HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Hepinize teşekkür ederim kızlar ben şimdi neti kapatıorum alana gidince tekrar giricem şu valizi falan verrim tekrar sizinleyimm mucuxx sağolun yeniden

evet canım ınanılmaz kotu havalar nefes almak gıttıkce zorlasıyor su 15 20 gunu atlatsak bıraz rahatlar ama sımdı yaprak kımıldamıyor valla

acıklandımı yerlesmeler atamalar canım

canım çok geçmiş olsun inşallah bır sorun çıkmaz allahım şifa versinnnn

ay ne güzel bi haber. yumurtalar çatlamış. çalışmalar yapılmışş... inş. bu ay senin de ayın olur canım

ay ne güzel bi haber. yumurtalar çatlamış. çalışmalar yapılmışş... inş. bu ay senin de ayın olur canım

günaydınnnn canlarımmmm bugün doktor randevumm vardııı veee sağ tarafımdakı ıkı yumurta Maaşallah çokkkk güzel büyümüşşşşş ve biri 16.9 mm diğeri 15,4 mm rahim duvarı da 10 mm olmuş yani Allah ın izniyle tek beklediğim spos la yum yum un bulusup ayrılmamacasına birleşmesiii gun asırı ilişkiye devam dedı doktorrr ıns bu ay benımde ayım olurrrrr

kızlar sıze bir sorum var simdi benım soldakı yumurta malum ctesı yada pazar catladı ve bızımde ılıskı olmustu bugun doktor alttan muayene ettı yaaa bende ondan sonra bır agrı basladı karın agrısı hala da devam etmekte ya bebegım tuttuysa da bebgıme zarar geldıyseee bana akıl verın lutfenn olabılırmı oel bsey

Esraaaaaaaa
Tayinin nere çıktııı kuzuuuu...

daha açıklanmadı... beklemedeyimmm....:18::18::18::18::18::18:

canım hiiiiiiç bişey olmamıştır. sen merak etmeee.... bu günleride değerlendir....

ebdaaaaaaaaa nerelerdesein bacımmmm. yok oldun hamile kalıncaaaa

dert yanma suzan dert yanma beterın beterı var

13:30 da genel kurul var tum ortaklar burada komser musavır vs de gelecek o yonetılecek kararlar onaylatılacak
toplantı bıtınce arkasından kdv yapılacak sen bıde bugun benı dusun

yanı gor benı sevın halıne

teşekkür ederim canım.

çizelgemi bir arkadas güncelliyor benimki bir türlü tutmadı

Teşekkür ederim bakıyorum canım hemen.

canım ne güzel veriyorsun kiloları valla maşallah:)
neler yapıyorsun özel bir sistem uyguluyor musun ?
Ben de ramazana girdiğimizden beri 4 kilo verdim çok mutluyum doktorum vermem gerektiğini söyledi sonunda son gidişimde, kistlerinde kendiliğinden ortadan kalkacağını söyledi bu sayede

kız bravoooo 20 günde 4 kilo maaşallah....
devam kilo vermeye....

burcuuuuuuuuu nasıl oldun canımmmmmmmm. moralin yerine geldi mi.. cüzdandan haber var mııııııııı

dert yanmiyorum tatlim :)
gun gecmiyor diyorum kesin sanada gecmez dicektim ama senin basin kalabalik bugun hopp diye aksam olur sana
sanslisin bak sende yarini dusun enerji topla kendine ...

Alana geldimvalizi eslim ettim kapıda bekliorum kızlar ! Bu arada bugün benim adet günüm henüz gelen giden yok bakalım inşallah gelmezde

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yaratmak-icin-fazlaliklara-elveda-d-120.html

kendime bi topic actım canım orda ilerliyorum. diyetisyene gittim. standart diyet listesini sürdü önüme. bidaha da gitmedim.

kendim yediğim içtiğim herşeyi yazıyorum. bide kalori hesabı yapıyorum. hem istediğimi yiyorum .

kolay gelsin sana canım bugün sana çookkk çabuk geçer inş. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…