HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canlarıııım nasılsınızz? yarın adetin 3. günü kontrole gideceğim kan tahlili falan vereceğim,dua edin nolur herşey yolunda olsun inşallah

tatlım evet ama ben receteli satılıyor diyo biliyorum... Bnde 1 tablet var ama bayrama şehir dışında olucam diyorum yanima alayım bulunsun... En iyisi ben yarn deneyim yada aile doktoruma yazdirim

reçetesiz satılıyor canım ben geçen gün sordum reçetesiz fiyatı 13-14 tl civarıydı..

Kızlar günaydınn dün söz verdiğim gibi tariflerimi yazıyorum aynen defterimde yazdığı gibi yazıcam gülmeyin

ET Yemeği(Tas Kebabı)

Yarım kilo sotelik dana eti
3 tane bayağı büyük boy kuru soğan

Soğanları doğra,az zeytinyağıyla kavur soğanları,soğanlar pembeleşsin ölmesin,eti yıka sıkarak soğanların üzerine ekle.Etle soğanı et suyunu bırakıp çekene kadar kavur.3 diş sarmsak doğra, bir dolu yemek kaşığı salça karıştır.Üzerine kaynamış su ekle(üzerine su çıkacak kadar koy) 45 dk orta ateşte kaynat.TUZU SUYU KOYDUKTAN SONRA KOY,SOĞANI ÖLDÜRÜRKENDE TUZ KOYMA

Bu aslında 4 kişilik misafir çok olursa tüm malzemeleri iki katına çıkarın gerisi aslında göz kararınıza ve damak tadınıza kalmış, gelelim muhteşem tatlıma

KADAYIFLI KREMALI TATLI

250gram kadayıf(yufkacılarda satılır çiğ kadayıf beyaz)
2 dolu yemek kaşığı margarin( teremyağ ile güzel oluyo)
1 çay bardağı şeker

Muhallebisi için

3 su bardağı süt
4 kaşık un
4 kaşık şeker
2 paket krem şanti

Yapılışı

Kadayıfı avucunda paramparça yap,ufala( kadayıfı biraz dolapta beklettikten sonra daha kolay oluyo parçalaması) Tavada margarini erit,kadayıfı koy pembeleşince şekeri koy hafifçe kızart hiç kahverengileşmesin

Muhallebiyi yap pişirdikten sonra hafif ılıyınca 2 paket kremşantiyi yedir içine.
Borcama önce kadayıfı azıcık ser,sonra kaşıkla muhallebiyi dök,sonra üstüne tekrar kalan kadayıfı ser,sonra tekrar muhallebiyi dök.

Kadayıfın içine kavurduktan sonra dövülmüş fındıkta katılabilir.Birde ben bazen muhallebinin içine çok az dövülmüş ceviz de katıorum çok güzel oluyo

AFİYET OLSUN CANLARIM...

canlarıııım nasılsınızz? yarın adetin 3. günü kontrole gideceğim kan tahlili falan vereceğim,dua edin nolur herşey yolunda olsun inşallah

Canım umarım güzel haberlerle gelirsin sonuçların tertemiz çıksın gelince yazmayı unuma

Harıkasın canım kahvaltı yapıyorum sonra hemen alışverişe çıkıcam ve kesin ikisini de yapıcam

Canım umarım güzel haberlerle gelirsin sonuçların tertemiz çıksın gelince yazmayı unuma

Harıkasın canım kahvaltı yapıyorum sonra hemen alışverişe çıkıcam ve kesin ikisini de yapıcam

Canım benim ellerine sağlık şimdiden eminim çok güzel olacaktır senin elinin lezzetide geçince yemeğe ohh miss, afiyet bal şeker olsun böylece çokta yorulmazsın, istersen kasaptan rica et normal kuş başından birazda küçük kessinler etleri, sonuçları merak ediyorum

Ay ay gazımı da verdin oo mutfakta harikalar yaratım :) sagolasun annende sende emi

Bu arada kasapta kebaplık ince doğarmış oluyo genelde 1 2 tl fark ediyo fiyatı olmadı ondan alırım ete de daha çok dokunmamış olurum

evet mantıklı ondan al hayatım, ben kendim küçültüyorum komik gelecek ama stres atıyorum onları keserken ayyy ne gazı şekerim bebişimizde var sana yardım eder artık 2 kişi yaparsınız bu yemekleri kolayca, eminim çok güzel olacağına et yemeğine dama zevkine göre istediğin baharatı atabilirsin.afiyet bal şeker olsun ama dikkatli ol bu tatlıyı eşin sık sık isteyebilir:)))

ohhh yazın siz böyle tarifleri burda hamile olup ota b..a canı çekip ama yiyemeyenler var heralde dimi özoooo benim durum hiç iç açıcı görünmüyo kuşum yaa kızartma ve hamur işine acaip iştahım açıldı sabah sabah patates kızrtması yedim vicdanımı rahatlatıyım diyede azcık çorba içtim
neyse siz kaynatın bakalım böyle ben garibanda temizlikle uğraşıyım ohh çok şükür evim mis gibi oldu allaha şükür az buçuk arkasını toplamak kaldı bayrama yakında bi toz aldımmı ohh oldu bitti gönül rahatlığıyla misafirlerimi ağırlayabilirim

özlem
maşallah yaa hadi bu sene hamileyim ama ben geçen senede misafir felan çağıramamıştım hem iş hem ouç mahvoluyodum sen bide artık ağırlaştın biyandanda iş maşallah allah gücünü kuvvetini artırsın ama dikkat et yorma kendini alışverişi bari kozalağın yapaydı yaa hem alışveriş hem yemek bide evi toparlama işi vardır kesin dikkat et aman yorma paşamızıda onun o pembeler içindeki güzel annesinide o elbisenin içinde göbeğinede göbeğinin içindekinede sanada bayıldım allah nazardan korusun inş...

gizem
canım naptın yaa bi hamile kaldın başına gelmeyen kalmadı dikkat et canım çok geçmiş olsun umarın çarçabuk sıkıntı vermeden geçer ve son vukuat olur bu artık

merhabayat

canım sanada geçmiş olsun pudra felan sür bari bide doktora gidicen muayene ederken o koltuğa oturunca iyice açılmasın pudra sür üzerinede ped değilde peçete felan koy çamaşırına değmesin

bebekimsin

cnaım yeni bi karar vermişsin hayırlı olsun inş rabbim emeğinizin karşılığını artık daha fazla bekletmeden hemenceccik veriverir.
ayrıca annen içinde çok geçmiş olsun allah şifa versin inş

tazebehar

geldim canım geldim buradayım napıyım merak ediyorum neler kaynattığınızı okumadan edemiyorum soğanı sakın bırakma bak bende faydasını görenlerdenim

merveduman

gözünaydın canımyumyumlar oluşmuş büyümüşlerde bu ay inş diğer isteyen arkadaşlarla birlikte seninde ayın olur bol bol bayram şekeri gelir inşş hem belki seninkide ikiz olur benimde iki yumurta vardı:))))

esraaa

kızlar facede gördüm esranın tayini niiğdeye çıkmış niye burda yazmıyo ona kızalım gelince tamammı:)))
canım niğde zaten senin için en iyi seçenek gibi duruyodu zaten sende istiyodun rabbim gönlüne göre verdi hayırlı uğurlu olsun yeni memleketiniz
benim kardeşiminde ünivesite sonuçları açıklanmış annem son 3. çocukta nihayet yakın biyeri tutturdu ben kıbrısta okudum benim küçüğüm erzurumda okudu en küçüğümüz karamanı kazanmış karamanda otobüsle 1,5saat çok yakın inş hayırlı olur dua edin olurmu

HÜLYACIM soğanda 6. günüm ilk defa bişeyi hiç ara vermeden azimle yapıyorum, tabi ben sabahları yapamıyorum ama akşam eve gider gitmez 1 bardak bide gece yatmadan önce 1 bardak içiyorum inşallah faydasını görürüm,sende nası bi etkisi olmuştu hayatım?

canım benim döngülerim kısaldı normal insanlar gibi adet olmaya başladım ilk kullandığım ay 29 günde sonraki ay 34 günde adet oldum sanırım yada 31gündü yani öyle kısaldı zaten soğandan sonra incir kürü kullandığım ay hmile kaldım rabbim nasip etti çok şükür darısı başına inş

bende zaten bu ay değilde öbür ay için hazırlık yapıyorum benim döngülerim 27 günde bir di son 2 aydır 32 güne çıktı bakalım çoğu insanın adetini geciktirmiş ama bakalım bana napacak zaten bu ay temizlesin içimi öbür ay da incir kürü ile bu işi sonlandırayım diyorum

canım bene iki ay yap sağoanı çünkü bende baya araştırdım ve en az iki ay yani 2yada 3 ay devam etmek gerekiyomuş sonra diğer küre geçiliyomuş

canım bene iki ay yap sağoanı çünkü bende baya araştırdım ve en az iki ay yani 2yada 3 ay devam etmek gerekiyomuş sonra diğer küre geçiliyomuş

öbür ay da adete 10 gün kala yapıcam zaten önümüzdeki ay kendi doktoruma gidecegım için içim rahat olcak artık hayırlısı inşalah çoğu kişi daha kürü uygualrken hamile kalıyomuş ay şuan ezan okunuyo inşallah bende daha kullanırken hamile kalanlardan olurum,ama kısmet tabi artık ne gerekıyosa yapıcazz,şu güzel ramazan ayında her gun dua edıyorum allahım doktorda çare aratma çare sende diye

benim adetlerim düzensiz olduğu içn ve saraçoğluda siteyi güncelleyip değiştirdiği için ikinci kürede adet bittikten iki gün sonra başladım içmeye

benim adetlerim düzensiz olduğu içn ve saraçoğluda siteyi güncelleyip değiştirdiği için ikinci kürede adet bittikten iki gün sonra başladım içmeye

öylemi dur bende bakayım o zaman saraçoğluna sen öle yaptıysan bende 2. küre adet biriminden iki gün sonra başlim, ama resmen bişeler oldugunu hissediyorum içimde inşallah şifa olur

gunaydin.....

ayy kizlar valla evde kalmak daha yorucu olabiliyormus yaa... sabahtan beri hic oturamadim hersey gozume batiyor ...
isteyken en azindan gormuyorsun bisey :)
boyle olunca hadi onuda yapim bunuda yapim bi bakiyorsun saatler gecmis

hulyacim sen delisin valla.. o halinle temizlikte temizlik... canim kadin cagirmadin mi zaten.. 1 gun yerine 2 gun gelsin yorma kendini bosuna ...

tazebahar
o tatli nasil guzel duruyor ... yarin aksam menumde mutlaka

canım valla çok doğrusun evde daha çoık yoruluyoruz ama güzel yanı canımız bişey istemeyince geçip yatabilecek olmamız onun psikolojik rahatlığı bile yetiyor kadın çağırdım ama canım mecbur peşind edolancan kadının kaynanamla annemde vardı annecim çok yoruldu yazık iiki tane kadın geldi saat 3e kadar çalışıyolarmış duvarla pencereler tamamen bitti çok şükür ev kocaman olunca 10da başladılar anca 4te bitti bide sadece cam ve duvarlar düşün gerisini kayın validem işini biliyo gitti kadınların yanına onlara bez sıktı verdi ve iş yapıyo gibi göründü annecim sağolsun halıları elden geçirdi makineyle yıkadı yıkama anne ben eşime yıkatırım dedim okaadr ebnim gözümü kararttığı gibi gitti gitti yıkadı bende dolapların yüzünü felan sildim arkalarını toparladım perde yıkayıp ütüledim zor kısmı bitti çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…