HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım bende değer noktasında sen gibi hesap ediyorum..
umarım evdeki hesap hastanedekine uyar
bu kez lekelenme var diye umutluyum..
geçen seferkinde hiç leke olmadı..
inşallah bebişim yapışır kaola gibi annesine

sağol canım benim..,
sorma ya biz kadınların derdi çekilmiyor..
öğrenmezsek meraktan çatlıyoruz,öğrensek pimpirikten kendimizi yiyoruz
eşim sırf bu yüzden erken yapmamı istemiyordu
illa bir pimrikli olacak topikte..
ilkin sense, sonra ebda şimdide ben
sonrada cimcime olcak gibi geliyor..
sonra da sen

geçmiş olsun canım ya..
sıcaklardan heralde..
bol bol su iç..
terleme fazla olunca vücudun su ihtiyacı artıyo bebiş için

Oyle boyle diyoruz ama pimpiriklenmeden olmuyor ki
Insalkah canim bu sira cimcime ve bana gelmistir bu ay umarim
Benim bat biraz karmasik ama tahmini olarak 1agustos hayirlisi bakalim..

hülyacım o kadar çok sevindimki senin hamilelik haberine sende benim gibi takıyodun çok evet,bide ikiz olduğunu duyduğumda çifte mutluluk oldu canım ben hiç kontrole gitmedim 5 aydır işte uzak durayım bu dşünceden diye de buray abile gelmedim, ama yine olmadı bu ay soğan kürü yapıyorum o yüzden bişey beklemiyorum bu aydan ama ilaçla son ayım ağustosta doktora gitmem lazım ama tereddütteyim gidyimmi yoksa 1 ay daha deneyeyim kendi kendime diyorum bilemedm,hayırlısı çok dua edıyorum ama bi taraftanda korkuyorum hayırlıysa olsun diyorum bu kadar çok ısteyınce bi terslik olcak dıye korkuyorum

bu arada günaydın kızlaaaaaaaaaaarinallah hep guzel haberler alacağımız bi gün olur

gunaydin hanimlar

bugun bnm yine biraz moral gitti
bu sabaha karsi tuvalet icin uyandim bi baktim hafif kahve akinti ama boyle daha koyu bej sutlu kahve gibi...
neyse sabah uyaninca yine gordum aradim doktoru ... onemli bisey degildir ama gel takip edelim dedi...
islerde yogun nasil yapcam bilmiyorum...bugun mutlaka gitmem lazim yrnda yokmus

günaydın canım, hiçbir iş senin sağlığından daa önemli değil, bu arad aendişelenme önemli bişey değildir dediyse doktorun hiç endişelenme genelde erkek bebeklerde böyle lekelenmeler oluyo belki sana ben erkekim demeye çalışıyodur moralini yüksek tut ve işi düşünme

bence hiç bişey senin sağlığından önemli değil. izin al git sanki bütün gün gelmicem.
hamile olduğunu bilmiyorlar mı sonuçta

canım ben senin bu doktoru anlamadım.
kahverengi akıntın oluyor hep.ve progesteron vermiyor.
bak çoğumuzda akıntı falan yok,progesteron kullanıyoruz.
ilacın bir zararı yokmuş;düşük riskini engelliyor.
sen de al kullan,için rahat etsin bence.
bir sorun olduğunu zannetmem canım.içini ferah tut diycem ama becerebilecek misin?
git görün,iyi haberlerle gel.

bu arada ben de rüya gördüm.
onun etkisindeyim.
annemlere gitmiştim ve regl oluyordum.
gitti bebek diye çok üzüldüm.kanı gördüm resmen.
kan görünce rüya bozulur derler biz de.
gece sıçrayarak uyandım,sonra teselli ettim kendimi : kanı gördün rüya bozuldu diye...
şu kalp atışını bir duysaydım...
psikopata bağladım yemin ederim

canım rüyan bozulmuş evet ayrıca bozulmasa bile bu rüya bilinçaltı korkularının rüyası, sen içini ferak tut endişelenip bebeği de strese sokma bu arada hayırlı olsun allah kucagına almayı nasip etsin inşallah

hasteneden geldim şimdi sancılaar sancılaar (
kum yok idrar temiz bebek iyi açılma yok şükür,tek sebep böbrek diyolar yarın böbrek ultrasonu çekilicek ((
kuşuummm,çok geçmiş olsun.
ne çektin beee gzmmm sen bu yıl ağrıdan sancıdan kusmuktan....
Rabbim şifanı versin.umarım önemli bişeyin yoktur.
Hepimizin gobisleri boyle kocaman kocaman olsun bebislerle dolsun ins..
Doktorun hesaplamasina gore bugun Minik Kizimiz Anna Meryem 28+3 , cok sukur 7 ayimiz geride kaldi :))

Eki Görüntüle 763650

hay maşallahbu ne güzellik yarebbimmmm
özendiriyorsunuz insanı ana -kız şekerler....

şom ağzımızı açıp öyle olumsuz şeylerden bahsetmiyoruz canım
merakından çatlayıp,daha bata 3 gün varken kan testi yaparsan öyle düşük çıkar.
sabır sabır sabır....
yakında yükselecek annesi dayanabilirse tabe
dualarımız seninle canım...

Ayyy yollar ancaaa bitecekkk..suan manisadayizzzz....izmir dikiliye az kaldiiii. ..bi yandanda yolda sizi takip ediyorum...
esra takipte.
sana topikçe ödül vericez.
maşallah sayende biri bizi gözetliyor da gibiyiz
sakın bizi bırakma,sensizzz olmazzz.

Hülya

canım hayırlı olsun hakkında eminim evde olmak dinlnmek ii gelecektir ama evdeyken sakın bogazının iplerinide salma emi evde hiç boş durulmuyor meyvada yesem sebzede yesem yararlı dıye neredeyse butun dolabı tek seferde bogazımızdan gecırmeye calısıyoruz ben hafta ıcı gram olarak dusuyorum haftasonu ıkı gunde kg olarak gerı alıorum :)

Gizem

Canım gecmıs olsun yaa hayırdır neyın agrısı bu boyle ınsallah onemlı bırsey degıldır:S

Suzan

Canım sen nerede oturuyordun bence sana bız baska bır doktor tavsıye edelım tmm basta vermedı kalp atısı yoktu dusecekse zaten duser dedı vs ama sımdı herseyımız tmm bebısse bebıs kalpse kalp ver ılacıda sende rahatla yada yaz 3 5 gnluk rapor yat evde demı bence bız senın doktoru degıstırelım valla

Tazebahar

canım bence sen doktor kontrolune devam sonucta yumurtladıgın gunu bıl calısacagın gunu bıle boyle karavana olmasın zaman uzadıkca moralın daha da bozuluyor cunku

vee herkese günaydınnnn

gözümüz aydın.kurtulduk şu iş stresinden.
bebişlerime bi zarar ziyan gelmeden Allah kurtardı.
böylesi onların sağlığı için çok daha iyi olacak balımmm.
sen şimdi kendini temizliğe adarsın.
aman sakın dikkat edesin...

sağol canım.Rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin.
valla rüyası bile ne kadar üzüyor insanı.

kesinlikle katılıyoreeeee....
ben bu doktoru hiç sevmedim,kaka doktor
ya da git eczaneden ilacı kendin al.
o zman niye doktora para veriyoruz ki:44:
biz ne kadar pimpirikliysek senin doktor da bi o kadar genişşş anacım.XXXL adam.

ebdacım

daha ne ruyalar gorucen bılıyormusun hıc dusunup sıkma kendını seytan kandırmacası hem kan gormusun bozulmus gıtmıs
hamılelık boyunca haftada 2 kotu ruya goruyor ınsan herhalde artık alıstım valla :S

bu arada burcuya ozenıp benım gıbı sısersen sasırma bende hep burcu gıbı hamıle olunur sanırdım bı gobek cıkar dıye bende got gobek bacak fora oldu valla genlestım her acıdan :S

feride

canım gelen giden varmı kaldı mı o kahve akıntı ıle durum ne:?

benim doktor 6 ay olmazsa gel dedi takip falan yapmaz gidersem kızar hatta bana çok kafana takıyosun dıye ama bende ondan başka doktora alttan muayne yatırmamaya yeminliyim bi keree ağzım yandı , üstten ultraasonla yumurta takibi yapılırsa evın yakınında bi kadın doğum merkezi var oraya gideyim takip yaptırayım

amin canım inşallah dualarınızı eksik etmeyin, allah korusun canım benim biraz bekleyerek sahip olduğuğmuz için eminim korkuyodur insan en ufak bişeyi kafasına takıyodur ama bugunü gösteren allahım en güzel günlerinide gösterir inşallah

yaa iste pregesteronun kanitlanmis bir etkisi yokmus... dusucekse sagliksizsa dussun diye... sadece sureyi uzatirmis.
gerci bugun gel dedi takip edelim dedi.. yine bayaa bisey okudum genelde kotu degilmis olurmus ama bakalim...

cnm ben avcilar da oturuyorum ama ofis floryada. yaa doktor hakkinda cok iyi seyler duydum hep... ama genelde boyle heralde. biraz akisina birakiyor ilk 3 ay.
bakalim bugun ne dicek takop ededlim dedi yaa belkide verir bu defa ilac. gerci vermezse bende var gecen defa biraktigim pregesteronlar onlara baslasam mi acaba ?? ilk haftalardaki o bej akintiyi 2-3 gunde kesmisti...

Tazebahar

bilemicem ama kalp atisini duydum erkenden... erkenden duyulursada erkek derlermis... belkide dedigin gibi bebisim sinyal yolluyor ... Hayirlisi ile bakalim ne dicek doktor bugun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…