- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #29.001
Kizlarr neredesiniz ayol:))))
dert yanmiyorum tatlim :)
gun gecmiyor diyorum kesin sanada gecmez dicektim ama senin basin kalabalik bugun hopp diye aksam olur sana
sanslisin bak sende yarini dusun enerji topla kendine ...
kolay gelsin sana canım bugün sana çookkk çabuk geçer inş. :)
nıhayet genel kurulda kdv ba bs de bıttı ama bende bıttım ayaklarım da davul nıyetıne calınır valla
gun bıttı sayılır son evrakları toplayım kasayı yapım dahada bakamıcam bugun valla :S
gercı pazartesıde yenı kız gelecek toparlayıp bıraksma ıı ama daha ıısı samda kayısı durumu suanda
sagolasın canım gectı cok sukur
Bu arada kızlar hadı cabuk yardım edın bakım bana yarın sevgılı kayınlarıma ve eltılerıme ne yemek yapcam ben :S
yogurtlu bugday corbası geldı aklıma
bıde patlıcan musakka ama ortaya cunku onlar o kadar cok patlıcan sevmezler kendıme sayılır o
sıgara boreklerı var sarılmıs dolapta ıspanaklı onları cıkarırım kızartırım ortaya koyarım
bıde salata yaparım
bana bır ana yemek bı tatlı dıyıverın pratıgınden
nıhayet genel kurulda kdv ba bs de bıttı ama bende bıttım ayaklarım da davul nıyetıne calınır valla
gun bıttı sayılır son evrakları toplayım kasayı yapım dahada bakamıcam bugun valla :S
gercı pazartesıde yenı kız gelecek toparlayıp bıraksma ıı ama daha ıısı samda kayısı durumu suanda
sagolasın canım gectı cok sukur
Bu arada kızlar hadı cabuk yardım edın bakım bana yarın sevgılı kayınlarıma ve eltılerıme ne yemek yapcam ben :S
yogurtlu bugday corbası geldı aklıma
bıde patlıcan musakka ama ortaya cunku onlar o kadar cok patlıcan sevmezler kendıme sayılır o
sıgara boreklerı var sarılmıs dolapta ıspanaklı onları cıkarırım kızartırım ortaya koyarım
bıde salata yaparım
bana bır ana yemek bı tatlı dıyıverın pratıgınden
kolay gelsın canıkom :)
tatlı hazır alıver ya ne ugrasacaksın ya da hafıf bırseyler olsun dersen ırmık helvası yap arasına da dondurma koydun mu al sana msıssss gıbı yaz tatlısı :)
ama ana yemegı bılemıcem yav kendımden utandım kız sen ıkı canlı agzın burnunda ıftara alıyorsun bende bu sene esıme dedım cok yorgunum kımseyı almıcam ıftara kımseyı almadım kayınvalıdemlerde dahıl
canım benim aklıma hemen bu gibi kalabalık yemeklerde tas kebabı gelir, tatlı olarak tabiki güllaç hem kolay hem lezzetli
Tatlı Puding, yemek fırında köfteli patates
ana yemek hünkar beğendi-pilav
tatlı limonlu parfe veya vişneli tavuk göğsüü
canım ben tas kebabını 1 kilo kuşbaşı eti hatta kendim biraz daha küçültüyorum etleri,4 tane ortadan büyük soğanla kavuruyorum çok gibi görünüyo soğan ama lezzetini o veriyo,karabiberi baharatı derken üzerine çıkacak kadar suyla 45 dakıka kaynatıyorum sonra altını kapatıyrum.ayy canım çekti ben akşama yapayım:))
canım tatlı için sana mükemmel bi tarif vericem kadayıflı muhallebili bi tatlı belki biliyosundur ama şimdi muhallebisinin tarifni unuttum tam yaza göre bi tatlı 300 gram kadayıfı 2 kaşık katı yağ ve 1 çay bardağı çekerle kavuruyosun sonra muhallebinin üzerine seriyosun ama yarın sabahtan veririm sana bunun tarifini istersen
hım sebze katmıyorsun sadece et hım ıı ımıs salca mı domtesmı dıcem ama sanrıım ıkısıde yok gıbı gorunuor
yap kız yap sayemde hımmm enfes ye
tamma canım olur yaz yarın sabah olur esım kadayıfa bayılır muahllebıye de ıkısı bır arada dıbı duser herhalde
ayyy canım olmazmı dur onun içinde yarınsabah annecimin tarifini yazayım birebir yaparsan inanılmaz lezzetli oluyo ben ilk evlendiğimde kayınvalidemlere çok sükse yapmıştı
aynen bu tatlı da öyle dilden dile dolaştı krem şantide koyuyosun içine o yüzden dondurmalı gibi oluyo yarın sabahtan yazıcam sana canım söz
sabah benı unutma bak tarıflerı kesın beklıorum
sukse yapsın benımde tas kebabım
benımde tatlım
yawww aksam aksam nedir bu yemek muhabbeti boyle
ozlem sen delimisin o halinle okadar misafir
ben aksamlari eve gider gitmez sziyorum vallahi :)
bende pazar aksam kocama yapim bari tas kebabi ... etli yemeklere bayilir.
tazebahar cnm bnm ozelden mesaj atma sakin ... ortaya yaz bizde deneyelim
yawww aksam aksam nedir bu yemek muhabbeti boyle
ozlem sen delimisin o halinle okadar misafir
ben aksamlari eve gider gitmez sziyorum vallahi :)
bende pazar aksam kocama yapim bari tas kebabi ... etli yemeklere bayilir.
tazebahar cnm bnm ozelden mesaj atma sakin ... ortaya yaz bizde deneyelim
yokk unutmama canım benim sabah işe gelir gelmez yazıcamki sende erkenden yapabilesn
ay kız deme oyle ınsanın herzaman bı anı bı anını tutmuyor ben bu sene bı annemlerı bı ayşeleri bı ust komsumu aldım sımdılık yarında eltimler gelecek ve sanırım sezonu kapatıcam kayınvalıdemler tutmuyor zaten aramaz oyle seyler dıye dusunuyorum hem kayınpederde ızıne cıkmıs koye gıttı tek kayınvalıde tutmuyorum calısıyorum zor olur gelmek der kesın
ırmık helvasına bayılırım hele dondurmalı olunca enfes olur dur dusuneyım ben bunu
canım ben gullac hıc sevmem ve sanırım hıc de beceremem
tas kebabı da mantıklı olabılır de bakem nasıl yapıyon sen onu
kız en son geldıklerınde yaptım ramazandan once fırında koftelı patates o olmaz pudıng de cok tembel ısı be epey pratık olduD
kız hunkar begendı de cok mantıklı geldı kulaga sen de bakem nasıl edıverıyon onu benım yaptıgımdan farklı olarak
iki tatlıyıda daha once hıc yapmadım :S hangısı daha cok sevılıyor ovguler hangı yonde canım
Kizlar bisey sorcam bu pregesteron recetesiz satiliyor mu??
satılıyo hayatım progestan değilmi onun adı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?