- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #28.981
Günaydınnn kızlarrrrbugün 13.45 de erzincana uçuorum annemin karaciğerde kist çıkmış apar topar bende yanına gidicem ! Dua edin önemli bişi çıkmasın nolur annemin haberi yok gideceğimden beni görünce şok olcak :)))
Ohh ohhh iyi bak..ne guzel gidiyor kililar ..gitsin kilo gelsin bebiss
Canim cok gecmis olsun.. .umarim iyi sonuclanir dualarimiz seninle...git de annene moral olsun...
gunayydinn kizlarrr bu sirada
oz cum iyi yapmissin elbise giy hep cok sicak havalar chnku...maazallahh sicakra tansiyonun .duser muser...
.
hadi bakalım maşallah o zaman sanagünaydın kızlar
bu sabah tartıldım ve 80,6 kg olmusum
canım çok geçmiş olsun inşallah bır sorun çıkmaz allahım şifa versinnnnGünaydınnn kızlarrrrbugün 13.45 de erzincana uçuorum annemin karaciğerde kist çıkmış apar topar bende yanına gidicem ! Dua edin önemli bişi çıkmasın nolur annemin haberi yok gideceğimden beni görünce şok olcak :)))
günaydınnn kızlar nasılsınızzzzz beni unutmadınız inş :) artık çok fazla girmiyorum bu ay birazcık kendimi dinleyeyeim dedim ama sizleri bazen takip ediyorum dayanamayıp :)
gizemmmm
geçmiş olsun canım benim Allah ım en kısa sürede şifa versin
ebdaaaa
canım benim rüyalar belli ki bilinç altı rüyasııı hem kan gördün rüya bozuldu ki
sense 8
canım sende stres yapma lütfen bugün git bakalım doktorunaa ona göre olmazsa degstrrrsın tatlım ama lutfen no stressss
filozoffffff
canım hayırlı olsun galıba hamılesın darısı bu ay tazebaharrr , cimcimeee, bebekkkk ve tabiki benımle birlıkte adını hatrlamadıgım tum arkadaslara ıns :)
her ay yenıden umutla doğmak cooooook guzelll.
benımde yarın randevum var doktorumda
sol taraftakı yumurtalarım catlamıs sagda ıkı tanecık yumurtammm vardı gun asırı ılskı demıstı bakalım durumlar ne ıns bebegım benmlerdırrr kızlar dualarınızı esırgemeyın :)
ay ne güzel bi haber. yumurtalar çatlamış. çalışmalar yapılmışş... inş. bu ay senin de ayın olur canım
Esraaaaaaaa
Tayinin nere çıktııı kuzuuuu...
günaydınnnn canlarımmmm bugün doktor randevumm vardııı veee sağ tarafımdakı ıkı yumurta Maaşallah çokkkk güzel büyümüşşşşş ve biri 16.9 mm diğeri 15,4 mm rahim duvarı da 10 mm olmuş yani Allah ın izniyle tek beklediğim spos la yum yum un bulusup ayrılmamacasına birleşmesiii gun asırı ilişkiye devam dedı doktorrr ıns bu ay benımde ayım olurrrrr
kızlar sıze bir sorum var simdi benım soldakı yumurta malum ctesı yada pazar catladı ve bızımde ılıskı olmustu bugun doktor alttan muayene ettı yaaa bende ondan sonra bır agrı basladı karın agrısı hala da devam etmekte ya bebegım tuttuysa da bebgıme zarar geldıyseeebana akıl verın lutfenn olabılırmı oel bsey
yine cuma yine haftasonuna saatler var ....
ve gun yine gecmiyor....
teşekkür ederim canım.
çizelgemi bir arkadas güncelliyor benimki bir türlü tutmadı
Teşekkür ederim bakıyorum canım hemen.
canım ne güzel veriyorsun kiloları valla maşallah:)
neler yapıyorsun özel bir sistem uyguluyor musun ?
Ben de ramazana girdiğimizden beri 4 kilo verdim çok mutluyum doktorum vermem gerektiğini söyledi sonunda son gidişimde, kistlerinde kendiliğinden ortadan kalkacağını söyledi bu sayede
sen nasıl oldun canım.. lekelenmen bitti mi
dert yanma suzan dert yanma beterın beterı var
13:30 da genel kurul var tum ortaklar burada komser musavır vs de gelecek o yonetılecek kararlar onaylatılacak
toplantı bıtınce arkasından kdv yapılacak sen bıde bugun benı dusun
yanı gor benı sevın halıne
canım ne güzel veriyorsun kiloları valla maşallah:)
neler yapıyorsun özel bir sistem uyguluyor musun ?
Ben de ramazana girdiğimizden beri 4 kilo verdim çok mutluyum doktorum vermem gerektiğini söyledi sonunda son gidişimde, kistlerinde kendiliğinden ortadan kalkacağını söyledi bu sayede
dert yanma suzan dert yanma beterın beterı var
13:30 da genel kurul var tum ortaklar burada komser musavır vs de gelecek o yonetılecek kararlar onaylatılacak
toplantı bıtınce arkasından kdv yapılacak sen bıde bugun benı dusun
yanı gor benı sevın halıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?