HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kuzum bız senınle sabah aksam konusuyoruz dıye yazmadım konulara basından berı hakımım dıye ama ınsallah yarın guzel haberler ıle doneceksın sen doktordan

biliyorum tatlım ben takılıyorum zaten bakıyorum da yaneeee hemen unutulmusuk askkk olsun 10 gun falan oldu anca gırmeyelı yanııı ben bunları haketttttmedımmmmm :) :) :) :) :) :)

ayy inşallah canım dualarımzı kaul olur, ooooo çatlamışsa yumurtaların ve değerlendirdiysen güzel haberleri almamız an meselesi:))) içimden bi his güzel haberler duyacagımızı soyluyo

Avcılar hospital Nil Bilgen yoğun bi kadin ancak 1 hafta sonraya randevu veriyorlar 444 2 999 591 10 00

canım arkadasım yazmıs bılgıne :)

ayy inşallah canım dualarımzı kaul olur, ooooo çatlamışsa yumurtaların ve değerlendirdiysen güzel haberleri almamız an meselesi:))) içimden bi his güzel haberler duyacagımızı soyluyo

inşaallah tatlım benim hepimiz bu ay güzel haberleri alaım Allah'ın izniyle bu mübarek ramazan ayında inşaallah

hepinize çok teşekkürler kızlar..
böbrekte taş varmış 2 mm:26:

oyyy geçmiş olsun gizemcim biran önce şifa bulursun inşallah

inşaallah tatlım benim hepimiz bu ay güzel haberleri alaım Allah'ın izniyle bu mübarek ramazan ayında inşaallah

inşallah mervecim dualarım hep o yönde, allahım sana el açan kimseyi geri çevirme, senden başka kimseye muhtaç etme, kucaklarını doldur, bu mutluluğu yaşat yarabbim...

selam kızlarrrrrrrrrrrrr nabersinizzz ben geldimm...

Amaaann bi hile kaldiginda gormustuk buralarda seni..aradan uzun sure gecti...:))))

Gunaydiiiin kuzlarrr...aynen takipteyim. biri sizi gozetliyor..:)))

Yarin tayinler aciklaniyor icimicimi yiyorr. cok heyecanliyim....duzenim tamamen degisebilir.....

ebdosss sen ne zaman dr kont. gidecen..yada gittin mi...

hulya yoksa isi biraktin mi???

Avcılar hospital Nil Bilgen yoğun bi kadin ancak 1 hafta sonraya randevu veriyorlar 444 2 999 591 10 00

canım arkadasım yazmıs bılgıne :)

yaaa benm acildeki kadin... gicik oldum yaa ben o doktora ...ayni benm doktor gibi... beklicez gorcez...
daha cok erken hersey icin... neden erkenden ogrenirsinizki zaten...
bidi bidi beni iyice germisti... neyse ama yapcak bisey yok... o kadin nobete kaliyor... ben geceleri giderim ona
nasilsa yakin illa kontrole sabah gidilcek diye bisey yok

kızlar ben yarın dişçiye giidyorum ağzımda ne var ne yok hepsini halledicez iyiki hamile kalmamışım geçen ay yoksa içimde hep şüphe olcaktı şimdi tüm sorunlar çürükler yarın halledilecek bu sefer dah abomba gıbı hazırlanıyorum

sabah test yaptım düne ve önceki güne göre daha açıktı rengi
oysaki değer arttıkça koyulaşması gerekirdi:18::18:
ovulasyon testinde düne göre ikinci çizgi daha koyu,ama gebelik testinde öyle değil
değerim düşüyo galiba

Son düzenleme:

canımmm neden kendine stres yapıyorsunnnnnn yapma lutfen bebegının zaten yıyecek ekmegıvarsa dunyada sennnnn naparsan yappp bebegın sana sımsıkı tutunur yanı kendıne yaptıgınla kalırsın lutfen kendıen gel veeee dınlen ıc falan yapma tatlım

hepinize çok teşekkürler kızlar..
böbrekte taş varmış 2 mm:26:

Ayyy. cok kotu tas isi...cok gecmis olsun hayatim...

Benim degerimdi o.battan bir gun sonra 82 cikmisti . dont panic:)))))

cnm su idrar testlerinin hepsi ayni degil.ayni marka bile olsa birbirni tutmaz... hergun yedigin ictiginde ayni deil... stres yapma hemen... tekrar nezaman kan testi yaptiricaksin peki?
teşekkürler hayatım içicez artık yapıcak bişey yok
canim bide sicak rahatlatir seni...ama fazla sicak bebise iyi gelmez...sen yinede kendini sirtini sicak tut mutlaka...

canım ne işi..
inan yumurtlamadan beri ev işi yapmıyorum
sırf bebiş varsa bir şey olmasın diye..
çok zayıfım diye belim çok ince,o yüzden çok korkuyorum,evi b..k götürse umurumda diil yeterki bebişim sağlıklı olsun

Ayyy. cok kotu tas isi...cok gecmis olsun hayatim...

Benim degerimdi o.battan bir gun sonra 82 cikmisti . dont panic:)))))
canım ya inşallah benimki de öyle yükselir..
tırsıyorummmm:18::18:

cnm su idrar testlerinin hepsi ayni degil.ayni marka bile olsa birbirni tutmaz... hergun yedigin ictiginde ayni deil... stres yapma hemen... tekrar nezaman kan testi yaptiricaksin peki? ...
başından beri aynı testleri kullanıyorum aynı markanın aynı seri ürünleri..
yanyana bırakın hcg artıkça oda hergün koyulaşır derlerdi..
koyulaşmazsa düştüğünü gösterir falan fistan..
ama şu yeme-içme kısmı bana da mantıklı geldi..
zira dün sahurda 2 ltye yakın su içtim..
inşallah ondandır bu siliklik inşallah
testi de bat gelmezse yapacam tekrardan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…