- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #28.941
Ooooy maşallah size yaaaa.
TRTdekinin anasının o gece başı ağrısaymış noolurmuş sanki.
1 hamile kalayım göbeği açık t-shirt giycem, inat mı murat mı hadi bakalım!
ayıp ayı hamile hamile sokakta gezilirmi akşam eşin gelsin arabayla şöle bi 10 dakka camdan hava al yeter sana ne böyle resim çekinmeler falan ne günlere kaldık yaaa, canım benim maşallah nazarlardan saklasın inşallah güzel allahım şişko değil iki kişisiniz
saol cnm... darisi herkezin basina insallah :)
herkezden herzaman iyi haberler gelsin ...
ne siskosu tatlim gayet iyisin... yiyeceksin tabii ztn cogu dogumda gidicek...
hazir bahanende var yemek icin
Oooooy kıyamam kuzum yaa, geçmiş olsun, terlememeye çalış, hep kuru kalsın. Yeni döngün hayırlı olsun bu arada, bu yumyum sana bebeğini getirsin inşallah.
feridecim gecmıs olsun nasıl yırtın sen oyle ya
Insallah cabuk gecer bıde zamanlama cok kotu hem regl sın hem sıcaklar nasıl da yanar mıkrop kaptırmamaya calıs
tazebahar canım bence ıcını temızlıor ıltıhap vs varsa ondandır agrıların
suzancım ne guzel haberlerle gelmıssın bu arada cok dınletmemesı ıı bırsey
benım doktorum sey demıstı nasıl kı karıncanın uzerıne su dokersın kacısmaya calısır can havlıyle bebeklerımızde bu ısınlardan kacmak ıstermıs ıı bırsey degıl kalp atısı dınlemek demıstı doktor tabı bız merak edıoruz duymak ıstıoruz o baska
canım orayı nasıl kuru tutacağım bilemiyorum,kremi sürüp üzerine peçete yada pamuk koysam mikrop kaptırır mıyım ki acaba
canım cok afedersin ortadaki kısımla yan dudağının tam birleşim yeri böyle bıçakla kesilmiş gibi açıldı,doktor bkamadan şikayetime göre krem verdi,ağustosta izinde olacağımız için çalışma olmaz inşallah eylülde meleğimiz geçer,ama kızlar şimdi canım acıyor,bi yandanda bu kadar marifetli oldugum için kendime gülüyorum yaa
allah allaah canım benim vardır mutlaka hayır diyelim bari ne diyelim bi hikmeti vardır, ben ağda yapamadığım için pek gözümde canlandıramadım kusura bakma böle açıklattım sana ama inşallah hemenceceik geçer hemen kapanır yaran çok etkilemez sanırım seni ama adet oldun şimdi dikkatli olman lazım oy yaaa içim gitti birden geçmiş olsun canım
Canım valla bende anlamadım ki nasıl olduğunu,eşim hemen aldı doktora götürdü oda bakmadan anlattıgıma göre krem verdi,dediğin gibi çok ters zaman geldiumarım dediğin gibi biran önce kapanır orası yaa
Selam kızlar artık aranızdayım net almıodum ara sıra cepten bakıodum ama artık yeter :) bundan sonra buradayım ve Allah izin verirse ağustosta aşılama yaptırmaya karar verdik ! Doktorumda tamam artık geçelim aşılamaya dedi hayırlısı bakalım ne olacak
Selam kızlar artık aranızdayım net almıodum ara sıra cepten bakıodum ama artık yeter :) bundan sonra buradayım ve Allah izin verirse ağustosta aşılama yaptırmaya karar verdik ! Doktorumda tamam artık geçelim aşılamaya dedi hayırlısı bakalım ne olacak
teşekkürler canım,dua edin çabuk kapansın,sünnet olmuşçocuk gibi yürüyebiliyorum şuan
hayırlısı olsun canım en azından birşeye karar vermişsiniz umarım öbür ayı beklerken kendiliğinden kalırsın ya da denediğiniz zaman güzel haber alırsın ben eminim ağustos ayı bereketli geçecek bayram şekerlerimiz gelecek bize de
İnşallahh tazemmmne güzel demişsin bayram şekerlerimiz gelecek die :)) inşallah biran evvel gelir şekerlerimiz
her ay için bi isim uyduruyorum ben ama en manalısı bu oldu sanırım bayramda ya da bayram sonrası şekerlerimiz gelsin bizimde ağzımız tatlansın inşallah ben eminim bu ay yıllarca etmediğim duayı ettim edicemde daha inanıyorum inancımı yitirmek istemıyorum hakkımzıda hayırlısı olsun canımcım
Umudumuzu yitirmeyelim aman haaa aynen devam canımm dualarımızın yüzü suyu hürmetine bizimde yüzümüz tez zamanda güler inşallah ! Arkadaşım 3 senedir uğraşıo geçen ay aşılama yaptı 6 haftalık ikizlerine hamile ve onun ısrarına bende tekrar başlıcam doktora ama klomenler tamam bitti ! Direkt aşılamabakalım kısmet
gecmıs olsun cnm ee ne olacak ya doktor nasıl br yol ızlemeye karar verdı
2 lt mı zor mu yok guzelım bana kum dedıklerı halde gunde en az 3 lt ıcıyordum snde mınımum 3 ıcmelısın hem artık bebısın suyu 3 saatte bır yenılenıyor bebıs ıcınde gereklı bol su
hımm anladım cnm ben tanııyorum ama arkadsım cok memnun belkıde sızın yıldızınız uymamısıtır her doktoru herkes sevemez demı
neyse sen yınede bugun ıkna olmazsan baska yere mutlaka gıt derım
kanaman yoksa degerın dusme ıhıtmalı yok ya sabıt kalır az artar yada normal seyrınde artar ama henuz degerın cok dusuk yanı o deger ıle o kadar cıkmasına sukur etmek laızm
benım bat gunu degerım 91 dı sonuc ortada bosuna stres yapma kendıne lutfen
klomenden bende bi sonuc alamadım hayatım, bu ay son ayım ama sanmıyorum bişey çıksın belli olmaz gerçi aşı ilaç ne olursa olsun gelsinler de bize farketmez hayatım,rabbim biranönce bizede nasip etsin
bak beni dedi dersin bunda kesin bi keramet var sen kafayı buna takcaksın o sıra bebiş işini unutcaksın sonra hooop bi bakıyoruz hayatım hayatına merhaba diyen birileri var, dualarım hep bizimle canım herzaman
gözü aydın cnım..kizlar doktora gittim geldim...
bebisimi yine gordum... gittikce aliskanlik yapmaya basladi
kesemiz duzgun kalp pitpitlarimiz duzenliymis... cok dinletmedi ztn hemen kapatti
ama gecen defaya gore daha iyi duyduk...
akintiya gelince haftasonu kendimizi cok yormusuzevde bile olsa oyle alisveris merkezlerinde fln saatlerce gezmek yokmus.
birde kesemiz ve bebis buyudugu icin damar catlamalari olabilir o sebeple gelmistir dedi...
kanama yada koyu kahve gorursem ozaman cok dikkat etmemi soyledi
yoksa suan icin bir problem yok...
inşallah canım..kanaman yokmus az lekelenme yerlesmedır kesın bence
yap bakalım haber et bızede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?