- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #28.821
okuyorum yazılarınızı ama cevap yazamıyorum sinirimden çatlamak üzereyim çünkü başıma ağrılar girdi resmen midemde bulanıyo dişlerimi sıkmaktan bi hal oldum
öfkeyle karar vermiş olcam belki pişman olcam ama bugün kesin kararlıyım işyerinden çıkışımı alcam
yook umutsuz olmak yok hiç bi zaman,allahıma çok şükür bugünleride gördük, her ay bi umutsuz olyorum sonra çalışmalar oldukça umudum artıyo sonra adete yakın umudum azalıyo geçtiğimiz 2 ay çok inandım olacağına bu sefer kesin oldu dedim ama yine olmadı neye inanacağımı ne yapacağımı şaşırdım allahım en doğru zamanı biliyodur eminim, iyiki varsınız sizide moralini bozmayayım şimdi , eee bizim yeğenler nasıl kız sanırım dimi senin fıstıkyerim onu ben yaa hepsini maşallah
okuyorum yazılarınızı ama cevap yazamıyorum sinirimden çatlamak üzereyim çünkü başıma ağrılar girdi resmen midemde bulanıyo dişlerimi sıkmaktan bi hal oldum
öfkeyle karar vermiş olcam belki pişman olcam ama bugün kesin kararlıyım işyerinden çıkışımı alcam
sinir oldum yemin ederim dün aradılar çok yoğunluk oldu işler karıştı şu çağırdı dediler bugün geldim çağırdı dedikleri kişiyle konuşuyorum öbürü çağırdı hazırlancak teklif varmış heralde dedi öbürüne soruyorum vercek cevabı yok deli oldum kol gibi herbiri 200kalemden oluşan 4 tekif listesi gönderdi hepsi bilmediğim garip garip makineler fiyatı hazır bi liste var ordan o makineleri bulup fiyat çıkaracakmışım ya madem bu kadar acil önemli ne diye sen kendin 11,30da geliyosun beyfendi 11,30da geldi bana işleri yıktı şimdide yurtdışına gitti bende söyledim ben çıkıcam çıkışımı verin artımı eksimi hesaplayalım dedim ee niyeymiş dedim herkes başka bişey diyo benim durumumu siz biliyosunuz dedim bi gün tatil diyosunuz ertesi gün hadi gel diyosunuz ramazanda işlerin sıkı olmadığınıda hepimiz biliyoruz dedim benim şu an zaten riskli dönemim benim kalkmamam lazım ama ben 2-3 ay daha dişimi sıkıyım diye düşünüyodum ama gerek yok çıkcam gelmicem ben dedim ee yerime birini bulcaklarmışta sonra çıkcakmışım bende öyle düşünüyodum ama dünkü olaydan sonra siz ramazanda tatilken ilanınızı verin dedim hayır ya herşeyimi ona göre ayarladım cuma kadın gelcek temizliğe bugünde perdeleri yıkamaya başlayım yavaş yavaş anca biter diye düşünmüştüm yarında annem gelcek dolapları felan temizlicez cuma kadın gelincede arkasını önünü toplucaktık herşey birbirine girdi vardır herşeyde bi hayır eşimde sürekli konuştunmu çıkış aldınmı diye sorup ısrar edip duruyodu demekki böyle olması gerekiyomuş benim amacım bikaç ay daha çalışıp kenara 3-5 bişey koyup bebeklerime istediğim herşeyin en iyisini kendi paramla almaktı napıyım sıkarım dişimi dışarda yiceğime evde yerim 1 ekmek yiceğime yarım ekmek yerim artırırım paramızı zaten allaha şükür çok bi ihtiyacımızda yok eşimin maaşı iyi çok şükür
canım eczanelerde magnezi kalsine diye bır toz var onu alabilirsen al onu kullan o çok iyi çünkü ben çok yaşıyorum bu sorunu onu akşam içtiğimde sabaha içim tamemen temizlenıyorr banada öyle erik falan etki etmiyorsaol canım inşallah olur bakalım kayısı erik hepsini yedim :) böyle olunca yediklerim içerde birikince yemek yiyesim gelmiyor vucudum stok yapıyor sanki :)
sinir oldum yemin ederim dün aradılar çok yoğunluk oldu işler karıştı şu çağırdı dediler bugün geldim çağırdı dedikleri kişiyle konuşuyorum öbürü çağırdı hazırlancak teklif varmış heralde dedi öbürüne soruyorum vercek cevabı yok deli oldum kol gibi herbiri 200kalemden oluşan 4 tekif listesi gönderdi hepsi bilmediğim garip garip makineler fiyatı hazır bi liste var ordan o makineleri bulup fiyat çıkaracakmışım ya madem bu kadar acil önemli ne diye sen kendin 11,30da geliyosun beyfendi 11,30da geldi bana işleri yıktı şimdide yurtdışına gitti bende söyledim ben çıkıcam çıkışımı verin artımı eksimi hesaplayalım dedim ee niyeymiş dedim herkes başka bişey diyo benim durumumu siz biliyosunuz dedim bi gün tatil diyosunuz ertesi gün hadi gel diyosunuz ramazanda işlerin sıkı olmadığınıda hepimiz biliyoruz dedim benim şu an zaten riskli dönemim benim kalkmamam lazım ama ben 2-3 ay daha dişimi sıkıyım diye düşünüyodum ama gerek yok çıkcam gelmicem ben dedim ee yerime birini bulcaklarmışta sonra çıkcakmışım bende öyle düşünüyodum ama dünkü olaydan sonra siz ramazanda tatilken ilanınızı verin dedim hayır ya herşeyimi ona göre ayarladım cuma kadın gelcek temizliğe bugünde perdeleri yıkamaya başlayım yavaş yavaş anca biter diye düşünmüştüm yarında annem gelcek dolapları felan temizlicez cuma kadın gelincede arkasını önünü toplucaktık herşey birbirine girdi vardır herşeyde bi hayır eşimde sürekli konuştunmu çıkış aldınmı diye sorup ısrar edip duruyodu demekki böyle olması gerekiyomuş benim amacım bikaç ay daha çalışıp kenara 3-5 bişey koyup bebeklerime istediğim herşeyin en iyisini kendi paramla almaktı napıyım sıkarım dişimi dışarda yiceğime evde yerim 1 ekmek yiceğime yarım ekmek yerim artırırım paramızı zaten allaha şükür çok bi ihtiyacımızda yok eşimin maaşı iyi çok şükür
mrb. ben yeni başladım bu topiğe. baştan mesajların çoğunu okudum. sizinle tanışmk istedim. şuan hamileyim ben 15. haftam çok şükür. bende 1 yıl bekledim bu duyguyu hissetmeyi. yaşadıklarımız, hislerimiz ortak. size hamile kaldığım ay yaşadıklarımı anlatmak istiyorum. tabi ki Allah tan ama duanın ve çabanın çok faydası olduğuna inanıyorum. hamile kaldığım ay kutlu doğuma denk geldi. biz arkadaşlarla selavat yarışması düzenledik. ve ben o ay o yarışmayı kazanmak için:) ömrümde çekmediğim sealavatı çektim. adetime yakın internette bi hoca, iki salavat arası yapılan duaların geri çevrilmeyeceğini söyledi. hata kutlu doğumda çok salavat çekildiği için bu ay zaten gönlünüzden geçeni rabbim kabul eder zaten dedi. çok umutlanmıştım. adet günümde pembe akıntım oldu. adet oldum sandım ama 4-5 gün devamı gelmedi test yaptım, silik çıktı. kan testi hamile olduğumu ama geç gebelik old. öğrendim. çok şükür. hamieleliğim biraz sorunlu geçiyor elhamdülillah. kanamalarım, bulantılarım.... ama ben böyle mutluyum. hepiniz için dua ediyorum. belki bir faydam olur diye yazdım. çünkü kimin nerden kimden hayır göreceği belli olmuyor. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin.
Hepimizin gobisleri boyle kocaman kocaman olsun bebislerle dolsun ins..
Doktorun hesaplamasina gore bugun Minik Kizimiz Anna Meryem 28+3 , cok sukur 7 ayimiz geride kaldi :))
Eki Görüntüle 763650
adete 3 gün kala kan testi sonucum 21,47 çıktı..
çok mu düşük
bu arada bugün sabah wc de sümüksü bir akıntım oldu içinde açık kahvemsi-sarımsı bir leke olan..
bana dua edin ne olur..
kimyasal olmasınnnn
çok mu düşük
bu arada bugün sabah wc de sümüksü bir akıntım oldu içinde açık kahvemsi-sarımsı bir leke olan..
bana dua edin ne olur..
kimyasal olmasınnnn
Doktorun hesaplamasina gore bugun Minik Kizimiz Anna Meryem 28+3 , cok sukur 7 ayimiz geride kaldi :))
Eki Görüntüle 763650
Eki Görüntüle 763650
Eki Görüntüle 763650
çok mu düşük
bana dua edin ne olur..
kimyasal olmasınnnn
kız yerım meryemını
ne guzel cıkmıs gobus artık ıyıce buradayım dıyor masallah sızlere ana kız
Maşallah kuzum, Allah nazarlardan sakınsın siziiii. Hayırlı uğurlu evladın olsun, merrycan :)
Masallah senin minik kizina.
Allah nazarlardan korusun sizi... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?