HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

valla canım bu ısın yemını seyı yok bence detaylara takılıp zamanı ılerletme
ne bıcım dktormus oda geldın dıe kızıcak bıde bızımkılerde gıtmıorsun dıe kızıordu sankı 3 aylık evlısınde kızıormus benden soylemesı canım vakıt kaybı moralını gıttıkce bozuyor ve sureklı senı kotu etkılıor bosuna uzulup durma derım ben

canım bence bugunde vermezse kendın baslıcagına baska doktor bul arkadasımda avcılarda ıstersen sorayım ona hastane ve doktorunun adını ıkıncı hamılelıgı ılk gıttıgı doktoruna gıdıor bundada cok memnun

canım soğana başladığın ay hmile kalmazsın diye bişey yokki soğana başladığı ilk ay hamile kaln bisürü insna var inş sende faydasını görürsün artık bekletmez bıcırık annesinide hemen gelir doktor meselesinide geciktirme öyle yemin ettim felan deyipte tek doktorla kalma hepimizin başına neler geliyor doktorla ilgili bende memnundum doktorumdan benim neler yaşadığımı bebği nekadar istediğimi biliyodu ama küt diye mol gebelik gel kürtaj yapalım diyebildi o yüzde öyle takılma aman bana şöyle dedi ben o doktorun dediğini yapcam ona devametcem diye git güzelce takibini yaptır inş kötü şeylerde çıkmaz içini ferah tut

valla kızların dediği gibi bende senin doktora ayar olmaya başladım ya tamam bende duydum biyerden progestanın bi etkisi yok diye ama madem öyle niye millete veriyolar bu ilacı sağlıksızsa düşecekse düşsün süreci uzatmayalım olurmu hiç ozaman progestan kullananların hepsinin beebği sağlıksızmı bende kullanıyorum hemde 200lük sağlıksız ve düşecekelrde süreyimi uzatıyyoruz şimdi allah korusun sen bence yine o doktora devam edeceksen et ama başka doktorada görün ve sağlığından önemli değil o bebeğe bişey olsa sana kimse bebeğini riske attın işe geldin iş yoğunluğunu ön plana koydun demez boşversene hakkında ne düşünürlerse düşünsü işler aksarsa aksasın senin bebeğinden ve senden önemli değil bence olmaz derlersede restini çek git öyle yapınca daha iyi oluyosundaha çok değer veriyolar

valla çok şükür kurtuldum ama benden çok eşim kurtuldu çok sevindi inanamadı dün akşam bi bebeklerimiz sağlıklımı doktor ne söyledi bidaha anlat diyo bide işten ayrıldınmı şimdi tamamen diye soruyo sevinçten inanamadı temizliğe aadyacam kendimi valla annem gelcek birazdan etrafı yerleştircez dolap bilmene yarında kaıdn gelcek duvarlarla camları sildircem geriye halıları yıkamak kalcak onuda annem yapar heralde çünkü makineyle olsada güç gerekiyo

öyle rüyaları her hamile görüyomuş şekerim bilinçaltımızın oyunu işte hayırlara gelsin

gizem

canım çok geçmiş olsun inş kötü bişey çıkmaz ve sebebi onun yanındada çaresi bulunur

özser

canım sorma zaten iştahım açıldı maşallah ama hep sağllıksız kilo aldırıcı şeylere açıldı dün mayalı bi hamur yaptım onun kızartmasını yaptım anaaam bayıla bayıla yedim yattım kalktım yedim hiç bi faydası yok belki bebeğe ama olsun en azından bişeyler yemiş oluyorum diye yedim öyle faydalı şeyleri düşününce hala tiksiniyorum inş kilo almam bakalım zaman ne göstercek evin yakınında park var zaten annemle benim evin ortasında olmadı annemle oraya yürüyüşe gideriz hergün napıyım

doğru diyosun evimin yakınındaki merkeze gideyimde randevu alayım bari en azından yumurtlama varmı onu görürüm doktor kızacak derken ben doktoruma çok guvenırım o bana kafaya takmamam gerektiğini sürekli doktora gidip kendini evhamlandırma der, olmazsa gel çaresine bakalım dedi işte bu da son ayım klomenle bende stres yaptım doğal olarak en iyisi en azından yumurtam varmı yokmu ona baktırayım böylece eşime de sürekli bulaşmam az ama doğru zamanda ilişki olur adamı 2 gunde bir yormam

valla cnm ogren bakalim duruma gore hareket ederim artik. olmazsa ondanda bir randevu alip giderim...
en iyisi oyle olucak gibi

yirimmmmmmm

ya canım anlamıyorum neden işlerin yoğunluğu bebeğinden daha değerli oluyor.
hiç durma hemen git doktora eğer izin vermiyolarsa rapor al akıllansınlar
bak inşallah kötü bişey yoktur ki olduğunuda sanmıyorum ama eğer bebeğine kötü bişey olursa için rahat edecekmi
işler çok yoğundu doktora gidemedim diyebilecekmisin
yoksa keşke işi bıraksaydımda bebeğime sahip çıksaydımmı diyeceksin

bizler hepimiz bebeklerimize sahip olmak için aylarca uğraştık
bazılarımız müjdelendi bazılarımız hala uğraşıyor
bu kadar zorluktan sonra gelen mükafatları bence bu kadar kolay heba etmemelisiniz

bak benim iş arkadasım tam 3 ay gelmedi işe
düşük tehlikesi var diye
her gittiğinde 15 gün rapor aldı
ve tam kış ortasındaydı
hastalıkların tavan yaptığı bir dönemde ben eczanede yalnız başıma çalışmak zorunda kaldım
patronum onada pır pır ediyodu
yok işte gel biz seni çalıştırmayız ayağa kalkmazsın
yok efendim oturduğun yerden ilgilenirsin falan diye
benim bebeğime bişey olursa ne sizi ne kendimi affetmem
hep aklımda keşke gitmeseydimler olacaksa hiç gerek yok
isterseniz işten çıkarın isterseniz raporumu dikkate alın ama ben doktor tamam demeden gelmiyorum dedi
ve tam 3 ay gelmedi işe

bence yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin zaten doğum izni falan derken sensiz işler yürüyecek onlarda yürütmeyi öğrenecek şimdiden alıştırsan onları iyi olur

yaaaaaaaa sen niye sıçrayarak uyanıyosun yaaaaa
sen artık yavaş yavaş uyanacaksın
hiç acele etmeden korkmadan sıçramadan
gördüğün rüyaları bi elden geçir artık
lütfen biraz daha dikkat ebda hanım lütfen biraz daha dikkat

tatlim bu arada sana hayirli olsun diyemedim... en sonunda cikisi almissin... en iyisi kal evinde bak keyfine...
ayy cnm sorma doktor meselesini ama sabah iyi konustu benle yaa... endiselenme onemli degildir ama gel takip edelim dedi...
yani tedbiri birakmiyor gbi bakalim bugun nasil yapcak ona gore yeni doktor arastiricam.
stres yapmakta istemiyorum... saat 2 olsunda gidiyim diye bekliyorum... ztn randevu yok araya kaynicam mecbur... insallah hemen alirlar..

OZSER senin desteğin sayesinde salı gününe randevu aldım en erken o zamana verebildiler bu da adetimin 15. gunune tekabül ediyo zaten yumurta varsa görürüz sanırım inşallah iyi bişey yapmışımdır inşallah pişman olmam

ben basta aldıgım kılolardan dolayı cok rahatsız oldum aslında sonra aldıklarım cok koymuyorda keske o ılk 3 kg yu almayaydım dıyorum hep
oda hamıle oldugumu ogrendıgım haftalarda acılan ıstahım pıdeler pızzalar hamburgerler makarna mantı derkn aldım :d
yuruyus en guzelı tabı sıcaklar gecsın yurursun tabı ama sakın sıcaklarda cıkma canım kotu olursun

halılarıda ver yıkasınlar ya m2 3 tl ye falan yıkıorlar anacgına da yazık sanada hem de mıs gıbı getırıolar

canım valla kızma bana ama ben belkıde yanlıs dusunuorum herseyede karısıyorum gıbı ama ben olsam 2 gunde bır ılıskıyı bırakmam bır ay hem doktor kontrolu hem 2 gunde bır ılıskı derken o ay gelıverır bebıs ole 6 ay gelme cok kafana takma dıye bısı yok tmam bır ay takma ıkı ay takma ama 6 ay cok uzun yanı bence doktor dıcek yumurta su kadar calısmalar onemlı artık dıcek catlamıs yada catlamamıs devam enaz o ay 4 kere gorcen doktoru sonrada gelsın bebıs ole ayda yılda bır doktor gorme ıle yada bı olup bır olmamayla sansı uzatmak gıbı gelıor bana
bana doktor cocugun olmaz tup bebek gerekebılır dedı bende ılk ay olmadı stres oldum sonra kı ay ıkı gunde bır oldu hıc bırakmadım bebıs gobusumde cok sukur rabbım sızlerede ıns nasıp etsın

valla cnm ogren bakalim duruma gore hareket ederim artik. olmazsa ondanda bir randevu alip giderim...
en iyisi oyle olucak gibi

canım avcılar hospıtala gıdıor kadın doktoru ama adını bılmıorum sordum sımdı yazsında donucem hemen sana

ınsallah cnm belkıde tam kocaman yumurtaları gorursunuz salı gunu ve doktor hadı calıs der sende yakalarsın
cok sevındım canım benım
pısman olmucaksın emın ol en azından durumdan haberdar olaaksın

günaydınnn kızlar nasılsınızzzzz beni unutmadınız inş :) artık çok fazla girmiyorum bu ay birazcık kendimi dinleyeyeim dedim ama sizleri bazen takip ediyorum dayanamayıp :)

gizemmmm
geçmiş olsun canım benim Allah ım en kısa sürede şifa versin

ebdaaaa
canım benim rüyalar belli ki bilinç altı rüyasııı hem kan gördün rüya bozuldu ki

sense 8

canım sende stres yapma lütfen bugün git bakalım doktorunaa ona göre olmazsa degstrrrsın tatlım ama lutfen no stressss

filozoffffff

canım hayırlı olsun galıba hamılesın darısı bu ay tazebaharrr , cimcimeee, bebekkkk ve tabiki benımle birlıkte adını hatrlamadıgım tum arkadaslara ıns :)

her ay yenıden umutla doğmak cooooook guzelll.
benımde yarın randevum var doktorumda

sol taraftakı yumurtalarım catlamıs sagda ıkı tanecık yumurtammm vardı gun asırı ılskı demıstı bakalım durumlar ne ıns bebegım benmlerdırrr kızlar dualarınızı esırgemeyın :)

canım neden kızayım sizlerin söyledikleri bana ışık oluyo aslında hep doktora gitmek ıstıyorum ama yok kafaya takma yok çok üstüne düşersen olmaz akışına bırak dedikleri için 5 ay bekledim,işte bu 6. ayım.bu sefer karar verdim zaten 10.gün yani bugun itibariyle regl olana kadar 2 günde bir ilişki istiyorum , bu arada soğan kürü yapıyorum ve arı sütü bal polen yapıyorum eşime 2 aydır keçi boynuzu özü yediriyorum hayırlısı olsun artık ne yapacagımı da şaşırdım yani kafaya takmamak mümkün değilki hep düşünme düşünmediğim ay hamile kaldım dıye ama düşünmediğimiz ay nasıl olur o formülü bulamadım

Nil hanım, süper 1 kadın

supersın ıste boyle kesınlıkle azmınızın karsılıgı gelecektır sızlere yurekten ınanıyorum ben
ayrıca kafadan atmak hıc de mumkun degıl kesınlıkle ama ne var artık eskısı kadar uzulmuor yada umut azaldıgı ıcın moralın cok bozupup dıbe vurmuyorsundur bence cunku aylar ılerledıkce kafaya daha cok gırer neden olmuyor neden olmadı oldumu bu ay acaba dıye gıbıme gelıor
esınde destekcı cok sukur yemem etmem dememıs ne guzel ıste
rabbım mucızenızı versın hanenıze ınsallah

Nil hanım, süper 1 kadın

canım belkıde o doktordur cok emın degılım ama faceden yazdım kıza doner bana gun ıcınde kesın

ayy inşallah canım, eşimle bu konuyu konuşmuyoruz açıkçası biliyosunuz stres yapıyo bebek için birliktelik diye ben onu keçiboynuzu özünü aldım ciğerlere ii igeliyo dedim zaten öle seyleri sever 2 aydır her gün düzenli yıyo ben vermesem kalkıp kendi alıyo yıyo çok şükür belki o da biliyo neden olduğunu o yuzden yıyor gizli biri anlayış sözkonusu olabilir aslında her ay bi umutlanıyorum her ay kırmızıyı gorunce o dakıka bi garip oluyorum hatta ıtıraf edeyim o günü biraz bulanık geçiriyorum ama akşamında tekrar öbür aya daha iyi hazırlncam dıorum içimden bi his bu ay olmazsa öbür ay kesin olacağını ve hayallerimdeki gibi mayıs doğumlu bebeğim olacagını soyluyo ama hayırlısı dualrımız kabul olsun inşallah

canım avcılar hospıtala gıdıor kadın doktoru ama adını bılmıorum sordum sımdı yazsında donucem hemen sana

ohh kuzum orasi benm eve 2 dakka. ben orda hep kan testi yaptirdim. Halam da orda dogum yapti...
doktorlari iyi birini taniyorum zten. yani gitmisligim var Tulaydi adi... birinide hic gozum tutmadi hani acile gitmistim terslemisti..
ama mecbur kalirsam aksam yada yarin sabah bide onlara giderim.
yaww kizlar isler yogun derken izin almak konusunda sorun yok cnku kayinpederin yaninda calisiyorum. asil sorun onun yaninda calismak. istedigin gibi rapor fln alamiyorsun... isi birakamiyorsun ... zaten o telefon ve mailler hic durmuyo 7/24 evde haftasonu tatillerde bile .... doktorun yanina giriyorum zar zarr o telefon susmuyor... rapor alip evde yatamiyorsun boyle olunca yoksa baskasinin yaninda calissam aninda Hulya gibi cikardim valla isten hic parasi fln umurumda olmazdi...
gun icinde dinlene biliyorum ama herzaman olmuyor..... bnm kozalaga diyorum gelmicem artik valla diye ama hic taviz yok her aksam ofisten cikana kadar 8-9 oluyor. bnm hamilelige inat islerin masallahi var... ramazan fln dinlemiyor
oyuzden dedim bi kac kere siz siz olun sakin ayni yerde calismayin diye...

ınsallah canım amınnnn

tmm canım benım aklında olsun en azından doktor adıda ogrenım solıcem belkıde tulaydır bılemıyorum sımdı

neden unutalım merve benim burdan firarıma yakın bi zamanda gelmiştin sende çok fazla muhabbet edememiştik ama sende durumlar nedir???

günaydınnn kızlar nasılsınızzzzz beni unutmadınız inş :) artık çok fazla girmiyorum bu ay birazcık kendimi dinleyeyeim dedim ama sizleri bazen takip ediyorum dayanamayıp :)

gizemmmm
geçmiş olsun canım benim Allah ım en kısa sürede şifa versin

ebdaaaa
canım benim rüyalar belli ki bilinç altı rüyasııı hem kan gördün rüya bozuldu ki

sense 8

canım sende stres yapma lütfen bugün git bakalım doktorunaa ona göre olmazsa degstrrrsın tatlım ama lutfen no stressss

filozoffffff

canım hayırlı olsun galıba hamılesın darısı bu ay tazebaharrr , cimcimeee, bebekkkk ve tabiki benımle birlıkte adını hatrlamadıgım tum arkadaslara ıns :)

her ay yenıden umutla doğmak cooooook guzelll.
benımde yarın randevum var doktorumda

sol taraftakı yumurtalarım catlamıs sagda ıkı tanecık yumurtammm vardı gun asırı ılskı demıstı bakalım durumlar ne ıns bebegım benmlerdırrr kızlar dualarınızı esırgemeyın :)

bunları yazmıstım ama kımse dıkkate almadı benı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…