HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

hepinize çok teşekkürler kızlar..
böbrekte taş varmış 2 mm:26:

gecmıs olsun cnm ee ne olacak ya doktor nasıl br yol ızlemeye karar verdı

daha ne kadar su içebilirim bilmiyorum günde 2 lt zor içiyorum zateeen

2 lt mı zor mu yok guzelım bana kum dedıklerı halde gunde en az 3 lt ıcıyordum snde mınımum 3 ıcmelısın hem artık bebısın suyu 3 saatte bır yenılenıyor bebıs ıcınde gereklı bol su

hımm anladım cnm ben tanııyorum ama arkadsım cok memnun belkıde sızın yıldızınız uymamısıtır her doktoru herkes sevemez demı
neyse sen yınede bugun ıkna olmazsan baska yere mutlaka gıt derım

kanaman yoksa degerın dusme ıhıtmalı yok ya sabıt kalır az artar yada normal seyrınde artar ama henuz degerın cok dusuk yanı o deger ıle o kadar cıkmasına sukur etmek laızm

benım bat gunu degerım 91 dı sonuc ortada bosuna stres yapma kendıne lutfen

canım sıkma canını lütfen
hem gebelik testlerine güvenim kalmadı benim artık
gecen ay 2 tane gebelik testim ikinci çizgi silikten biraz daha netti.
ben bile kendimi inandırmaya başlamıştım hamileliğe ama yalan çıktı

gebelik testi yapma yarın git kan ver bence

emin ol ayni seriye bagli olsa bile fark olabiliyor. SIkma canini...
ama okadar su icmis isen gayet normal. sonra sabah kalktin ilk idrar ile testi yaptin :)
silik cikmasi normal... eger simdi oruclu isen yaksalik 8 saatir sivi tuketmedin... fazla testin varsa icin rahatlicaksa yine yap derim. yada yarin tekrar kan testi yaptir...ben 1 hafta boyunca 1gun ara ile yaptirdim ama daha cok stres yapiyor insan emin ol o sonucu beklemek daha zor

az biraz lekelenmem vardı dünden beri..
kaç kez aktı dün boyunca..
sarımsı açık kahverengimsi..
ama bu sabah baktım şükür gelmemiş..

bat geçmeyene kadar kan vermek istemiyorum artıkkkk:18::18:

test var canım..
dediğin gibi gidip bi tanede yapayım..
inşallah dediğin gibi daha koyu çıkar

kanaman yokmus az lekelenme yerlesmedır kesın bence
yap bakalım haber et bızede

kızlar benim bugün 10.gün adetimin yumurtlamam genelde 17-18.gün oluyo ama ben 3 gundur soğan suyu içiyorum ve bugun kasıklarımda ağrı oluyo akıntı da var ama yumurtlama akıntısı dğil, soğan kürü uygulayıp iyi sonuç gören varmı aranızda???

evet canımmm ilk aylarım biraz zor geçtiii neyseki şu sıralar gayet zindeyim... (maşallah deyin )

sen naptın kızzz varmı bişiler hala denemelere devammı ?

Maasallah canim...kacinci haftadasin...

bende 19 haftalik hamileyim..oglum vardi simdiki de kiz..

Canim ben sogan kuru uyguladim..ilk kur de yum. zamani iliski olmadi...ama ikinci kurde tam 12den tutturmusum..
Sogan kurunde cok akinti oluyor ve kasik agrisi yapiyor telaslanma....:))))

canlar nsılsınız? bugün benim kırmızılar geldibu ay 40 günden 34 güne düştü döngüm,yeni bat 25 ağustos kızlar ve bugün başıma çok kötü birşey geldi,kırmızıların belirtisi yoktu bende adetın 3. gunu doktora gidecegım ıcın temizlik yapıyım dedim ve sanırım canım yanacak korkusuyla ağdayı çekince bi yırtılma oldu,çok kanadı ve o anda benim kırmızılarda göründü,eşim hemen alıp tıp merkezine götürdü beni,ama doktor bakmadan iki krem yazdı,2 gün sonra doktora gidince ona göstercem dua edin bana nolur o zamana kadar o yırtılma kapansın,ömrümde ilk defa böyle bırsey oldu biraz canım yanıyr suan

o zaman benim için de umut var ilk defa bi kürü böyle inat ve azimle yapıyorum hiç erinmeden, forumlara bakıyorum çok kişi yararını görmüş, sen de görmüşsün kasıklarımın ağrıması güzel bişe o zaman bişeler oluyo orda demekki, zaten bu aydan değilde önümüzdeki ay için hazırlık yapıyorum ben

Oooooy kıyamam kuzum yaa, geçmiş olsun, terlememeye çalış, hep kuru kalsın. Yeni döngün hayırlı olsun bu arada, bu yumyum sana bebeğini getirsin inşallah.

kizlar doktora gittim geldim...
bebisimi yine gordum... gittikce aliskanlik yapmaya basladi
kesemiz duzgun kalp pitpitlarimiz duzenliymis... cok dinletmedi ztn hemen kapatti
ama gecen defaya gore daha iyi duyduk...
akintiya gelince haftasonu kendimizi cok yormusuz evde bile olsa oyle alisveris merkezlerinde fln saatlerce gezmek yokmus.
birde kesemiz ve bebis buyudugu icin damar catlamalari olabilir o sebeple gelmistir dedi...
kanama yada koyu kahve gorursem ozaman cok dikkat etmemi soyledi
yoksa suan icin bir problem yok...

ohh çok sevindim, maşallah hep daha iyi haberlerini alalım inşallah

feridecim gecmıs olsun nasıl yırtın sen oyle ya
Insallah cabuk gecer bıde zamanlama cok kotu hem regl sın hem sıcaklar nasıl da yanar mıkrop kaptırmamaya calıs

tazebahar canım bence ıcını temızlıor ıltıhap vs varsa ondandır agrıların

suzancım ne guzel haberlerle gelmıssın bu arada cok dınletmemesı ıı bırsey
benım doktorum sey demıstı nasıl kı karıncanın uzerıne su dokersın kacısmaya calısır can havlıyle bebeklerımızde bu ısınlardan kacmak ıstermıs ıı bırsey degıl kalp atısı dınlemek demıstı doktor tabı bız merak edıoruz duymak ıstıoruz o baska

Eki Görüntüle 764365
şişkomuyuz ne

bu trt de acıklama yapan adam benı gorse bugun taslar herhalde

ayıp ayı hamile hamile sokakta gezilirmi akşam eşin gelsin arabayla şöle bi 10 dakka camdan hava al yeter sana ne böyle resim çekinmeler falan ne günlere kaldık yaaa, canım benim maşallah nazarlardan saklasın inşallah güzel allahım şişko değil iki kişisiniz

hayatımm çok geçmiş olsun neresi ya ben anlamadım neresi yırtıldı tüh yaaaa, ağustosta inşallah guzel haberler alırsın

canım cok afedersin ortadaki kısımla yan dudağının tam birleşim yeri böyle bıçakla kesilmiş gibi açıldı,doktor bkamadan şikayetime göre krem verdi,ağustosta izinde olacağımız için çalışma olmaz inşallah eylülde meleğimiz geçer,ama kızlar şimdi canım acıyor,bi yandanda bu kadar marifetli oldugum için kendime gülüyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…