- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #28.921
hepinize çok teşekkürler kızlar..
böbrekte taş varmış 2 mm:26:
daha ne kadar su içebilirim bilmiyorum günde 2 lt zor içiyorum zateeen
yaaa benm acildeki kadin... gicik oldum yaa ben o doktora ...ayni benm doktor gibi... beklicez gorcez...
daha cok erken hersey icin... neden erkenden ogrenirsinizki zaten...
bidi bidi beni iyice germisti... neyse ama yapcak bisey yok... o kadin nobete kaliyor... ben geceleri giderim ona
nasilsa yakin illa kontrole sabah gidilcek diye bisey yok
sabah test yaptım düne ve önceki güne göre daha açıktı rengi
oysaki değer arttıkça koyulaşması gerekirdi:18::18:
ovulasyon testinde düne göre ikinci çizgi daha koyu,ama gebelik testinde öyle değil
değerim düşüyo galiba
sabah test yaptım düne ve önceki güne göre daha açıktı rengi
oysaki değer arttıkça koyulaşması gerekirdi:18::18:
ovulasyon testinde düne göre ikinci çizgi daha koyu,ama gebelik testinde öyle değil
değerim düşüyo galiba
başından beri aynı testleri kullanıyorum aynı markanın aynı seri ürünleri..
yanyana bırakın hcg artıkça oda hergün koyulaşır derlerdi..
koyulaşmazsa düştüğünü gösterir falan fistan..
ama şu yeme-içme kısmı bana da mantıklı geldi..
zira dün sahurda 2 ltye yakın su içtim..
inşallah ondandır bu siliklik inşallah
testi de bat gelmezse yapacam tekrardan..
az biraz lekelenmem vardı dünden beri..kanaman yoksa degerın dusme ıhıtmalı yok ya sabıt kalır az artar yada normal seyrınde artar ama henuz degerın cok dusuk yanı o deger ıle o kadar cıkmasına sukur etmek laızm
benım bat gunu degerım 91 dı sonuc ortada bosuna stres yapma kendıne lutfen
bat geçmeyene kadar kan vermek istemiyorum artıkkkk:18::18:canım sıkma canını lütfen
hem gebelik testlerine güvenim kalmadı benim artık
gecen ay 2 tane gebelik testim ikinci çizgi silikten biraz daha netti.
ben bile kendimi inandırmaya başlamıştım hamileliğe ama yalan çıktı
gebelik testi yapma yarın git kan ver bence
emin ol ayni seriye bagli olsa bile fark olabiliyor. SIkma canini...
ama okadar su icmis isen gayet normal. sonra sabah kalktin ilk idrar ile testi yaptin :)
silik cikmasi normal... eger simdi oruclu isen yaksalik 8 saatir sivi tuketmedin... fazla testin varsa icin rahatlicaksa yine yap derim. yada yarin tekrar kan testi yaptir...ben 1 hafta boyunca 1gun ara ile yaptirdim ama daha cok stres yapiyor insan emin ol o sonucu beklemek daha zor
az biraz lekelenmem vardı dünden beri..
kaç kez aktı dün boyunca..
sarımsı açık kahverengimsi..
ama bu sabah baktım şükür gelmemiş..
bat geçmeyene kadar kan vermek istemiyorum artıkkkk:18::18:
test var canım..
dediğin gibi gidip bi tanede yapayım..
inşallah dediğin gibi daha koyu çıkar
Amaaann bi hile kaldiginda gormustuk buralarda seni..aradan uzun sure gecti...:))))
?
evet canımmm ilk aylarım biraz zor geçtiii neyseki şu sıralar gayet zindeyim... (maşallah deyin )
sen naptın kızzz varmı bişiler hala denemelere devammı ?
Canim ben sogan kuru uyguladim..ilk kur de yum. zamani iliski olmadi...ama ikinci kurde tam 12den tutturmusum..kızlar benim bugün 10.gün adetimin yumurtlamam genelde 17-18.gün oluyo ama ben 3 gundur soğan suyu içiyorum ve bugun kasıklarımda ağrı oluyo akıntı da var ama yumurtlama akıntısı dğil, soğan kürü uygulayıp iyi sonuç gören varmı aranızda???
Maasallah canim...kacinci haftadasin...
bende 19 haftalik hamileyim..oglum vardi simdiki de kiz..
Canim ben sogan kuru uyguladim..ilk kur de yum. zamani iliski olmadi...ama ikinci kurde tam 12den tutturmusum..
Sogan kurunde cok akinti oluyor ve kasik agrisi yapiyor telaslanma....:))))
canlar nsılsınız? bugün benim kırmızılar geldibu ay 40 günden 34 güne düştü döngüm,yeni bat 25 ağustos kızlar ve bugün başıma çok kötü birşey geldi,kırmızıların belirtisi yoktu bende adetın 3. gunu doktora gidecegım ıcın temizlik yapıyım dedim ve sanırım canım yanacak korkusuyla ağdayı çekince bi yırtılma oldu,çok kanadı ve o anda benim kırmızılarda göründü,eşim hemen alıp tıp merkezine götürdü beni,ama doktor bakmadan iki krem yazdı,2 gün sonra doktora gidince ona göstercem dua edin bana nolur o zamana kadar o yırtılma kapansın,ömrümde ilk defa böyle bırsey oldubiraz canım yanıyr suan
kizlar doktora gittim geldim...
bebisimi yine gordum... gittikce aliskanlik yapmaya basladi
kesemiz duzgun kalp pitpitlarimiz duzenliymis... cok dinletmedi ztn hemen kapatti
ama gecen defaya gore daha iyi duyduk...
akintiya gelince haftasonu kendimizi cok yormusuzevde bile olsa oyle alisveris merkezlerinde fln saatlerce gezmek yokmus.
birde kesemiz ve bebis buyudugu icin damar catlamalari olabilir o sebeple gelmistir dedi...
kanama yada koyu kahve gorursem ozaman cok dikkat etmemi soyledi
yoksa suan icin bir problem yok...
saol cnm... darisi herkezin basina insallah :)ohh çok sevindim, maşallah hep daha iyi haberlerini alalım inşallah
hayatımm çok geçmiş olsun neresi ya ben anlamadım neresi yırtıldı tüh yaaaa, ağustosta inşallah guzel haberler alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?