cıkarmak lazım
ee kuzum ne zaman doneceksınız tatılden zaten sen duz hesap bakıyorum cumartesı 5+2 olacaksın ee bır hafta tatıl olsa doneceksın 6+2 pazartsı en erken doktor desen 6+4 oluyorsun gorursunuz bence o zamana ya ama tabı bunlar benım duz hesaplarım
valla senın afacan sana kok soktureecek zamanlı zamansız seyler ıstıcek dıyım sana ole zamansız suprızlerle geldı ummadıgın anda hele dogsun marketı tapusuyla bırlıkte alırsınız
sagol canımsızın bebısler de oyle olacka hıc merak etme
canım benım hastanem bıraz pahalı yanı bı memorıal bı amerıkan degıl ama cogu yere gore fiyat farkı baya var
ozel saglık sıgortamla bırlıkte 700 800 tutmustu o tahlıller ama ıkılı uclu dortlu yada seker vs cok para tutmuor
bende ah ettım devlete gıtmem dıye artık o son oldu acıkcası zaten hıc sevmezdım oldum olası herkes bana kızardı nesı varmıs devletın ozeller para tuzagı dıe artık hıc sokamazlar
devlet hastanelerının yanlıs mudahalelerınden cok cektık bız bız kaza gecırdık doktor hepımızı 3 4 saat sonra taburcu ettı arkasından buyuk babamı kaybettık babam sımdı davalarla ugrasıyor ee madem ıı degıldı nıe cıkardın demı
annemın koluna kırık dedı alcı yaptı meger kac yerındne kırıkmıs amelıyatsız platınsız olmazmıs kadın 40 gun tasıdı alcıyı bosa bıde acısı sancısı ustune ve bıde amelıyat oldu % 30 ıslem kaybı var ve duzelmıcek de kısmı sakat yanı
benım ıcınde aynen dıkısı attı yolladı sardı bıde gormedık ne oldu ne bıttı ıcerde pansumana bı gıttık 2 gn sonra yanlıs mudahale backda damar patlagı mosmor bacak 2 ay ustune basma dedı
abıme bısıyın yok dedı kafa tası catlak cıktı
daha sonra bu bebıs olayındada bos gebelık dedı
yanı buyuk konusmayım ama benı daha da sokamazlar devlet hastanesı kapısından
ıkılı test sanırım bana 15 20 tl gıbı bısıye geldı sıgortam olmasa en fazla 100 tl ımıstır
afp testı yaptırdım onada 10 tl gıbı bısı vermıstım
seker yuklemesı de bu hafta 17 tl verdım ben
en pahalısı detaylı ultrason pıyasada 200 den asagıya yok 500 600 lere kadar cıkıor
ben fıyatların % 20 sını oduyorum canım
:)) adam ıcerde spermlerı bırıktırmıs bırıktırmıs tek seferde uretım haneye yollamıs canım
hosgeldın canım bence akısına bırakmaya calıs bıraz hulya da ebda da artık akısına bıraktıkları sırada geldı bebıslerı umarım senınde gelır ver ayrıca ole bırakıp bırakıp gıtmek yok artık :)
mahalleye de bakarsın artık ogrendın epey
yumurta takıbı falanda yaparsın ee makınanın parasını cıkarmak lazım
ee kuzum ne zaman doneceksınız tatılden zaten sen duz hesap bakıyorum cumartesı 5+2 olacaksın ee bır hafta tatıl olsa doneceksın 6+2 pazartsı en erken doktor desen 6+4 oluyorsun gorursunuz bence o zamana ya ama tabı bunlar benım duz hesaplarım
valla senın afacan sana kok soktureecek zamanlı zamansız seyler ıstıcek dıyım sana ole zamansız suprızlerle geldı ummadıgın anda hele dogsun marketı tapusuyla bırlıkte alırsınız
sagol canımsızın bebısler de oyle olacka hıc merak etme
canım benım hastanem bıraz pahalı yanı bı memorıal bı amerıkan degıl ama cogu yere gore fiyat farkı baya var
ozel saglık sıgortamla bırlıkte 700 800 tutmustu o tahlıller ama ıkılı uclu dortlu yada seker vs cok para tutmuor
bende ah ettım devlete gıtmem dıye artık o son oldu acıkcası zaten hıc sevmezdım oldum olası herkes bana kızardı nesı varmıs devletın ozeller para tuzagı dıe artık hıc sokamazlar
devlet hastanelerının yanlıs mudahalelerınden cok cektık bız bız kaza gecırdık doktor hepımızı 3 4 saat sonra taburcu ettı arkasından buyuk babamı kaybettık babam sımdı davalarla ugrasıyor ee madem ıı degıldı nıe cıkardın demı
annemın koluna kırık dedı alcı yaptı meger kac yerındne kırıkmıs amelıyatsız platınsız olmazmıs kadın 40 gun tasıdı alcıyı bosa bıde acısı sancısı ustune ve bıde amelıyat oldu % 30 ıslem kaybı var ve duzelmıcek de kısmı sakat yanı
benım ıcınde aynen dıkısı attı yolladı sardı bıde gormedık ne oldu ne bıttı ıcerde pansumana bı gıttık 2 gn sonra yanlıs mudahale backda damar patlagı mosmor bacak 2 ay ustune basma dedı
abıme bısıyın yok dedı kafa tası catlak cıktı
daha sonra bu bebıs olayındada bos gebelık dedı
yanı buyuk konusmayım ama benı daha da sokamazlar devlet hastanesı kapısından
ıkılı test sanırım bana 15 20 tl gıbı bısıye geldı sıgortam olmasa en fazla 100 tl ımıstır
afp testı yaptırdım onada 10 tl gıbı bısı vermıstım
seker yuklemesı de bu hafta 17 tl verdım ben
en pahalısı detaylı ultrason pıyasada 200 den asagıya yok 500 600 lere kadar cıkıor
ben fıyatların % 20 sını oduyorum canım
Ayy paraniza yazik yaaa
Benim simdiye kadar yaptirdigim butun testler kontroller en fazla 10 tl tutmustur, hep 2tl 2tl kontrol parasi verdim oda kendi doktorumda degil dogum yapcam hastaneye gittigimde iste ikili uclu dortlu testler icin, hepsini yaptirdim sukurler olsun hepside cok guzel cikti , sekerde cikmadi detaylida supeerdi, Allahima bin sukurler olsun hepimizin meleklerine benim kizimada uzun mutlu saglikli omurler versin ..
hoşbulduk özsercim canım buraya gelmediğim zamanlarda akışına bırakmak için gelmedim kafama takmayayım dıye ama bunu beceremedım ben,1 ay hiç düşünmedim gerçekten ama o ay da olmadıartık stres yaptım bu ay son ayım olmazsa gel demişti doktorum bu ay olmazsa doktor yolları görünecek bana ama ne bilim her ay aynı şeyleri yaşamaktan bıktım nasıl kafaya takmicamı bulamıyorum artık,
bu arada yooooook artık tövbe biyere gitmem siz olmasanız bu yazdıkalrımı soyleyebileceğim kimse yok
Ahh cok gecms olsun cnm ... vallahi yasicak omrun varsa alirlar elinden...
bende gittim 1 kere devlete kadin dogum icin... hic sallamadi bile 2-3 kadini ayni anda alir iceri fln..
tovbe ettim ama ozaman hamile degildim... dusunuyordum iste...
sonra direk ozele... fiyatlar cok ucuk degil yaa... Rabbim saglikla kucagima almayi nasip etsin ben raziyim odemeye herseyi..
amın canım amınn rabbım yavrularımızı bızlere bagıslasın canım
hakıkaten burada pahalı saglık en basta saglık derız ama en luks hızmet ıste :S
burada konustukca aynı sorunları yasayanları gordukce rahatlıor ınsan dert ortagı oluyor sen kal burada hepsı duzelıcek ayrıca oyle stresde yapma sankı ılk ayınmıs gıbı gevse bıraz ınsallah buay gelır bebısın
ne zamandı son adet canım kacıncı gundesın
yumurtlama oldu mu? yada kac gnde bır ılıskı modundasn anlat bakım
aynen ole kadere mudahale edecekler neredeyse :S
sankı para almıyorlarda hayrına bakıorlarmıs gıbı
senın muayne ucretın ne kadar hastanende
canım adet oldum 9.günümdeyim henüz yumurtlamadım, geçen ay çok umutluydum çünkü adetim biterbitmez çalışmalara başladım 2 günde bir oldu şimdiye kadar hiç olmadığı kadar çalışma oldu ama yine olmadı, her neyse bari bu ay 10.gün itibari ile başlayıp adet olana kadar çalışayım sanırım sonlara doğru yumurtluyorum ben 17.gun falan
canım basla sen calısmalara gec yumurtluyorum dıye dusnme bellıde olmaz erken yumurtlarsın falan
gun asırı ılıskı ıle ınsallah bu ay gelıcektır bebısın umudumuzu hıc bıtırmeyelm demı
okuyorum yazılarınızı ama cevap yazamıyorum sinirimden çatlamak üzereyim çünkü başıma ağrılar girdi resmen midemde bulanıyo dişlerimi sıkmaktan bi hal oldum
öfkeyle karar vermiş olcam belki pişman olcam ama bugün kesin kararlıyım işyerinden çıkışımı alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?