- 30 Kasım 2012
- 1.827
- 112
- 373
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #28.861
canım bende değer noktasında sen gibi hesap ediyorum..Valla biraktim hem kacak isci hemde cocuk isci anaaam adamin ocagina incir agaci dikerim valla:))) canim benim adet duzensizdi malum dur bakiyim sayiyim 30.gunumde ve 31.gunumde oldu lekelenmem ve ates tablosuna gore 17.gun yumurtladim lekelenmenin zamani yerlesmeye gore degisebiliyor canim sikma canini bak hesap yapalim adetine daha 3gun var deferin 21,5carp ikiyle iki gun sonra 43 bi iki gun sonra yani batin 1gun sonrasi degerin 86 ve bence normal gizemmiydi bizim topikte birininde boyleydi degeri hem benim yaptigim bu hesap kabataslak bi hesap daha fazlada artabilir degerin
sağol canım benim..,Filozof21
Canim sikma canini daha zamanin var.
Ama hep suc bizde iste gidip erkenden test yapip birsuru uzulup kafaya takiyoruz sanki normalde hic takmiyirmusuz gib.
Aslinda bekleyip gunumuz gecince yapsak hicbirseyden haberimiz olmayacak boyle acaba mi diye diye omurden omur gidiyor..
Insallah yuksrlecek degerin icini ferah tut :)
canım bende değer noktasında sen gibi hesap ediyorum..
umarım evdeki hesap hastanedekine uyar
bu kez lekelenme var diye umutluyum..
geçen seferkinde hiç leke olmadı..
inşallah bebişim yapışır kaola gibi annesine
sağol canım benim..,
sorma ya biz kadınların derdi çekilmiyor..
öğrenmezsek meraktan çatlıyoruz,öğrensek pimpirikten kendimizi yiyoruz
eşim sırf bu yüzden erken yapmamı istemiyordu
illa bir pimrikli olacak topikte..
ilkin sense, sonra ebda şimdide ben
sonrada cimcime olcak gibi geliyor..
sonra da sen
Bugun itibariyle parasiz pulsuz ev hanimi oldum kizciklar hadi kazamiz mubarek olsun ins rabbim kendi versin bebeklerimin rizkini bereketini
tacyaprak
canim ohhh ne guzel kiz o oyle:))) masallah yerim sizi rabbim son aylarinida hayirlisiyla saglik sihhatlinkolayca gecirmeyi nasip etsin ins
tazebahar
hosgeldin canim ama bak bidaha gidersen kusecez ona gore sikma canini canim bak ebdayla ben ramazan sonu tup bebege gitmeye odaklanmistik elimizi etegimizi cekmistik habire takip bilmemne yapioduk ikimizde hamile kaldigimiz ay ama nasilsa olmadi olmaz bu ay diyerekti bak benimkiler iki tane birden geldi vede allaha sukur 9.haftaya bike girdik ins darisi sizlerin basina
filoo
kuzum benim icini ferah tut daha bata 3gunun var ins kotu bisey yoktur yukselir merak etme dualarimiz seninle hem benimde iki gun boyinca ara ara kahve lekem olmustu unuttunmu yerlesiyodur bebeisimiz inssss:)))
gunaydin hanimlar
bugun bnm yine biraz moral gitti
bu sabaha karsi tuvalet icin uyandim bi baktim hafif kahve akinti ama boyle daha koyu bej sutlu kahve gibi...
neyse sabah uyaninca yine gordum aradim doktoru ... onemli bisey degildir ama gel takip edelim dedi...
islerde yogun nasil yapcam bilmiyorum...bugun mutlaka gitmem lazim yrnda yokmus
gunaydin hanimlar
bu sabaha karsi tuvalet icin uyandim bi baktim hafif kahve akinti ama boyle daha koyu bej sutlu kahve gibi...
neyse sabah uyaninca yine gordum aradim doktoru ... onemli bisey degildir ama gel takip edelim dedi...
canım ben senin bu doktoru anlamadım.gunaydin hanimlar
canım ben senin bu doktoru anlamadım.
kahverengi akıntın oluyor hep.ve progesteron vermiyor.
bak çoğumuzda akıntı falan yok,progesteron kullanıyoruz.
ilacın bir zararı yokmuş;düşük riskini engelliyor.
sen de al kullan,için rahat etsin bence.
bir sorun olduğunu zannetmem canım.içini ferah tut diycem ama becerebilecek misin?
git görün,iyi haberlerle gel.
bu arada ben de rüya gördüm.
onun etkisindeyim.
annemlere gitmiştim ve regl oluyordum.
gitti bebek diye çok üzüldüm.kanı gördüm resmen.
kan görünce rüya bozulur derler biz de.
gece sıçrayarak uyandım,sonra teselli ettim kendimi : kanı gördün rüya bozuldu diye...
şu kalp atışını bir duysaydım...
psikopata bağladım yemin ederim
kuşuummm,çok geçmiş olsun.hasteneden geldim şimdi sancılaar sancılaar(
kum yok idrar temiz bebek iyi açılma yok şükür,tek sebep böbrek diyolar yarın böbrek ultrasonu çekilicek((
Hepimizin gobisleri boyle kocaman kocaman olsun bebislerle dolsun ins..
Doktorun hesaplamasina gore bugun Minik Kizimiz Anna Meryem 28+3 , cok sukur 7 ayimiz geride kaldi :))
Eki Görüntüle 763650
şom ağzımızı açıp öyle olumsuz şeylerden bahsetmiyoruz canımadete 3 gün kala kan testi sonucum 21,47 çıktı..
çok mu düşük
bu arada bugün sabah wc de sümüksü bir akıntım oldu içinde açık kahvemsi-sarımsı bir leke olan..
bana dua edin ne olur..
kimyasal olmasınnnn
esra takipte.Ayyy yollar ancaaa bitecekkk..suan manisadayizzzz....izmir dikiliye az kaldiiii. ..bi yandanda yolda sizi takip ediyorum...
sağol canım.Rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin.canım rüyan bozulmuş evet ayrıca bozulmasa bile bu rüya bilinçaltı korkularının rüyası, sen içini ferak tut endişelenip bebeği de strese sokma bu arada hayırlı olsun allah kucagına almayı nasip etsin inşallah
kesinlikle katılıyoreeeee....Suzan
Canım sen nerede oturuyordun bence sana bız baska bır doktor tavsıye edelım tmm basta vermedı kalp atısı yoktu dusecekse zaten duser dedı vs ama sımdı herseyımız tmm bebısse bebıs kalpse kalp ver ılacıda sende rahatla yada yaz 3 5 gnluk rapor yat evde demı bence bız senın doktoru degıstırelım valla
Hülya
canım hayırlı olsun hakkında eminim evde olmak dinlnmek ii gelecektir ama evdeyken sakın bogazının iplerinide salma emievde hiç boş durulmuyor meyvada yesem sebzede yesem yararlı dıye neredeyse butun dolabı tek seferde bogazımızdan gecırmeye calısıyoruz ben hafta ıcı gram olarak dusuyorum haftasonu ıkı gunde kg olarak gerı alıorum :)
Gizem
Canım gecmıs olsun yaa hayırdır neyın agrısı bu boyle ınsallah onemlı bırsey degıldır:S
Suzan
Canım sen nerede oturuyordun bence sana bız baska bır doktor tavsıye edelım tmm basta vermedı kalp atısı yoktu dusecekse zaten duser dedı vs ama sımdı herseyımız tmm bebısse bebıs kalpse kalp ver ılacıda sende rahatla yada yaz 3 5 gnluk rapor yat evde demı bence bız senın doktoru degıstırelım valla
Tazebahar
canım bence sen doktor kontrolune devam sonucta yumurtladıgın gunu bıl calısacagın gunu bıle boyle karavana olmasın zaman uzadıkca moralın daha da bozuluyor cunku
vee herkese günaydınnnn
gözümüz aydın.kurtulduk şu iş stresinden.
bebişlerime bi zarar ziyan gelmeden Allah kurtardı.
böylesi onların sağlığı için çok daha iyi olacak balımmm.
sen şimdi kendini temizliğe adarsın.
aman sakın dikkat edesin...
sağol canım.Rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin.
valla rüyası bile ne kadar üzüyor insanı.
canım ben senin bu doktoru anlamadım.
kahverengi akıntın oluyor hep.ve progesteron vermiyor.
bak çoğumuzda akıntı falan yok,progesteron kullanıyoruz.
ilacın bir zararı yokmuş;düşük riskini engelliyor.
sen de al kullan,için rahat etsin bence.
bir sorun olduğunu zannetmem canım.içini ferah tut diycem ama becerebilecek misin?
git görün,iyi haberlerle gel.
bu arada ben de rüya gördüm.
onun etkisindeyim.
annemlere gitmiştim ve regl oluyordum.
gitti bebek diye çok üzüldüm.kanı gördüm resmen.
kan görünce rüya bozulur derler biz de.
gece sıçrayarak uyandım,sonra teselli ettim kendimi : kanı gördün rüya bozuldu diye...
şu kalp atışını bir duysaydım...
psikopata bağladım yemin ederim
Suzan
selam kızlarrrrrrrrrrrrr nabersinizzz ben geldimm...
selam kızlarrrrrrrrrrrrr nabersinizzz ben geldimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?