- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #28.961
Yaaa adama diyorum cuzdanim calindi yolda kaldim eve gelemiyorum, ama ben biskleteyim cevap. 1 saat bekliyorum babasini yolluyor eve geliyorum hala yok, nermis yorulmus moladaymis bira iciyormus. Dedim sagol is yerne gidcektik acaba ordami unuttum bakicaktik ama bira iciyorum yarin bakarsin sen diyor, evde yicek iciek bisi yokdiyorum sur arabayi git diyor, sanki yanliz trafige cikabiliyorum bir , ikincisi birde ehliyetsiz ehliyette cuzdanla gitti oturma izni kartimda, sigort kartimda , banka kartimda evde bir tek pasaportum var kimligimi gosterebilecegim. Ben bu stresteyken adam oturmus bira iciyor yyaaa. Birde napiyim benim hatam mi diyor...
günaydın kızlar
bu sabah tartıldım ve 80,6 kg olmusum
Günaydın kızlaaaar, dün itibari ile çalışmalarıma başlamış bulunmaktayımallah sonumuzu hayretsin inşallah bu güzel ramazan ayında güzel haberler olur inşallah
günaydın kızlar
günaydın kızlar
Günaydın kızlarrrrr
nasılsınız? Benim çokkkk uykum var bide bugün genel kurul var gerçi cabuk gecer gun ama aksam olsa da uyusak
zaten sıcaklardan sabah aksam dus alıoruz sapır sapır terliyorum yaa :S
Günaydın canım rabbim utandırmasın bu ay ınsallah mucızenız sızınle olur
özgemmm süpersin ya harika gidiyorsun gerçekten azmine saglık
çizelgenden de güncelle kız ayy cok sevındım valla
gunaydınn ohhh ne guzel kilo vermeye çalışıyosun sanırım
Günaydın canım rabbim utandırmasın bu ay ınsallah mucızenız sızınle olur
özgemmm süpersin ya harika gidiyorsun gerçekten azmine saglık
çizelgenden de güncelle kız ayy cok sevındım valla
Canım sanırım diyettesin, zorlanmadan ben 3 ayda 14 kilo verdim, hemde çok kasmadan. Aşağıdaki topiciği 111. safyadan itibaren ciddiye alarak oku. Çok faydalı bilgiler var, kızlar gerçekten çok yardımcı olmaya çalışmışlar. Takıldığın yer olursa yardımcı olmak isterim.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-karbonhidrat-diyeti-deneyimlerimiz-2139.html
teşekkür ederim canım hem sağlığım hem de bebişim olsun diye :)
Günaydınnn kızlarrrrbugün 13.45 de erzincana uçuorum annemin karaciğerde kist çıkmış apar topar bende yanına gidicem ! Dua edin önemli bişi çıkmasın nolur annemin haberi yok gideceğimden beni görünce şok olcak :)))
Üstünde t-shirt varsa aç göbeğini öyle gez bacım, hava alsın çocuk. Ben öyle yapcam, gebelere dil uzatanlara inat!!!
amin canımmmm inşallah,o mucizeyi içimde hissetmek için neler vermezdimallah sizlere sağlıklı hamilelik ve doğumlar bize de önce sağlıkla hamile haberini alma sonra sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah, neyseki sizler varsınız tecrübelerinziden yararlanabilicez
Günaydınnn kızlarrrrbugün 13.45 de erzincana uçuorum annemin karaciğerde kist çıkmış apar topar bende yanına gidicem ! Dua edin önemli bişi çıkmasın nolur annemin haberi yok gideceğimden beni görünce şok olcak :)))
günaydın canım, üzülme bundan 5 sene önce benimde annemin karaciğerinde kist çıktı patlar diye ameliyat ettiler sonra yine tekrarladı başka bi doktora gittik bu doktor dediki içindeki sıvıya bakalım iyi huyluysa hiç gerek yok ameliyata patlasa bile bişey olmaz dedi çok rahatsız ederse içini boşaltırız dedi, sıkıntı yok senelerdir çok şükür ,çok geçmiş olsun şimdiden
günaydın kızlar
yeliz
bana diyet listeni yollarmısın özelden.
paunlama falan pek anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?