HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım cidden tatlı süper oluyo tam bir yaz tatlısı bende özndim akşama yapıcam bende

Canım inşallah şu mübarek günleri. Hayrına hayırlı haberi alırsın inşallah hamile kalmadan önce bende kullandım soğan kürü nü bi ay on beş gün sabah akşam içtim bi ay sonra hamile kaldım inşallah sen dede böyle olur Rabbim dualarını kabul etsin ...

Teşekkür ederimmm canımmmmm

ayy oyle dinlene biliyorsun psikolojisi farkli tabii ama farkinda olmadan kendini daha fazla yoruyorsun :)
tatlim o kayinvalideler oyleler :) benimkide gelir gorunur kacar annem kalir kadinla is yapar.
Allah bildigi gibi yapsin ne diyelim ... erkek annesi olunca boyle oluyor galiba gelinlere karsi. kesin gorumcende oyle degildir ama
cunku benim halam var. babaannem ona baska anneme baska sasirip kalirsin belki bizde oyle yapcaz bilinmez
valla snein evin bayaa buyukmus ama kadini duzenli alinca boyle yigilmiyor...
Benimki duzenli geldigi icin kendi programliyor isini... bundan sonrada arada al kendin ugrasma sakin...

sorma alırım zaten ay giderlerken borcumuz ne kadar dedik 70 lira dediler ben habire tek kjişi 70 diye 140lira ayarlıyorum meğer iki kişi 70 miş duvar sildikleri için 80 lira verdim iki kişiye hiiç uğraştığıma canımı yorduğuma değmez valla annemde zaten okadar ucuz olduğunu duyunca sakın yorma kendini bidaha sürekli çağır diyo:))
ay sorma bide naptı kayınvalidem sağolsun kadınlar loc varsa loc lazım demişler eğer yoksada aspirix olur demişler neyse loc yok tabi aspirix alıyım anne dedim buda dediki alma boşyere bende koca bidonuyla var ben getirim dedi bene yorulma annemdede var annemden alırım felan dedim aman nolcak arabayla gelcez zaten annen getirmesin dedi tamam ozaman dedim neyse dün sabah aradı biz yola çıktık dedi lazım bişey varmı dedi bende aspirixi sen getiriyosun zaten annemde dün perdeleri yıkamak için getirmiş deidm demesinmi ben sen annemde var deidn diye getirmiyorum diye yuh dedim allahtan annem bi gün önce etrafı dolapları felan düzenleyelim diye gelirken getirmişti yoksa artık bide sabun aramaya çıkacaktım hep böyle ortada koyuyo beni neyseki annecim çok tedbirlidri işini hiç başkasına bırakmaz raabim annelerimizi başımızdan eksik etmesin güç kuvvet sağlık versin inş

canlaar nasılsınız bana acill yardım,tahlil sonuçlarım çıkmış bana yorumlar mısınız? ptesi doktora gösterebileceğim.Bugün adetimin 3. günü ona göre yorumlayın.
ez(estradiol) 81.22
fsh 5.13
tsh 0.810 artık normale dönmüş
lh 10.61

bunlar nee? 3 ay öncesine göre fsh'ım düşmüş, e2 ve lh yükselmiş

canım benim çok teşekkür ederim, forumlardan bakıyorum büyük çoğunluğu kullandığı ay ya da en fazla bir sonraki ay hamile kalmışlar umarım bende bu güzel mucizeyi yaşamaya hak kazanırım duaların için teşekkür ederim,allah ona el açan kimseyi geri çevirmesin inşallah

en siniir olduğum şeydir bişeye söz verilip yerine gelmemsi ama olsun napalım oluyo böyle şeyler demekki zaten ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye boşuna dememişler, sen şanslısınki annen seninle

yaa size kaç gündür sorcam soramadım bi türlü şimdi aklıma gelmişken sorayım benim doktor bana 1 ay sonra gel dedi ya bende 23 ağustosa randevu aldım ozamanda ben 12+4 felan oluyorum ama bu doktor baan 2li testten felan bahsetmedi benimde aklıma sormak gelmemiş neyse çarşamba günü aradım doktoru siz bana bahsetmediniz ama 2li testi yaptırmam gerekmiyomu deidm aslında ikiz gebeliklerde yanılma payı fazla olduğu için istemiyoruz ama madem aklına böyle bişey geldi gel istersen yapalımdedi bende ben araştırdım 3lünün ikizlerde yanılma payının fazla olduğunu o yüzden 3lü yaptırmadan 4lü yaptırılması gerektiğini okudum dedim hepsi aynı test zaten sadece hepsinde bi hormon testi daha ekleniyo birbirinden bi farkı yok dedi napıyım kafam karıştı yaptırmalımıyım yaptırmamalımıyım bide netten baktım bu 2li 3lü 4lü testler bebekteki down sendromunu zeka geriliğini felan tespit etmeye yarıyo dimi başka bi anlamaı varmı bu testlerin eğer öyşeyse hiç yaptırmıcam çünkü öylede olsa böylede olsa benim bebeğim onlar aldırcak değilim sonuçta akıl verin bi bana

canım pkoda fsh lh oranına bakılıyo ikisinin oranının 1 olması gerekiyo diye biliyorum saırım pkoya bi yönelim var ama inş yanlış biliyorumdur

tsh'ında düşmüş hemde bayaaa bi düşmüş gözün aydın estradiolu bilmiyorum malesef

Kızlar yardım bugun adetimin 12. günü soğan kürü yapıyorum birazonce pembe akıntı geldi?? ne olabilir??

Selam kizlarrr .evet nigdeye tayin cikti. ama icim buruldu....cokda isyedigim bi yer degil. ama cacuklar icin sanirim daha iyi olacak...bilmiyorum hic bisey. okulumu da birskmak cok zor olacak...

zaten 3 ay öncede pko demişlerdi,bide bu piko hiç geçmeyen bişeymiş öyle mi sizce?

zaten 3 ay öncede pko demişlerdi,bide bu piko hiç geçmeyen bişeymiş öyle mi sizce?

Öyle diyoalr canım ama bu rahatsızlığın derecesine göre deişiyo,bazılarında pcos sendromu oluyo.Soğan kürü ile internette yazana göre 10 binlerce kadın bebek sahibi olmuş,soğan kürü temizliyo içini bizim kızlarda faydasını görmüşler ben pcolu olduğumu öğreneli 6 ay oldu bu ay soğan kürü yapmaya başladım 6. günümdeyim bakalım bayram sonrası doktoruma gıdıcem bi faydası olmuşmu canlı canlı yazarım sana

cnm bnm kayinvalideler iste... napcan atsan atamazsin satsan satamazsin.. neyse en azindan huyunu bilince ona gore is tutuyorsun artik ne ile karsilasagini bilince ona gore davraniyorsun... bu arada kadinlar cok uygun calisiyorlarmis... bundan sonra hic yorma valla kendini... burda min 80e geliyorlar...

cnm diger testlere gelince benm doktorda 11.haftada gel dedi ama testlerden banada bahsetmedi...belkide ozamanki olcumlere gore karar veriyorlardir. ama sorman iyi olmus... yani cok aklinda kalmicaksa ozamn direk 4luyu bekle derim ben. yanilma payi fln derken bosuna yine streslere girme... Allah'in izniyle hersey yolunda gider insallah saglikli sihhatli evlatciklarimizi kucagimiza aliriz 9 ay sonra...

Son düzenleme:

hulu bebek icin baska olumsuz bisey var mi sence peki

Hülya

Canım oh mis gibi olmuş ew rahat edersin artık bende kocam hep kızıyo cam silmeye falan o uyuyorken mutfak ve salon camını sildim Fransız cam salonda o yordu biraz ama güzelce oldu en son Nisan da silmiştim sonra eşim uyandı dırdır dırdır kaldı gerisi bende buzdolabını sildim ay eğeydir silmemişim iç örtülerini falan değiştim mis gibi oldu şimdi süpür toz al sil banyo yıka ve alışveriş yemek olayı kaldı inş erken gelmezler :) 11 saat falan uyudum ii dinlenmişim yormazsam ayıp olur )
Bu arada testi yaptır bence 2 li ve daha sonra da afp yi en azından mevlam korusun bi terslik çıkarsa önceden hazırlıklı olursun canım yani ben en azından öyle düşündüm yaptırdım tabiki aldırmak için değil uawrumun bi sorunu varsa yavruma uygun şartlar ile hazırlanmak için çok şükür bişi çıkmadı

Ve iltifatların için teşekkürler sende yakında eklicen göbüşü bebişi :))

Tazebahar
Canım yumurtan çatlıyo olabilir akşam değerlendir bence
Bu arada adın ne nickinle yazmayım artıkın

Feridecim
Canım İnan hiç anlamıyorum şimdi o degerlerden doktor ne dedi

Suzan
Canım sen çok küçük bebişin tutunsun iice annesine yorma kendini öyle

özgen canım adım , inşallah öyledir yumurta akıntım olmadı ama peçeteye şeffaf akıntıyla birlikte pembe geliyo ama yumurtlama akıntısındaki gibi uzayan bi akıntı değil, bu arada dün ve önceki gün çalışma oldu bugün ara vermeyi düşünüyodum aslında planlarımda bugünn vardı ama eşim hayret edersinki eşimden dün beklenmeyen bi atak geldi:)) bugun ara vereyim yarın çalışırım sabahtan diyorum ne dersin? ama ben bu arada hiç 12. gunde yumurtlamamıştım

Canım ben o pembe alıntıyı hem çatlatma da duydum ama kendimde görmedim eğer dün oldu ise ii zaten yarın sabah olur en kötü bence ii yani hem kür yumurtayı erken olgunlaştırmış olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…