- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #2.901
Gunaydin kizlar...
tazebahar hic bisey olmaz merak etme... sunshine. senden ne haber canim. varmibelirtin
Günaydın bacılar galiba ben hamileyim artık ya ıkı gun oncekı hayalet czgıden emın degıldım ama bu gece 4 bucukta ruya gordum hamıleydım kalkıp yaptım ve boyle cıktı ne dıyorsunuz
Eki Görüntüle 638420
Bebekte olur inşallah canım.Artık kendimizi ne kadar telkin etsekte her sabah her gün burda buluşmamızdan belliki biz bu işi fena kafaya takıyoruz.Her şeyin başı sağlık,bizlerin eşlerimizin sevdiklerimizin sağlığı sonra da bebek.
günaydın kızlarrsabah sabah cok komik bişey oldu daha dogrusu trajikomik sanırım gece yatmadan önce su degerime bidaha bakıyım internetten dedim sanki cocuguma bakar gibi seviniyorum yaa aaa bi baktım deger daha cıkmamıs gibi görünüyo tlfondan bakmıstım dedim tlfondan görünmüyo heralde yattım.simdi ilk iş pcyi acıp bakıyım dedim deger 102 olmus dun 114ken aradım labaratuarı anlattım durumu onlarda baktı ordan kusura bakmayın bilgisayar ortamında karısıklık olmus die binbir özürle anlattı adam gercek deger 102 2.5-3 haftalık hamilesiniz dedi ama ben sok oldum tabii ya ben gercekten hamile olmasam deger 114 yazsa da ertesi gün 2 yazsa hayal kırıklıgımı düsünebiliyomusunuz neyse ki cok kibar biriyle konustum telde de cirkeflesmedim
kızlar bende test yaptım :) tek çizgi çıktı sabahdün aşermiştim ya içimde kalmasın dedim
GÜNAYDIN KIZLAAAAAAAAR
acil bana cevap verin nolur saçma biliyorum ama biliyosunuzdur bugun itibariyle 4 gün var batıma ama dün gece eşimden kaçamadım ve çooook afedersiniz birlikte olduk , sonrada çok korktum acaba bebek falan olduysa bi zararı olurmu????
kızlar bende test yaptım :) tek çizgi çıktı sabahdün aşermiştim ya içimde kalmasın dedim
amin canikom amin... ay nebileyim 2 gündür bir böyle baş dönmesi oldu normalde hiç olams bana böyle şeyler... göğüslerim şiş geçenlerde sağ kasığımda batma vardı 2 gündür geçti.. bunlar var ama umutlanmak istemiyorum...:26:
2 gündür bir böyle baş dönmesi oldu normalde hiç olams bana böyle şeyler... göğüslerim şiş geçenlerde sağ kasığımda batma vardı 2 gündür geçti.. bunlar var ama umutlanmak istemiyorum...:26: daha batıma çok var.. geçen ay 4 gün geciktim test yaptım 2. çizgi silikti ama varlığı belliydi umutlanmıştım hasta oldum...
varsa bişi üstünede görmüş olabilirsin diyorlar ama bilemiyorumm
bat gelmeden yapmakk yoook benm bat gunu cıkmadı adetde gelmedııı hala beklıoooommmm teşte yapmıom
canım ılıskının zararı yok bıldıgım kadarı ıle doktorlar haftada 2 yı (dusuk vs tehdıtı yoksa) yapabılırsınız dıyorlar ama kondomla falan
bılgıne korkma bence daha erken hem su anda
günaydın kızlarrsabah sabah cok komik bişey oldu daha dogrusu trajikomik sanırım gece yatmadan önce su degerime bidaha bakıyım internetten dedim sanki cocuguma bakar gibi seviniyorum yaa aaa bi baktım deger daha cıkmamıs gibi görünüyo tlfondan bakmıstım dedim tlfondan görünmüyo heralde yattım.simdi ilk iş pcyi acıp bakıyım dedim deger 102 olmus dun 114ken aradım labaratuarı anlattım durumu onlarda baktı ordan kusura bakmayın bilgisayar ortamında karısıklık olmus die binbir özürle anlattı adam gercek deger 102 2.5-3 haftalık hamilesiniz dedi ama ben sok oldum tabii ya ben gercekten hamile olmasam deger 114 yazsa da ertesi gün 2 yazsa hayal kırıklıgımı düsünebiliyomusunuz neyse ki cok kibar biriyle konustum telde de cirkeflesmedim
Dünkü pek belirgin değildi ama bu belli bayagı hadi bakalım hayırlısı inşallah.
canım batına kac gün var??benim ilk testimde battan 3 gün önce böyleydi gün gectikce koyulastı bi tane daha test yapsana kuzum ins bebişin seninledir
haziranı bekleyemedim ayyy bata çokkk ozamnnnbat gelmeden yapmakk yoook benm bat gunu cıkmadı adetde gelmedııı hala beklıoooommmm teşte yapmıom
Çok güzel bi duygu herşeyde kendimi frenliyorum artık sadece ben yokum diyorum,cok farklı bi ruh haline giriyosuncmt günü kalbini dinleyince tamamenn benmsicem heralde
valla iyiki varsınız kızlar ne diyeyim normalde başkası sosa bu soruyu rahat rahat korkma bişey olmaz diyebilecekken işte nelerden korkuyoruz nelere kafa takıyoruz bide sanırsın hamile oldugum kesin sanki:))) bugun itibariyle bugunu de sayarsam 4 gün var bata test yapmamak için direniyorum midem boğazımda gibi bi his yaşamanın dışında düne kadar olan tüm belirtilerim gitti,farklı bişeyde hisstmiyorum yuksek ıhtımalle bidahaki aya kaldı umutlar hayırlısı bakalım:26:
Canim insallah hamilesindir. ustune gorme isicok nadir goruluyor. Hamilelik belirtileri adet belirtileri ile ayni oluyor.. genellikle uyku gelmesi ve peynir kesigi akinti olunca hamilelik belirtisi oluyor. tabi herkeste farkli syir edebiliyor. ama cogu kadinlarin hamilelik oncesi belirtisi...
kız gün geçtikçe koyulaşıyor senin bu hadi hayırlısı bebeğim...
evet cnm ustelık hemen cıktı daha o pembelık gecmeden orada cızgım belırdı hatta suanda burada cok bellı degıl ama baya bellı gorunuyor aayy var galıba ya :S
Hadi hayirlisi... bat gunun geldi mi.
hakıkaten oyle gecen seferden umıdım yoktu ama bu sabah baya anne oluyorum herhalde dedım
ınsallah vardır
canım batlarım bak su sekılde ıdı
25kasım
25 aralık
23 ocak
bu ay ıcınde hesaplayıcılar 21 subat dıyordu ama ben hep 22 sı dıye dusundum
bu sabah bole cıktı artık her sabah yapar koyulasmayı ızlerım
pazara falanda devam ederse cıft cızgım kan testı ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?