HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

hımmmm inşalah, bendekide aslında kuruntu sanki varda bebek bide kaybedicekmiyim diye düşünüyorum işte kendimizie dert arıyoruzya her seferinde ,çok saol canım ama ihtimal bile olsa içim rahatladı

Güzel düşünn güzel şeyler olsun inşallah,şükür iyiyimm şimdilik,8.haftadan snra başlar bulantın iyice diyolar

ayhhh kızlar yaa dünden bu yana 2 defa felaket bir baş dönmesi oldu.. sanki böyle altımdan yeri çektiler gözlerimin önü karardı... az öncede oldu aynısııı

hadi bakalım bir güzel haber de senden gelecek inşallah:13:

Güzel düşünn güzel şeyler olsun inşallah,şükür iyiyimm şimdilik,8.haftadan snra başlar bulantın iyice diyolar

maşallah canım belkide hiç olmayacak bulantın nerden biliyosun benim yakınalrımda hiç bulantı olmadı mesela oyle de olabilir,sağlıklı olunda tek gerisi gelir

Günaydın bacılar galiba ben hamileyim artık ya ıkı gun oncekı hayalet czgıden emın degıldım ama bu gece 4 bucukta ruya gordum hamıleydım kalkıp yaptım ve boyle cıktı ne dıyorsunuz

hımmmm inşalah, bendekide aslında kuruntu sanki varda bebek bide kaybedicekmiyim diye düşünüyorum işte kendimizie dert arıyoruzya her seferinde ,çok saol canım ama ihtimal bile olsa içim rahatladı

Bebekte olur inşallah canım.Artık kendimizi ne kadar telkin etsekte her sabah her gün burda buluşmamızdan belliki biz bu işi fena kafaya takıyoruz.Her şeyin başı sağlık,bizlerin eşlerimizin sevdiklerimizin sağlığı sonra da bebek.

günaydın kızlarrsabah sabah cok komik bişey oldu daha dogrusu trajikomik sanırımgece yatmadan önce su degerime bidaha bakıyım internetten dedim sanki cocuguma bakar gibi seviniyorum yaa aaa bi baktım deger daha cıkmamıs gibi görünüyo tlfondan bakmıstım dedim tlfondan görünmüyo heralde yattım.simdi ilk iş pcyi acıp bakıyım dedim deger 102 olmus dun 114ken aradım labaratuarı anlattım durumu onlarda baktı ordan kusura bakmayın bilgisayar ortamında karısıklık olmus die binbir özürle anlattı adam gercek deger 102 2.5-3 haftalık hamilesiniz dedi ama ben sok oldum tabii ya ben gercekten hamile olmasam deger 114 yazsa da ertesi gün 2 yazsa hayal kırıklıgımı düsünebiliyomusunuz neyse ki cok kibar biriyle konustum telde de cirkeflesmedim

hosgeldın cnm ınsallah olmazsın ve bu ay bebıs gelır :)

canım batına kac gün var??benim ilk testimde battan 3 gün önce böyleydi gün gectikce koyulastı bi tane daha test yapsana kuzum ins bebişin seninledir

hadi bakalım bir güzel haber de senden gelecek inşallah:13:

amin canikom amin... ay nebileyim 2 gündür bir böyle baş dönmesi oldu normalde hiç olams bana böyle şeyler... göğüslerim şiş geçenlerde sağ kasığımda batma vardı 2 gündür geçti.. bunlar var ama umutlanmak istemiyorum...:26:

Gunaydin kizlar...

tazebahar hic bisey olmaz merak etme... sunshine. senden ne haber canim. varmibelirtin

2 gündür bir böyle baş dönmesi oldu normalde hiç olams bana böyle şeyler... göğüslerim şiş geçenlerde sağ kasığımda batma vardı 2 gündür geçti.. bunlar var ama umutlanmak istemiyorum...:26: daha batıma çok var.. geçen ay 4 gün geciktim test yaptım 2. çizgi silikti ama varlığı belliydi umutlanmıştım hasta oldum...

varsa bişi üstünede görmüş olabilirsin diyorlar ama bilemiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…