HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Ooooy maşallah size yaaaa.
TRTdekinin anasının o gece başı ağrısaymış noolurmuş sanki.
1 hamile kalayım göbeği açık t-shirt giycem, inat mı murat mı hadi bakalım!

hhaha kız o adamı leylekler getırmıs bı anadan cıkmıs olamaz
bende sımdı 7,5 aylık halımle tatıle gıdıp bıkını gıyıcem tehlıkelı sularda yuzme hayallerım var

kızz kocamın arabası yok kı ben sımdı hıc dısarı cıkıp hava alamıcam mı
kız bıde sagolsun devletım 32 haftaya kdar calıs dıo yanı 8 aya kadar ee ben ne yapcam eve ıs mı alsam :

saol cnm... darisi herkezin basina insallah :)
herkezden herzaman iyi haberler gelsin ...

ne siskosu tatlim gayet iyisin... yiyeceksin tabii ztn cogu dogumda gidicek...
hazir bahanende var yemek icin

dogumdan sonra kalan kıloları konusalım sekerım

Oooooy kıyamam kuzum yaa, geçmiş olsun, terlememeye çalış, hep kuru kalsın. Yeni döngün hayırlı olsun bu arada, bu yumyum sana bebeğini getirsin inşallah.

canım orayı nasıl kuru tutacağım bilemiyorum,kremi sürüp üzerine peçete yada pamuk koysam mikrop kaptırır mıyım ki acaba

Canım valla bende anlamadım ki nasıl olduğunu,eşim hemen aldı doktora götürdü oda bakmadan anlattıgıma göre krem verdi,dediğin gibi çok ters zaman geldi umarım dediğin gibi biran önce kapanır orası yaa

Selam kızlar artık aranızdayım net almıodum ara sıra cepten bakıodum ama artık yeter :) bundan sonra buradayım ve Allah izin verirse ağustosta aşılama yaptırmaya karar verdik ! Doktorumda tamam artık geçelim aşılamaya dedi hayırlısı bakalım ne olacak

allah allaah canım benim vardır mutlaka hayır diyelim bari ne diyelim bi hikmeti vardır, ben ağda yapamadığım için pek gözümde canlandıramadım kusura bakma böle açıklattım sana ama inşallah hemenceceik geçer hemen kapanır yaran çok etkilemez sanırım seni ama adet oldun şimdi dikkatli olman lazım oy yaaa içim gitti birden geçmiş olsun canım

teşekkürler canım,dua edin çabuk kapansın,sünnet olmuşçocuk gibi yürüyebiliyorum şuan

Son düzenleme:

inşallah canım daha da agdaya yaklasmazsın bıle

hadı hayırlısı olsun canım umarım en kısa zamanda care olur

hayırlısı olsun canım en azından birşeye karar vermişsiniz umarım öbür ayı beklerken kendiliğinden kalırsın ya da denediğiniz zaman güzel haber alırsın ben eminim ağustos ayı bereketli geçecek bayram şekerlerimiz gelecek bize de

teşekkürler canım,dua edin çabuk kapansın,sünnet olmuşçocuk gibi yürüyebiliyorum şuan

bak beni dedi dersin bunda kesin bi keramet var sen kafayı buna takcaksın o sıra bebiş işini unutcaksın sonra hooop bi bakıyoruz hayatım hayatına merhaba diyen birileri var, dualarım hep bizimle canım herzaman

İnşallahh tazemmm ne güzel demişsin bayram şekerlerimiz gelecek die :)) inşallah biran evvel gelir şekerlerimiz

İnşallahh tazemmm ne güzel demişsin bayram şekerlerimiz gelecek die :)) inşallah biran evvel gelir şekerlerimiz

her ay için bi isim uyduruyorum ben ama en manalısı bu oldu sanırım bayramda ya da bayram sonrası şekerlerimiz gelsin bizimde ağzımız tatlansın inşallah ben eminim bu ay yıllarca etmediğim duayı ettim edicemde daha inanıyorum inancımı yitirmek istemıyorum hakkımzıda hayırlısı olsun canımcım

Umudumuzu yitirmeyelim aman haaa aynen devam canımm dualarımızın yüzü suyu hürmetine bizimde yüzümüz tez zamanda güler inşallah ! Arkadaşım 3 senedir uğraşıo geçen ay aşılama yaptı 6 haftalık ikizlerine hamile ve onun ısrarına bende tekrar başlıcam doktora ama klomenler tamam bitti ! Direkt aşılama bakalım kısmet

klomenden bende bi sonuc alamadım hayatım, bu ay son ayım ama sanmıyorum bişey çıksın belli olmaz gerçi aşı ilaç ne olursa olsun gelsinler de bize farketmez hayatım,rabbim biranönce bizede nasip etsin

hayatım izlencek bi yol yokmuş sudan başka su içiyorum işte bolca bakalım nolucak :/

Yaaa adama diyorum cuzdanim calindi yolda kaldim eve gelemiyorum, ama ben biskleteyim cevap. 1 saat bekliyorum babasini yolluyor eve geliyorum hala yok, nermis yorulmus moladaymis bira iciyormus. Dedim sagol is yerne gidcektik acaba ordami unuttum bakicaktik ama bira iciyorum yarin bakarsin sen diyor, evde yicek iciek bisi yokdiyorum sur arabayi git diyor, sanki yanliz trafige cikabiliyorum bir , ikincisi birde ehliyetsiz ehliyette cuzdanla gitti oturma izni kartimda, sigort kartimda , banka kartimda evde bir tek pasaportum var kimligimi gosterebilecegim. Ben bu stresteyken adam oturmus bira iciyor yyaaa. Birde napiyim benim hatam mi diyor...

gözü aydın cnım..
rabbim sana bağışlasın inşallah

kanaman yokmus az lekelenme yerlesmedır kesın bence
yap bakalım haber et bızede
inşallah canım..
gelişmeleri bildiririm

bu arada kızlar
bugün gittim dr a..
değerin normal dedi..
anlattım ateş ölçtüğümü..
bugün döllenmenin 8 günü,ovulasyonunda 13.günü dedim..
kadın şok oldu
maşşallah herşeyi biliyon dedi
değerin noırmal önemli olan ikiye katlanması dedi..
yarın yine test yap bakalım ikiye katlanmış mı dedi..
progestan,coraspin ve folbiol verdi..
yalnız ben sahuru açtığım gibi attım ilaçlarımı..
son 5 dk dır çift görüyorum
sersem oldumm..
ellerim ayaklarım boşalıyo
var mı benim gibi olan:18::18:
yarın yine test yapcam dua edin ikiye üçe katlansın
eşimde takmış keseyi kalp atışını görmeden inanmam diyo hamiş olduğuna
pcye bakıyorum gözlerim kayıyo ya
üşüyorum habire
değerin normal artarsa bayrama az kala yada bayram sonrası gel görünür dedi herşey
daha ben gitmeden drum bakmış kan sonucuna girdiğim gibi gel gel hamişsin dedi
vajinusmusu yendin ilk ayda hamiş kaldın dedi
inşallah devamıda gelir anneler bana çok dua edin lütfen

Arkadaslarim merhabaa :)
Sizce bas donmesi belirti midir ? Yasayan var mi ? Bugun benim kafami yukari kaldirinca veya bi hareket esnasinda denge kaybim ve hafif bas donmem oldugunu farkettim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…