- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #2.881
Günaydın herkese
bir yerde okumustum bebek henüz çok küçükken kaybedilirse 4-5-6-7 haftalık gibi bunda dış etkenlerin etkisi olmadığını sağlıksız sperm ve yumurta birleşmesi olduğu için vucudun onu istemediği ve dışarı attığı şeklinde.Merak etme inş bir şey olmaz sırf bu yüzden.
canım çok saol ne bileyim başka forumlara baktımda tutunma evresı oldugu için zararlı olabilir adete 1 hafta kala ilişki önerilmiyo falan yazıyodu evham işte benimkisi( sen nasılsın canım nasıl gıdıyo hamilelik
Güzel düşünn güzel şeyler olsun inşallah,şükür iyiyimm şimdilik,8.haftadan snra başlar bulantın iyice diyolar
ayhhh kızlar yaa dünden bu yana 2 defa felaket bir baş dönmesi oldu.. sanki böyle altımdan yeri çektiler gözlerimin önü karardı... az öncede oldu aynısııı
Güzel düşünn güzel şeyler olsun inşallah,şükür iyiyimm şimdilik,8.haftadan snra başlar bulantın iyice diyolar
hımmmm inşalah, bendekide aslında kuruntu sanki varda bebek bide kaybedicekmiyim diye düşünüyorum işte kendimizie dert arıyoruzya her seferinde ,çok saol canım ama ihtimal bile olsa içim rahatladı
Günaydın bacılar galiba ben hamileyim artık ya ıkı gun oncekı hayalet czgıden emın degıldım ama bu gece 4 bucukta ruya gordum hamıleydım kalkıp yaptım ve boyle cıktı ne dıyorsunuz
Eki Görüntüle 638420
Kızlar bende aranıza yeni katıldım çok içtensiniz :) bende bu ay çatlatma iğnesi yaptım 28 ocakda adet olmuştum bu ay da 26 sı gibi olmam lazım 1haftam var inş olmam tabi banada dua edin olurmu Rabbim isteyen herkeze tattırır inş bu duyguyu :)
canım batına kac gün var??benim ilk testimde battan 3 gün önce böyleydi gün gectikce koyulastı bi tane daha test yapsana kuzum ins bebişin seninledirGünaydın bacılar galiba ben hamileyim artık ya ıkı gun oncekı hayalet czgıden emın degıldım ama bu gece 4 bucukta ruya gordum hamıleydım kalkıp yaptım ve boyle cıktı ne dıyorsunuz
Eki Görüntüle 638420
Canım 23 ünde olacam işte bi sonrasına 21 falan yaz işte kafana göre:))
hadi bakalım bir güzel haber de senden gelecek inşallah:13:
Gunaydin kizlar...
tazebahar hic bisey olmaz merak etme... sunshine. senden ne haber canim. varmibelirtin
nasıl bir duyguu kız eliff neler hissediyorsun...
Günaydın bacılar galiba ben hamileyim artık ya ıkı gun oncekı hayalet czgıden emın degıldım ama bu gece 4 bucukta ruya gordum hamıleydım kalkıp yaptım ve boyle cıktı ne dıyorsunuz
Eki Görüntüle 638420
kızlar bende test yaptım :) tek çizgi çıktı sabahdün aşermiştim ya içimde kalmasın dedim
Dünkü pek belirgin değildi ama bu belli bayagı hadi bakalım hayırlısı inşallah.
Çok güzel bi duygu herşeyde kendimi frenliyorum artık sadece ben yokum diyorum,cok farklı bi ruh haline giriyosuncmt günü kalbini dinleyince tamamenn benmsicem heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?