HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Hayatim sakin ol , eve git once bir enine boyuna dusun esinlede konus. Cikman en guzeli aslinda iki tane minigin var koruman gereken stress en kotu sey su an senin icin..
Herseyin hayirlisi olsun ..

ınsallah bu kez umutlarımız yerını bulacak hadı bakalım hayırlısı canım
benım pasam gelıor sekerım koca adam var pıpımız bılem var

canım aman sakın ol ya sınırle kalkıp pısman olacagın bırsey yapma esınle konus sakınles oyle karar ver bence neler oluyor de bakalım bıze bı

sinir oldum yemin ederim dün aradılar çok yoğunluk oldu işler karıştı şu çağırdı dediler bugün geldim çağırdı dedikleri kişiyle konuşuyorum öbürü çağırdı hazırlancak teklif varmış heralde dedi öbürüne soruyorum vercek cevabı yok deli oldum kol gibi herbiri 200kalemden oluşan 4 tekif listesi gönderdi hepsi bilmediğim garip garip makineler fiyatı hazır bi liste var ordan o makineleri bulup fiyat çıkaracakmışım ya madem bu kadar acil önemli ne diye sen kendin 11,30da geliyosun beyfendi 11,30da geldi bana işleri yıktı şimdide yurtdışına gitti bende söyledim ben çıkıcam çıkışımı verin artımı eksimi hesaplayalım dedim ee niyeymiş dedim herkes başka bişey diyo benim durumumu siz biliyosunuz dedim bi gün tatil diyosunuz ertesi gün hadi gel diyosunuz ramazanda işlerin sıkı olmadığınıda hepimiz biliyoruz dedim benim şu an zaten riskli dönemim benim kalkmamam lazım ama ben 2-3 ay daha dişimi sıkıyım diye düşünüyodum ama gerek yok çıkcam gelmicem ben dedim ee yerime birini bulcaklarmışta sonra çıkcakmışım bende öyle düşünüyodum ama dünkü olaydan sonra siz ramazanda tatilken ilanınızı verin dedim hayır ya herşeyimi ona göre ayarladım cuma kadın gelcek temizliğe bugünde perdeleri yıkamaya başlayım yavaş yavaş anca biter diye düşünmüştüm yarında annem gelcek dolapları felan temizlicez cuma kadın gelincede arkasını önünü toplucaktık herşey birbirine girdi vardır herşeyde bi hayır eşimde sürekli konuştunmu çıkış aldınmı diye sorup ısrar edip duruyodu demekki böyle olması gerekiyomuş benim amacım bikaç ay daha çalışıp kenara 3-5 bişey koyup bebeklerime istediğim herşeyin en iyisini kendi paramla almaktı napıyım sıkarım dişimi dışarda yiceğime evde yerim 1 ekmek yiceğime yarım ekmek yerim artırırım paramızı zaten allaha şükür çok bi ihtiyacımızda yok eşimin maaşı iyi çok şükür

Oyyy oyyy sinirlendirmisler Hulyami , bosver canim inceldigi yerden kopsun , hayirlisi neyse o olsun evdende idare edebilecegin kucuk isler bulursun belki bebisler dogana kadar..

cnm sakin ol. kendinide bebisleride stres yapma..
eger esinlede konustuysaniz yani hic uzatma ozaman... senn icinde onlar icinde en iyisi bence...
yat evinde uzat ayaklarini bak keyfine...

saol canım inşallah olur bakalım kayısı erik hepsini yedim :) böyle olunca yediklerim içerde birikince yemek yiyesim gelmiyor vucudum stok yapıyor sanki :)
canım eczanelerde magnezi kalsine diye bır toz var onu alabilirsen al onu kullan o çok iyi çünkü ben çok yaşıyorum bu sorunu onu akşam içtiğimde sabaha içim tamemen temizlenıyorr banada öyle erik falan etki etmiyor

valla canım en ıyı kararı esınle sen verırısın hıc bosuna uzup bebıslerı durma bence soylemıssın zaten anlayan anlar yanı
olmadı yarında gıtmeyı verırsın gıt saglık ocagına bı rapor versın pazt gıt senı tazmınatsız kovmya acalısırsa raporum vardı dersın patlatırsın ustune bıde tazmınat odmeke zorunda kalır daha once calıstıgım yerde kız oyle yaptı aldı tazmınatınıda

mrb. ben yeni başladım bu topiğe. baştan mesajların çoğunu okudum. sizinle tanışmk istedim. şuan hamileyim ben 15. haftam çok şükür. bende 1 yıl bekledim bu duyguyu hissetmeyi. yaşadıklarımız, hislerimiz ortak. size hamile kaldığım ay yaşadıklarımı anlatmak istiyorum. tabi ki Allah tan ama duanın ve çabanın çok faydası olduğuna inanıyorum. hamile kaldığım ay kutlu doğuma denk geldi. biz arkadaşlarla selavat yarışması düzenledik. ve ben o ay o yarışmayı kazanmak için:) ömrümde çekmediğim sealavatı çektim. adetime yakın internette bi hoca, iki salavat arası yapılan duaların geri çevrilmeyeceğini söyledi. hata kutlu doğumda çok salavat çekildiği için bu ay zaten gönlünüzden geçeni rabbim kabul eder zaten dedi. çok umutlanmıştım. adet günümde pembe akıntım oldu. adet oldum sandım ama 4-5 gün devamı gelmedi test yaptım, silik çıktı. kan testi hamile olduğumu ama geç gebelik old. öğrendim. çok şükür. hamieleliğim biraz sorunlu geçiyor elhamdülillah. kanamalarım, bulantılarım.... ama ben böyle mutluyum. hepiniz için dua ediyorum. belki bir faydam olur diye yazdım. çünkü kimin nerden kimden hayır göreceği belli olmuyor. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin.

maşallah ne güzel bir ayda almışsın haberini
darısı başımıza olsun mübarek ramazanda alalım bizde müjdemizi
dua et bizede arkadasım
gebeliğin hayırlı olsun bebeğin sağlıklı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah

adete 3 gün kala kan testi sonucum 21,47 çıktı..
çok mu düşük
bu arada bugün sabah wc de sümüksü bir akıntım oldu içinde açık kahvemsi-sarımsı bir leke olan..
bana dua edin ne olur..
kimyasal olmasınnnn

Kis nesi dusuk daha bata 3 gun varmis, kahve rengi bende de oldu battan 4 gun once fln batta kesildi..
Hadi hayirlisi olsun mubarek ayda ins bebisin seninledir, dikkat et kendine..

canım bence degerın bıraz gec dollenme ıle normal bosuna stres yapma o gelen akıntıda yerlesme olmalı dınlenmeye ve bacaklarını uzatmaya bak
daha gunune 3 gun var sonucta daha cok erken katlanarak ılerlıcek o deger

Hepimizin gobisleri boyle kocaman kocaman olsun bebislerle dolsun ins..
Doktorun hesaplamasina gore bugun Minik Kizimiz Anna Meryem 28+3 , cok sukur 7 ayimiz geride kaldi :))

Eki Görüntüle 763650

maşallah sizeeeeeee maşallah ne güzel olmuşsunuz yaaaaa

tebrik ederim canımmmm geç döllenme olduysa normaldir kimyasalı falan aklına getirme tekrar kana ne zaman gideceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…