- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #29.061
Canım ben o pembe alıntıyı hem çatlatma da duydum ama kendimde görmedim eğer dün oldu ise ii zaten yarın sabah olur en kötü bence ii yani hem kür yumurtayı erken olgunlaştırmış olabilir
inşallah canım aslında göğüslerdeki hassasiyet ve bel ağrıma bakılırsa yumurta olmuş olabilir inşallah öyledir bende birçok kişi gibi kullandığımın ilk ayında hamile kalırım bakalım ama nedense bu ay değilde öbür ay olcakmış gibi geliyohayırlısı...
sen ne yaptın aldınmı malzemeleri yapmaya başladınmı yemekleri
Offf kizlarrr cok sıkılıyoeum.. esime gicik oluyorum iki gundur. antep te. mutlu degilim deyip durdu yillardir. surwkli tayin tayin tayin..iste bu sene cikti. ve ben oyle istekli degilim. Gitmeye.bu sefer ben mutlu degilim dicemmm gorur o...
.simdi k.v lerrdwyiz. Saat uc e kadar uyuyoer.
aksamda sabah ezanina kadar terasta oturuyolar...benjm uykum geliyor. odamiz orta katta cagani alip gidiyorum..yanjmiza gelmiyor bile. iyice ilgisizzzz oldu gerikalaliii kozalak. Gunde kinusmamiz 3 dk yi gecmiyor...uyuuzz..PATLICAM SINIRDEN.oyle sinirliyim ki parcalucam. onu tatilden donuste...
surekli aglamak istiyorum..okulumdan arkadaslarimdan evimden ayfilmak ccok zor olacak....
slm kızlarrr, cimcime,esra,nice33 ve sezggii kızlar sizi ekleyen benim , bu da kim demeyin öptüm görüşüzrüz
zaten 3 ay öncede pko demişlerdi,bide bu piko hiç geçmeyen bişeymiş öyle mi sizce?
hulu bebek icin baska olumsuz bisey var mi sence peki
Hülya
Canım oh mis gibi olmuş ew rahat edersin artık bende kocam hep kızıyo cam silmeye falan o uyuyorken mutfak ve salon camını sildim Fransız cam salonda o yordu biraz ama güzelce oldu en son Nisan da silmiştim sonra eşim uyandı dırdır dırdır kaldı gerisi bende buzdolabını sildim ay eğeydir silmemişim iç örtülerini falan değiştim mis gibi oldu şimdi süpür toz al sil banyo yıka ve alışveriş yemek olayı kaldı inş erken gelmezler :) 11 saat falan uyudum ii dinlenmişim yormazsam ayıp olur)
Bu arada testi yaptır bence 2 li ve daha sonra da afp yi en azından mevlam korusun bi terslik çıkarsa önceden hazırlıklı olursun canım yani ben en azından öyle düşündüm yaptırdım tabiki aldırmak için değil uawrumun bi sorunu varsa yavruma uygun şartlar ile hazırlanmak için çok şükür bişi çıkmadı
Ve iltifatların için teşekkürlersende yakında eklicen göbüşü bebişi :))
Tazebahar
Canım yumurtan çatlıyo olabilir akşam değerlendir bence
Bu arada adın ne nickinle yazmayım artıkın
Feridecim
Canım İnan hiç anlamıyorum şimdi o degerlerden doktor ne dedi
Suzan
Canım sen çok küçük bebişin tutunsun iice annesine yorma kendini öyle
kızlar yokmu soruma cevap verebilecek biripembe akıntı geliyo benden 12.günüm bugün soyan suyunda ise 6. günüm:26::26::26:
Offf kizlarrr cok sıkılıyoeum.. esime gicik oluyorum iki gundur. antep te. mutlu degilim deyip durdu yillardir. surwkli tayin tayin tayin..iste bu sene cikti. ve ben oyle istekli degilim. Gitmeye.bu sefer ben mutlu degilim dicemmm gorur o...
.simdi k.v lerrdwyiz. Saat uc e kadar uyuyoer.
aksamda sabah ezanina kadar terasta oturuyolar...benjm uykum geliyor. odamiz orta katta cagani alip gidiyorum..yanjmiza gelmiyor bile. iyice ilgisizzzz oldu gerikalaliii kozalak. Gunde kinusmamiz 3 dk yi gecmiyor...uyuuzz..PATLICAM SINIRDEN.oyle sinirliyim ki parcalucam. onu tatilden donuste...
surekli aglamak istiyorum..okulumdan arkadaslarimdan evimden ayfilmak ccok zor olacak....
Masssalllaaahhh diyorum saan koskocamanindan allah gucunu kuvvetini artirsin bide sisiyodun sen demekki sadece gobegi olan onun disinda hicbi sikayeti olmayan hamilelerden olsan eve iftar cadiri acacanTemizlik yemek misafir hepsi itina ile atlatıldı :) üstelik ben 5 kişi beklerken 8 kişi geldiler yemekler anca yetti çok kötü oldum önceden haber vermediler diye masa servis açmamıştık sığmadık yere oturdu kaynanam yarım yamalak ne yaptığımı anlamadım valla neyse bitti gitti ama şimdi şimdi anlıyorum yorulmuşum belim çok ağrıyor gerçi camlar silindi bi yatak odası kaldı buzdolabı silindi ya çok mutluyum
Şimdi arkadaşlar biZde sahur yapcaz film seyrediyoruz şu anda film bitsin yemek hazırlıcam
Özgen tas kebabı harika oldu tatlıyı beceremedim sanırım yani muhallebi tam yayamadım neyse dondurma ile ikram ettim yendi ama özünün böyle olduğunu sanmıyorum :s
Menümüz
Yoğurtlu buğday çorbası
Tas kebabı
Pilav
Ortaya salata ıspanaklı sigara böreği patlıcan musakka yaptım
Tatlı dondurma ile serwis ettim
Meyva çay kahve derken bitti gitti
merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır yazılarını okuyorum ama yazmıyordum bende bebek sahibi olmak istiyorum hem de çokkk antalyadayım burada kadın dogum uzmanı ii birileri var mı ???
hosgeldin canim rabbbim gonlundekini tez zamnda kucagina versin ins ama malesef benim doktor hakkinda bi bilgim yok ama antalyali arkadaslar vardi diye hatirliyorum onlar geldiginde yardimci olurlar bugun pazar oldugu icin sakin olur pek giren olmaz ama yarin felan ins biri yardimci olur sana
nekadar zamandir istiyosun belli bi sorun varmi sende yada esinde herhangi bi tedavi uygulandimi
Ozaman tam halkini vererek calismaya yeni basliyosunuz diyebiliriz ins hic bir sorun yoktur ve yumurtlama gununu denk getirip hemen ilk aydan hamile kalirsininşşş cnm bız evlenelı 3. sne olacak eylulde ama bız ısteyelı 1 sene oluyor fakat esım sehır dısında gorev yapıyordu en az 8-9 ay çalıştı ara ara geldı ole görüştük o arada da yumurtlama zamanına denk gelmedı bi sorun var mı yok mu bılmıyoruz bır tane dr randevu aldım sebebi :18:
Ozaman tam halkini vererek calismaya yeni basliyosunuz diyebiliriz ins hic bir sorun yoktur ve yumurtlama gununu denk getirip hemen ilk aydan hamile kalirsin
ozlem inanamiyorum sana o halinle cammi sildin valla kizdim kocanda iyi etmis kizmakla hatta az bile etmis allah korusun gozun karariverse nolcak ozlem cokmu onemli sanki camlar diger camlarida birak lutfen silme
hastaneleri doktorlari arayip bi sorcam canim ikili tetst icin bakalim ne dicekler cunku bu doktorun dedigi gibi o testler ikizlerde hic saglikli sonuc vermiyomus
Masssalllaaahhh diyorum saan koskocamanindan allah gucunu kuvvetini artirsin bide sisiyodun sen demekki sadece gobegi olan onun disinda hicbi sikayeti olmayan hamilelerden olsan eve iftar cadiri acacan
inşşş inşşşş.. korkuyorum ve gıtmek ıstemıyorum
Valla canim bende oyle kadindan madindan anlamazdim dedim ya bizim evimize ne bekarken ne evlendikten somra hic kadin gelmedi kaynanamin arkadaslarina gelen kdinmis bunlarda nasil temizlerler iyilermi kotu.ermi bilmeden gelsinler dedim biraz bastan savma yaptilarmesela ben silsem en az 3kez su degistiririm camlari silerken hemde tek odanin caminda bu kadin bi odanin. Camini tek suyla sildi gecti duvarlari annemle sildigimizde bi camasir suyuyla silerdik sonra ciflerdik arkasindan durularsonrada kurulardik ohh bunlar direk sildi gecti ama olsun temizlikmi temizlik iste sende iyi kotu aliverseydin birini keske ama yapmisin artik eline koluna saglik ama bidaha dikkat et cama felan bak rica ediyorum allah askina cikma annen zaten hasta canim onu cagirmanda olmaz tabi bosver gerrekirse pis kalsin bidaha yapmaCanım ama çok pis idi oturduğum yerde doğru düzgün kadın yok yardımcı olacak annemlere kıyamıyorum zaten annem hasta abimin eşi diyo ama onun da bebişle sıcakta zor olur valla yaptım güzel oldu çok şükür mermerler epey geniş ona güvendim herhalde :))
Âmin canım inşallah bu enerjim bitmez çok şükür bu ara iyiyim :) darısı tez zamanda başınıza. Ewt kız şişiyorum hakikaten şişmesem bu Ramazan boş geçmezdi :))
canim gecrermi gecmezmi bilmiyorum ama ben gecenlerdede bi arkadasa soylemistim ben ilk ogrendigimde nette habire arastiriyodum abartmislarda abartmislar sanirsinki hamilelik adina dunyanin en kotu hastaligi ama oyle degilmis bicok hastaliktanda daha kolay bi hastalikmis evet ugrastiriyor ama ufak bi takviyeyle hamile kalinabiliyor misal ebda ve ben okadar takilma bence o hastaliga
canim sen benim ilk basta doktora gittigimdeki raporumu bi gorsen yuh dersin ve ben ozamanlar bisey anlamadigim icin saf saf baktim sadece ve o sonuca ragmen bile doktor bana pkosun demedi pko olabilirsin demisti bence seninkide okadar ciddi boyutta bisey degil
ozlem inanamiyorum sana o halinle cammi sildin valla kizdim kocanda iyi etmis kizmakla hatta az bile etmis allah korusun gozun karariverse nolcak ozlem cokmu onemli sanki camlar diger camlarida birak lutfen silme
hastaneleri doktorlari arayip bi sorcam canim ikili tetst icin bakalim ne dicekler cunku bu doktorun dedigi gibi o testler ikizlerde hic saglikli sonuc vermiyomus
Aklima bitek yumurtlaama lekesi gelio bide acaba kistler felan varsa dokuluyo sogan etki ediyoda ondanmi oldu diye geldi aklima
canim kozalak iste ne bekliyosun annelerini gorunce ters yuz oluyolar kariymis cocukmus umurlarinda olmuyo sinirlenme kusum sinirlenip uzme caganimizida minik prensesimizide nasilsa yine basbaa kalcaksiniz alirsin hincini ozaman
nigdeyi ben sende istiyosun diy aklimda kalmis canim demekki yanlis hatirladim ama sen en iyisi nigde felan demistin ins orayada cqrcabuk alisirsin ve nigdede anteptekinden coook cok daha fazla mutlu huzurlu olursun ins
Masssalllaaahhh diyorum saan koskocamanindan allah gucunu kuvvetini artirsin bide sisiyodun sen demekki sadece gobegi olan onun disinda hicbi sikayeti olmayan hamilelerden olsan eve iftar cadiri acacan
Hülya
Canım oh mis gibi olmuş ew rahat edersin artık bende kocam hep kızıyo cam silmeye falan o uyuyorken mutfak ve salon camını sildim Fransız cam salonda o yordu biraz ama güzelce oldu en son Nisan da silmiştim sonra eşim uyandı dırdır dırdır kaldı gerisi bende buzdolabını sildim ay eğeydir silmemişim iç örtülerini falan değiştim mis gibi oldu şimdi süpür toz al sil banyo yıka ve alışveriş yemek olayı kaldı inş erken gelmezler :) 11 saat falan uyudum ii dinlenmişim yormazsam ayıp olur)
Bu arada testi yaptır bence 2 li ve daha sonra da afp yi en azından mevlam korusun bi terslik çıkarsa önceden hazırlıklı olursun canım yani ben en azından öyle düşündüm yaptırdım tabiki aldırmak için değil uawrumun bi sorunu varsa yavruma uygun şartlar ile hazırlanmak için çok şükür bişi çıkmadı
Ve iltifatların için teşekkürlersende yakında eklicen göbüşü bebişi :))
Tazebahar
Canım yumurtan çatlıyo olabilir akşam değerlendir bence
Bu arada adın ne nickinle yazmayım artıkın
Feridecim
Canım İnan hiç anlamıyorum şimdi o degerlerden doktor ne dedi
Suzan
Canım sen çok küçük bebişin tutunsun iice annesine yorma kendini öyle
Valla canim bende oyle kadindan madindan anlamazdim dedim ya bizim evimize ne bekarken ne evlendikten somra hic kadin gelmedi kaynanamin arkadaslarina gelen kdinmis bunlarda nasil temizlerler iyilermi kotu.ermi bilmeden gelsinler dedim biraz bastan savma yaptilarmesela ben silsem en az 3kez su degistiririm camlari silerken hemde tek odanin caminda bu kadin bi odanin. Camini tek suyla sildi gecti duvarlari annemle sildigimizde bi camasir suyuyla silerdik sonra ciflerdik arkasindan durularsonrada kurulardik ohh bunlar direk sildi gecti ama olsun temizlikmi temizlik iste sende iyi kotu aliverseydin birini keske ama yapmisin artik eline koluna saglik ama bidaha dikkat et cama felan bak rica ediyorum allah askina cikma annen zaten hasta canim onu cagirmanda olmaz tabi bosver gerrekirse pis kalsin bidaha yapma
Temizlik yemek misafir hepsi itina ile atlatıldı :) üstelik ben 5 kişi beklerken 8 kişi geldiler yemekler anca yetti çok kötü oldum önceden haber vermediler diye masa servis açmamıştık sığmadık yere oturdu kaynanam yarım yamalak ne yaptığımı anlamadım valla neyse bitti gitti ama şimdi şimdi anlıyorum yorulmuşum belim çok ağrıyor gerçi camlar silindi bi yatak odası kaldı buzdolabı silindi ya çok mutluyum
Şimdi arkadaşlar biZde sahur yapcaz film seyrediyoruz şu anda film bitsin yemek hazırlıcam
Özgen tas kebabı harika oldu tatlıyı beceremedim sanırım yani muhallebi tam yayamadım neyse dondurma ile ikram ettim yendi ama özünün böyle olduğunu sanmıyorum :s
Menümüz
Yoğurtlu buğday çorbası
Tas kebabı
Pilav
Ortaya salata ıspanaklı sigara böreği patlıcan musakka yaptım
Tatlı dondurma ile serwis ettim
Meyva çay kahve derken bitti gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?