HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Canım ya kozalak alkol etkisi ile ne dediğini bilmiyor herhalde boşvet onu şimdi nasılsın nasıl çıldırdın cüzdanı fark etmedin mi
Aman canına gelmesin diyelim gerisi boş üzülme sen

Günaydın kızlaaaar, dün itibari ile çalışmalarıma başlamış bulunmaktayım allah sonumuzu hayretsin inşallah bu güzel ramazan ayında güzel haberler olur inşallah

Günaydın kızlaaaar, dün itibari ile çalışmalarıma başlamış bulunmaktayım allah sonumuzu hayretsin inşallah bu güzel ramazan ayında güzel haberler olur inşallah

Günaydın canım rabbim utandırmasın bu ay ınsallah mucızenız sızınle olur

günaydın kızlar

bu sabah tartıldım ve 80,6 kg olmusum

özgemmm süpersin ya harika gidiyorsun gerçekten azmine saglık
çizelgenden de güncelle kız ayy cok sevındım valla

Günaydın kızlarrrrr
nasılsınız? Benim çokkkk uykum var bide bugün genel kurul var gerçi cabuk gecer gun ama aksam olsa da uyusak
zaten sıcaklardan sabah aksam dus alıoruz sapır sapır terliyorum yaa :S

Günaydın kızlarrrrr
nasılsınız? Benim çokkkk uykum var bide bugün genel kurul var gerçi cabuk gecer gun ama aksam olsa da uyusak
zaten sıcaklardan sabah aksam dus alıoruz sapır sapır terliyorum yaa :S

Üstünde t-shirt varsa aç göbeğini öyle gez bacım, hava alsın çocuk. Ben öyle yapcam, gebelere dil uzatanlara inat!!!

amin canımmmm inşallah,o mucizeyi içimde hissetmek için neler vermezdim allah sizlere sağlıklı hamilelik ve doğumlar bize de önce sağlıkla hamile haberini alma sonra sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah, neyseki sizler varsınız tecrübelerinziden yararlanabilicez

Günaydınnn kızlarrrr bugün 13.45 de erzincana uçuorum annemin karaciğerde kist çıkmış apar topar bende yanına gidicem ! Dua edin önemli bişi çıkmasın nolur annemin haberi yok gideceğimden beni görünce şok olcak :)))

teşekkür ederim canım.

çizelgemi bir arkadas güncelliyor benimki bir türlü tutmadı

teşekkür ederim bakıyorum canım hemen.

teşekkür ederim canım hem sağlığım hem de bebişim olsun diye :)

inşallah canım azmin elinden hiçbişe kurtulmazdı ama zayıf olmakla da bebiş gelmiyo ben 48 kiloyum 1 senedir tık yok, allah hepimize şifalar versin inşallah ama anladığım kadarıyla çok hızlı kilo veriyosun maşallah, biranönce hedefine ve bebeğine kavuş inşallah

günaydın canım, üzülme bundan 5 sene önce benimde annemin karaciğerinde kist çıktı patlar diye ameliyat ettiler sonra yine tekrarladı başka bi doktora gittik bu doktor dediki içindeki sıvıya bakalım iyi huyluysa hiç gerek yok ameliyata patlasa bile bişey olmaz dedi çok rahatsız ederse içini boşaltırız dedi, sıkıntı yok senelerdir çok şükür ,çok geçmiş olsun şimdiden

Üstünde t-shirt varsa aç göbeğini öyle gez bacım, hava alsın çocuk. Ben öyle yapcam, gebelere dil uzatanlara inat!!!

haha yok kız elbıse var acamam
bu ara pantolon cekemıyorum cok sıcak elbıse gıyıyorum efıl efıl
gercı benım elbıseler askılı sıfır kol ve hep dız ustu tam taslanmalıgım
adamlar dısarı cıktın bıde bu halde dıye gorse taslıcak

elımızıden geldıgınce canım seve seve
bu arada amınnn cuma gunu yuzu suyu hurmetıne

gecmıs olsun canım annene guzel moral olur ınsallah temız cıkar sonuclarınız

günaydın canım, üzülme bundan 5 sene önce benimde annemin karaciğerinde kist çıktı patlar diye ameliyat ettiler sonra yine tekrarladı başka bi doktora gittik bu doktor dediki içindeki sıvıya bakalım iyi huyluysa hiç gerek yok ameliyata patlasa bile bişey olmaz dedi çok rahatsız ederse içini boşaltırız dedi, sıkıntı yok senelerdir çok şükür ,çok geçmiş olsun şimdiden[/QUOTE]

Owww sevindimmm umarım dediğin gibi olur tazem inşallahh sizede çok geçmiş olsunn

gecmıs olsun canım annene guzel moral olur ınsallah temız cıkar sonuclarınız[/QUOTE]

Sağol özlem evet anneme güzel sürpriz olucak

Owww sevindimmm umarım dediğin gibi olur tazem inşallahh sizede çok geçmiş olsunn

gecmıs olsun canım annene guzel moral olur ınsallah temız cıkar sonuclarınız[/QUOTE]

Sağol özlem evet anneme güzel sürpriz olucak [/QUOTE

canım teşekkür ederim, karacaiğer kisti yüzde 90 tekrarlayan bişey ama sıkıntı yok kapalı müdahaleyle içini boşaltabilirler o da çok büyük se, allahım acil şifalar versin anneciini görmeye vesile olmuş çok sevinir annen kist falan yok olur gider

günaydın kızlar

bu sabah tartıldım ve 80,6 kg olmusum

Ohh ohhh iyi bak..ne guzel gidiyor kililar ..gitsin kilo gelsin bebiss

Canim cok gecmis olsun.. .umarim iyi sonuclanir dualarimiz seninle...git de annene moral olsun...

gunayydinn kizlarrr bu sirada

oz cum iyi yapmissin elbise giy hep cok sicak havalar chnku...maazallahh sicakra tansiyonun .duser muser...
.

yeliz
bana diyet listeni yollarmısın özelden.
paunlama falan pek anlamadım

Belirli liste yok güzelim. Günlük 40-50 puanı geçme takır takır veriyosun kiloları. Ben 30-35te tutmaya çalışıyorum. O topicte besinlerin puanları var. Gerçi kızlar ne yemiş ne içmiş hepsi yazılı, oku topiği

Çok geçmiş olsun anneciğine, Rabbim tez zamanda sağlığını yeniden versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…