- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #28.901
kuzum bız senınle sabah aksam konusuyoruz dıye yazmadım konulara basından berı hakımım dıye ama ınsallah yarın guzel haberler ıle doneceksın sen doktordan
günaydınnn kızlar nasılsınızzzzz beni unutmadınız inş :) artık çok fazla girmiyorum bu ay birazcık kendimi dinleyeyeim dedim ama sizleri bazen takip ediyorum dayanamayıp :)
gizemmmm
geçmiş olsun canım benim Allah ım en kısa sürede şifa versin
ebdaaaa
canım benim rüyalar belli ki bilinç altı rüyasııı hem kan gördün rüya bozuldu ki
sense 8
canım sende stres yapma lütfen bugün git bakalım doktorunaa ona göre olmazsa degstrrrsın tatlım ama lutfen no stressss
filozoffffff
canım hayırlı olsun galıba hamılesın darısı bu ay tazebaharrr , cimcimeee, bebekkkk ve tabiki benımle birlıkte adını hatrlamadıgım tum arkadaslara ıns :)
her ay yenıden umutla doğmak cooooook guzelll.
benımde yarın randevum var doktorumda
sol taraftakı yumurtalarım catlamıs sagda ıkı tanecık yumurtammm vardı gun asırı ılskı demıstı bakalım durumlar ne ıns bebegım benmlerdırrr kızlar dualarınızı esırgemeyın :)
bunları yazmıstım ama kımse dıkkate almadı benı :)
ayy inşallah canım dualarımzı kaul olur, ooooo çatlamışsa yumurtaların ve değerlendirdiysen güzel haberleri almamız an meselesi:))) içimden bi his güzel haberler duyacagımızı soyluyo
hepinize çok teşekkürler kızlar..
böbrekte taş varmış 2 mm:26:
inşaallah tatlım benim hepimiz bu ay güzel haberleri alaım Allah'ın izniyle bu mübarek ramazan ayında inşaallah
selam kızlarrrrrrrrrrrrr nabersinizzz ben geldimm...
Avcılar hospital Nil Bilgen yoğun bi kadin ancak 1 hafta sonraya randevu veriyorlar 444 2 999 591 10 00
canım arkadasım yazmıs bılgıne :)
cok gecmis olsun guzelim. cnm bnm stres yapma ama bolbol sivi tuket ...
2 lt su onun yaninda baska seylerde ic mutlaka..
tuz yok ama gercekten... bitkisel urunlerde kullanamazsin..
belki kendiliiginden duser...
sabah test yaptım düne ve önceki güne göre daha açıktı rengi
oysaki değer arttıkça koyulaşması gerekirdi:18::18:
ovulasyon testinde düne göre ikinci çizgi daha koyu,ama gebelik testinde öyle değil
değerim düşüyo galiba
canım çok sağolun inan bana öyle teselli oluyoki bu sözler..
iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var
senin kanamada adetten önce mi oldu canım..
benim ateşe göre bugün 7.gün sanırım yerleşmenin..
bu arada gemileri yakıp işi bırakmışın
canınız sağolsun..
adam 3 kişi çalıştırıp tek kişilik maaş veriyodu olmaz ki
şikayet etsek kaçak işçi çalıştırıyor diye maliyeden ceza alırdı bilem
sabah test yaptım düne ve önceki güne göre daha açıktı rengi
oysaki değer arttıkça koyulaşması gerekirdi:18::18:
ovulasyon testinde düne göre ikinci çizgi daha koyu,ama gebelik testinde öyle değil
değerim düşüyo galiba
canim bide sicak rahatlatir seni...ama fazla sicak bebise iyi gelmez...sen yinede kendini sirtini sicak tut mutlaka...teşekkürler hayatım içicez artık yapıcak bişey yok
canım ne işi..canımmm neden kendine stres yapıyorsunnnnnn yapma lutfen bebegının zaten yıyecek ekmegıvarsa dunyada sennnnn naparsan yappp bebegın sana sımsıkı tutunur yanı kendıne yaptıgınla kalırsın lutfen kendıen gel veeee dınlen ıc falan yapma tatlım
canım ya inşallah benimki de öyle yükselir..Ayyy. cok kotu tas isi...cok gecmis olsun hayatim...
Benim degerimdi o.battan bir gun sonra 82 cikmisti . dont panic:)))))
başından beri aynı testleri kullanıyorum aynı markanın aynı seri ürünleri..cnm su idrar testlerinin hepsi ayni degil.ayni marka bile olsa birbirni tutmaz... hergun yedigin ictiginde ayni deil... stres yapma hemen... tekrar nezaman kan testi yaptiricaksin peki? ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?