- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #28.841
Ayyy yollar ancaaa bitecekkk..suan manisadayizzzz....izmir dikiliye az kaldiiii. ..bi yandanda yolda sizi takip ediyorum...
Hepimizin gobisleri boyle kocaman kocaman olsun bebislerle dolsun ins..
Doktorun hesaplamasina gore bugun Minik Kizimiz Anna Meryem 28+3 , cok sukur 7 ayimiz geride kaldi :))
Eki Görüntüle 763650
ınsallah bu kez umutlarımız yerını bulacak hadı bakalım hayırlısı canım
benım pasam gelıor sekerım koca adam var pıpımız bılem var
canım aman sakın ol ya sınırle kalkıp pısman olacagın bırsey yapma esınle konus sakınles oyle karar ver bence neler oluyor de bakalım bıze bı
Ayyy yollar ancaaa bitecekkk..suan manisadayizzzz....izmir dikiliye az kaldiiii. ..bi yandanda yolda sizi takip ediyorum...
Ayyyu cok tatlisiniz snne kiz...bende ozleme faceden atayimda buraya koysun dedim..tel.den foto atamadim mesaj olarak...
Kis nesi dusuk daha bata 3 gun varmis, kahve rengi bende de oldu battan 4 gun once fln batta kesildi..
Hadi hayirlisi olsun mubarek ayda ins bebisin seninledir, dikkat et kendine..
canım bence degerın bıraz gec dollenme ıle normal bosuna stres yapma o gelen akıntıda yerlesme olmalı dınlenmeye ve bacaklarını uzatmaya bak
daha gunune 3 gun var sonucta daha cok erken katlanarak ılerlıcek o deger
tebrik ederim canımmmm geç döllenme olduysa normaldir kimyasalı falan aklına getirme tekrar kana ne zaman gideceksin
çok sağolun kızlar ya..
yüreğime su serptiniz..
geldiğimden beri tek kelime konuşmuyorduk eşimle
ona göre de düşük gelmiş..
daha önceki kimyasalım da da 19 çıkmıştı dr sperm içerde kalınca böyle değerler çıkar demiş eşime
yuhh bu ne spermmiş dedim..
o yüzden o ben kalp atışını duymayana kadar inanmam diyo
canım bence moralini bozma keyfini çıkar şu günlerin. değerler artmıştır hem belki ne zaman gideceksin tekrar.
bizde öyleyiz şuan. sanki hamile kalsam korkudan ikimizde tek kelime etmeyeceğiz
eşim doktordan gelirken soruyo bu seferde almazlar dimi diye
bu seferde alırlarsa kimse beni tutamaz yakarım çanakkaleyi dedim bende
yak anam yak
korkma de eşine inşallah bu kez alamazlar..
annesi ile babası sıkı sıkıya yapışacak ona inşallah
Bugun itibariyle parasiz pulsuz ev hanimi oldum kizciklar hadi kazamiz mubarek olsun ins rabbim kendi versin bebeklerimin rizkini bereketini
filoo
kuzum benim icini ferah tut daha bata 3gunun var ins kotu bisey yoktur yukselir merak etme dualarimiz seninle hem benimde iki gun boyinca ara ara kahve lekem olmustu unuttunmu yerlesiyodur bebeisimiz inssss:)))
canım çok sağolun inan bana öyle teselli oluyoki bu sözler..
iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var
senin kanamada adetten önce mi oldu canım..
benim ateşe göre bugün 7.gün sanırım yerleşmenin..
bu arada gemileri yakıp işi bırakmışın
canınız sağolsun..
adam 3 kişi çalıştırıp tek kişilik maaş veriyodu olmaz ki
şikayet etsek kaçak işçi çalıştırıyor diye maliyeden ceza alırdı bilem
Hepimizin gobisleri boyle kocaman kocaman olsun bebislerle dolsun ins..
Doktorun hesaplamasina gore bugun Minik Kizimiz Anna Meryem 28+3 , cok sukur 7 ayimiz geride kaldi :))
Eki Görüntüle 763650
hasteneden geldim şimdi sancılaar sancılaar(
kum yok idrar temiz bebek iyi açılma yok şükür,tek sebep böbrek diyolar yarın böbrek ultrasonu çekilicek((
geçmiş olsun kuzummmmm neler oldu böyleee
hiç bilmiyorum hayatım doktorlarda çözemedi:/ yarın böbrektede bişey çıkmaz umarım ama o zamanda sebebi bulanamamış olucak bilmiyorum karman çorman oldum
ooyy kıyamam yaaa bendede var bi ağrı sol tarafımda ne zaman doktora söylesem ağrıya sebep olcak bişey yok diyo diğer 3 doktor söyledi şimdikide bulamadı arada giriyo çıkıyo alıştım artık ben ama senin bulunsun yaaa senin bebeğin vaaaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?