HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

oyyy maşallah demekki paşalar şehzadeler yılı bu yıl inşallah sayenizde yine umutlarım yerini bulur, bu ay soğan kürüne başladım ilk defa o yuzden aslında bu ay beklemıyorum öbür aya belki içim ancak temizlnir o zaman olur diyorum obur ay doktora gitmem lazım ama gitmek istemıyorum ağustosta ilaçsız falan kendiliğinden deneyim eylülde gideyim diyorum ne bilim bilemedim:26:

Ayyy yollar ancaaa bitecekkk..suan manisadayizzzz....izmir dikiliye az kaldiiii. ..bi yandanda yolda sizi takip ediyorum...

Canım sıcaklarda dikkat et aman bol su iç kötü olma sakın az kalmış neyse ki

Ayyyu cok tatlisiniz snne kiz...bende ozleme faceden atayimda buraya koysun dedim..tel.den foto atamadim mesaj olarak...

At canım ewe geçince eklerim :)

Kis nesi dusuk daha bata 3 gun varmis, kahve rengi bende de oldu battan 4 gun once fln batta kesildi..
Hadi hayirlisi olsun mubarek ayda ins bebisin seninledir, dikkat et kendine..

tebrik ederim canımmmm geç döllenme olduysa normaldir kimyasalı falan aklına getirme tekrar kana ne zaman gideceksin

çok sağolun kızlar ya..
yüreğime su serptiniz..
geldiğimden beri tek kelime konuşmuyorduk eşimle
ona göre de düşük gelmiş..
daha önceki kimyasalım da da 19 çıkmıştı dr sperm içerde kalınca böyle değerler çıkar demiş eşime
yuhh bu ne spermmiş dedim..
o yüzden o ben kalp atışını duymayana kadar inanmam diyo

canım bence moralini bozma keyfini çıkar şu günlerin. değerler artmıştır hem belki ne zaman gideceksin tekrar.
bizde öyleyiz şuan. sanki hamile kalsam korkudan ikimizde tek kelime etmeyeceğiz
eşim doktordan gelirken soruyo bu seferde almazlar dimi diye
bu seferde alırlarsa kimse beni tutamaz yakarım çanakkaleyi dedim bende

Bugun itibariyle parasiz pulsuz ev hanimi oldum kizciklar hadi kazamiz mubarek olsun ins rabbim kendi versin bebeklerimin rizkini bereketini

tacyaprak

canim ohhh ne guzel kiz o oyle:))) masallah yerim sizi rabbim son aylarinida hayirlisiyla saglik sihhatlinkolayca gecirmeyi nasip etsin ins

tazebahar

hosgeldin canim ama bak bidaha gidersen kusecez ona gore sikma canini canim bak ebdayla ben ramazan sonu tup bebege gitmeye odaklanmistik elimizi etegimizi cekmistik habire takip bilmemne yapioduk ikimizde hamile kaldigimiz ay ama nasilsa olmadi olmaz bu ay diyerekti bak benimkiler iki tane birden geldi vede allaha sukur 9.haftaya bike girdik ins darisi sizlerin basina

filoo

kuzum benim icini ferah tut daha bata 3gunun var ins kotu bisey yoktur yukselir merak etme dualarimiz seninle hem benimde iki gun boyinca ara ara kahve lekem olmustu unuttunmu yerlesiyodur bebeisimiz inssss:)))

yak anam yak
korkma de eşine inşallah bu kez alamazlar..
annesi ile babası sıkı sıkıya yapışacak ona inşallah

canım çok sağolun inan bana öyle teselli oluyoki bu sözler..
iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var
senin kanamada adetten önce mi oldu canım..
benim ateşe göre bugün 7.gün sanırım yerleşmenin..
bu arada gemileri yakıp işi bırakmışın
canınız sağolsun..
adam 3 kişi çalıştırıp tek kişilik maaş veriyodu olmaz ki
şikayet etsek kaçak işçi çalıştırıyor diye maliyeden ceza alırdı bilem

Valla biraktim hem kacak isci hemde cocuk isci anaaam adamin ocagina incir agaci dikerim valla:))) canim benim adet duzensizdi malum dur bakiyim sayiyim 30.gunumde ve 31.gunumde oldu lekelenmem ve ates tablosuna gore 17.gun yumurtladim lekelenmenin zamani yerlesmeye gore degisebiliyor canim sikma canini bak hesap yapalim adetine daha 3gun var deferin 21,5carp ikiyle iki gun sonra 43 bi iki gun sonra yani batin 1gun sonrasi degerin 86 ve bence normal gizemmiydi bizim topikte birininde boyleydi degeri hem benim yaptigim bu hesap kabataslak bi hesap daha fazlada artabilir degerin

Son düzenleme:
Filozof21
Canim sikma canini daha zamanin var.
Ama hep suc bizde iste gidip erkenden test yapip birsuru uzulup kafaya takiyoruz sanki normalde hic takmiyirmusuz gib.
Aslinda bekleyip gunumuz gecince yapsak hicbirseyden haberimiz olmayacak boyle acaba mi diye diye omurden omur gidiyor..
Insallah yuksrlecek degerin icini ferah tut :)

hasteneden geldim şimdi sancılaar sancılaar (
kum yok idrar temiz bebek iyi açılma yok şükür,tek sebep böbrek diyolar yarın böbrek ultrasonu çekilicek ((

hiç bilmiyorum hayatım doktorlarda çözemedi:/ yarın böbrektede bişey çıkmaz umarım ama o zamanda sebebi bulanamamış olucak bilmiyorum karman çorman oldum

ooyy kıyamam yaaa bendede var bi ağrı sol tarafımda ne zaman doktora söylesem ağrıya sebep olcak bişey yok diyo diğer 3 doktor söyledi şimdikide bulamadı arada giriyo çıkıyo alıştım artık ben ama senin bulunsun yaaa senin bebeğin vaaaarrr

Öyle ağrı gibi değil hayatım bildiğin sancı ve gün içinde geçiyo 1 saat sonra bi başlıyo dakikalarca(

canlarr nasılsınız? tac yaprağım maaşallah kızınla sana,filocum hayırlı olsun rabbim kucağına almayıda nasibetsin,ocean arkadaştı galiba aşılama yaptıran inşallah herşey olur ailemize yeni bir meleğimiz daha katılır,gizoşum sanada geçmiş inşallah böbreklerde sıkıntı çıkmaz,bana gelince benim misafir kırmızılar kapıdan göz kırptı ama sadece kahvemsi bir leke devamı yok, eğer yarın tam olarak gelirlerse bu aydöngüm 34 güne düşmüş olacak hayırlısı olsun artık hakkımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…